Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2011 00:31 - Мястото на безопасност
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 1289 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сестри и братя,

Това е урок, който отдавна искам да ви представя. Сега само започвам с въведението и някои мисли по този въпрос, а после ще го продължа със съответните стихове от Библията и обяснението им чрез Библията.

Днес много различни деноминации говорят за това, което идва в този свят. Факта е, че доста от тях имат реалната представа, че наистина нещо зло и страшно идва в света и по всичко личи-съвсем близо е вече. Във връзка с това, едни деноминации са си направили учението за "грабването" на базата на няколко стиха от Солунците 4 глава, но както вече сте прочели-няма да има "грабване". Те обаче тайно или явно се надяват на това нещо, защото знаят, че това, което идва на земята е невероятно жестоко и тежко-както казва Исус никога не е било и няма вече да бъде и се надяват, че те ще отърват кожите, защото видите ли-Исус ще дойде и ще прати ангелите си да ги вземат на небето.
Сестри и братя-в цялата Библия няма такова нещо, да не говорим дори, че Исус Христос ще дойде чак когато вече великата скръб е към края си-след като са минали 3.5 години от както е започнала. При това-те искат да се отърват без никакви изпитания само защото са викнали два-три пъти Исусе, Исусе... Вижте Посланието към Евреите-вижте какви пророци са описани там и през какво са минали, но пак не са се отървали от нищо! Нима вие сте с нещо повече от Моисей, Авраам, който беше готов да даде в жертва своя син или от Давид, от Ной, който строи заедно със синовете си ковчега за да спаси себе си и своите-за 100 години? Или може би от Илия или Исаия? Или пък сте нещо повече от тези пророци и апостоли дето бяха зверски убити заради вярата си? Кажете ми, сестри и братя-повече ли се виждате във вашите очи от тези мъже? Хайде-не лъжете поне себе си! 
Други пък като адвентистите от седмият ден учат, че хората трябва да излязат от големите градове за да спасят себе си. Това са ученията на Елън Уайт по този въпрос. Добре, питам ги-ще излезете, но първо-ако всички излязат, то тогава просто града ще се премести на ново място. Нямат отговор. Или да кажем, някой от вас излезе в дън горите тилилейски-ми все някой ще го е видял и като настане невероятният глад-ще се сетят къде е отишъл. Е-ще убиете един, двама, а после какво-ще ви изядат живи.
Не, сестри и братя-когато Господ говори за място на безопасност, то това е наистина такова-пълна безопасност! Защото вие мислите, че вярвате в Бога, но постоянно се съмнявате, дали Бог ще изпълни това, което е казал. ЩЕ ГО ИЗПЪЛНИ, СЕСТРИ И БРАТЯ-ВСИЧКОТО!! ЗАЩОТО БОГ НИКОГА НЕ ГОВОРИ НЕЩО В СУЕТА. И ТОВА, КОЕТО Е КАЗАЛ В НАЧАЛОТО-ВАЛИДНО Е ЗА ВИНАГИ! 

Добре, но има ли в Библията такова място и ако има-то кои ще попаднат там и как ще стане това? 

Ще видим заедно какво ни казва Библията по този така важен въпрос. А до тогава-защо не се замислите-дали не следвате човешки учения които няма да ви доведат там, където бихте искали и очаквате да идете?!




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. penchoan - Къде ще се скрият адвентистите, ...
22.05.2011 01:31
Къде ще се скрият адвентистите, когато земята се подпали и стане като слънце?
цитирай
2. bojiislujitel - И това ще видим надявам се скоро-...
22.05.2011 02:46
И това ще видим надявам се скоро-какво ще става със земята и хората на нея, но в друга тема. Но дори и в тази тема ще видите, какво ще става със земята, защото желанието на Отец и на Исус Христос винаги е било да бъдат заедно с творението си тук, на тази земя! Но ще видим какво ни казва Библията по този въпрос.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2187753
Постинги: 1221
Коментари: 1486
Гласове: 412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930