Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2012 03:36 - Кой е виновен за положението в което е родината ни-или-духовната смърт
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 1253 Коментари: 1 Гласове:
0



Сестри и братя,

Народа на Бога-Израел, който народ Бог отдели и определи за свои свещеници и чиято задача беше и все още е, да доведе всички останали народи обратно при Бога, отпадна временно от тази задача-окончателно през 70 година-а вече се е върнал в задачата си.
Но защо, как стана така? Защото забравиха договорите си с Бога и забравиха защо са избраният народ, каква е задачата им, като се обърнаха към чужди богове и се развратиха. Нещо повече-те не само се извратиха, но се усъвършенстваха в разврата си и дори и тук не спряха. Защото те научиха на всичко, което е мерзост пред Бога и другите народи. О да-разбира се, че паганизмът иде от Вавилон-първият Вавилон, този на Нимрод, но те го възприеха и прибавиха всичките мерзости на народите. И така, в Израел настъпи мрак-пълен духовен мрак и те „умряха” духовно! Те са именно тази войска за която пише Езекил в 38 глава-на много сухите кости в полето. И какво направи Господ с тях? Първо раздели държавата на две-на Израел и на Юдея, но от това те не се осъзнаха и не се спряха в мерзостите си!! После Бог съсипа Израел като изпрати срещу тях Асирийците-жестоки войни, които когато са превземали някой град, са одирали кожите на първенците на града, напълвали ги със слама и ги окачвали на стените на града-да ги видят всички останали живи.. Но Юдея не се засрамила от мерзостите си и тогава Господ изпратил срещу тях Вавилонската Империя-Цар Навохудоносор. И след като със сълзи на очи според декрета на Персийският Цар Кир, се връщат отново в земята си и построяват отново Ерусалим и храма, не след дълго те пак се връщат към безумните си мерзости и така, следват ново робство и съсипия на държавата докато не дойдат Римляните... Те вече съсипват всичко напълно през 70 година и от тогава и останалата част от народа Израел са роби.. И до днес. Това разбира се е друга тема, но защо ви пиша това? Защото имаше една и основна причина за това, което стана. Те се опиха от вино-но не от алкохолно вино, но от друго вино-за което говори пророк Исаия:

Исаия 29:8 И както гладният сънува ясно, че яде, Но, като се събуди, душата му е празна, Или както жадният сънува ясно, че пие, Но, като се събуди, ето той е примрял, и душата му има охота, Така ще бъдат множествата на всичките народи, Които воюват против сионския хълм.

9 Стойте смаяни и почудете се, Заслепете себе си и ослепейте; Те са пияни, но не от вино, Политат, но не от спиртно питие.

10 Защото Господ изля на вас дух на дълбок сън, И затвори очите ви: пророците, И помрачи първенците ви: гледачите.

11 И всяко пророческо видение стана за вас Като думите на запечатано писмо, Което дават на някого, който е грамотен, И казват: Я прочети това; А той казва: Не мога, защото е запечатано;

12 Тогава дават писмото на някого, който не е грамотен. И казват: Я прочети това; А той казва: Не съм грамотен.

13 Затова Господ каза: Понеже тия люде се приближават при Мене с устата си, И Ме почитат с устните си, Но са отстранили сърцето си далеч от Мене, И благоволението им към Мене е По човешки поучения изучени папагалски,

Кое е това вино, сестри и братя-същото, с което ви опиват и вас! Виното на религията! Вижте-Библията не е религия!! Библията е начин на живот! А религиите са създадени от човека и до една са чист паганизъм! И така-те са заменили чистото духовно мялко с това религиозно вино-бълвоч и нечистотии! Не вярвате? От къде е дошла Коледата? От къде е дошъл Великдена? От къде е дошло учението, че починалите са на небето? Или от къде-че адът е вече на земята? От къде е дошло учението, че Господ ви приема такива каквито сте? А от къде е дошла неделята, която е денят на слънцето? От къде е дошло разпятието на Исус в петък и възкресението му в неделя? И от къде е дошло учението, че всичко можете да ядете-само да се помолите над него? Или от къде е дошло учението, че вие сте съставени от тяло, душа и дух? Или пък от къде е дошло учението, че ще бъдете „грабвани” и отнесени на небето, докато тази земя се пържи в собствените си сокове?... Или от къде пък е дошло учението, че Исус е приковал 10те заповеди на кръста? И още, и още, и още?
Виждате ли, сестри и братя-това е виното и да-вие всички сте се опили от него! Докажете ми, че не сте!... Няма църква-освен истинският Израел, която да не е опита от това вино. И знаете ли какво-вижте резултата-пак Исаия ви го показва-съвсем ясно:

Исаия 28:7 Но и тия се побъркаха от виното И се заблудиха от спиртното питие; Свещеник и пророк се побъркаха от спиртно питие, Обладаха се от вино, заблудиха се от спиртно питие, Побъркаха се във видението, спъват се в съденето,

8 Защото всичките трапези са пълни с бълвоч и нечистота, Така щото няма чисто място.

9 Кого, казваш ти, ще научи той на знание? И кого ще направи да разбере каквото чуе? Отбитите от мляко ли? Отлъчените от гърди ли?

10 Защото дава заповед след заповед, Заповед, след заповед, Правило след правило, правило след правило, Тук малко, там малко.

Сестри и братя,
Мнозина от вас, а надявам се всички вие, сте до болка наранени от това състояние в което е нашата родина. Но защо? Защо е в това състояние тази наша бедна страна, която на практика е много-много по-красива от много страни на този свят? Бог я е дарил с невероятни богатства и не са много страните в света които могат да се похвалят с това, което има нашата България! Защо тогава състоянието й е така окаяно? Замисляли ли сте се над този въпрос? Опитвали ли сте се да дадете отговор?
Мислил съм много г одини над това, сестри и братя и Бог ми откри-дори доста отдавна-причината поради която страната ни е в това състояние. И знаете ли, коя е тя?
Не-съвсем не е правитлеството само по себе си, макар, че вината им също си стои. Причината е много по-дълбока. Причината е много по-сериозна. Защото ако те си бяха на мястото, дори и хората в правителството щяха да управляват народа с мъдрост! Но не-те не са си и не са били на мястото си-да кажа, за столетия, или дори-хилядолетия! И особенно напоследък-сами четете новините, знаете какви са и кои са те. Но за какво става въпрос? Искате ли да ви кажа отговора? Е добре-ще ви го кажа...
Става въпрос за духовните ви водачи, сестри и братя! За тези които трябваше да ви заведат на тучни ливади и до прясна и чиста вода-до чистото Божие Слово, което като пази човек-ще живее чрез него! Но те ви заведоха и ви водят и днес на празни пустоши и на безводни места, където човек губи почти всичките си шансове. И да-вие им вярвате, защото мислите, че са от Бога. Така е устроен човек-търси някой, дето е от Бога поставен. Но от Бога ли са те? Абсолютно не-която и деноминация да вземете днес в България-няма ама нищо общо с Бога! Не вярвате ли? Съвсем просто се проверява-чрез Библията! Тъжно е и е ама много тъжно, но за съжаление е факта. Те-с малки изключения-имат тайна задача: да ви лъжат и да ви опиват с религиозното вино, което си е чист паганизъм, за да ви вземат парите и после, да ви отведат в огненото езеро. Защото те не служат на Бога! А, сестри и братя, всеки човек има само две възможности: да служи на Бога; да служи на Сатана. Никога не е имало трета възможност!!! Е, сещате се сами, те на кого служат. И да-идват в името на Исус, но не проповядват нищо от това, което Исус говореше! И Исус ви предупреди, че те ще дойдат-в неговото име, и ще заблудят мнозина! Матей 24 глава... Дали не сте от заблудените-вижте добре това:
Откровението 17:1 И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница, която седи на много води;

2 с която блудствуваха земните царе, и земните жители се опиха от виното на нейното блудствуване.

Е, вие сте земни жители-нали?... Значи сте се опили от чашата на блудницата и майката на всичките блудници. Коя е тя ли-тя е Римо католическата църква и дъщерите й са вашите църкви-вие ги посещавате...

Какво ни казва Божието Слово за тези, които са пастири в разни църкви. На едно място един апостол ни предупреждава да не ставаме мнозина учители защото осъждането на такива ще е по-голямо! Но разбират ли тези хора които поради една или друга причина са започнали да проповядват на хората както те мислят Божието Слово, какво ще стане при съда с тях? Наясно ли са дори, че последиците от нашите действия са вечни? Тоест-ако действията ни са били угодни на Бога и по Бога-ще живеем вечно, но ако не са-ще се мъчим вечно в огненото езеро-това пише в Библията, нали?! Та мисълта ми е-тези братя дето са се заели да учат стадото на Божието Слово-както те си мислят, че правят, дали наистина са проверили себе си първо? Защото не е тайна за никого-днес мнозината преподават човешки учения за пари в разните църкви. Но замислят ли се те, какво ще стане при съда с тях? Защото има такива дето са погубили много души!! Възможно ли е Господ да не ги вижда какво правят-както те си мислят? Разбира се, че ги вижда! Те лъжат само себе си-а мнозина от тях са се увлекли в гнусната печалба след която бягат... Защото нека ви попитам нещо, сестри и братя-възможно ли е честен човек, който пропоповядва Божието Слово без да търси печалба да намери, че това, което е проповядвал не е това, което е по Бога и да не се обърне км Бога каейки се със сълзи на очи за това, което е вършил от незнание? Виждал съм такива пастори!!! А защо тогава тези които твърдят, че проповядват Божието Слово, след като някой им каже и докаже, че лъжат хората-те никак не искат дори и да се покаят, но напротив-нападат този, който им е казал истината в очите?! Повече от шестима-осмина от тези така нарекли себе си пастори, попове, или каквото и да било, съм ги канил да говорим за Бога. Нито един не дойде... Защо ли? От какво ги е страх или какво имат да крият? Някоя сестра дори и се разсърди, че съм поканил „нейният пастор” за да ог изоблича. Жалко за нея и всички като нея. Защото са обикнали лъжата и на Сатана се кланят... Той е баща на всичките лъжи и на тези които ги практикуват, независимо в колко слоя захар са ги покрили!
Вижте какво казва Господ-но те ви казват, че Закона е забит на кръста-вече няма Закон... На кого трябва да вярвате-на тях ли? Че вижте те до къде докараха родината ни!

Псалм 119:1 По еврейски, азбучен псалом. Алеф Блажени ония, които са правдиви в пътя, Които ходят в закона на Господа.

2 Блажени които пазят изявленията Му, И Го търсят от все сърце;

3 Които и не вършат беззаконие, Ходят в пътищата Му.

4 Ти си ни заповядал за правилата си, Да ги пазим грижливо.

5 Дано се оправят пътищата ми Така щото да пазят Твоите повеления!

6 Няма да се посрамя тогава Когато почитам всичките Твои заповеди.

7 Ще Те славя с правдиво сърце, Когато науча справедливите Ти съдби.

8 Повеленията Ти ще пазя; Недей ме оставя съвсем.

Вижте сега това, сестри и братя-само за Израел ли се отнася или се отнася за всичките народи? И ако Господ така наказа своя народ, за който казва, че който докача Израел-докача зеницата на окото на Отец, то какво мислите ще направи с другите народи?!!! Това, което представям накратко тук е специялно за тях-за вълците в овчи кожи дето са се обявили за ваши пастири, попове или епископи и каквито и да било още... Господ знае своите си и всичко се записва и е записано-и това ни ви го четат от Библията, нали?! Защото по делата си ще бъдем съдени-какви са им делата-всеки честен човек може да види, дори и да не е отварял Библията! Но пък всеки е длъжен сам да провери всичко, което някой му казва за Бога.
А нека добавя и това-някои сестри също искат да проповядват и проповядват-сестри, осъждането ви следва след делата ви! Библията е ясна по въпроса-вашето място не е на амвона!!

Езекил 13:1 И Господното слово дойде към мене и рече:
2 Сине човешки, пророкувай против Израилевите пророци, които пророкуват, и кажи на ония, които пророкуват от своето си сърце: Слушайте словото Господно.
3 Така казва Господ Иеова: Горко на глупавите пророци, Които се водят по своя си дух, Без да са видели някое видение!
4 Израилю, твоите пророци са Като лисици в развалините.
5 Вие не се изкачихте в проломите, Нито издигнахте ограда за Израилевия дом, За да устои в боя в деня Господен.
6 Ония видяха суети и лъжливи предсказания, Които казват: Господ говори, Когато Господ не ги е пратил, И които направиха човеците да се надяват, Че думата им щяла да се изпълни.
10 Понеже, да! понеже измамиха людете Ми Като казваха: Мир! а пък няма мир; И когато някои градяха една слабичка стена, Ето, те я мажеха с кал,

Спомнете си сега, някои от вас, сестри и братя-какво ви проповядват? Не ви ли казват, че тази година ще е по-добра от миналата и че ще станете богати? Е-огледайте се и вижте-станахте ли богати? Бог за пари ли проповядва? ТНе е ли писано, не го ли каза Исус именно, че тези неща ги търсят езичниците? А истинските християни тръсят Божието Слово!! Ех...

Езекил 22:26 Свещениците й престъпваха закона Ми и оскверняваха светите Ми вещи; не правеха разлика между свето и скверно, нито показваха на хората различието между нечисто и чисто; и криеха очите си от съботите Ми; и Аз съм осквернен всред тях.

Вижте ги днес и вашите свещеници-защото какви мислите са вашите пастири-както и да се наричат? Те са свещеници-те трябва да ви учат на Божието Слово-това е ролята на свещеника!!! Те трябва да ви водят на тучни поляни с течащи води! Но вижте къде са ви завели-в полета на мъртви учения и пълни с мъртвешки кости; в полета насещи смърт от всеки ъгъл!

27 Първенците всред нея са като вълци, които грабят лов, за да проливат кръв, за да погубват души, за да се обогатяват несправедливо.

На кого ви напомня този стих? Първенците всред стадото са като вълци, грабят, погубват души, за да се обогатят несправедливо! А и не искат да знаят, че за това ще плащат вечно-в огненото езеро. Но те и това не искат да ви кажат-дори и да го знаят, защото първо себе си ще изобличат!

28 И пророците й я мажеха с кал, като виждаха за тях суетни видения и пророкуваха лъжи, думайки: Така казва Господ Иеова, когато Господ не бе говорил.

Чуйте какво казва пророка и сравнете това, което те ви казват! Господ ни е предупредил чрез пророците, но кой иска да слуша? Защото понеже вие не желаете да отворите Библийте си, за да проверите и да видите, как е истината-за това те могат и ви лъжат както си искат, за да обогатят себе си! Така просто е, но на-мнозина от вас сте обикнали лъжата и сте станали сами лесна плячка на погубителите си!

Исаия 56:10 Всичките му стражи са слепи, те са невежи; Те всички са неми кучета, които не могат да лаят, Които сънуват, лежат и обичат дрямане, -
11 Да! лакоми кучета, които никога не се насищат, - Те са овчари, които не могат да разсъждават, Всички са се обърнали към своя си път, Всеки за печалбата си, всички до един.
12 Елате, казват те, аз ще донеса вино, И ще се опием със спиртно питие; И утре ще бъде както днес, Ден чрезмерно велик.

Не е ли това, което те ви казват? Вижте как е съвсем еднакво с това, което Господ е казал чрез пророка на Израел! Аз не виждам разлика! За това и резултата е същият-вижте народа ни!

Еремия 12:10 Много овчари развалиха лозето Ми, Потъпкаха Моя дял, Обърнаха любимия Ми дял в непроходима пустиня.
11 Обърнаха го в пустота; Той, като запустен, жалее пред Мене; Цялата страна е опустошена, Защото няма кой да вземе това присърце,
12 По всичките голи височини на пустинята дойдоха разорители; Защото ножът Господен пояжда От единия край на страната до другия; Никоя твар няма мир.
13 Сеяха жито, но са пожънали тръни; Трудиха се, но никак не се ползуват; Посрамете се, прочее, от тия си произведения, Поради пламенния гняв на Господа.

Кои са овчарите-пастирите ви, свещениците ви! Какво съсипаха-народа ни и от там-родината ни! Стана пустиня! Който може-иска да излиза от родината си, който не може-мечтае за деня когато ще излезе и само опиянените от виното все още не искат нищо, освен лъжите на които вече са привикнали и от тях се чувствуват така леко и славно... И тези сеят тръни и ще пожънат тръни! Защото полето на тръните се увеличава и задушава и малкото житни класове-където все още ги има!

Да, братя и сестри-писано е за Израел, но не е само за Израел! Това е същото за всеки, който стои пред стадото и говори от своите си-които всъщност идат от Сатана... За това днес християните са такива само по име-защото са ги измамили, като са говорили от своите си! Защото са ги използували, за да обогатят себе си! Огледайте се и вижте, дали не е така!!! Отворете си Библиите следващият път в църквата и вижте сами-ще ви гледат подозрително... Проверете това, което ви говорят и ще видите, че няма нищо общо с това, което пише в Библията!
Сестри и братя-тъжно ми е, много ми е тъжно! Но зная, че държава България ще има в Божието Царство!!
Ти искаш ли да си в нея? Само от тебе си зависи-истината спасява, лъжата води в огненото езеро и никой лъжец няма да види вечният живот никога, но ще бъде в огненото езеро-за винаги!
Време е вече този мой народ да се пробуди! Стига са го лъгали вълци в овчи кожи!!



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojiislujitel - Псалм 33:12 Блажен оня народ, на ...
30.01.2012 04:26
Псалм 33:12 Блажен оня народ, на когото Бог е Господ, Людете, които е изброил за Свое наследство.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2188910
Постинги: 1221
Коментари: 1486
Гласове: 412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930