Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2011 17:26 - Но това е само начало на страдания
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 1262 Коментари: 1 Гласове:
3



Матей 24 глава-която е ключова за времето в което живеем. И когато става за "това поколение няма да премине"-става въпрос за нашето поколение!!! Защото трябва да се знаят и пророчествата-Даниил ви казва, че в нашето поколение ще бъде възстановена Римската Империя-2 глава на Даниил. В нашето поколение Камък откъснат не с ръка ще удари исполина в пръстите на краката-които са 10 Европейски държави в ядрото на Европейският Съюз-възстановената Римска Империя. Ние сме това поколение, сестри и братя и ние ще видим идването на Исус-които оцелеят до края!! И които оцелеят до края и издържат издпитанията и останат във вярата и пазят това, което Исус е заповядал-те ще бъдат спасените, те ще бъдат от тези дето ще бъдат "взети-или грабнати", за да посрещнат Исус във въздуха и после да дойдат заедно с него и ангелите на тази земя за да се разправят с нечестивите!! И за това ви говори Исус в тази 24 глава-но кой да чете...
Ето ви я тази глава-ще ви покажа, къде стои света вече.

1 И като излезе Исус от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат зданията на храма. 
2 А Той в отговор им рече: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: Няма да остане тук камък на камък, който да се не срине.

Това наистина се изпълни през 70 година, когато Римският Генерал Тит-оставен от баща си Веспосиян да съсипе Ерусалим го съсипа. И понеже подзпалиха града, златото на храма се разтопи и влезе между камъните-войниците буквално са свалили камък от камък за да го вземат.
 
3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на века? 
4 Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой; 
5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина. 

Да сте били в църква където пасторът да ви каже-идвам в името на Сатана? НЕ!!! Те всичките ви казват, че идват в името на Исус, но проповядват неща нямащи нищо общо с Библията! Те ви заблуждават, но вие не се пазите...

6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът. 
7 Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове.

Не е ли това, което виждате днес в света? Но още дори и не е започнало както трябва...
 
8 Но всичко това ще бъде само начало на страдания, 
9 Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име. 
10 И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят. 

Тожва идва, сестри и братя-близките ви ще ви предадат поради вярата ви в Бога-ако е искренна. Защото ако не е-кой ще се занимава дори с вас-вие сте от този свят...

11 И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина. 12 Но понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее. 

Вижте вашите пастири-не са ли лъжепророци? Един брат пише, че всичко в Матей 24 глава вече се е изпълнило-брата и понятие няма от Библията! Но ви лъже-а вие вярвате... И поради това-ще попаднете именно в средата на събитията които идват-тогава какво? 

13 Но който устои до край, той ще бъде спасен. 

Виждате ли, какво ви казва сам Исус-ако устоите до края-тогава ще бъдете спасени!!! Но какво става тогава с учениетио ви за това, че вече сте спасени? Отива по дяволите... Никой все още не е спасен и само тези които устоят до края-или на живота си или до идването на Исус-те и ще спасят себе си! 

14 И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът. 

Израел вече пропаовядва това благовестие по целият свят-защото освен Израел-на никого другиго дори и не е давано нищо от Бога-Амос 3:2!!!

15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира), 

И понеже вие сте Новозаветни християни-вие дори и понятие нямате ни кой е Даниил, ни коя е мерзостта... Къща не се строи от втория етаж, но това е, което вие се опитвате да правите-а лъжците дето ви водят ви лъжат, че Старият Завет бил отпаднал-взимат ви делът от Царството с измама и вие дори и не се усещате! 
Ето ви превода на това-когато видите папата от Ватикана да сяда в храма дето тези дето наричат себе си Юдеи-а не са-построят в Ерусалим-бягайте!! 

16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините; 
17 който се намери на къщния покрив да не слиза да вземе нещата от къщата си; 
18 и който се намери на нива да се не връща назад да вземе дрехата си. 

Защото няма да имате време за нищо-бягайте!!! 

19 А горко на непразните и на кърмещите в ония дни! 
20 При това, молете се да се не случи бягането ви зиме или в съботен ден; 

По 19 стих-ясно е защо, но 20-не знаем за сега. Но 21 дава светлина-такава скръб ще има, че дано не е през зимата-няма да намерите нищо да хапнете дори...

21 защото тогава ще има голяма скръб, небивала от началото на света до сега, и каквато не ще има. 
22 И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят.

И ако Отец не би съкратил онези дни-нищо живо няма да остане-кой може да унищожи всичкият живот на тази Земя-атомното оръжие. Господ няма да допусне да го използуват!! 
 
23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте; 
24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните. 

Защото Исус Христос ще дойде с облаците и ще го види всяко!!! око-нищо тайно няма да става тогава! Но лъжците вече ви лъжат-Исус бил дошъл...

25 Ето предсказах ви. 
26 Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята; не излизайте; или: Ето Той е във вътрешните стаи; не вярвайте. 
27 Защото както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син. 
28 Дето бъде мършата, там ще се съберат и орлите. 
29 А веднага след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят. 

Знаете ли колко пророци и апостоли говорят за същото събитие-небето ще се навие като свитък, звездите ще изпопадат-като как-не знаем, но така ще е. А вие не знаете за тези неща!! И чак поксле ще видите Исус Христос-ще видите и Отец и двамата седят на троновете си-ще ги гледате за около 5 месеца... Никой не ви е казвал това, нали-защото и понятие нямат, какво е Библията и кой е Отец, и кой е Исус дето е Христос! Не знаят нищо, но ви учат на човешките си учения и лъжи-къде водят лъжите, сестри и братя? 

30 Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава. 
31 Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия. 

Знаете ли кого ще събере първо-Израел!!! Тези Израиляни които са праведните! И с тях и всички праведни хора от всичките народи! И това е из цялата Библия, но кой да чете...

32 А научете притчата от смоковницата: Когато клоните й вече омекнат и развият листа, знаете, че е близо лятото. 
33 Също така и вие, когато видите всичко това, да знаете, че Той е близо при вратата. 
34 Истина ви казвам: Това поколение няма да премине, докле не се сбъдне всичко това. 

Не онова поколение преди 2000 години-нашето поколение, защото днес се изпълняват тези неща-започнаха от преди няколко години вече! ЕС е създаден през 1957 година-той е в тези пророчества! 

35 Небето и земята ще преминат, но Моите думи няма да преминат. 
36 А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец. 
37 И като бяха Ноевите дни, така ще бъде пришествието на Човешкия Син. 
38 Защото, както и в ония дни преди потопа, ядяха и пиеха, женеха се и се омъжваха, до деня до когато Ное влезе в ковчега, 
39 и не усетиха, до като дойде потопът и завлече всички, така ще бъде и пришествието на Човешкия Син. 

Ето ви сега, кога и защо единият ще се вземе а другият ще се остави-и това дори и между съпрузи!!! Защото те са тези за които ви говори любимият ви Павел в І Солунци 4 глава-а вие и понятие нямате за какво иде реч. Те са тези които ще посрещнат Исус в облаците и после ще дойдат заедно на тази земя за да я управляват с железни тояги-диктат! Или Божият път-или смъртта! И човек тогава ще има 100 години за да оправи делата си и ще чува глас зад себе си-"Не е това пътя, брате-това е пътя, върви по него", а няма да вижда никого... Но вие и понятие нямате, че и това е в Библията-дори и във вашите Библии...

40 Тогава двама ще бъдат на полето; единият се взема, а другият се оставя. 
41 Две жени ще мелят на мелницата; едната се взема, а другата се оставя. 
42 Затова бдете, защото не знаете в кой ден ще дойде вашият Господ. 
43 Но това да знаете, че ако домакинът би знаел в кой час щеше да дойде крадецът, бдял би, и не би оставил да му подкопаят къщата. 
44 Затова бъдете и вие готови; защото в час, когато го не мислите, Човешкият Син иде. 
45 Кой е, прочее, верният и разумен слуга, когото господарят му е поставил над домочадието си; за да им дава храна на време? 
46 Блажен е оня слуга, чийто господар, като си дойде, го намери, че прави така. 
47 Истина ви казвам, че ще го постави над целия си имот. 
48 Но, ако оня слуга е зъл, и каже в сърцето си: Господарят ми се забави, 
49 и той почне да бие служителите си, и да яде и пие с пияниците, 
50 господарят на оня слуга ще дойде в ден, когато той не го очаква, и в час, когато не знае, 
51 и, като го бие тежко, ще определи неговата участ с лицемерите; там ще бъде плач и скърцане със зъби.

Знаете ли къде ще е скърцането със зъби-огненото езеро, което също не знаете! И знаете ли за колко време ще са там-вечно! А знаете ли, че "скърцане със зъби" е постоянен процес, защото не пише "скръцване" със зъби!! 

Но вие спите, сестри и братя-още малко ще спите-после ще ви дойде пробуждането, но не ви обещавам да е добро... А имате още време, но го пилеете за нищо-в суета! 




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bojiislujitel - Мисля, че всеки човек вижда какво ...
09.04.2011 04:36
Мисля, че всеки човек вижда какво става днес в света. Някой ще каже-това е било винаги-наистина ли? Като начало-кога в миналото е имало ядрено оръжие? Ако преди е имало войни, днес е възможна война, която няма да остави никой и нищо живо на тази планета. Господ няма да допусне това-така пише, но казвам, че хората имат и тази възможност вече.
А кога в записаната история е имало време с толкова земетресения-убийци? Така казват на земетресенията които убиват много хора. Вижте статистиките!
Сестри и братя-Исус Христос е на прага и хората имат само една възможност да спасят себе си от всичко, което идва и да станат синове и дъщери на Отец-да се обърнат с цялото си сърце към Бога!! Днес, в момента в който прочетете това-обърнете се към Бога за да живеете! Не закоравявайте сърцето си-което означава съзнанието си! Защо искате да умрете?...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2187143
Постинги: 1221
Коментари: 1485
Гласове: 412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930