Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2011 04:43 - Църквата и езичниците-звуков урок
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 2623 Коментари: 12 Гласове:
2



Сестри и братя,

Предлагам на вашето внимание този урок. Ще ви даде ясна представа, коя е Божията Църква, защо е тя и какво е станало, че днес не е известна на света.

Урока ще бъде на този линк за около 15 дена.

http://dox.bg/files/dw?a=c7c693e3a4



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Църквата по принцип е
06.02.2011 05:47
акционерно дружество за експлоатация на човешката глупост.
цитирай
2. анонимен - !
06.02.2011 11:08
Въпреки,че с Шуманов изобщо не се разбираме,Апостоле ти с твоите глупости и измислици си много опасен.Ти си това което пишеш за църквата,а именно АД за експлоатация на човешкото невежество и страхове,всъщност не АД ,а ООД.Толкова си извратил ума си,че бълваш глупост след глупост.
Шуманов прави опити за проповядване на юдео-християнство,което би могло да се проповядва примерно 45 г.сл.Христа някъде в Ерусалим.
цитирай
3. анонимен - Истината не е за всеки. . . А Библията ...
06.02.2011 15:39
Истината не е за всеки...
А Библията си е Библията и който не е съгласен-не е съгласен с Библията. Тоест-с Бога. Тэова разбира се ще доведе до съответните последици, но за сега някои мислят, че са мъдри в своите си очи
цитирай
4. анонимен - !
07.02.2011 12:40
Ако някой между вас мисли, че е мъдър според тоя век, нека стане глупав за да бъде мъдър.
цитирай
5. анонимен - Църквата по принцип е 06. 02 05:47 ...
07.02.2011 21:56
Църквата по принцип е
06.02 05:47 акционерно дружество за експлоатация на човешката глупост.

Абсолютно вярно-световната църква, майката на която е Римо-католическата!

Но урока май е за Църквата на Бога, която няма ама нищо общо с църквата дето експлоатира човешката глупост и им обира парите.
Е, разбира се някои не знаят ни едната, ни другата, но виж все пак-пак попадат в десятката! Буди смях де...
цитирай
6. анонимен - Шуманов прави опити за проповяд...
07.02.2011 22:00
Шуманов прави опити за проповядване на юдео-християнство,което би могло да се проповядва примерно 45 г.сл.Христа някъде в Ерусалим.

Исус Христос-не беше ли от племето на Юда? Християнството не се ли нарича така, защото е напълно по всичко, което идва от Христос?
Та значи, явява се въпроса-ако 45 години след умирането и възкресението на Исус Христос, нещо се е променило-което е абсолютно вярно-то кое и как?
И вески, който търси за да намери истината, ще намери отговора-явила се е църквата на паганите която после е обсебила всичко чрез Императора Константин, който обявява своя паганизъм за християнство и това е, което следвате и до днес!
тъжна, но действителна картинка. И ако не се върнете към извора-който е Исус Христос, СЮъздателя на всичко, то и шанс дори нямате да спасите себе си!
цитирай
7. анонимен - !
08.02.2011 20:00
Шуманов ти воюваш словесно срещу всички които се наричат християни(без значение католици,православни или протестанти),но не и срещу тези които не са християни и хора които въобще не вярват,че има Бог!!Ти не си християнин,а си подобен на тези:
Деяния на Апостолите 15:5
Но, рекоха те, някои от повярвалите между фарисейската секта станаха та казаха: Нужно е да се обрязват езичниците, и да им се заръча да пазят Моисеевия закон.

Но Петър казва:
Деяния на Апостолите 15:10
Сега, прочее, защо изпитвате Бога, та да налагате на шията на учениците хомот, който нито бащите ни, нито ние можем да носим.

Ако не Бяха тези католици,православни и най-вече протестанти нямаше така свободно да проповядваш поредната нова ерес.
Наистина пиша за последно,само като чета някои писани неща от теб се чудя как въобще Бог търпи такива хора,но е нужно да има и такива.И защо ли въобще пиша тук мислейки си,че ще вразумя поредния сектант.Кой съм аз,че ще давам "акъл" на толкова знаещ човек.
Жалко за тези които ще ти повярват,а няма да следват Бог и Словото Божие.
Дано Бог да ти помогне да разбереш истината!
цитирай
8. анонимен - Аз какво представям до сега, бра...
08.02.2011 21:45
Аз какво представям до сега, брате-не е ли Божието Слово?
Виждаш ли-ти претендираш, че си от Бога, но не можеш да представиш нищо-освен някои стихове от Новият Завет които така и така не разбираш. Аз от друга страна представям Божието Слово и го обяснявам чрез самото Слово-както и трябва да бъде. Но ти си християнин, а аз не съм. Вярно е това слово-мнозина са повикани, малцина са избрани!
Как така ти, който имаш претенции и това е всичко, защото не пазиш нищо от "Така казва Господ", се обявяваш изобщо за християнин и после питаш как Бог тъпри своите служители които ден и нощ проповядват Божието Слово и нищо друго? На такъв в света му казват хипокрит, брате! Точно така-ти си хипокрит!
Що се касае до Църквата-винаги е била и ще е една-Израел! Плътският и духовният! И не-не всички ще влязат в Израел, но ти си така далеч от всяка истина, че дори няма да правя и опит да ти обяснявам. Ще ти кажа обаче едно-ти имаше шанса, но го пропиля! И скоро ще разбереш дори, какъв ти е бил шанса и как си го пропилял!
Със здраве "христиенино"... После идва съда.
цитирай
9. анонимен - А бе вие
09.02.2011 15:17
А бе вие немате ли си работа бре?
цитирай
10. bojiislujitel - Сестри и братя, Представил съм този ...
09.02.2011 16:14
Сестри и братя,

Представил съм този урок за всеки, който търси как да спаси себе си. Нищо друго-нито повече нито по-малко ме интересува!
Ако някой не е съгласен с нещо, да го представи чрез Библията и да го докаже-дадох възможност за това също и в друга тема, която е все още отворена! Факта е, че винаги е имало хора които са се противили на Божието Слово-има ги и днес и също факт е, че те не могат-никога-да докажат това за което говорят и спорят!! С тях няма да се занимавам изобщо! С две думи-всичко, което не е по дадената тема и я касае пряко, няма да се допуска. Готов съм да обсъдя с всеки Божието Слово както е, но няма да допускам просташки изяви от никого.

Благодаря за вниманието!
цитирай
11. анонимен - Църквата и езичниците
03.03.2011 02:09
Съжалявам, че не можах да узная за този урок, както го наричате, по-рано. А темата ме интересува.
Зачитам се в някои коментари и ме учудват някои мнения. Щом един човек не се интересува от дадена тема, защо отваря подобен сайт, защо чете в него и даже изказва мнение? Възможно е забележката ми да звучи наивно. Но тези хора трябва да знаят, че се подиграват със светостта и че Библията е строга с подигравателите. Това е учтиво казано.
цитирай
12. анонимен - Съжалявам, че не можах да узная за ...
06.03.2011 17:11
[quote=анонимен]Съжалявам, че не можах да узная за този урок, както го наричате, по-рано. А темата ме интересува.
Зачитам се в някои коментари и ме учудват някои мнения. Щом един човек не се интересува от дадена тема, защо отваря подобен сайт, защо чете в него и даже изказва мнение? Възможно е забележката ми да звучи наивно. Но тези хора трябва да знаят, че се подиграват със светостта и че Библията е строга с подигравателите. Това е учтиво казано.

Ще представя отново врзката към този звуков урок-който желае да го свали и да го слуша. Представена е Библията и нищо повече. И който търси истината-ще намери истината!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2187943
Постинги: 1221
Коментари: 1486
Гласове: 412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930