Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2020 20:05 - Ваксината срещу COVID мРНК и търговското завладяване на планетата: Планът
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 586 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.12.2020 20:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ваксината срещу COVID мРНК и търговското завладяване на планетата: Планът

image

Pfizer и BioNTech влязоха в историята .

BNT162b2 на двете компании стана първата ваксина срещу COVID-19, разрешена в западния свят, тъй като регулаторите на лекарствата в Обединеното кралство издадоха разрешение за спешна употреба в сряда, преди решенията на САЩ и Европа, които се очакват скоро.

За по-широкия свят на ваксините решението на Агенцията за регулиране на лекарствата и здравните продукти означава, че светът вече има първото изстрелване с иРНК, разрешено за широко приложение, отварящо чисто нова глава за разработване на ваксини .
( Публикация за търговия с ваксини FiercePharma , 2 декември 2020 г.)

Ваксината COVID и търговското завладяване на планетата: Планът

от Джон Рапопорт
NoMoreFakeNews.com

През последните 30 години писах за опасностите и неефективността на ваксините, включително новата ваксина COVID.

Писал съм за авангардни изследвания в областта на нанотехнологиите и тяхното използване във ваксини като имплантирани сензори, които ще наблюдават в реално време телесните и мозъчните процеси и също така изпращат инструкции на тялото и мозъка.

Писах за абсурдността на основната теория за ваксините; недоказаната представа, че тялото се нуждае от „репетиция“, за да се подготви за „истинската болест“.

Писах за това как ваксините, потискайки имунната система и нейната пълна възпалителна реакция, потискат и външните признаци на болести, като по този начин представят фалшива картина на завоеванието на тези заболявания - а всъщност общото здраве и жизненост на тялото са намален.

Писах за това как се играят престъпни игри с думи. Например, ваксините, причиняващи мозъчно увреждане при деца, се разпределят в категория, наречена „аутизъм“; и след това изследователите твърдят, че аутизмът е отделно заболяване с генетична причина.

Писах за разрушителните ефекти на стогодишната промоция от стена до стена на лъжата „една болест - един зародиш“.

Писах за ДНК ваксини, които постоянно променят генетичния състав на реципиентите.

Писах за ваксини, използвани за предизвикване на спонтанни аборти при жени, когато по-късно забременеят.

Но тази статия е за нещо друго.

Става въпрос за зората на нова фармацевтична ера, която се роди в момента, в който беше одобрена ваксината Pfizer / BioNTech COVID.

Това бележи първия път, когато технологията на РНК, внедрена в лекарство или ваксина, е изтеглена през финалната линия и условно сертифицирана като безопасна и ефективна - което не е така.

Но няма значение. Бил Гейтс и други елитни плановици и титани за пари спечелиха това, което за тях е голяма победа.

Тъй като РНК ваксините се произвеждат много по-бързо, лесно и по-евтино от традиционните ваксини.

Вместо години в процес на създаване, те могат да се развият с месеци.

А това означава ... бонанса.

Цели списъци с така наречените болести - Западен Нил, птичи грип, зика, свински грип, ТОРС - вече могат да бъдат доведени до нарастващи печалби, като се правят РНК ваксини, за да се „предотвратят“.

И не само това, цял парад от по-стари ваксини - хепатит, морбили, сезонен грип, дифтерия, коклюш, тетанус и др., Може да бъде преработен с чисто нови актуализирани версии на РНК.

Изследователите могат да се преструват, че откриват цяла купчина „нови вируси“, които изискват РНК ваксини, блокирани на пазара за рекордно кратко време.

Не забравяйте опитомения пазар на животни; РНК ваксини за всяка възможна измислена цел, продавани на големи корпорации, които оперират "фабрики за говеда, свине, пилета и риба".

Говорим за трилиони и трилиони долари. Повече долари, отколкото Amazon мечтае.

Ето защо ваксината Pfizer RNA COVID е първа на линия и защо ваксината Moderna RNA е следващата.

Бързата, лесна и евтина РНК технология ще означава безкраен брой нови ваксини. И следователно ще дойде ден, когато всеки човек рутинно прави ДНК тест за установяване на профил и всеки профил ще бъде монтиран на персонализирани набори от ваксини.

По същия начин, по който козметиката е проектирана за всеки нюанс на тонуса на кожата, ваксините ще бъдат създадени за всеки ДНК профил.

Целият апарат ще бъде изключително опасна и неефективна измама, но какво друго е новото? Ваксините са измама от самото начало. Говорим за ПАРИ.

Толкова пари, фармацевтичните компании ще бъдат финансирани директно от правителствата, след като нулирането на валутата накара нови пари, измислени от нищото, да заменят старите „тънки пари“. Пациентите ще получават всички тези ваксини „безплатно“. Правителствата ще плащат на компаниите за ваксини.

АКО НЕ СЕ СПРЕ ТАЗИ ЛУНАТИКА.

Освен ако хората не се бунтуват и не отказват ваксините - без значение какво.

Ако мислите, че футуристичният свят на ваксините, който описвам, може да бъде само фантазия, какво биха нарекли маските, дистанцирането, блокирането и планетарното унищожаване на националните икономики преди 15 години?

Мислете за миналите ваксини като за гигантски тромави компютри на IBM, седящи в празни стаи ... а за бъдещите ваксини като за мобилни телефони, пренасяни от милиарди хора.

Тъй като RNA технологията отвори вратата за по-бързо, лесно и по-евтино производство.

Това, което остава същото - минало, настояще и бъдеще - е СВОБОДАТА.

Естественото право да се каже НЕ. И значи, дойде ад или висока вода.

CODA: Какво може да бъде по-неудобно и глупаво от режима на Pfizer за тяхната COVID ваксина? Първи изстрел, последван от по-късен бустер.

Не ме интересува колко приложения и напомняния са вградени в тази система. Падането от първия изстрел до втория ще бъде огромно. Хората ще се откажат, след като получат тежки неблагоприятни ефекти от първоначалната инжекция. Те ще забравят да се появят по предписания график.

Както подробно описах, клиничните изпитвания на Pfizer и Moderna на техните ваксини са предназначени само за предотвратяване на леко заболяване - кашлица или студени тръпки и треска. Не сериозно заболяване. Не хоспитализация. Не смъртта. А кашлицата, втрисането и треската се лекуват сами. Няма нужда от ваксина.

Но нищо от това не прави никаква разлика за ваксиниращите крале. Те и техните колеги по общественото здраве могат лесно да фалшифицират номера на случаите на COVID в посока надолу - и след това да твърдят, че успехът на ваксината е причината и причината.

Не, търговски погледнато, смисълът да се получи одобрение на ваксината беше поставянето на флага на РНК технологията на пазара.

Това е еквивалентно на изграждането на първите железопътни коловози, изкопаването на първите големи канали, летенето на първите въздушни товарни превозвачи.

Нови пазари, нови продукти, нови клиенти, нови пари.

Оженете се за тях с огромно отслабване на човешката жизненост и засилване на контрола върху популациите чрез ваксинация и имате фашисткия Свещен Граал.

Съпротивата и бунтът не са лукс.

Те са житейски нужди.

Прочетете цялата статия на NoMoreFakeNews.com .




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746080
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031