Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2012 16:03 - Армагедон-самото име навява страх. Но какво е Армагедон?
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 4820 Коментари: 11 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сестри и братя, Чували сте за битката в Армагедон. А може би не сте? Сещга ще прочетете накратко за тези събития. В Израел има на север от Ерусалим една долина-казва се Долината на Магедон. А самата дума Армагедон идва именно от тази долина и там Господ ще се съди с народите на света. Но как така тези народи ще се окажат именно там? Вярвам виждате събитията в Северна Африка и макар и да не знаете какви са тези събития и какво означават, разбирате, че са много сериозни. С две думи обаче-Арабските държави се подреждат според пророчествата на последните дни. И така-да видим какво ще става. Нека започнем от последните трима царе на Юдея. Защо с тях ли? Защото всичко, което е писано в Библията се отнася първо до народа на Бога-Израел и от там-до всичките народи. И каквото е станало и става с народа Израел-а това не са тези дето наричат себе си Юдеи днес, но това е тема на друг урок-това и ще бъде и с всичките народи на тази земя.
Ще започнем от Еремия 25 глава. В тази глава Господ ви показва от времето, когато Израел имаше последните 3ма царе, дори и до края-войната в Армагедон. Защото пророците са казали всичко. Господ показва, как се разправи с последните трима царе на Израел, но също показва как ще се разправи и с всички останали в света.

1 Словото, което беше към Еремия за целия юдов народ в четвъртата година на юдовия цар Йоаким, сина на Йосия, която беше първата година на вавилонския цар Навуходоносор,

Това е последният цар, който Юда е имал когато и да е.

2 което пророк Еремия изговори на целия юдов народ и на всичките ерусалимски жители, като каза:
3 От тринадесетата година на юдовия цар Йосия, сина на Амон, до този ден, тези двадесет и три години, словото на ГОСПОДА идваше към мен; и аз ви говорих, като ставах рано и говорех, но вие не слушахте.

Израел обаче не желаеха да слушат и ето сега-идва развръзката.

8 Затова така казва ГОСПОД на Войнствата: Затова че не послушахте думите Ми,
9 ето, Аз изпращам и ще взема всичките северни племена, заявява ГОСПОД, и изпращам до слугата си Навуходоносор, вавилонския цар, и ще ги доведа против тази земя и против нейните жители, и против всички тези народи наоколо; ще изпълня над тях проклятието и ще ги направя за смайване и за подсвиркване, и вечни опустошения.

Пророкът им каза: понеже не послушахте Господа, то Навохудоносор не само ще унищожи Юдея, но и всички околни народи.

10 И ще погубя сред тях гласа на веселието и гласа на радостта, гласа на младоженеца и гласа на невястата, шума на мелниците и светлината на светилника.
11 И цялата тази земя ще бъде пустош и ужас. И тези народи ще робуват на вавилонския цар седемдесет години.

Казва, че ще слугуват на Навохудоносор за 70 години. Но когато тези 70 години свършат, Персия ще дойде на власт.

12 И когато се изпълнят седемдесет години, Аз ще накажа вавилонския цар и онзи народ, заявява ГОСПОД, за беззаконието им, и халдейската земя, и ще я обърна във вечна пустиня.

15 Защото така ми каза ГОСПОД, Израилевият Бог: Вземи от ръката Ми тази чаша с виното на яростта Ми и я дай да пият от нея всичките народи, до които те изпращам.

Не само Юда ще пие от тази чаша, но и всичките народи.

16 И ще пият и ще залитат и ще обезумеят поради меча, който Аз изпращам сред тях.
17 И взех чашата от ръката на ГОСПОДА и дадох да пият на всичките народи, до които ме изпрати ГОСПОД:

Всички трябваше да пият от тази чаша.

28 И ако откажат да вземат чашата от ръката ти и да пият, им кажи: Така казва ГОСПОД на Войнствата: Непременно ще пиете;
29 защото, ето, върху града, който се нарича с Името Ми, Аз започвам да правя зло - а вие ли ще останете ненаказани? Няма да останете ненаказани, защото Аз призовавам меча върху всички жители на земята, заявява ГОСПОД на Войнствата.

Казва: ако занесеш чашата на която и да е нация и те откажат да я пият, те със сигурност ще я пият! Защото започвам да докарвам зло на моите хора първо, така че, ако аз донеса зло върху Израел и Юда, то и вие няма да избегнете.

30 А ти им пророкувай всички тези неща и им кажи: ГОСПОД ще изреве отвисоко и ще нададе гласа Си от святото Си обиталище; ще изреве силно против обиталището си; ще издаде вик като тъпкачите на лин (грозде) против всичките жители на земята.

Господ ще изреве против всичките нации. И ще ви покажем, че не се касае до грозде тука. Когато Господ нареди да протръби 7 тръба, той не идва след това за да приказва с благ глас на народите... Тогава времето за приказки ще е преминало. Времето за приказки е сега.

31 Екотът ще стигне и до край-земята, защото ГОСПОД има съд с народите; Той ще се съди с всяка плът, безбожните ще предаде на меч, заявява ГОСПОД.
32 Така казва ГОСПОД на Войнствата: Ето, зло ще излезе от народ към народ и голям ураган се надига от най-отдалечения край на земята.

Исус Христос ще извърши това, сестри и братя! Защото в Исаия Исус ви казва, че твори и добро и зло също! Казали са ви, че Исус Христос е нежен и обича всички-лъгали са ви! Исус идва за да накаже народите-вижте Откровението 19 глава!

33 В онзи ден убитите от ГОСПОДА ще лежат от единия край на земята до другия край на земята;

Видяли ли сте когато и да е времена като тези: Господ да е убил хора навсякъде? Няма да има град, село, държава и нация в които Господ да не е убил някого. Защото те направиха същата грешка, която направи и Юда-те отказаха да слушат Божието Слово и поради това, Господ казва, че ще ги накаже.

... няма да бъдат оплакани и няма да бъдат събрани, и няма да бъдат погребани; ще станат за тор по лицето на земята.

Ще има толкова убити хора, че няма да има кой да ги погребе. Вижте: това е Библията-тези неща ги пише именно в нея.

34 Ридайте, пастири, и викайте и се валяйте в пепел, високопоставени на стадото;

Господ се обръща към проповедниците сега. Плачете, пастири, защото вие сте изкривили моето Слово и сте преподавали лъжи.

...защото се изпълниха дните ви да бъдете заклани;

И те ще са първите които Господ ще изколи, защото те именно изкривиха Божието Слово. Обикновените хора биха слушали истината, ако овчарите приказват истината. Тези хора които се съпротивляват на истината, се съпротивляват, защото са имали овчари които са им говорили срещу истината.

...и ще ви разпръсна и ще паднете като скъпоценен съд.
35 И убежището ще се изгуби за пастирите и избавлението - за високопоставените на стадото.
36 Глас на вик от пастирите и вой от високопоставените на стадото, защото ГОСПОД опустошава пасбището им.
37 И мирните пасбища се смълчаха от яростния гняв на ГОСПОДА.

Имате всички тези църкви днес-с парфюми и маникюри и всички се държат, като че ли обичат всички. Но няма никаква истина в тях. Защото когато обясниш какво е любов, обикновените хора дори и не знаят, какво е любовта. А любовта е пазенето на заповедите. Исус директно ви казва: ако ме обичате, пазете заповедите ми! Отец ви казва: ако ме обичате, пазете заповедите ми! Моисей казва: «Аз представям този ден пред вас живота и смъртта; злото и доброто. Изберете живота и живейте!» И какво предсатви пред тях този ден? Заповедите! Това е любов братя и сестри. Но това което показва светът, не е любов.

38 Оставил е като млад лъв бърлогата си; да, земята им стана за смайване от яростта на насилника и от яростния Му гняв.

Кой е този лъв? Исус. А за каква бърлога става въпрос тука? За мястото където седи сега-от дясната страна на Отец. И още: защо е лъв? Защото е лъвът на Юда и съвсем не идва за да ви потупа по рамото... А кой ще е насилникът тогава? Господ!
Нека да видим, кой е той-Матей 24 глава. Господ ви казва, как трябва да изучавате Библията: Законът и Свидетелствата или с други думи-Старият Завет и Новият Завет. Ако проповедниците не говорят по този начин, те нямат истината в себе си. Защото вашето знание ще ви спаси и нищо друго.

1 И когато Иисус излезе от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат сградите на храма.
2 А Той им каза: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: няма да остане тук камък върху камък, който да не бъде сринат.

Исус говори за 70 година, когато Римският Генерал Тит разруши Ерусалим.

3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и Му казаха: Кажи ни кога ще бъде това. И какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на света?

Светът няма да се свърши-защото Господ ще управлява света по времето на Милениума, а после идва и Отец на тази земя-за винаги.

4 Иисус в отговор им каза: Пазете се да не ви подмами някой,

Първото нещо, което Исус каза: Пазете се да не ви подмами някой!
5 защото мнозина ще дойдат в Мое Име, казвайки: Аз съм Христос; и ще подмамят мнозина.

Те идват в името на Исус, но ще измамят мнозина. Те ви лъжат за всичко и изопачават Божието Слово постоянно, като при това ви казват, че са дошли в името на Исус Христос. И съм ви показал вече на този блог, че всичко, което ви говорят няма нищо общо с Библията!! Те ви водят към огненото езеро и те самите ще идат там.

6 И ще чуете за войни и за военни слухове, но внимавайте да не се смущавате; понеже тези неща трябва да станат, но това още не е свършекът.

Не е ли това което слушаме днес? От както се помня все това слушам. Но Исус казва това да не ни смущава. Вижоте напоследък-знаете ли, че над 30 процента от света води войни? Но кога трябва да се смутиме?

15 Затова, когато видите мерзостта на запустението, за която е говорено чрез пророк Даниил, стояща на святото място - който чете, нека разбира.

Когато видите мерзостта която докарва запустение, да седи на Свято място-който чете, добре е да имате разбиране! Вие нямате и понятие какво е това. Тогава как ще разберете, когато мерзостта седне на свято място? Ако не знаете, коя е мерзостта и кое е святото място?

21 защото тогава ще има голяма скръб, каквато не е имало от началото на
света досега и каквато няма да има.

Когато видите този човек на място на което той не би трябвало да бъде, тогава ще има голяма скръб-такава, каквато нито сте видяли, нито е имало от създанието на света. Защото каквото и да сте видяли до сега, то няма да дойде дори и близко до това, което ще бъде тогава.

22 И ако не се съкратяха онези дни, не би се избавило нито едно същество; но заради избраните онези дни ще се съкратят.

И тези дни ще бъдат съкратени, защото ако не, човекът ще унищожи всичко живо. Как абсолютно е всичко живо? Абсолютно е! Когато Исус направи това изказване, нямаше на земята оръжие, което да може да унищожи всичко живо... Днес имаме-атомното оръжие. Казват, че Русия има достатъчно такова оръжие да унищожи света 60 пъти. САЩ може да унищожи светът 30 пъти... Няма нужда от повече от един път. Всички имат днес такова оръжие: Китай; Израел; Франция; Англия; Индия; Пакистан; Кореа.

29 А веднага след скръбта на онези дни слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще падат от небето и небесните сили ще се разклатят.
30 Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена,

Защото ще ви покажем, че Господ ще бъде на небето поне за 5 месеца и вие ще го виждате; и той ще ви гледа.
И когато Господ е готов да дойде на земята, тази земя ще е преминала през неща които е трудно да се опишат.

...като видят Човешкия Син, идващ на небесните облаци със сила и голяма слава.
31 И ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.

Дори тука Господ ви дава нещо, което не е ясно на света. Господ все още не е върнал дори своят народ в земята им докато не дойде. Защото когато дойде, тогава ще изпрати ангелите си със звук на велика тръба и ще ги изпрати да съберат Израел от единият край на земята до другият.
В Исаия Господ ви казва същото нещо.
Исаия 34
1 Приближете се народи, за да чуете, и вие племена, внимавайте! Нека чуе земята и това, което я изпълва, светът и всичко, което произлиза от него.

На кого говори Господ? На всички хора по земята.

2 Защото гневът на ГОСПОДА е против всичките народи

Против кои е Божият гняв? Против всичките народи и е добре да научите това. Защото Господ е изключително ядосан на всичките народи.

... и яростта му - против цялото им войнство. Изпълнил е над тях проклятието, предал ги е на клане.
3 И убитите им ще бъдат захвърлени и смрадта от труповете им ще се издига, и планините ще се разтопят от кръвта им.

Господ ще избие толкова много хора, че от кръвта им планините ще се разтопят...

4 И цялото небесно войнство ще се разложи и небесата ще се свият като свитък, и цялото им войнство ще падне, както пада лист от лоза и като увехнал лист от смокиня.
5 Понеже мечът Ми се опи в небесата, ето, слиза за съд върху Едом и върху народа, над който изпълних проклятието.

Не само, че Господ ще се занимае с всички нации, но той има нещо специялно за Едом-Едомците! Това са хората които наричат днес себе си Юдеи... Това е брата на Яков-Исак, който още се нарича Едом. Ако човек се порови в историята на света, ще намери какво е станало и как брата на Яков си е присвоил всичко, което Господ даде на Яков. А Израел ще остане в плен докато луната и слънцето са си на местото и светят както са светили

6 Мечът на ГОСПОДА е пълен с кръв, затлъстя от тлъстина, от кръвта на овце и козли, от тлъстините на овнешките бъбреци; защото ГОСПОД има жертва във Восора и голямо клане в земята Едом.

Това ви казва Книгата-вижте какво ще направи Господ с тях!

7 Дивите говеда ще слязат с тях, и телците с биковете, и земята им ще се напои с кръв и пръстта им ще затлъстее от тлъстина.
8 Защото е ден на отмъщение от ГОСПОДА, година на възмездия за делото на Сион.

Защото Господ ще се разправи в този ден с всички и още-ще даде Сион-Израел и Ерусалим на тези на които принадлежи. Господ ще разреши този въпрос веднъж и за винаги.
И така-Господ ще направи всичко това. А кога небето ще се премести като свитък? Откровението 6

12 И видях, когато отвори шестия печат; и ето, стана голямо земетресение; слънцето почерня като козяк и цялата луна стана като кръв;

Виждаме отново знаците на Господ. Отново виждаме луната и слънцето. И ако тези знаци не са се явили, то Господ още не е дошъл.

13 небесните звезди паднаха на земята, както когато смокинята, разклащана от силен вятър, хвърля късните си смокини;
14 небето изчезна като свитък, когато се навива; и всички планини и острови се отместиха от местата си.

Колко пъти небето се навива като свитък? Исаия видя същото; Иоан видя същото-това беше в денят на Господа и той е в бъдещето. И изведнъж хората ще разберат, че това нещо е реално. Вижте какво ще направят, като стане това.

15 И земните царе, големците и военачалниците, богатите и силните, всеки роб и свободен се скриха в пещерите и в скалите на планините;
16 и казаха на планините и на скалите: Паднете върху нас и ни скрийте от лицето на Седящия на престола и от гнева на Агнето,
17 защото е дошъл великият ден на Неговия гняв, и кой може да устои?

Вижте: били сте цял живот в църкви и никога не сте разбрали, че Агнето има гняв. Помнете: Агнето на Господа е също Лъвът на Юда.
За кой ден става въпрос? За денят на Господа.
Агнето дойде да умре за греховете на хората, но също след това му беше дадена и всяка власт.
Исус е бил Бог, който стана човек и след това отново стана Бог. Защото за да умре поради нашите грехове, той трябваше да стане човек-той беше жертвеното агне. Бог не може да умре. И дори и Отец не може да унищожи ангелите които съгрешиха-защото никой не може да убие духовно същество. Поради тази причина той им е приготвил Огненото Езеро.
И така, Отец приготви тяло за Исус, което ангелът инжектира в Мария. Някои казват: това е невъзможно... Но дори и ние днес правиме инвитро осеменяване... А защо не Господ?

Нека да видим 110 Псалм-какво очаква Исус. Това което искам да разберете е: Исус ще направи всичко, което е казал, че ще направи. А вие готови ли сте, да направите това, което вие трябва да направите? Всичко, което Господ каза, че ще стане-стана: и Вавилон; и Мидо-Персия; и Гръцката Империя; и Римската Империя и царе, и всичко, което е станало в света-той ви го е казал, че ще стане. Ако всичко, което Господ е казал е станало, защо мислите, че това което е казал за нашето бъдеще няма да стане?
Аз не съм видял какво ще стане в бъдеще, но мога да видя какво е станало в миналото и да предценя, какво ще направи Господ в бъдещето.
Псалм 110

1 Каза ГОСПОД на моя Господ: Седи от дясната Ми страна, докато направя враговете Ти подножие под краката Ти.

Това е точно в лицето на тези които твърдят, че Господ е една личност. Думата «Господ» е предведена от думата «Елохим», която е обединяваща дума-един индивид, повече от един член. Точно както думата «човек». Всеки е човек, но всеки за себе си! Женски и мъжки индивид.

2 ГОСПОД ще простре от Сион скиптъра на силата Ти: Владей сред враговете Си!

Владей над враговете си! С други думи, Исус като дойде да седне в Ерусалим, няма да бъде внимателен и учтив с враговете си. Защото те не изпълниха нищо от това, което Господ им каза, че трябва да изпълнят. Господ ни е дал цялата тази информация: какво да спазваме и как. Казал ни е какво да ядем и какво-не.
Нека да видим още какво ще направи със своите врагове.

5 Господ е от дясната Ти страна, Той ще съкруши царе в деня на яростта Си.

Кой е от дясната страна на Отец-Исус!

6 Ще съди между народите, ще изпълни земята с трупове,

Кой ще изпълни земята с трупхове? Исус! Този, за когото всички казват, че е така сладък и нежен.

...ще разбие главата на владеещия над много земи.

Това е което ще се случи в деня на Господа, това е, което ще се случи в битката на Армагедон. Но това, което Господ ще направи още е: той винаги се грижи за своите служители.
Господ никога не забравя своите служители, но трябва да сте негови служители. И когато трябва да ви спаси-той ще ви спаси.
Откровението 7:1.

1 След това видях четири ангела, стоящи на четирите ъгъла на земята и държащи четирите земни ветрища, за да не духа никакъв вятър нито по земята, нито по морето, нито върху някое дърво.
2 И видях друг ангел да се издига от изгрев-слънце, у когото беше печатът на живия Бог; и той извика с висок глас на четирите ангела, на които беше дадено да повредят земята и морето, и каза:
3 Не повреждайте земята, нито морето, нито дърветата, преди да ударим печат върху челата на слугите на нашия Бог.

Вижте, Господ е наредил на тези 4 ангела да държат ветровете. Сами можете да прочетете в Данаил 7 глава, че ветровете са всъщност нациите. С други думи, тези 4 ангела трябва да държат нациите да не започват война, докато не бъдат подпечатани Божиите служители. Те ще бъдат подпечатани на челата. Сатана имитира Господ-той също ще подпечата своите служители на челата или на дясната ръка. Но никой не обръща внимание на това. А той вече ви подготвя за да приемете този печат... (Става въпрос за традицията на католиците, наречена пепелна сряда. В определена сряда през годината католиците биват подпечатани на челата или ръцете-десните с пепел-във вид на кръст... Ето защо се нарича “пепелна сряда”!)
И след като подпечата своите служители, Господ ще се занимае с целият свят. Нека да видим това. Откровение 8

1 И когато отвори седмия печат, настана мълчание на небето за около половин час.
2 И видях седемте ангела, които стояха пред Бога, и им се дадоха седем тръби.

Всеки път когато Господ ще върши нещо, прозвучава тръба.

6 И седемте ангела, които държаха седемте тръби, се приготвиха да затръбят.

След всяка тръба хората ще патят повече и повече.
Откровението 9

1 И затръби петият ангел; и видях една звезда, паднала от небето на земята, на която се даде ключа от кладенеца на бездната.
2 И тя отвори кладенеца на бездната и от кладенеца се издигна дим като дим от голяма пещ; и слънцето и въздухът потъмняха от дима на кладенеца.

Ангелът на бездната е Сатана. Тази бездна означава нещо, което не виждаме, но то съществува. Погледнете сега ЕС и вижте... Те имат 10 армии и още други нации с техните армии. Това е възстановената Римска Империя. Или още-Вавилонската Империя. И те ще дойдат и избият много хора. Защото Сатана ще ги изведе от бездънната пропаст и те ще извършат това, което им е наредил-ето защо се казва, че пушек се издигна от бездънната пропаст. И както вече ви казах-те ще започнат със страните от Северна Африка.

3 И от дима излязоха скакалци по земята;

Това са военни машини. Преди време гледах във войната такива машини и схванах, че същите са описани в Библията. Иоан обаче не знаеше какво са те. Те му приличаха на скакалци-когато погледнете бойните хеликоптери с техните перки и крила, ще видите... Описани са танкове които стрелят...
Но Йоан е разбрал това, което вижда.

...и им се даде власт, като властта, която имат земните скорпиони.
4 И им се каза да не повреждат тревата по земята, нито някое зелено растение, нито някое дърво, а само такива хора, които нямат Божия печат на челата си.

Когато Господ подпечата своите хора, те са защитени от този момент. Но всички останали ще страдат.

5 И им се даде да не ги убиват, а да ги мъчат пет месеца; и мъчението им беше като мъчение от скорпион, когато ужили човек.

Вижте: това е Западна Европа, която напада Източна Европа. Това е една от най-голямите тайни от създанието. Европейците винаги са искали да обединят Европа. И какво виждаме сега: 10 нации се обединяват и са под един управник, дори имат обща валута. Това не е било от както Римската Империя падна. Те желаят да обединят цяла Европа. И тъй като само Русия се дърпа от това обединение, то те ще направят всичко възможно да я привлекат на тяхна страна. Ето защо е писано, че няма да ги избият, но ще ги мъчат за 5 месеца. Най-вероятно ще използуват бактериологично или химическо оръжие.

6 През онези дни хората ще потърсят смъртта, но няма да я намерят; и ще пожелаят да умрат, но смъртта ще побегне от тях.

Това говори колко ужасно ще страдат руснаците. Това оръжие не е създадено за да ги убие, но за да ги привлече на страната на Западна Европа.

11 И имаха над себе си цар - ангела на бездната, който на еврейски се нарича Авадон, а на гръцки името му е Аполион.

Този ангел е Сатана и двете тези имена означават «Унищожител»-да унищожи всичко, което Господ е създал.

12 Едното горко мина, но ето, още две горки идват след това.
13 И затръби шестият ангел; и чух един глас от четирите рога на златния олтар, който беше пред Бога,
14 който казваше на шестия ангел, който държеше тръбата: Развържи четирите ангела, които са вързани при голямата река Ефрат.

Къде са тези ангели? В 7 глава на Откровението. Сега те ще бъдат отпуснати и ще се започне... Защото руснаците няма да простят това, което западът направи срещу тях. Те ще убият всеки до когото стигнат.
И така, след 6 ангел, 4 ангела бяха освободени-за какво?

15 И четирите ангела, които бяха приготвени за този час и ден, и месец, и година, се развързаха, за да убият третата част от хората.

Разбирате ли братя и сестри, колко са хората на земята днес? Вижте-една трета ще бъдат избити! И ако ще бъдат избити една трета, това е огромно число. Тук дори не се говори за това, колко хора Господ ще избие. Тези ще бъдат избити от руснаците и съюзниците им. Защото Господ ще избие всички тях и още една трета от останалите.

16 И числото на конните войски беше два пъти по десет хиляди по десет хиляди; и аз чух числото им.

200 милиона войници! Русия не може да произведе такава армия. Китай; Полша; Украйна-всички на изток от Ефрат ще бъдат с Русия. И когато дойдат, ще унищожат една трета от всички хора на земята. С кого мислите ще бъде принудена да бъде България-с Русия...
Нека да видим от къде идват те
Откровението 16
12 И шестият ангел изля чашата си върху голямата река Ефрат;

Защо реката Ефрат е така важна? Защото Ефрат върви точно през Турция и всеки може да намери, че реката Ефрат е разделящата линия между Източна и Западна Европа-вижте на географската карта. И когато Ефрат пресъхне, няма граница между Източна и Западна Европа.

и водата й пресъхна, за да се приготви пътят на царете от изгрев слънце.

Кои са царете от изток? Русия; Китай, Индия и всичките тези славянски нации: и те всички ще бъдат заедно с Русия.

13 И видях от устата на змея и от устата на звяра, и от устата на лъжепророка да излизат три нечисти духа, приличащи на жаби;

Братя и сестри, това не са някакви духове, излизащи от Сатана-той самият е дух. Това са разговори-думи. На Сатана не му трябват нечисти духове, за да го убеждават.
Как започва война-чрез разговор. Нация която се чувствува по-силна, иска от друга нация да изпълнява определени условия. И ако втората нация не се съгласи, то започва война.

14 защото те са духове на демони, които вършат знамения, и отиват при царете на целия свят, за да ги събират за войната във великия Ден на всемогъщия Бог.

Чия битка е това? На Господа. Той казва, че избитите ще бъдат от край до край по земята. Господ е, който върши това.

15 - Ето, идвам като крадец. Блажен онзи, който бди и пази дрехите си, за да не ходи гол и да не гледат неговия срам. -

Господ ни казва, че идва като крадец. Защото Западът ще нападне Русия, но от това всички ще изгубят и ще достигнат до «бутона», но няма да го натиснат-защото Господ казва, че ще съкрати онези дни, защото ако не ги съкрати, нищо живо няма да остане.

16 И ги събра на мястото, което на еврейски се нарича Армагедон.

Още е наречено Магедон-или “Хълмът на поражението”. Но нека да видим още за това място-в Йоил 3 глава за да видим и другото му име-долината на Йосафат.
Иоил 3 глава. Много хора ще измрат на тази земя и никой няма да бъде грабнат никъде. Ето защо научете за Господа, докато е време. Все още имате шанс.
Иоил 3
1 Защото, ето, в онези дни и в онова време, когато върна юдовите и ерусалимските пленници,
2 ще събера всичките народи и ще ги сведа в Йосафатовата долина,

Господ винаги ви казва, че в това време ще върне също и Израел в земята им. Това е един от ключовете на Библията. И когато доведе Израел от плен, тогава и ще доведе всичките нации в долината на Йосафат. Йосафат означава “Иехова ще съди”. Защото това беше Исус когато дойде в името на баща си. Но това е друг урок.

...и там ще се съдя с тях заради народа Си и наследството Си Израил, когото те разпръснаха между народите и разделиха земята Ми.

Казва, че ще се съди с народите които са разпръснали неговият народ-неговото наследство. С други думи-ще ги избие-заради народа си.
И така Господ казва, че поради това, че народите са изгонили неговият народ и са си разделили всичко-включително и богатствата им, затова ще ги съди.

9 Прогласете това между народите, подгответе свещена война, вдигнете силните мъже; нека се приближат и се изкачат всичките воини!
10 Изковете плуговете си на мечове и сърповете си на копия;

Премахнете социялните програми-тези дето помагат на бедните. Не хабете пари за това, но вземете тези пари и си купете оръжия.

...слабият нека каже: Аз съм силен мъж!
11 Бързайте и елате, всички околни народи, и се съберете! Там долу, ГОСПОДИ, отведи силните Си мъже!
12 Нека станат народите и се изкачат в Йосафатовата долина, защото там ще седя да съдя всичките околни народи.

Господ казва: елате в долината на Йосафат и ще ви съдя!

13 Изпратете сърпа, защото жетвата е узряла; елате, тъпчете, защото линът е пълен и каците преливат, защото злината им е голяма.

Братя и сестри, искам да ви покажа, какво означава « да изпрати сърпа». Ще видим това в Откровението 14 глава. Вие трябвна да разберете какво означава «жетвата е узряла» И съвсем не говорим за грозде тука...
Откровение 14
14 И видях, и ето, бял облак, и на облака седеше Един, който приличаше на Човешкия Син, и имаше на главата Си златен венец и в ръката Си - остър сърп.
15 И друг ангел излезе от храма и викаше със силен глас на Този, който седеше на облака: Прати сърпа си и жъни, защото е настанал часът да жънеш, понеже жетвата на земята е презряла.
16 И Онзи, който седеше на облака, хвърли сърпа Си на земята и земята беше ожъната.
17 И друг ангел излезе от храма, който е на небето, като и той държеше остър сърп.
18 И още един ангел, който имаше власт над огъня, излезе от олтара и извика със силен глас на този, който държеше острия сърп, като каза: Прати острия си сърп и обери гроздовете на земното лозе, защото гроздето му е вече узряло.
19 И ангелът хвърли сърпа си на земята, обра земното лозе и хвърли набраното в големия лин на Божията ярост.
20 И линът бе изтъпкан вън от града и кръв потече от лина и стигна дори до юздите на конете на едно разстояние от хиляда и шестстотин стадии.

Знаете ли колко много е това, братя и сестри? Това езеро от кърв е дълбоко поне 2 метра и е дълго около 320 километра! Можете да плувате с кораб в тази кръв...
И така, когато казва, че ще жъне, вече знаем какво има предвид.
Сега нека да се върнем на Иоил 3 глава

14 Множества, множества в долината на решението - защото е близо Денят на ГОСПОДА в долината на решението.

Кой ден е това? Денят на Господа.

15 Слънцето и луната ще потъмнеят и звездите ще задържат блясъка си.

Показва ви знаците на неговото идване.

16 И ГОСПОД ще изреве от Сион и ще нададе гласа Си от Ерусалим. Небето и земята ще се потресат, но ГОСПОД ще бъде прибежище за народа Си и крепост за израилевите синове.

Господ ще дойде и ще изреве от Сион-страшно за всички народи. Той ще е нашата надежда, но ще е смърт за много хора.
Нека да видим идването от Сион-Откровението 19
11 След това видях небето отворено, и ето, бял кон, и Онзи, който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен,

Не прочетохме ли в Откровението 16 глава, че небето ще се свие като свитък; не прочетохме ли в Исаия 34 глава същото?

...и Той съди и воюва в справедливост.
12 Очите Му бяха като огнен пламък и на главата Му бяха много корони, и имаше написано едно име, което никой не знаеше освен Него.
13 И беше облечен в дреха, натопена в кръв; и Името Му е Божието Слово.

Защо дрехата му е в кръв? Защото е убил много хора.

14 И небесните войски Го следваха на бели коне, облечени в бял и чист висон.

А, значи не идва сам-идва с армия. Никой не идва с армия, за да прави мир. Времето за разговори е свършило-сега е времето за изпълнението.

15 От устата Му излизаше остър меч, с който да порази нациите; и Той ще ги пасе с желязна тояга и ще стъпче лина на яростния гняв на Всемогъщия Бог.

Отново четем за преса за вино. Защото когато говори за «стъпкване на лина» говори именно за това. Не го ли прочетохме вече същото? Но ние вече знаем какво означава и също, че не става въпрос за грозде.

16 И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете и Господар на господарите.
17 И видях един ангел, който стоеше в слънцето, и извика със силен глас, като каза на всичките птици, които летят посред небето: Елате и се съберете за великата Божия вечеря,
18 за да ядете месата на царе и месата на военачалници, месата на юнаци и месата на коне, и на онези, които яздят на тях, и месата на всички хора, свободни и роби, малки и големи!

Не прочетохме ли вече това? Че ще бъдат толкова много, че няма да има кой да погребва. А вие сте били през целият си живот в църквата и не знаете това?

19 И видях звяра и земните царе, и войските им, събрани да воюват против Яздещия на коня и против Неговото войнство.
20 И звярът беше хванат и с него и лъжепророкът, който беше вършил пред него знамения, с които измами онези, които бяха приели белега на звяра и които се покланяха на неговия образ. Те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори със сяра.

Това са двама човека които ще бъдат хвърлени в Огненото Езеро, което беше създадено за Сатана и ангелите му. Господ ще се погрижи за този военен човек и за религиозният човек-те го наричат Папа... Но след като ги хвърли в Огненото Езеро, какво ще направи с останалите хора.

21 А останалите бяха избити с меча на Яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата Му. И всичките птици се наситиха с месата им.

Вижте, Господ каза на животните: елате на вечерята на Господа!
Но нека да ви покажа наистина какво ще бъде тази битка-Авакум 3 глава. Авакум видя битка, която и Иоан, и Данаил, и Исая и другите видяха, но те всички видяха една и съща битка. Те просто я описаха по техен начин.
Авакум3
1 Молитва на пророк Авакум, по шигионот#вероятно: форма на оплаквателна песен#.
2 ГОСПОДИ, чух вестта за Теб и се убоях. ГОСПОДИ, оживявай делото Си сред годините, сред годините го изявявай. В гнева Си помни милостта.

Казва: видях какво ще направиш на земята и се уплаших. И казва: в гнева си спомни си милостта.

3 Бог идва от Теман и Светият - от хълма Фаран. (Села.) Славата Му покри небесата и земята се изпълни с прославата Му.
4 Сиянието Му е като светлината, лъчи излизат от ръката Му и там е скривалището на силата Му.
5 Пред Него ходи мор и язва излиза след Него.
6 Той застана и разклати земята, погледна и разтрепери народите; и вечните планини се разпаднаха, древните хълмове се приведоха. Пътищата Му са вечни.

Той застана и разклати земята.

7 Видях шатрите на Етиопия под скръб, треперят завесите на мадиамската земя.

11 Слънцето и луната застанаха в жилището си

Дава ви същият знак, който вече видяхме. И ви показва за кое време става въпрос. Става въпрос за същото време.

... при светлината на Твоите летящи стрели, при сиянието на Твоето святкащо копие.
12 С негодувание крачиш по земята, с гняв вършееш народите.

Не каза ли, че има гняв срещу всички народи?

13 Излязъл си за спасение на народа Си,

За спасение на кого? На народа си. (Тук позволете ми да ви напомня, че ако отидете на 3 глава на Амос, ще видите, че Господ познава между всичките народи само един народ!)

...за спасение на помазаника Си. Разбил си главата от дома на безбожието, открил си основите до шията. (Села.)

16 Чух, и вътрешностите ми се разтресоха, устните ми трепереха от гласа, гнилота проникна в костите ми и на мястото си се разтреперих, защото трябва да чакам скръбния ден, когато се изкачи против народа онзи, който ще ни нападне.

Хората не разбират, че Исус ще нападне тази земя със своите войски. Ето защо в Откровението 19 глава, казва, че звярът и царете на света направиха война заедно с техните войски срещу Исус и неговите войски. Те се опитват да ви подготвят за това нашествие. С всичките тези филми-марсиянците идват... Но кой би воювал срещу Господ, ако е с ума си?
Нека да видим и ІІ Послание към Солунците 1 глава и кой ще направи това нашествие

6 Понеже е справедливо за Бога да отплати скръб на онези, които ви наскърбяват,
7 а на вас, наскърбените, да даде утеха заедно с нас, когато Господ Иисус се яви от небето с ангелите на Своята мощ
8 в пламтящ огън, за да даде възмездие на онези, които не познават Бога и които не се покоряват на благовестието на нашия Господ Иисус.

Нека сега да видим същото нещо казано от пророк Исаия-66 глава на Исаия и да видим, че Господ говори същото нещо на всяко поколение, но Словото не се изменя.
Исаия 66:15.

15 Защото, ето, ГОСПОД ще дойде с огън и колесниците Му ще бъдат като вихрушка, за да излее с ярост гнева Си и изобличението Си - с огнени пламъци,

Същият Господ; същата битка.

16 защото с огън и с меча Си ще се съди ГОСПОД с всяка плът и убитите от ГОСПОДА ще бъдат много.

А, значи, Господ ще извърши това: същият Господ, за когото те казват, че е само любов... Защото Господ е, който ще направи злото да се разпространи от край до край.

17 Онези, които се освещават и очистват за градините след една ашера (тука трябва да се разбира дърво и се касае за Сатана, който също беше-както и Исус-в Едемската градина.) в средата, които ядат свинско месо и гнусотии и мишки, заедно ще се довършат, заявява ГОСПОД,

Чакайте малко! Господ ще унищожи тези хора които ядат свинско? Да! Защото те казват, че е достатъчно само да се помолиш над свинското и можеш да си го ядеш. Но от къде идва тази идея? От това дърво, което е било в средата на градината-Сатана. Той ви казва, че всичко е добро и може да се яде, стига да се помолите. Само че не ви казва, че молбата към Господ отправена от грешник е мерзост! Пред Господа такава молба е мерзост! Та как ще се молите на Господ: Господи, прости ми за тази свинска пържола, която сега ще изям? А Господ ви казва точно и ясно в Левит 11 глава-диетичният закон-какво можете и какво не можете да ядете. Господ е Господ и не се изменя-което е казал веднъж-то е за винаги. В Евреите 13 глава, 8 стих се казва, че Исус е същият вчера; днес и за винаги.
И така, когато Господ дойде, той ще се разправи с всички които са били против него.
Нека да прочетем от книгата на Юда

14 За тях пророкува и Енох, седмият от Адам, като каза: Ето, Господ иде с хилядите си светии

Енох-седмият от създанието пророкува за времената които са дори след нас.

15 да извърши съд над всички и да обяви за виновни всички безбожници за всичките безбожни дела, които са извършили в безбожие, и за всичките жестоки думи, които безбожните грешници са говорили против Него.

Господ ще се погрижи за тези, дето са били безбожници, дори и с безбожни разговори.
Но нека сега да видим за светиите-Захария 14 глава.
Вижте, Господ ви казва, че когато дойде-І Послание към Солунците 4 глава, че ще започне с възкресението и умрелите ще възкръснат първо, после тези които са живи ще се изменят. И те всички ЩЕ СРЕЩНАТ ГОСПОД ВЪВ ВЪЗДУХА И ПОСЛЕ ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ С ГОСПОДА-КЪДЕ? ВЪВ ВЪЗДУХА ЛИ? НЕ-НИЕ ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ КЪДЕ.
Захария 14
14 Ето, идва Ден на ГОСПОДА,

Обърнахте ли внимание, как винаги става въпрос за Денят на Господа? Защото Госопод е дал определено време за това и ще се случи само веднъж.

... когато плячката ти ще се раздели сред теб.
2 И ще събера всичките народи

Кои народи? Всичките.

... на бой против Ерусалим. И градът ще бъде превзет, къщите ще бъдат разграбвани и жените - изнасилвани; и половината от града ще отиде в плен, а останалият народ няма да бъде изтребен от града.

Тогава Ерусалим ще бъде последното място, където бихте искали да бъдете!

3 И ГОСПОД ще излезе и ще воюва против онези народи, както в деня, когато воюва, в деня на битката.

Господ ще воюва точно както воюва, когато изведе Израел от Египет.

4 В онзи ден краката Му ще застанат на Елеонския хълм,

А, искаш да кажеш, че Господ няма да ви грабне и да ви заведе на небето.

... който е срещу Ерусалим на изток. И Елеонският хълм ще се разцепи през средата си на изток и на запад,

Господ идва с цялата си сила

... ще се образува много голяма долина и половината от хълма ще се отдръпне на север, а половината му - на юг.
5 И ще побегнете в долината на Моите планини, защото долината на планините ще стига до Асал. И ще побегнете, както бягахте от земетресението в дните на юдовия цар Озия. И ще дойде ГОСПОД, моят Бог, и всичките светии с Теб.

Вижте, когато планината се разцепи, всички ще бягат. А ви казва, че Господ идва с всичките си светии-те са които бяха първите възкресени-те го срещнаха във въздуха. Те бяха на земята, той идваше от небето-те трябваше да го срещнат-във въздуха. Но ние не обръщаме внимание на малките детайли; ние не знаем какво означава думата «срещам»...

12 И ето язвата, с която ГОСПОД ще порази всичките народи, които са воювали против Ерусалим: Месата им ще се разложат, докато още стоят на краката си, очите им ще се разложат в ямите си и езикът им ще се разложи в устата им.

Можете ли да си представите това?

13 И в онзи ден ще има голям смут от ГОСПОДА сред тях и те ще хващат всеки ръката на другия и ръката на всекиго ще се вдигне против ближния му.

С други думи, всички които отиват в битката на Армагедон, ще умрат-Господ е съвършен-дори и когато убива.
Нека да видим Исаия 18 глава
1 Горко ти, земьо с много насекоми, която си отвъд етиопските реки,

Коя е тази земя? Това е Етиопия, но също и повечето от Африканските нации.

2 която изпращаш посланици по море и с тръстикови лодки по водите, като казваш: Идете, бързи пратеници, при народ висок и гладък#или: бръснат, оскубан#, при народ страшен от началото си и нататък, при народ, който разделя и потъпква, чиято земя разкъсват реките!

Това е тази нация-Израел! Израиляните са разпръснати на всякъде.

3 Всички вие жители на света и обитатели на земята, гледайте, когато се издигне знаме на планините, и слушайте, когато засвири тръбата!

Говорихме за тръбите на ангелите.

4 Защото така ми каза ГОСПОД: Ще съм безмълвен и ще гледам в обиталището Си, като светъл припек по пладне, като росен облак в припека на жетвата.

Казва: ще отида обратно на моето място и ще наблюдавам докато дойде времето. Не казва ли Словото, че Исус ще седне от дясната страна на Отец и ще чака, докато враговете му бъдат свалени за негово подножие? Той седи сега. Времето е близко-ние знаеме, че е близко. Наблюдаваме ЕС и Господ ни казва, че във времето на тези царе ще дойде Господ и ще основе своето царство. И Исус ни казва, че тази генерация няма да премине, докато тези неща не се сбъднат. Ние сме това поколение!

5 Защото преди беритбата, когато премине цъфтежът и цветът стане на зреещо грозде, Той ще изреже клончетата с лозарски нож и ще отсече пръчките, и ще ги махне.

Ние не четем за изрязване на лозови пръчки, но за хора!

6 Те всички ще бъдат оставени на хищните планински птици и на земните зверове; и хищните птици ще летуват върху тях, а всички земни зверове ще зимуват върху тях.

Всички тези хора дето ще са убити ще са толкова много, че никой няма да има за да ги погребе и животните ще ги ядат за дълго време.

7 В онова време ще се донесе дар на ГОСПОДА на Войнствата от народ висок и гладък#или: бръснат, оскубан#, от народ страшен от началото си и нататък, народ, който разделя и потъпква, чиято земя разкъсват реките - на мястото на Името на ГОСПОДА на Войнствата, на хълма Сион.

Планината Сион е Ерусалим. И така, изведнъж всички ще разберат, че Господ е единствен Господ.
Нека да ви прочета този съвет, който Господ ви е оставил.
Ще отидеме на Софония 3 глава. Би било добре да се знае и послуша този съвет.
Хората ходят цял живот на църква и не знаят нищо.

8 Затова, чакайте Ме, заявява ГОСПОД, до деня, когато се надигна за обир;

Какво означава това? Знаете какво прави лъва когато се надига.

... защото присъдата Ми е да струпам народите, да събера царствата, за да излея върху тях негодуванието Си, целия си пламенен гняв, понеже в огъня на ревността Ми ще бъде погълната цялата земя.

Господ казва, че е негова присъдата да направи това. И ще бъде.

9 Защото тогава ще променя устните на народите на чисти устни, за да призовават всички Името на ГОСПОДА и да Му служат единодушно.

Тогава, след като приключа с гнева си, тогава ще обърна това, което направих при кулата на Вавилон. Ще им дам един език.

10 От отвъд етиопските реки поклонниците Ми, разпръснатите Ми, ще Ми донесат принос.

Братя и сестри, сега е времето да научите и разберете за тези неща, за да не попаднете в това, което идва.

Благодаря ви за времето.

Отче наш, който си на небесата, да се свети твоето име; да дойде твоето царство; да бъде твоята воля, както на небето, така и на земята; дай ни днес ежедневният хляб; и прости ни дълговете както и ние простихме на нашите длъжници; и не въвеждай ни в изкушение, но избави ни от лукавия (защото царството е твое, и силата, и славата, до вековете. Амин.)
Слава на Господ; Слава на Господ; Слава на Господ в името на Исус Христос!



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. raders - Абе, човек, това дето го пише в би...
20.10.2012 17:40
Абе, човек, това дето го пише в библията е жива клевета срещу Господ. Вие -фанатиците го изкарвате по-свиреп от печенег и само коли и беси наляво-надясно. Ти наистина ли си въобразяваш, че един истински Бог ще тръгне да избива хора, щото били грешни или по някаква подобна идиотска причина? Всичко това - писано в библията е измислица на разни откачалки. Бог, ако го има някъде, трябва да е олицетворение на добротата и великодушието, а не на ужаса.
цитирай
2. lightsaber123 - Разтреперих се :)
22.10.2012 09:38
За пореден път откривам, че вярата е психопатия.

Честно - потърсете специализирана помощ от психотерапевти... :)
цитирай
3. bojiislujitel - Знаеш ли-аз представям Библията в ...
22.10.2012 15:01
Знаеш ли-аз представям Библията в този блог-както е. Ти сам казваш, че не вярваш в нея. Защо тогава четеш? Аз не отивам да чета по блогжовете това, което не ме интересува, но само ме дразни... Ако четеш, то тогава не си наясно със себе си-какво искаш!
А скоро и ти ще се чудиш къде да се скриеш и няма да имаш и понятие какво да правиш.
цитирай
4. raders - "15 Защото, ето, ГОСПОД ще ...
22.10.2012 17:11
"15 Защото, ето, ГОСПОД ще дойде с огън и колесниците Му ще бъдат като вихрушка, за да излее с ярост гнева Си и изобличението Си - с огнени пламъци,

Същият Господ; същата битка.

16 защото с огън и с меча Си ще се съди ГОСПОД с всяка плът и убитите от ГОСПОДА ще бъдат много.

А, значи, Господ ще извърши това: същият Господ, за когото те казват, че е само любов... Защото Господ е, който ще направи злото да се разпространи от край до край."

Ама моля ти се, ти наистина ли като божем "божи служител" вярваш, че Бог е способен на подобни щуротии?! И какъв "божи служител" си, след като разпространявайки такива мерзости, измислени от кой знае какви олигофрени, всъщност, охулваш Бога??? Я помисли малко със собствения си ум, ако го имаш, що за реклама е това на Бога! - /Един Бог да тръгне да коли и беси като някакъв селски дерибей, само защото някой си малко вярвал или не вярвал в него/. После защо западало християнството. Ами ще запада, защото точно тези, които би трябвало да го крепят, го съсипват по най-жалък начин. И как няма да се ядосва човек като "вярващи християни" и "божи служители", цитирайки извадки от това инфантилно четиво, плюят по Този, когото уж обичат.
цитирай
5. lightsaber123 - Пиша на такива места
22.10.2012 18:16
поради личен протест, бунт и битка срещу всичко християнско, ислямско и юдаистично, а не защото не съм наясно със себе си. Наясно съм, че ще се боря с всички тези психопатии, защото няма как да приема нещо анормално. Така бих могъл да предотвратя някой заблуден да попадне в ръцете ви. Затова и пиша по такива места. Ако успея само с 1 човек - ще празнувам истински. При вас има единствено страх, манипулация и откровени лъжи, в които вие си вярвате, обаче искам да предпазя някоя бедна, неосъзнала се душа да попадне в ръчичките ви. При мен това е въпрос на личен избор и войната си е моя. Доколкото че ще трябва да се крия - не приятел - вашият измислен и зъл бог ще трябва да се крие от мен. Не ме е страх от него и от нито едно от измислените ви митологични същества.

Не се ли усещате, че насаждате страх и използвате принципа на моркова и тоягата за да манипулирате зловредно хората. Е при мен този номер не минава. Както казах - липсва страхът ми. Ако някой като вашето зловредно богче иска да се изправи срещу мен - готов съм :)... Обаче го няма :) Имам много точно и ясно понятие какво правя и защо го правя. Тези измислени християнски глупости и манипулации при мен не важат. Просто не вървите.

Не ви мразя персонално - ненавиждам тъмните ви дела. При вас няма духовност. Просто сте поредните заблудени, неосъзнали се хора.
цитирай
6. bojiislujitel - Представил съм Библията-аз не съм я ...
22.10.2012 21:46
Представил съм Библията-аз не съм я писал! Който търси Бога знае, че е представена стриктно Библията.
Който каквото иска да прави с фактите-това си е негова работа! Мене не ми е нищо! Аз не защищавам нечия доктрина-както са днешните църкви, защото нямам такава! И ако някой хули написаното-то всъщност хули Бога! Именно Исус ще дойде и ще напълни земята с труповете на тези които му се противят!
А когато цари невежеството-всичката истина им изглежда като лъжа...
При това-пишете се за интелигентни хора, а дори не знаете, ,какво е Библията!
И накрая-на когото не му харесва-да не чете-никого не викам насила тук-нали? Ще си направите услуга-не четете!
цитирай
7. raders - Представил съм Библията-аз не съм я ...
22.10.2012 22:09
bojiislujitel написа:
Представил съм Библията-аз не съм я писал! Който търси Бога знае, че е представена стриктно Библията.
Който каквото иска да прави с фактите-това си е негова работа! Мене не ми е нищо! Аз не защищавам нечия доктрина-както са днешните църкви, защото нямам такава! И ако някой хули написаното-то всъщност хули Бога! Именно Исус ще дойде и ще напълни земята с труповете на тези които му се противят!
А когато цари невежеството-всичката истина им изглежда като лъжа...
При това-пишете се за интелигентни хора, а дори не знаете, ,какво е Библията!
И накрая-на когото не му харесва-да не чете-никого не викам насила тук-нали? Ще си направите услуга-не четете!


Прав си. Наистина не си заслужава.
цитирай
8. анонимен - Истината не е за всеки! Мнозината ...
23.10.2012 01:03
Истината не е за всеки! Мнозината вършат зли дела и поради това-бягат от светлината! Истината-тя е Божието Слово както е и то ни изобличава, но само мъдрите обичат изобличението.
Другите са болшинството...
цитирай
9. анонимен - Истината не е за всеки! Особено за ...
23.10.2012 01:05
Истината не е за всеки! Особено за тези които поради злите си дела са обикнали тъмнината повече от светлината!
Това, което иде е повече от най-силните ви представи! И са малцина които знаят наистина за него. А другите-те ще го изпитат на гърба си.
Избора е личен-всеки сам трябва да избере.
Иде време "разделно"!
цитирай
10. raders - Истината не е за всеки! Особено за ...
24.10.2012 15:19
анонимен написа:
Истината не е за всеки! Особено за тези които поради злите си дела са обикнали тъмнината повече от светлината!
Това, което иде е повече от най-силните ви представи! И са малцина които знаят наистина за него. А другите-те ще го изпитат на гърба си.
Избора е личен-всеки сам трябва да избере.
Иде време "разделно"!




)))))) Ами то знаеш ли от кога е заидвало? Трябва да има барем три четири хиляди години, откакто разни откачалки започнаха да пророкуват.
цитирай
11. анонимен - Има една интересна птица-дори съм я ...
24.10.2012 21:35
Има една интересна птица-дори съм я виждал на живо... Казва се на български щраус. Та тази птица като идва лъвът за да я хапне, бяга колкото може, но като не може-заравя главата си в пясъка... Тялото й цялото е навън, но важното е главата-тя е скрита. Интересна птица е, казвам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2172039
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031