Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2014 23:26 - ОТСТЪПЛЕНИЕТО
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 1524 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Сестри и братя,
Представям ви прекрасен урок на Израел. Днес учителят ще е брат Нефтали. Ударението е на „е“.
Днес ще видим този урок. Ние говорим за антихриста и различни неща касаещи църквата. Но рядко говорим за отстъплението от истинската вяра. Някой е дошъл още в самото начало и е заблудил хората. И същият започва да ви мами още от младостта ви. Днес ще видим какво е станало. Защото Господ иска да знаем истината. Ние тук се занимаваме с Бибилята и я разглеждаме изцяло.
Ще започнем урока от 1 Петрово 5 глава. Първото нещо, което Господ ни каза е, как да се потготвим за последното време и за това, което иде. Мнозина от вас ритат срещу Закона и всичко, което Бог е дал. Но готови ли сте за това, което иде? Защото идва нещо ужасно.

6 И тъй, смирете се под мощната ръка на Бога, за да ви възвиси своевременно; 

Първото нещо е-ако ще служите на Господа-трябва да се смирите! Гордостта съсипа Сатана-ако сте горди-и вас ще съсипе. И Сатана след като се възгордя, завербува една трета от ангелите. И те са тук-на земята и ние без да ги виждаме всъщност се борим срещу тях. За това ние търсим истината в Словото, за да можем да защитим себе си.

7 и всяка ваша грижа възложете на Него, защото Той се грижи за вас. 
8 Бъдете трезвени, будни. Противникът ви, дяволът, като рикаещ лъв обикаля, търсейки кого да погълне. 

Трябва да сте духовно будни и трезвени! Божието Слово ще ви държи трезви. И ще внимавате какво става и какво правите и ще пазите Божиите заповеди. Защото Сатана обикаля и търси да погълне някого. Той е онази старовременна змия, той е дървото на познанието. И ето-вие мислите, че служите на Господа, но ядете свинско. Казвате, че сте християни, но не искате да пазите закона. Казвате, че сте християни, но говорите всичко, което е противно на това, което пише в Библията. Сатана търси хората които са готови да го слушат. Това означава да ги погълне-защото те като му служат-ще отидат заедно с него в огненото езеро.
Ще видим 2 Коринтяни 4 глава. Вижте-ако вървим в Божието Слово-ще сме готови за злото, което иде.

1 Затуй, като имаме това служение, както и придобихме милост, не се обезсърчаваме; 
2 но се отрекохме от тайни и срамотни дела, и не постъпваме лукаво, нито изопачаваме Божието слово, но, като изявяваме истината, препоръчваме себе си на съвестта на всеки човек пред Бога. 

След като се смирим-после трябва да изучаваме Божието Слово и да вървим според това, което Бог ни казва. И всичко, което сме вършили преди това против Бога-.трябва да го изоставим. Защото ако не-Сатана ще дойде отново при нас и последното ни състояние ще е много лошо.

3 Но ако благовестието, което проповядваме, е покрито, то е покрито за тия, които погиват, - 

И тези които се протиявт на Бога и Словото ще бъдат погубени-в огненото езеро. Днес всички излизат от гардероба... Това означава-те казват, че са гейове. Защото те не вярват, че има Бог. И могат да правят каквото си искат. Те казват-аз съм вече голям/а-мога да правя каквото си искам. Защото Сатана ги е заслепил. Ето:

4 за тия, невярващите, чиито ум богът на тоя свят е заслепил, за да ги не озари светлината от славното благовестие на Христа, Който е образ на Бога. 

Богът на този свят-Сатана-ги е заслепил и те не виждат вече истината. Очи и уши имат, но нито виждат, нито чуват! И те имат всякакво мнение, но нищо според Бога. Хората днес-християните-казват, че това или онова правели, защото било в Писанията. Но когато ги попиташ да ти покажат това в Бибилята-те не могат. И ето-хората са ужасно измамени. 
2 Солунци 2 глава. Дори и хора които знаят, че са Израиляни, не виждат истината. Има такива. Вижте-какво казва Библията-това е важното. Не какво мислиш ти, че си.

1 А колкото за пришествието на нашия Господ Исус Христос и нашето събиране при Него молим ви, братя, 
2 да не се поклащате лесно от здравия разсъдък, нито да се смущавате било от дух, било от слово, или от послание, уж от нас изпратено, като че ли вече е настанал денят на Господа. 

Това е било писано преди 2000 години. Вижте какво казва Павел. Но ето-денят още не е дошъл-защото не са се изпълнили някои неща. Човек ще дойде в Ерусалим, ще седне в Храма и ще се обяви за бог. И те ще го приемат, защото техните очи са слепи и те не виждат. Защото те не знаят истината. Вижте колко важно е да знаете истината! Тогава ще знаете какво става и защо.

3 Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението и не се яви човекът на греха, синът на погибелта, 
4 който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или на когото се отдава поклонение, щото той седи [както Бог] в Божия храм и представя себе си за Бог. 

Данаил го нарича „мерзостта, която ще докара запустението“. Този човек ще докара ужас на земята какъвто не е имало.

5 Не помните ли, че когато бях още при вас, аз ви казах това? 
 
8 и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си, 

И той трябва да дойде и да извърши тези ужасни неща. Но хората са измамени и ето-те не знаят тези неща. 

9 тогова, чието идване се дължи на действието на сатана, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса 
10 и с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят. 

Защото те са намразили истината. И поради това-няма да се спасят. Вижте-трябва да обичате истината. Повече от всичко. Но вие обичате колите си, къщите си, дрехите си-вие сте в любов със света, а не с истината. Но когато обичате Божието Слово-то е истината-ще вървите право на пред към спасението си!

11 И затова Бог праща заблуда да действува между тях, за да повярват лъжа, 

И вижте кой ще направи това. Господ. Защото те са обикнали лъжата. И Господ ще ги отхвърли. Хора казват, че са направили сделка с дявола... И поради това ето-всичко им е добре. Не е! Защото Господ контролира всичкото. Те просто са сключили договор със смъртта. Господ праща всичките тези пророци, праща апостолите, за да ви кажат какво да не правите и какво да правите! Вие планирате ваканциите си до съвършенство, но като дойде до Божието Слово-не искате да направите нищо. Не планирате нищо! И като дойде времето-Господ ще отвори Бибилята пред вас и ще ви съди по написаното в нея. Вижте-ангелите записват всичко, което вършите. Всичко-независимо колко сте умни и как можете да се скриете... Нищо не им убягва.

12 та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали истината, а са имали благоволение към неправдата. 

И ако не търсите истината-и не я вярвате-ще бъдете в наказанието. Господ е много милостив и още ни изчаква, но няма да е за дълго. Но ето-иде времето за гнева му. И каквото посеете-това и ще пожънете.
Ще видим Битие 1 глава-защото най-главното за Сатана е да обърне човека против Бога. Човека беше сътворен по образ и продобие на Бога. Но Сатана иска да го обърне на животно... Вижте днес какво става по света. Вижте войните, бедствията, глада. Трябва да практикувате Словото-не само да го четете. Защото практикуването прави съвършенството. Но какво имате днес-всичко по телевизията и масовата медия е против Бога. Този или тази е гей и вие започвате да мислите, че това е нормалното. Вие приемате извратеното за истината. Но това е, което вършат. Вие сами избирате да сте като тях. И ето-днес те мразят всеки човек, който има стойност. И ако искате да служите на Господа-те ще ви мразят.

26 И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие; и нека владее над морските риби, над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята. 

Ние сме направени в образа на Бога. И трябва да сме в контрол-ние трябва да контролираме. Това не ви дава правото да не правите нищо. Защото ако е така-вие се противите на Бога. И сте получили това от Сатана. И вижте днес младото поколение-на кого служат? Днес всеки може да им каже всичко и те ще го вярват. Защото родителите вече не са на мястото си. Но ако родителите са на местото си, те ще държат децата си в подчинение. Баща ми ми заповядваше какво да правя и аз трябваше да го изпълня. И това е, което ме е упазило жив и до днес.

27 И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде.
 
28 И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я, и владейте над морските риби, над въздушните птици и над всяко живо същество, което се движи по земята. 

И ето-аз и ти сме направени за да управляваме земята. И да разнесем Божието Слово до всяко творение. Защото трябва да върнем съзнанието им. И ето как ще се потготвим за идването на Господа.
Нека продължим-Псалм 2

1 Защо се разоряват народите, И племената намислюват суета?
 
Вижте въпроса тук. Защо днес всичко по земята става все по-зле? И хората измислят все по-зли и суетни неща?

2 Опълчват се земните царе, И управниците се наговарят заедно, Против Господа и против Неговия Помазаник, като казват: 

А-значи Царете на света се съюзяват против Бога и неговият Помазаник Те искат да се борят против Бога. Точно както е било в самото начало в Едемската градина. .

3 Нека разкъсаме връзките им, И нека отхвърлим от себе си въжетата им. 

И ето защо те са отменили съботата. Сега във всяка страна те махат религията от училищата-това вече не им било потребно. Забраняват дори и на децата да се молят в училище или да носят фанелки с цитати от Бибилята. Днес те стават все по-богати и все по-зли.

4 Тоя, Който седи на небесата, ще се смее; Господ ще им се поругае. 

Но ето-Господ ще им се присмее. 1933 година Федералното правителство е обявило банкрут. И от тогава те са решили да направят световно правителство. Тайно общество във Франция е направило статуята на свободата и я е пратило в Америка. Вижте-в краката на статуята-тази жена има вериги. Пламъка в ръката й трябва да представя светлината-но не светлината на Бога.  Определени хора е трябвало да влязат в правителството и да обърнат правителството да служи не на Бога. И постепенно това става. Днес дори и образователната система вече не е образователна. Всичко, което те искат е хора които да работят. И това е, което тази статуя представя. Дори и лъчите на главата на статуята са седем. Но ще видим, кой има седем глави. И това е звяра.
Ако пък погледнете доларовата банкнота-ще видите много символи, които означават нещо, но хората не знаят какво означават. Те убиват синовете и дъщерите ви и искат да контролират света.
Но защо е всичко това? Защото ние не търсим Бога! Ние искаме да имаме парти и весел живот... И това е истината. Те ни тренират да вършим тези неща.
Нека видим какъв е техният ум-Изход 5 глава. И те ви контролират!

1 След това дойдоха Моисей и Аарон и казаха на Фараона: Така говори Иеова, Израилевият Бог: Пусни людете Ми, за да Ми пазят празник в пустинята. 
2 Но Фараон рече: Кой е Иеова та да послушам гласа Му и да пусна Израиля? Не познавам Иеова, и затова няма да пусна Израиля. 

Вижте какво каза Фараона. И това е и днес начина по който мислят световните водачи. Те не искат дори и да знаят за Господа. За това не ви дават минималната заплата. Защото искат да сложат в техните банкови сметки парите. Едно от първите неща станали тук в Америка-през 1913 година-Централната Банка. И са събрали златото от хората. Те не се интересуват от вашето здраве и благосъстояние. Защото те служат на техният баща-Сатана. Ето защо е важно ние да служим на Господа.
Данаил 7 глава. 4 Империи са владели света. Вавилон, Мидо Персия, Гърция и Рим. И след Рим няма вече нищо. Америка не е никаква световна Империя. Не е дори и в Библията.

23 Той каза така: Четвъртият звяр ще бъде четвъртото царство на света, което ще се различава от всичките царства, и ще погълне целия свят, и ще го стъпче и разтроши. 

Римската Империя.

24 А за десетте рога, те са десет царе, които ще се издигнат от това царство; и след тях ще се издигне друг, който ще се различава от първите и ще покори трима царе. 
25 Той ще говори думи против Всевишния, ще изтощава светиите на Всевишния, и ще замисли да промени времена и закони; и те ще бъдат предадени в ръката му до време и времена и половина време. 

И този малък рог-означава управник-ще говори против Бога. Защо? Защото има това от баща си-дявола. И кулминацията ще е великата скръб за тези 3.5 години. И по тяхно време не бихте искали да сте наоколо... Този човек ще промени закони и времена. Първата Световна Война, Втората Световна Война-милиони хора са били избити. Това е, което иска той. По времето на Втората Световна Война е трябвало да паднат всички източни народи. Защо? Защото те са имали морал и са се борили против Римо католическата църква. Те не са искали едно световно правителство. И ето днес-целият свят вече е в проблем, защото човекът се е обърнал към греха, а не към правдата от Бога.

26 Но когато съдилището ще заседава, ще му отнемат владичеството, за да го изтребят и погубят до край. 

Нека обърнем внимание на някои от думите които той ще говори.
Говори за неделята-тя е белега на църквата. Църквата на Рим е над властта на Бога. Разбирате ли това? Вие пазите неделята-ето на кого се подчинявате. Словото ви казва да помните седмият ден-това е съботата! Не първият ден! Мнозина от вас дори и не знаят-в България-че седмицата започва с неделята.
Друг материял казва, че папата не може да бъде съден от никоя земна власт. Константин Велики е казал, че папството е наистина от Бога и ето-папите са непогрешими. Разбирате ли какво пише?
Йезуитите казват, че каквото каже папата от Рим-е истината. И е по-голямо влияние от дори и Библията. Те се подчиняват първо на папата, но не и на Христос. Защото папата има по-голяма власт от Христос...
Не бих искал да съм на тяхно място един ден...
Откровението 17 глава

1 И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница, която седи на много води; 
2 с която блудствуваха земните царе, и земните жители се опиха от виното на нейното блудствуване. 

Земните Царе духовно са се опили от нейното вино. И ето-целият свят е пиян духовно. Исус умрял в петък и възкръснал в неделя-фалшива доктрина. Можете да ядете всичко-фалшива доктрина. Закона е прикован на кръста-фалшива доктрина. Коледата-фалшива доктрина. Великдена-фалшива доктрина! Изповядването пред свещеник-от къде е това? Те искат да им платите пари и ето-греха ви ще е простен.

3 И тъй, той ме заведе духом в една пустиня, гдето видях жена, седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога. 

Вижте днес кои се обличат в багреници и червено. Кои са пълни със скъпоценни камъни? Виждали ли сте папата и тези около него?

4 Жената бе облечена в багреница и червено и украсена със злато, със скъпоценни камъни и с бисери, и държеше в ръката си златна чаша, пълна с мръсотии и с нечистотиите от нейното блудствуване. 

Император Константин е приел религията за да задържи Империята. Приел е нещо като християнство, но го е смесил с паганизма. По този начин е бил в състояние да състави религия от паганизма на хората тогава и на християните. Но ето-това е било религията на Вавилон. И така-Рим е бил наречен новият Вавилон. Тогава свещениците са започнали да се обличат в багреници и бляскави дрехи. Защото така са се обличали паганските свещеници в паганските храмове.
Нека видим това дори и още по-отблизо-Езекил 28 глава

11 При това, Господното слово дойде към мене и рече: 
12 Сине човешки, дигни плач за тирския цар, и кажи му: Така казва Господ Иеова: Ти си печат на съвършенство, пълен си с мъдрост и съвършен по хубост. 

Сатана е бил съвършен в красота.

13 Ти бе в Божията градина, в Едем; ти бе обсипан с всякакви скъпоценни камъни: със сард, топаз, диамант, хрисолит, оникс, яспис, сапфир, антракт, смарагд и със злато; направата на тъпанчетата и на свирките ти е била приготвена за тебе в деня, когато си бил създаден. 

И Сатана е бил в Едем заедно с Господа, Адам и Ева. И ето днес Римо католическата църква-вижте как се обличат те. Дори и короната на главата на папата е пълна със скъпоценни камъни. И те живеят в невероятно богатство.

14 Ти беше херувим помазан за да засеняваш; и Аз те поставих така щото беше на Божия свет хълм; ти ходеше всред огнените камъни. 

Сатана е бил на много висок пост. И е имал голяма власт. И именно той е дал властта си на папата.

15 Ти бе съвършен в постъпките си от деня, когато бе създаден, догдето се намери беззаконие в тебе. 
16 От много голямата ти търговия напълниха всичко всред тебе с насилие, и ти съгреши; затова те отхвърлих като скверен от Божия хълм, и те изтребих отсред огнените камъни, херувиме засеняващи! 

И Сатана е съгрешил на Господа и е бил изхвърлен от небето.

17 Сърцето ти се надигна поради хубостта ти; ти разврати мъдростта си поради блясъка си; Аз те хвърлих на земята, изложих те пред царете, за да те гледат. 
18 Ти омърси светилищата си чрез многото си беззакония, чрез неправедната си търговия; затова извадих огън изсред тебе, който те изяде, и те обърнах на пепел по земята пред очите на всички, които те гледат. 
19 Всички, които те познаваха между племената, се удивиха на тебе; ужас си станал, и не ще те има до века. 

Всички по земята ще се удивят какво ще стане със Сатана. И ето-няма да го има вече. След като времето му свърши-това е. Ето защо ние изучаваме тези неща-за да знаем и да сме силни във вярата. А знаете ли, че много от тези които днес са в Римо католическата църква са от много стари родове. Още от преди хиляди години. Родове на минали благородници и Царе. Днес дори рицарите на Малта контролират Америка. И дори и всичките разузнавателни агенции са контролирани от рицарите на Малта. И други подобни организации контролират света. Дори и робството е било контролирано от църквата в Рим.
Чували сте за Медичи-те, за Боргези-те, за Бочели-те... Това са все стари фамилии, които владеят света. И те са използували Хитлер за да обере богатствата на други фамилии. Днес все още тези фамилии управляват света. Дори и разузнавателните агенции. И когато има убийство на известна личност от света-винаги някоя от тези агенции които са под властта на йезуитите е там. Те контролират дори и масовата медия, Кук-Локс-Клан и още много други организации. Опус Дей-които се занимават с Европа и Южна Америка. И това е само част от всичко свързано с тях. Много организации за които дори и не мислите, че принадлежат към тях-са техни. Дори и Билдербърг, Клуба на Рим, Тристранната Комисия и още много други-се контролират от йезуитите. Слушах СНН и те говореха за някакъв нов документ, който бил против конституцията. Но те казаха, че те работели за ООН-и това било повече от някакво си правителство. С други думи-цялата система се контролира от една определена сила-на върха на която стои Сатана. И вие трябва да знаете тези неща, за да сте наяскно, какво да правите и какво да не правите.
Откровението 17 глава

5 И на челото й имаше написано това име: Тайна; великий Вавилон, майка на блудниците и на гнусотиите на земята.

И ето-звяра е Рим, и Римо католическата църква е великий Вавилон. Защото се базира на древна паганска религия. Папата нарича себе си „Божият наместник на земята“. Той е единственият, който има връзка с Господа. И ето-това, което е било във Вавилон преди-същото е и днес. А в началото Римските Императори са носели тази титла. Юлий Цезар е имал тази титла. Този днес във Ватикана-се кланя на Юпитер. Няма нищо общо с Петър!
Да продължим-Откровението 2 глава. Защото Господ говори за града Пергам. Знаете ли, че всъщност това е била столицата на Сатана? Римската църква е взела всичко от там. И там е бил храма на Юпитер.
Днес дори в Германски музей са възстановили всичко от храма на Юпитер в Пергам, като са взели всички камъни и тухли през 1848 година и са ги пренесли в Берлин.
Много от символите на Римо католическата църква са пагански и показват поклонението им на слънцето.
12 До ангела на пергамската църква пиши: Това казва Тоя, Който има двуострия меч: 
13 Зная, где живееш, там гдето е престолът на сатана; и държиш здраво името Ми, и не си се отрекъл от вярата в Мене, даже в дните на Моя верен свидетел Антипа, когото убиха между вас, гдето живее сатана. 

Тогава храма на Зевс също е бил там. И всеки, който е проповядвал Божието Слово е бил застрашен от смърт.
 
14 Но имам малко нещо против тебе, защото имаш там някои, които държат учението на Валаама, който учеше Валака да постави съблазън пред израилтяните, та да ядат идоложертвено и да блудствуват.

Ето защо трябва да сме будни и да внимаваме, да не попаднем като тях в капан. Не бива да отивате там, където служат на Сатана. Днес Рим ви казва, че не ви трябва никой друг, но само папата. Сестри и братя-вие сте от друга църква? Не сте! Защото всичките ви църкви са дошли от Рим! Имат различни имена-баптисти, адвентисти, петдесетници, евангелисти и какво ли не-но са Римо католици! Валаам не е могъл да прокълне Божият народ, но е подучил Валак какво друго може да направи за да ги спре.
Ще видим Числа 31 глава

1 След това Господ говори на Моисея, казвайки: 
2 Въздай на мадиамците за израилтяните, и след това ще се прибереш при людете си. 

Мадиамците са се борели против Господа.

3 Моисей, прочее, говори на людете, казвайки: Нека се въоръжат от вас мъже за бой и нека отидат против Мадиама за да извършат въздаяние върху Мадиама за Господа. 
8 И между убитите убиха и мадиамските царе: Евия, Рекема, Сура, Ура и Рева, петима мадиамски царе; убиха с нож и Валаама Веоровия син. 
9 А израилтяните плениха жените на мадиамците, децата им, всичкия им добитък и всичките им стада; и разграбиха всичкия им имот. 
12 И докараха пленниците, плячката и користите на Моисея, на свещеника Елеазар и на обществото израилтяни в стана, на моавските полета при Иордан, срещу Ерихон. 
13 Тогава Моисей, свещеникът Елеазар и всичките първенци на обществото излязоха да ги посрещнат вън от стана. 
14 Но Моисей се разгневи на военачалниците, на хилядниците и на стотниците, които се връщаха от военния поход; 
15 и Моисей им рече: Оставихте ли живи всичките жени? 

Защо сте оставили жените живи?

16 Ето, те, по съвета на Валаама, накараха израилтяните да беззаконствуват против Господа в делото на Фегора, тъй че язвата се яви всред Господното общество. 

Тези жени по съвета на Валаам са направили Израиляните да съгрешават. И ето-Господ се е отдръпнал от Израел. Вижте-това е поради греха. Ето защо трябва да сме трезви и да внимаваме какво става около нас. За да имаме власт от Бога. Господ каза на Яков, че докато пази всичко, което Господ изисква, ще има власт над човеците и ще е с Бога. Но допрусне ли греха-ще отпадне.
Числа 25 глава

1 А докато Израил оставаше в Ситим, людете почнаха да блудствуват с моавките; 

Вижте какво направиха Израиляните.

2 защото те канеха людете на жертвите на боговете си, и людете ядяха и се кланяха на боговете им. 

И ето сега ефекта. Не само извръшиха прелюбодеяние, но последва и нещо още по-страшно. Спомнете си какво направи Соломон в края на живота си-поради многото си жени и какви бяха последиците.

3 Израил се привърза за Ваалфегора; и Господният гняв пламна против Израиля. 

И ето-гнева на Господа пламна против Израел.
Откровението 17 глава

6 И видях, че жената се беше опила от кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици; и като я видях, зачудих се твърде много.

И тази жена е опита от кръвта на светиите-тези които пазят Закона и вярата в Исус. През 1452 година папа Николас 5 е дал разрешението за робството. И разрешението е било уж за роби от всички народи-но те са взимали само от народа Израел. Защото те са знаели, кой кой е.
Исаия 47 глава

1 Сниши се та седни в пръстта, девице, дъщерьо вавилонска; Седни на земята, а не на престол, дъщерьо халдейска; Защото няма да се наричаш вече изтънчена и изнежена. 

Папата трябва да управлява звяра. Защото той е Римската Империя.

2 Хвани ръчната мелница та мели брашно! Махни булото си, дигни полите си, Открий пищялите си, мини реките. 
3 Голотата ти ще се открие, Да! срамотата ти ще се яви; Аз ще си възмъздя, И не ще се примиря с никого. 

Господ ще покаже на всички, коя е тя. И когато Господ одйде отново-ще й отдаде според заслуженото. Вижте какво носи папата-носи жезъл с кръст и на него-Исус. Защото те го убиха. Исус е мъртъв... Обаче Исус е жив! И той не е техният Бог.

4 Името на нашия Изкупител е Господ на Силите. Светият Израилев. 
5 Седи та мълчи, и влез в тъмнината, халдейска дъщерьо, Защото няма вече да те наричат господарка на царствата. 
6 Разгневих се на людете Си, Оскверних наследството Си, И предадох ги в ръката ти; Но ти не им показа милост, Ти си сложила твърде тежкия си хомот върху стареца; 

Господ се разгневи на хората си. Защото те съгрешиха пред него. И той ги предаде в ръката на Рим. Но те не ги пожалиха. Знаете ли как са работили робите на памучните плантации? От изгрев до залез слънце! И са ни убивали за най-малкото или са ни бичували до смърт. При това-дори и не са ни давали храна. Защото ние казахме, че не искаме друг Цар, но Цезар... Е-как го харесвате сега?

7 И рекла си: До века ще бъда господарка; Та не си взела това присърце, Нито си помнила сетнината му. 

Но когато Господ дойде-ще й отмъсти. Знаете, че Господ ще избие толкова много хора, че кръвта ще достигне до юздите на конете.
Откровението 17 глава

7 Но ангелът ми рече: Защо се зачуди? Аз ще ти кажа тайната на жената и на звяра, който я носи, който има седемте глави и десетте рога. 
8 Звярът, който си видял, беше, но го няма; обаче, скоро ще възлезе из бездната и ще отиде в погибел. И земните жители, всеки, чието име не е написано в книгата на живота от създанието на света, ще се зачудят, когато видят, че звярът беше и го няма, но пак ще дойде. 

Защото те не са искали да четат Божието Слово-за да намерят за себе си истината.

9 Ето разумното значение на това: Седемте глави са седем хълма, на които седи жената; 

Рим седи на седем хълма.

10 те са и седмина царе, от които петимата паднаха, и единият сега е, а другият още не е дошъл, и когато дойде, трябва само малко да постои; 
11 и звярът, който беше и го няма, той е осмият цар, който е от седемте, и отива в погибел; 
12 и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра; 
13 те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт; 
14 те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни. 

Тези 10 Царе още не са дошли във властта си. А тези 7 Царе са от Ото Велики, Шарлемайн до Бенито Мусолини. И Наполеон е сред тях.

15 Каза ми още: Водите, които си видял, гдето седи блудницата, са люде и множества, народи и езици. 
16 И десетте рога, които си видял, те и звяра ще намразят блудницата, и ще я направят пуста и гола, и ще изядат месата й, а нея ще изгорят в огън. 
17 Защото Бог тури в сърцата им да изпълнят Неговата воля, като действуват единомислено и предадат царската си власт на звяра, докато се сбъднат Божиите думи. 

Защото когато този човек дойде във властта си-те няма да имат нужда от Рим. Защото той ще отиде да царува от Ерусалим.

18 И жената, която си видял, е големият град, който царува над земните царе. 

И този град владее света. Царува над тях! Йезуитите са военна организация. Те управляват ЦРУ, ФБР и всички секретни организации.
2 Коринтяни 6 глава

11 О коринтяни, устата ни са отворени към вас, сърцето ни се разшири. 
12 Вам не е тясно в нас, но в сами вас е тясно нам. 

Те искат да вървят по техният път, вместо да следват Писанията.

13 И тъй, във вид на еднакво възмездие, (като на чада говоря), разширете и вие сърцата си. 
14 Не се впрягайте заедно с невярващите; защото какво общо имат правдата и беззаконието или какво общение има светлината с тъмнината? 

И ако следвате невярващите-ще отидете в огненото езеро.

15 и какво съгласие има Христос с Велиала? или какво съучастие има вярващия с невярващия? 
16 и какво споразумение има Божият храм с идолите? Защото ние сме храм на живия Бог, както рече Бог: "Ще се заселя между тях и между тях ще ходя; и ще им бъда Бог, и те ще Ми бъдат люде".
 
Ние сме били сътворени в образа на Бога-сега е време да въздигнем съзнанието си, за да мислим като Бога.

17 Затова - "Излезте изсред тях и отделете се", казва Господ, "И не се допирайте до нечисто"; и "Аз ще ви приема,
18 И ще ви бъда Отец, И вие ще Ми бъдете синове и дъщери", казва всемогъщият Господ.
 
Когато служите на Бога-не правите много неща, които иначе бихте направили. Ето защо е важно да имате знанието. Днес много неща които върши света нямат нищо общо с Бога. Но ние не искаме да бъдем като тях.
Нека видим Ефесяните 5 глава-ще отидем да видим дъното.

1 И тъй, бивайте подражатели на Бога, като възлюбени чада; 
2 и ходете в любов, както и Христос ви възлюби и предаде Себе Си за нас принос и жертва на Бога за благоуханна миризма. 
3 А блудство и всякаква нечистота или сребролюбие да не се даже споменават между вас, както прилича на светии; 
4 нито срамотни или празни приказки, нито подигравки, които са неприлични неща, но по-добре благодарение. 
5 Защото добре знаете това, че никой блудник, или нечист, или сребролюбец, (който е идолопоклонник), няма наследство в царството на Христа и Бога. 

Знаете ли какво прави тези хора нечисти? Трябва да знаете това.

6 Никой да ви не мами с празни думи; понеже поради тия неща иде Божият гняв върху синовете на непокорството. 

И понеже те са последвали тези неща-те са отпаднали. Те следват света, а не Бога. В самото начало Господ реши да унищожи света, защото хората намисляха само зли неща. Те са били хванати в нечистите неща. Вижте-малко квас заквасва цялото тесто. И така-ако решите да направите нещо против Бога-докато се усетите-ще правите все повече и повече неща против Бога.

7 И тъй, не бивайте съучастници на тях. 

И последното място за днес-Галатяните 5 глава

16 Прочее, казвам: Ходете по Духа, и няма да угождавате на плътските страсти. 
17 Защото плътта силно желае противното на Духа, а Духът противното на плътта; понеже те се противят едно на друго, за да не можете да правите това, което искате. 

Господ иска да вървим по дух-да вървим според ума на Христос. Да пазим всичко, което Господ изисква.

19 А делата на плътта са явни; те са: блудство, нечистота, сладострастие, 
20 идолопоклонство, чародейство, вражди, разпри, ревнувания, ярости, партизанства, раздори, разцепления, 
21 зависти, пиянства, пирувания и тям подобни; за които ви предупреждавам, както ви и предупредих, че които вършат такива работи, няма да наследят Божието царство. 

Сестри и братя-това е, което вършат тези които ще идат в огненото езеро.
Израел винаги е участвал в прелюбодеяния-физически и духовно. А потърсете в тълковните речници значението на тези думи. Защото трябва да знаете как да се предпазите от тези неща.
Днес отношенията между хората са изгубили стойността си. И за това хората търсят да намерят някакви други удоволствия. Защо мислите, че Бог нарича гейовете кучета? Защото са се обърнали на животни.
И ето-днес вместо да се размножаваме, хората правят какви ли не ужасни неща. И ето-сега се явяват всякакви болести и неща, които не могат да бъдат лекувани. Защото ние сме участници в нечистотиите.
И всичко това е работа на плътта-ние трябва да се водим по духа, не по плътта, нали? Трябва да наблюдаваме всичко. За да не отпаднем.

24 А които са Исус Христови, разпнали са плътта заедно със страстите и похотите й. 
25 Ако по Духа живеем, по Духа и да ходим. 

И нека живеем по духа на истината-Божието Слово-то е истината!

Благодаря ви за вниманието!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojiislujitel - Много важни снимки към този урок ще ...
21.06.2014 23:57
Много важни снимки към този урок ще бъдат представени, но не тук.
Ако сте участници във Фейс Бук-потърсете групата Божието Слово-всеки ден и станете членове-ако искате да видите снимките. Защото са много важни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2172984
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031