Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2013 23:34 - Божият Израел
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 2755 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сестри и братя,

Ние сме Израел-народа на Бога-истинският Израел. Нямаме нищо общо с тези дето наричат себе си Юдеи-а не са, но лъжат.
От някое време Господ сложи в съзнанието ми да ви представя връзката към Църквата на Бога-Израел. А ние сме много...
Представям ви връзката на интернета към една от групите за изучаване на Божието Слово в Чикаго. Има и други като нас-истински Израиляни.
Вече съм ви представил много преведени уроци и тези то вас, които търсите Бога с цялото си сърце, ако не друго, сте разбрали поне, че ние изучаваме Библията и я обясняваме чрез самата Библия и няма нищо друго! Няма нечии учения при нас-никога! 
Ние пазим всичко, което Бог изисква от нас.
И така-ако знаете английски-вижте нашата страница-цял свят ни гледа. А всяка събота можете да ни гледате на живо-сега е от 17:00 часа Българско време, но като променят времето с един час при вас, ще е от 18:00 часа.
Предаваме на живо и Пасхата и Празниците на Бога-часовете са показани.
Има много уроци също-текстови, както и друга полезна информация.
Аз лично работя за всички вас-мои Български сестри и братя-с всичките си сили. Защото зная, че държава България ще има в Царството на Исус и после-в Царството на Отец и в нея ще живеят... богове!! Синове и дъщери на Отец, братя и сестри на Исус! 

Ето връзката-моля, заповядайте с нас на живо на уроците. Когато имаме кръщение-също е на живо на интернета!!

http://www.theisraelofgod.com



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. bojiislujitel - Какъв Минчо, брате? Или просто си ...
24.03.2013 00:48
Какъв Минчо, брате? Или просто си пишеш каквото ти дойде на ум?... :) Иди и виж-ако знаеш английски, ще разбереш-ако изобщо желаеш да разбереш.
цитирай
2. anonimen65 - molia, za prevoda na bulgarski na ...
24.03.2013 01:54
molia ,za prevoda na bulgarski na dumite izrael i evrei
цитирай
3. bojiislujitel - Израел си е Израел и на български. А и ...
24.03.2013 02:18
Израел си е Израел и на български. А и Евреи си е Евреи на български. Ние сме българи-нали? Евреин по принцип означава "странстващ" а Израел е името на... Господ, който е сътворил всичко-не на Отец, но на този, който е известен още като Аз Съм и Йехова или Яхве илил ЯХВХ и означава "Вечно Живеещият"! Името на Отец е... Исус. Господ даде името си на Яков, когато го осинови.
цитирай
4. podvodni - Не искам да ставам нахален, но по...
24.03.2013 11:00
Не искам да ставам нахален, но понякога четете ли какво пишете? Били ми разтълкувал следният пасаж -
" .....Израел е името на... Господ, който е сътворил всичко-не на Отец, но на този, който е известен още като Аз Съм и Йехова или Яхве илил ЯХВХ и означава "Вечно Живеещият"! Името на Отец е... Исус. Господ даде името си на Яков, когато го осинови."

цитирай
5. bojiislujitel - Това е точно така както го писах. ...
27.03.2013 03:32
Това е точно така както го писах. Когато човек осинови дете, не му ли дава името си? Яков имаше 12 сина и те всички трябваше да са Яковови. Но са Израилеви! Да знаеш в Библията да пише дори и на едно място фамилното име на когото и да е? НЕ! Защо не? Защото до един имат едно фамилно име-Израел!! Чие е това име? Отвори си Битие и си прочети какво стана ,когато Яков се връщаше в земята си и последната нощ преди да се срещне отново сд брат си-Исав, се бореше с един ангел. Какво му каза ангела на сутринта-името ти вече ще е Израел! Чие е това име? Не и на ангела... А сега-Исус дето е Христос в чие име дойде? Ангел Гавриил не даде ли това име на Мария? От къде дойде това име-не е ли от небето? Сега-ако желаеш да мислиш-мисли!! И ще разбереш, колко ясно и просто е! Името, в което Исус дойде е Исус! Сам Исус каза, че го е пратил Отец... Е-сега свържи нещата заедно! А сега ще ти обясня и още нещо-което твоите учители нито могат, нито ще ти обяснят, щото понятие си нямат от това: когато Исус се възнасяше обратно при Отец-за да седне от дясно му докле Отец положи враговете на Исус за негово подножие-Псалм 110-не каза ли, че ще изпрати В СВОЕ ИМЕ!!! Утешителят-ангел? Каза. Е-тогава какво е името на този ангел, дето Исус ни изпрати да ни упътва в терзанията ни? Исус! И сега надявам се, разбираш, защо апостолите кръщаваха хората в името на Исус! Защото нали сам Исус каза, да кръщават хората в името на Отец, Сина и Светият Дух. Но нито Отец е име, нито Сина е име, нито пък Светият дух е име! Тогава кое е името-Исус! Отец, чието име е Исус изпрати Бога, който е сътворил всичко в свое име-Исус, който пък после прати ангел в свое име-Исус! Тези неща са скрити за вас, макар и да мислите, че сте християни..-. Е-сега ви ги открих. А Свят ангел и СВят Дух е едно и също в случая-за да не питате и това... :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2172557
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031