Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2011 18:28 - Но това е само началото на страданията
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 11989 Коментари: 41 Гласове:
3



Сестри и братя,

Може би сте чели Евангелие от Матей, може би сте прочели пророчеството, което Исус даде за последните времена. Но дали знаете, че именно ние живеем в тези последни времена? 
Вижте какво каза Исус Христос на апостолите когато го запитаха, по какво да познае човек, че краят на човешкото управление идва? Ще видим нещата подред-едно по едно, защото мнозина четат това пророчество-малцина разбират за какво иде реч, а някои са си направили дори и учения от тук, нямащи нищо общо с истината.

Матеи 24:
1 И като излезе Исус от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат зданията на храма. image
2 А Той в отговор им рече: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: Няма да остане тук камък на камък, който да се не срине.

Изпълни ли се това пророчество? Абсолютно. Изпълни се през 70 ггодина, когато Генерал Тит след две годишна обсада в която са измрели много Юдеи е превзел Ерусалим и войниците му са го изгорили и унищожили. По времето на тази обсада-когато Римските войници заградили целият Ерусалим със стена от пръст и така спрели напълно достъпа до града, хващали всеки, който се опитвал да влезе или излезе от града и го разпъвали на кръст. Кръстовете достигали до 500 на ден  и никога тази жестокост не престанала до падането на Ерусалим. В това време толкова много хора в Ерусалим умирали от глад и болести, че ги складирали в къщите или ги хвърляли от стените долу.
И когато Римляните влезли в града и стигнали до последната защита в къщата на Ирод, намерили само мъртъвци. Ерусалим бил град на мъртвите.
Римляните подпалили града и в пожара изгорял и храма. Някой ще каже-но нали бил от камък-разбира се камъните не изгорели, но всичко дървено изгоряло и понеже стените били облицовани със злато, златото се разтопило и влязло между камъните. За да го извадят войниците, свалили камък от камък и така пророчеството се изпълнило-защото не може да не се изпълни! 
 
image
3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на века? image
4 Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой; image
5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина.

А дали това се е изпълнило и се изпълнява? Абсолютно! Вижте всичките ви пастири дето уж ви говорят Божието Слово и сравнете това, което казват с Библията. Какво ще намерите-че те никога не ви казват "така казва Господ", но ви преподават човешки поучения и лъжи с една цел почти винаги-лично забогатяване, защото вие им давате парите си... И тогава какво излиза-че те служат на... Сатана! Но никой от тях не ви казва, че идва в името на Сатана-нали-защото веднага ще побегнете от там!? Всичките ви казват, че идват в името на Исус Христос-нали така? 
По делата им ще ги познаете! 
 
image
6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът.

Е-чуваме ли днес за войни и военни слухове? Има ли днес ден в който да не говорят за въоръжаването на тази или онази държава, за война дето се водела тук или там? 
 
image
7 Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове.

Какво мислите ще става от сега, сестри и братя? До какво мислите ще доведе икономическата криза? Малцина от вас дори знаят, че глобалистите искат да ликвидират долара. Точно така-от 18 месеца се водят преговори с Москва и всички столици дето имат влияние върху долара-а той до сега беше основната резервна валута на света. И искат да го ликвидират още тази година-може би на срещата на Г20 през март-април във Франция, двореца Версай ще представят новата световна валута. И в момента в който държавите продаващи петрола започнат да го продават само в тази валута, долара е отишъл! Какво мислите ще стане после? Дали това ще засегне целият свят? Абсолютно-след като долара е разервната валута на света-точно това ще стане! Ще настъпи глад, ще има войни... Днес глобалистите наблюдават и еврото-някои от тях очакват-поне така говорят-и то да се срине. Възможно е, но това няма да доведе до изчезването на Европейският Съюз, защото той е в пророчествата за последните времена. Някои държави ще отпаднат от него-много вероятно всичките бивши соц държави, но не само те. Трябва да останат 10 в ядрото и така и ще останат.
 
image
8 Но всичко това ще бъде само начало на страдания,

Сестри и братя-ние сме в последната фаза преди "но всичко това ще бъде само начало на страдания"!!! И пясъка в пясъчният часовник изтича все по-бързо.
 
image
9 Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име.

Това още не е дошло. И не-вие не се притеснявайте, защото вие няма да бъдете от предадените-като общо правило, защото тези дето водят света-слугите на Сатана знаят, че вие не следвате така и така Христос. Но който от вас реши, че сега е времето да се обърне към Бога и остави суетите и лъжите в които е вярвал/а, ще претърпи сериозни изпитания, но ако издържи до края-ще спаси себе си!!
Но истинските християни-където и да се намерят-ще бъдат гонени и убивани! 
 
image
10 И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят. image
11 И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина.

Тези неща идват, но още не са тук.
 
image
12 Но понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее.

Ще се умножи какво-беззаконието! Но какво е беззаконие? Нарушаването на Закона на Бога! Това е беззаконие и грях! Вижте дефиницията на Библията-в Йоан 3:4
Но на вас са ви казали, че вече няма Закон-нали така? Закона бил прикован на кръста-нали? Какво тогава говори тук Исус Христос? Как е възможно да няма закон, но да има беззаконие? 
Сестри и братя-време е да се събудите! 
 
image
13 Но който устои до край, той ще бъде спасен.

А-а-а, чакайте малко! Значи никой не е спасен все още? Щото краят още не е тук-нали?! Ето ви още една от лъжите в които вярвате-че сте спасени защото сте викнали два-три пъти името на Исус! Павел ви казва в Евреите, че никой от пророците, дори и Моисей не е спасен още, но вие сте спасени... 
Вижте отново какво ви казва Исус Христос-вярвате в него, нали? Който издържи до края!!!  
 
image
14 И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът.

Но вие мислите, че това благовестие вече се проповядва? Вярно е, но не от вашите пастори! Не са те дето го проповядват. Мнозина от тях дори и не знаят каква е благата вест...
 
image
15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира),

Ето това вече ви обърква напълно! Каква мерзост, какво свето място, какъв... Даниил? Вие сте "Новозаветни християни"-нали? Но това го пише както виждате в Новият Завет-как така не знаете за какво става въпрос? 
Не е и възможно да знаете, сестри и братя, защото до сега сте градили на пясък и от вторият етаж-без основи! Библията не се дели-и това не го знаете, нали?...
Сега-ето ви превода на това дето казва Исус: "И когато папата от Рим седне в третият храм дето тези наричащи себе си Юдеи построят в Ерусалим..." Вижте какво ви казва след това Исус Христос
 
image
16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините; image
17 който се намери на къщния покрив да не слиза да вземе нещата от къщата си; image
18 и който се намери на нива да се не връща назад да вземе дрехата си. image
19 А горко на непразните и на кърмещите в ония дни! image
20 При това, молете се да се не случи бягането ви зиме или в съботен ден; image
21 защото тогава ще има голяма скръб, небивала от началото на света до сега, и каквато не ще има.

Защо? защото от тук нататък вече нещата ще се развиват с такава бързина, че няма да имате време дори да вземете и горната си дреха! Когато видите папата да сяда на трона в Третият Храм в Ерусалим-бягайте колкото можете бързо! Защото от тук вече започва такава скръб, че кой ли може да я премине...
 
image
22 И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят.

Ето ви в превод това: Господ няма да допусне никоя държава да използува ядрено оръжие-иначе нищо не ще оцелее! Защото днес имаме оръжия дето могат да унщожат света десетки пъти! 
 
image
23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте; image
24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните. image
25 Ето предсказах ви. image
26 Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята; не излизайте; или: Ето Той е във вътрешните стаи; не вярвайте. image
27 Защото както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син. image

Всяко око ще види идването на Исус Христос-така че, не го очаквайте да е дошъл, пък вие да не сте видели това! 
 
image
29 А веднага след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят.

Това същото нещо ви го казват и Исаия, че и апостол Петър! Същото нещо-и не е било никога до сега! Тепърва идва.
 
image
30 Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава.

Но нали всички обичат Исус Христос? Защо да плачат? Защото ще го видят какъв -не рус със сини очи и къдрици... и ще разберат, че краят им идва. И понеже Господ ги е предал на развратен ум, дори и тогава няма да паднат на колене и няма да искат прошка от Бога, за да живеят! И през ум няма да им мине. За това, сестри и братя е много важно да не се водим по страстите си, защото един ден Господ ще ни даде това за което тичаме-страшно е. И ума ще ни пормени, та вече няма и да разбираме, че вършим грях против Бога и човеците! 
 
image
31 Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия. image

Господ ще събере избраните! Вие от избраните ли сте-как да определи човек това? Ако пазите всичко, което Господ е наредил-да-от избраните сте. Но ако все още спорите с Бога, какво ще пазите и какво-не, не сте от избраните! 
 
image
33 Също така и вие, когато видите всичко това, да знаете, че Той е близо при вратата. image
34 Истина ви казвам: Това поколение няма да премине, докле не се сбъдне всичко това.

А-момент сега-за кое поколение става въпрос тук? Определено не става въпрос за поколението, което е било когато Исус Христос е бил на тези земя! Защото тогава дори и Ерусалим не е бил обсаден от Римляните-въстанието още не е било започнало. Нито пък тези пророчества са се изпълнявали! 
Но за кое поколение става въпрос тогава? Вижте какво става в света днес-самият факт, че ЕС вече е реалност трябва да ви говори, че ние сме това поколение, сестри и братя! Точно така-отворете си Даниил 2 глава и четете внимателно-ще видите всичките световни Империи и сега са пръстите на краката-Европейският Съюз! И Исус ще удари точно в пръстите този исполин! А е един исполин, защото още от Вавилон и до днес белокожите владеят света! 
 
image
35 Небето и земята ще преминат, но Моите думи няма да преминат. image
36 А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец. image
37 И като бяха Ноевите дни, така ще бъде пришествието на Човешкия Син. image
38 Защото, както и в ония дни преди потопа, ядяха и пиеха, женеха се и се омъжваха, до деня до когато Ное влезе в ковчега, image
39 и не усетиха, до като дойде потопът и завлече всички, така ще бъде и пришествието на Човешкия Син. image
40 Тогава двама ще бъдат на полето; единият се взема, а другият се оставя.

И от тук някои са се направили учението за грабването! От тук и от Солунците 4 глава-І Солунци де. Но никой не си задава въпроса-къде ще бъдат взети? Павел ви казва в Солунци-да посрещнат Господа в облаците-а после ще дойдат заедно на тази земя за да я управляват! Молете се да бъдете от взетите! И какво още ви казва стиха? Че никой не може да спаси и най-близките си, но само себе си! 
 
image
41 Две жени ще мелят на мелницата; едната се взема, а другата се оставя. image
42 Затова бдете, защото не знаете в кой ден ще дойде вашият Господ. image
43 Но това да знаете, че ако домакинът би знаел в кой час щеше да дойде крадецът, бдял би, и не би оставил да му подкопаят къщата. image
44 Затова бъдете и вие готови; защото в час, когато го не мислите, Човешкият Син иде. image
45 Кой е, прочее, верният и разумен слуга, когото господарят му е поставил над домочадието си; за да им дава храна на време? image
46 Блажен е оня слуга, чийто господар, като си дойде, го намери, че прави така. image
47 Истина ви казвам, че ще го постави над целия си имот.

Кой мислите ще управлява света? Не пише ли и във вашите Библии, че светиите ще управляват света и ще строшат народите като грънчарски съдове с желязна тояга? ккакво означава това-диктат! Начина на Исус Христос или наказание-трето положение няма да има! Защото Исус е наречен Цар на Царете! Какво мислите ще вършат тези дето ще бъдат взети от ангелите и заедно с Исус после ще дойдат на тази земя? Точно така-ще управляват Земята! Ще седят на тронове-кои седят на тронове? 
 
image
48 Но, ако оня слуга е зъл, и каже в сърцето си: Господарят ми се забави, image
49 и той почне да бие служителите си, и да яде и пие с пияниците, image
50 господарят на оня слуга ще дойде в ден, когато той не го очаква, и в час, когато не знае, image
51 и, като го бие тежко, ще определи неговата участ с лицемерите; там ще бъде плач и скърцане със зъби.

Те ще бъдат пратени в огненото езеро-и не, не пише скръцване и изпалкване, но ще е вечно... Сериозна работа, нали?... казвам ви, че дори и не знаете за това! Защото го крият умишлено от вас-а е в Библията.
image
image

Това тук дето следва е репортаж за наводнението в Австралия. Такова нещо не са имали от 200 години! А вярвам знаете за наводнението в Германия в Бразилия също. Знаете и за размириците в Тунис, в Алжир и сега в Саудитска Арабия-поради повишаването на цените на храните! 

http://www.terradaily.com/reports/Australia_towns_face_once-in-200-year_flood_999.html


Следва...



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. raders - Всичко е възможно да се случи, дори и ...
18.01.2011 18:57
Всичко е възможно да се случи, дори и мома да роди, и на кьосето мустаци да поникнат, само дето не ми се вярва, че това става, защото е писано в пророчествата.
цитирай
2. bojiislujitel - САЩ е пред размирици във връзка с ...
19.01.2011 19:49
САЩ е пред размирици във връзка с недостига на храни и неимоверно повишаване на цените на основните продукти. Това е, което някой пише, ще става в следващите 18 месеца. Но реално ли е това? Абсолютно! Спомнете си пожарите в Русия-Русия е една от най-големите износителки на жито. Времето в Канада миналата година също не беше твръде добро, а сега наводненията в Австралия и Бразил. Цените на основни продукти вече се повишават и размирици във връзка с това вече има-Алжир, Судан.
Светът не е готов за това, което идва! Днес е имало зечетресения в Пакистан 7.4 по Рихтер. В Бразилия жертвите от калните свлачища са вече над 700. Дупки се отварят по цялата земя-последната е в Китай-75 фита диаметър и още никой не знае, колко е дълбока... Риба с тонове по крайбрежията, крави умират от кой знае какво, пшеница в САЩ на площ от 40000 акра става жълта и умира, птици падат от небето, тюлени биват изхвърлени мъртви по крайбрежието и още и още, и още.
Огледайте се, сестри ибратя и вижте-къде днес е спокойно в света?
До лятото тази година долара ще бъде заменен като основна резервна валута в света. Очакват стойността му да падне от 50 до 70 процента! Знаете ли какво означава това за света?

Ето ви статията-на наглийски-за това, че в САЩ ще има битки по улиците за хляб в следващите 18 месеца-не го казвам аз, пишат го: http://seekingalpha.com/article/246787-positioning-for-a-food-riots-economy

Имате още не много време за да решите, кого ще следвате: Исус Христос или Сатана. Защото трето положение не същестува и също и неутрално положение не същестува!
цитирай
3. raders - Имам усещането, че доста бъркаш. ...
20.01.2011 18:06
Имам усещането, че доста бъркаш. Това, че тук и там се случва нещо, не означава апокалипсис. А това, че в САЩ ще се бият по улиците за хляб е най-голямата глупост на света. Защото между другото, в момента САЩ изнасят зърно за Китай и Русия понеже съществуват излишъци на храни в страната. Но ми се струва, че ти четеш предимно апокалиптична литература и разни жадни за сензации писания. Между другото, съм си нормален християнин, но това не значи фанатик. Пред Атинския съд Сократ заявява - цитирам: "Вие, мъже атиняни, намирате ветровете за богове и плашилата за хора, а аз - боговете за ветрове и хората за празни плашила". Мъдър човек.
цитирай
4. анонимен - Брате, четеш ли английски? Ето ти ...
21.01.2011 21:58
Брате, четеш ли английски? Ето ти една статия тук: http://www.cnbc.com//id/41089972

Не е необходимо да вярваш на това, което представям-но то мое ли е?
Дали идва глад? Абсолютно-иначе думите на Исус са лъжа... Ти твърдиш, че си християнин-наистина ли? Как тогава не вярваш на Христос?
САЩ са пред срив на долара-до средата на тази година искат да го съсипят-определени групи. И дали ти знаеш за това или не-не се променя-факта де.
Петрола отива към 200 долара на барел. Знаеш ли, как става снабдяването в САЩ? Всичко се кара с огромните камиони. Спрат ли те-спира всичко!
Ако те интересуват истинските новини, брате: http://www.trunews.com
Исус ни каза да наблюдаваме и да се молим-какво да наблюдаваме? Събитията в света! За какво да се молим? Да не попаднем във великата скръб!
цитирай
5. анонимен - http://www. capitalpress. com...
21.01.2011 22:35
http://www.capitalpress.com/orewash/mw-Umatilla-County-wheat-mystery-120310-w-AK-map
цитирай
6. raders - По-скоро не вярвам на измишльот...
21.01.2011 22:55
По-скоро не вярвам на измишльотините, които се опитват да припишат като казани от Христос. В тези религиозни писания има безброй фантасмагории. Приемам апела на Христос за любов между хората и съм сигурен, че го е казал. Но тези апокалиптични издънки са просто дело на отците, за да сплашват понякога онези, които се опитват да мислят със собствените си глави. Това вероятно не им е изгодно.
цитирай
7. анонимен - Не можеш да приемаш една част от Б...
22.01.2011 01:00
Не можеш да приемаш една част от Библията, а друга да не пиремаш, брате! Просто не става! Или приемаш Библията или не я приемаш.
Това, което казва Исус не е на едно и две места-що се касае до последните събития де. Сега ще ти представя някои места от Библията, пък ти провери-за да убедиш себе си, така ли е това или не.

4 Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде знакът, когато всичко това предстои да се изпълни?
5 А Исус почна да им казва: Пазете се да ви не подмами някой.
6 Мнозина ще дойдат в Мое име и ще рекат: Аз съм Христос и ще подмамят мнозина.
7 А когато чуете за войни и за военни слухове, недейте се смущава; това трябва да стане; но туй не е свършекът.
8 Защото народ ще се повдигне против народ, и царство против царство, ще има трусове на разни места, ще има глад; а тия неща са само началото на страданията.
9 А вие внимавайте на себе си, защото ще ви предадат на събори, и в синагоги ще ви бият; и пред управители и царе ще застанете заради Мене, за да свидетелствувате на тях.
10 Обаче, трябва първо да се проповядва благовестието на всичките народи.
11 А когато ви поведат, за да ви предадат, не се безпокойте предварително какво ще говорите; но каквото ви се даде в оня час, това говорете! защото не сте вие, които говорите, а Светият Дух.
12 Брат, брата ще предаде на смърт, и баща чадо; и чада ще се повдигнат против родители и ще ги умъртвят.
13 И ще бъдете мразени от всички заради Моето име; но който устои до край, той ще бъде спасен.
14 И когато видите мерзостта, която докарва запустение, [за която говори пророк Даниил], стояща там гдето не подобава, (който чете нека разбира), тогава ония, които са в Юдея, нека бягат по планините;
15 и който е на къщния покрив да не слиза в къщата си, нито да влиза да вземе нещо от нея;
16 и който е на нива да не се връща назад да вземе дрехата си.
17 А горко на непразните и на кърмачките през ония дни!
18 При това молете се да не стане това зиме;
19 защото през ония дни ще има скръб небивала до сега от началото на създанието, което Бог е създал, нито ще има такава.
20 И ако Господ не съкратеше ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, които Той избра, съкратил е дните.
21 Тогава ако ви каже някой: Ето, тук е Христос, или: Ето там! не вярвайте;
22 защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци, които ще покажат знамения и чудеса, за да подмамят, ако е възможно и избраните.
23 А вие внимавайте; ето, предсказах ви всичко.
24 Но през ония дни, подир оная скръб, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си,
25 звездите ще падат от небето, и силите, които са на небето ще се разклатят.
26 Тогава ще видят Човешкият Син идещ на облаци с голяма сила и слава.
27 И тогава ще изпрати ангелите, и ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от края на земята до края на небето.
цитирай
8. анонимен - Горният цитат беше от Марк 13 глава. ...
22.01.2011 01:03
Горният цитат беше от Марк 13 глава. Но да видим и още:
Захария 14:1 Ето, ден от Господа иде, Когато богатството ти ще се раздели всред тебе като обир.
2 Защото ще събера всичките народи На бой против Ерусалим; Градът ще бъде превзет, Къщите ще бъдат обрани, И жените изнасилвани, И половината от града ще отиде в плен; А останалите люде не ще бъдат изтребени от града.
3 Тогава Господ ще излезе И ще воюва против ония народи Както когато воюва в ден на бой.
4 В оня ден нозете Му ще застанат На Елеонския хълм, който е срещу Ерусалим на изток; И Елеонският хълм ще се разцепи През средата си към изток и към запад, Така че ще се образува твърде голям дол, Като половината от хълма се оттегли към север, И половината му към юг.
5 И ще побегнете през тоя дол на Моите хълмове, Защото долът на хълмовете ще стига до Асал; Да! ще побегнете както побягнахте от земетръса В дните на Юдовия цар Озия. И Господ мой Бог ще дойде, - И всичките свети ангели с Тебе.
6 В оня ден Не ще има светлина; Блестящите тела ще намалят сиянието си;
7 Но ще бъде единствен ден, Познат само на Господа, - Ни ден, ни нощ; А привечер ще има виделина.
8 И в оня ден Живи води ще излязат из Ерусалим, Половината им към източното море; И половината им към западното море; И лете и зиме ще бъде така.
9 И Господ ще бъде цар върху целия свят; В оня ден Господ ще бъде един, и името Му едно.

Еремия 25:30 Затова пророкувай ти против тях всички тия неща, като им кажеш: Господ ще изреве свише, И ще издаде гласа Си от светото Си обиталище; Ще изреве силно против паството Си; Ще извика, като ония, които тъпчат грозде, Против всичките жители на света.
31 Екотът ще стигне и до краищата на света, Защото Господ има съд с народите; Той ще се съди с всяка твар, Ще предаде нечестивите на нож, казва Господ.
32 Така казва Господ на Силите: Ето, зло ще излезе от народ към народ, И голям ураган ще се подигне От краищата на земята.
33 В оня ден убитите от Господа ще лежат От единия край на земята до другия край на земята; Няма да бъдат оплакани, нито прибрани, нито погребани; Ще бъдат за тор по повърхността на земята.
34 Лелекайте, пастири и извикайте, И вие, началници на стадото, валяйте се в пръстта; Защото напълно настана времето за да бъдете заклани и разпръснати, И ще паднете като отбран съд.
35 И пастирите не ще имат средство за избягване, Нито началниците на стадото за избавление.
цитирай
9. анонимен - Но има и още-разбира се, че има още: ...
22.01.2011 01:08
Но има и още-разбира се, че има още: Библията трябва да се чете-от Битие до Откровението.
Исаия 13:13 Затова ще разклатя небето, И земята от търсене ще се премести, При гнева на Господа на Силите, В деня на пламенната Му ярост.
14 Те ще бъдат като гонена сърна, И като овце, които никой не събира; Ще се връщат всеки при людете си. И ще бягат всеки на земята си.
15 Всеки, който се намери, ще бъде пронизан; И всичките заловени ще паднат под нож.
16 Младенците им, тоже, ще бъдат смазани пред очите им; Къщите им ще бъдат ограбени и жените им изнасилвани.
17 Ето, ще подбудя против тях мидяните, Които не ще считат среброто за нищо, А колкото за златото - няма да се наслаждават в него.
18 Но с лъковете си ще смажат юношите; И не ще се смилят за плода на утробата, Окото им няма да пощади децата.

Кои са Мидяните-ако поровиш, ще намериш-Руснаците.
Но чети...
Откровението 9:15 И развързаха се четирите ангела, които бяха приготвени за тоя час и ден и месец и година, за да убият третата част от човеците.
16 И числото на воюващите конници беше двеста милиона; аз чух числото им.
17 И конете във видението и яздещите на тях ми се видяха такива: те носеха като огнени, яцинтови и жупелни нагръдници; и главите на конете бяха като глави на лъвове, и от устата им излизаше огън, дим и жупел.
18 От тия три язви, - от огъня, от дима и от жупела, що излизаха от устата им, - биде избита третата част от човеците.
19 Защото силата на конете бе в устата им и в опашките им; понеже опашките им приличаха на змии и имаха глави, и с тях повреждаха.
20 И останалите човеци, които не бяха избити от тия язви, не се покаяха от делата на ръцете си, та да се не кланят вече на бесовете и на златните, сребърните, медните, каменните и дървените идоли, които не могат нито да виждат, нито да чуват, нито да ходят;
21 също не се покаяха нито от убийствата си, нито от чародеянията си, нито от боледуванията си, нито от кражбите си.

200 милиона-Русия, Китай и други...
цитирай
10. анонимен - Ето ти още от Откровението 19: 11 ...
22.01.2011 01:10
Ето ти още от Откровението 19:
11 След това видях небето отворено, и ето бял кон, и Оня, Който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно.
12 Очите Му бяха огнен пламък, на главата Му бяха много корони и носеше написано име, което никой не знаеше, а само Той;
13 и беше облечен в дреха, попръскана с кръв; и името Му беше Божието слово.
14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне.
15 Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий.
16 И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и Господ на господарите.
17 После видях един ангел, стоящ в слънцето; и, извиквайки със силен глас, каза на всичките птици, които летят посред небето: Дойдете, събирайте се за великата Божия вечеря,
18 за да ядете месата на царе и месата на хилядници, месата на юнаци и месата на коне и на ония, които яздят на тях, дори месата на всичките човеци, свободни и роби, малки и големи.
19 И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство.
20 И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.
21 А останалите бидоха избити с меча на яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата Му. И всичките птици се наситиха от месата им.

Това вече е Исус-той ще дойде след тези 3.5 години велика скръб. Виж какво ще направи той лично!
Що се касае до "отците"-те не са писали нищо! Всичко в Старият Завет е диктувано от Исус Христос-те само са го записали: 2 Петрово 1:20
И това да знаете преди всичко, че никое пророчество в писанието не е частно на пророка обяснение на Божията воля;

Чети Библията, брате-щото време няма!
цитирай
11. raders - недей
22.01.2011 21:44
Чел съм я, приятелю. Но не смея повече да я чета, защото от глупостите, които се срещат там сигурно ще стана абсолютен неверник. Между другото, не ти ли се струва, че всички тези неща, които пишеш тук /извадени от тая библия/ могат жестоко да обиждат Бога - /истинския/,/ако го има/.
Ето прочети сам какво ми предлагаш и се възхити на своя така наречен Бог:

"Исаия 13:13 Затова ще разклатя небето, И земята от търсене ще се премести, При гнева на Господа на Силите, В деня на пламенната Му ярост.
14 Те ще бъдат като гонена сърна, И като овце, които никой не събира; Ще се връщат всеки при людете си. И ще бягат всеки на земята си.
15 Всеки, който се намери, ще бъде пронизан; И всичките заловени ще паднат под нож.
16 Младенците им, тоже, ще бъдат смазани пред очите им; Къщите им ще бъдат ограбени и жените им изнасилвани.
17 Ето, ще подбудя против тях мидяните, Които не ще считат среброто за нищо, А колкото за златото - няма да се наслаждават в него.
18 Но с лъковете си ще смажат юношите; И не ще се смилят за плода на утробата, Окото им няма да пощади децата." и т.н... глупости.

Как мислиш - това Бог ли е или някакъв касапин, който е тръгнал да коли и дере без да му трепне окото. Повече не ми предлагай библията! Това писание е сътворено от побъркани невежи, които просто са орезилили Бога /истинския/.
Защото истинският Бог, приятелю, това е творецът на цялата Вселена със стотици милиарди планети, звезди, галактики и звездни поселения. Ние не сме единствени на тоя свят, за да се занимава само с нас, камо ли да тръгне да коли и беси. Той е творец, закрилник, а не убиец, както го представя библията. Нашата планета е само една песъчинка в Сахара и никой не е хукнал да се занимава с нас. Обичам философията на Христос. Той е философ - човеколюбец, божествен човек и проповядва любов. Но той е много по-различен от онзи кръвожаден библейски истукан - рожба на фанатизирани невежества. В този смисъл съм християнин, но религиозният фанатизъм ме отвращава.
цитирай
12. анонимен - Ще дойде ден-и близо е, когато ще го ...
23.01.2011 03:08
Ще дойде ден-и близо е, когато ще го видиш както е.
Но какво ще отговориш тогава, брате-защо си отхвърлил Неговото Слово?...
Ето-това ще е интересен момент.
цитирай
13. raders - Ще дойде ден-и близо е, когато ще го ...
23.01.2011 14:22
анонимен написа:
Ще дойде ден-и близо е, когато ще го видиш както е.
Но какво ще отговориш тогава, брате-защо си отхвърлил Неговото Слово?...
Ето-това ще е интересен момент.


Грешката ти е, че си въобразяваш, че това е Негово слово. Показаното в това писание е твърде инфантилно, за да бъде Божие слово. Господ Бог, ако го има, /а трябва да Го има/ не може да бъде невежа. Дори една милиардна част разлика в конкретна физическа константа, ако се допусне и вселената просто нямаше да съществува. А Той е знаел тази подробност и това е основната му задача, не проблемите на Синайските пастири. С поразяваща яснота си личи, че тази библия е творчество на невежи. На всичко отгоре му се вменяват безброй мерзости, които един истински Бог по никой начин не би извършил. Вие - приемащите немислещо тези неща просто резилите и обиждате Бога. Така че не се знае кой как ще се представи в часа на "Страшния съд"...:)
цитирай
14. анонимен - Ако не приемаш Библията, че е Бож...
24.01.2011 18:23
Ако не приемаш Библията, че е Божието Слово, брате-няма какво да говорим.
Ти вярваш в нещо или някой си, но не знаеш защо-не можеш да обосновеш ясно и точно вярата си.
Но тук имам един въпрос-нищо общо на пръв поглед с Библията де: какво трябва да се направи на убиец рецидивист, който убива да кажем малки деца просто за удоволствие? Обърни внимание сега-няма нищо общо с Библията-а такива и ти знаеш, че ги има.
Та какво трябва да се направи с такъв, брате?
цитирай
15. raders - Ако не приемаш Библията, че е Бож...
25.01.2011 18:58
анонимен написа:
Ако не приемаш Библията, че е Божието Слово, брате-няма какво да говорим.
Ти вярваш в нещо или някой си, но не знаеш защо-не можеш да обосновеш ясно и точно вярата си.
Но тук имам един въпрос-нищо общо на пръв поглед с Библията де: какво трябва да се направи на убиец рецидивист, който убива да кажем малки деца просто за удоволствие? Обърни внимание сега-няма нищо общо с Библията-а такива и ти знаеш, че ги има.
Та какво трябва да се направи с такъв, брате?


Не е Божие слово и не може да бъде. Твърде наивно е написана, за да бъде дело на един уважаващ себе си Бог, какъвто и да е той. Просто си личи тоталното объркване на авторите и компилаторите от онова време, които са представили едно и също събитие по различни начини, объркани са дати и имена, вложени са в устата на Бога безброй глупости, които един що годе грамотен човек не може да не забележи, а тези закани и заплахи срещу човечеството са направо отвратителни и не могат да бъдат дело на Бог. Някак си е недостойно и унизително за Бога да се принизи до такава степен. Така че би трябвало да си помислиш и ти доколко да вярваш на библията. Ако можеш, разбира се... Със здраве, приятелю; разбирам, че си много, много добър човек и това е най-важно!

Що се отнася до рецидивистите, това наистина няма нищо общо с темата, но там законът има думата.
цитирай
16. анонимен - Брате-щом Библията не е от Бога-...
25.01.2011 21:05
Брате-щом Библията не е от Бога-както ти мислиш, няма за какво повече да говорим с тебе.
Но аз зная по-добре, брате! Защото съм изследвал и изследвам от години. В края на краищата всеки сам трябва да намери доказателствата които ще го убедят сам!
А ако имаше една десета от моето знание-никога не би написал, че Библията е наивно написана. Но ти го нямаш. Предполагам, че имаш някаква специялност-учил си нещо и сега на базата на това, което си изучил си изкарваш хляба. Е-можеш ли да ми кажеш: за колко време го научи? За ден-два ли? С други думи-отиде в първи клас и на третият ден завърши университета ли? И как го научи-повърхностно без да мислиш изобщо над това, което четеш, без да правиш проверки или ти беше необходимо за години да четеш, да разбираш каквото четеш и после да провериш чрез друга литература прочетеното? Е как така за да можеш да живееш що годе добър живот-временно, си учил толкоз години, а за да получиш вечният живот-с който нищо не може да се сравни-не желаеш да прочетеш и една страница от Библията? Щото ако желаеше да живееш вечно, брате, щеше да намериш време и желание да провериш-като как може да получиш този вечен живот.
Но за сега-понеже съм директен човек и с това шеги не правя-казва ти: и понятие си немаш от Библията, да не говорим от историята на човечеството.

Що се касае до рецидивиста-ти не ми отговори-може би така се опитваш да криеш нещо скрито, което ти мислиш, че аз не виждам-не ме вълнува! Виж отново въпроса, моля-и да, точно по темата е, но още не знаеш, как се връзва с нея. Можеш ли да отговориш-какво трябва да се направи с такъв човек?
цитирай
17. анонимен - Светът е пред глобална инфлация. ...
25.01.2011 21:08
Светът е пред глобална инфлация.
Ето статията-който желае, може да преведе основни моменти от нея:

http://www.theglobeandmail.com/report-on-business/economy/global-inflation-fears-reach-new-heights/article1881500/?cmpid=rss1
цитирай
18. raders - Предполагам, че се опитваш да ср...
26.01.2011 17:50
Предполагам, че се опитваш да сравниш цялото човечество с този твой рецидивист, който без друго трябва да бъде наказан и по този начин се опитваш да обясниш Божия гняв. Но има нещо спорно в цялата тази работа. Не може заради греховете на бащите да плащат децата до девето коляно. В горния текст е споменато, че ще "гинат и децата в утробата". Е ти на това, ако му викаш милостив и всеопрощаващ Бог, аз трябва да съм съвсем изглупял и да не разбирам от добро и зло. Излиза, че хем е милостив и всеопрощаващ, хем злобен и отмъстителен, та и плода в утробата да му е виновен за нещо. Ами не е в ред тази библия - хич не е. И ми се струва, че зубренето на подобни текстове няма да поднесе на никого вечен живот /ако изобщо има такъв/.
цитирай
19. raders - Защо Бог унищожи Содом и Гомора? ...
26.01.2011 22:52
анонимен написа:
Защо Бог унищожи Содом и Гомора? Каква беше причината?


Ще се опитам малко да те отклоня от библията, защото виждам, че говорим за различни неща.
1. Вселената е възникнала преди около 15 милиарда години /доказано/, вследствие на колосален взрив на някакво космическо ядро и вероятно това е влизало в плановете на Бога, за да се получи материя /защото материята се получава при милиарди градуси температура и невъобразими налягания./
2. Вследствие на взрива, материята се разширява във всички посоки / и досега продължава - вижда се в телескопите/ и започват да се оформят галактиките.
3. Галактиките - това са гигантски конгломерати от звезди и тъмна материя /планети и прахови облаци/, получени вследствие гравитацията и въртеливо движение около собствената ос.
4. Във вселената има над 20 милиарда галактики /а вероятно са много повече - никой не знае./ Те са няколко вида - малки галактики, съдъращи няколко милиарда звезди /2 -3/, компактни галактики - съдържащи десетина милиарда, но с по-малък обем, средни галактики /Магелановите облаци/, съдържащи над 30, 40 милиарда звезди, големи галактики като нашия "Млечен път" и "Андромеда", съдържащи над 100 милиарда звезди и гигантски галактики - М 87 с около 1000 милиарда звезди. Както виждаш, тук става въпрос за колосални цифри - много милиарди звезди - значи слънца, повечето от които притежават и планетни системи, а то значи, че живот вероятно има на много места. И всичко това е работа на Бога; той едва ли има толкова време да се занимава само с нас и нашите щуротии.
5. Понеже отваряш въпрос за Содом и Гомор, ще ти обърна внимание на други факти. Във вселената съществуват доста галактики /с милиарди звезди и планети/, които в момента са възпламенени /в процес на гигантска експлозия/. Целите галактики горят, заедно с всичко живо в тях. Ти можеш ли да проумееш това? М 82, М 87 /гигантската/, Сифъртовите галактики и пр. Така че разликата в мащабите е огромна /за какъв Содом и Гомор ми говориш?/
цитирай
20. bojiislujitel - Светът е пред глад. Това, което с...
27.01.2011 17:44
Светът е пред глад. Това, което става в Тунис, Алжир, Египет, Мароко и на други места е само началото. Цената на зърното достига рекордни нива, но това е явно само началото. Според данни на икономисти, цените на основните продукти в света са нарастнали с 25 процента. Това означава инфлация от 25 процента...

Ето какво казва Блумберг по въпроса за цените на основните храни и за размириците в света

http://www.bloomberg.com/news/2011-01-26/wheat-corn-soybeans-jump-as-food-riots-bolster-demand-for-u-s-exports.html
цитирай
21. bojiislujitel - Що се касае до космоса, брате-сами ...
27.01.2011 17:49
Що се касае до космоса, брате-сами сме... Колкото и да не ти се вярва.
И отново-опираме до въпроса: ти вярваш ли, че Библията е Божието Слово или не?
А ако искаш да говорим за сътворяването-виж темата дето съм представил-май е на тази страница-Библията и християните-2. Прочети внимателно, помисли и може би ще разбереш, дали зная за космоса, галактиките, разстоянията и тям подобни.
А защо питам за Содом и Гомор-отговори ми на въпроса и ще видиш сам, защо питам за тях.
Просто следвай разговора и не се опитвай да го отклоняваш в посока дето ти мислиш, че знаеш... Нека ти кажа нещо-възможно е да го знаеш, но може и да не го-преди имаше само четири измерения, днес твръдят, че нямат края! Преди ядрото на атома беше съставено от само няколко частици. Днес твърдят, че нямат край...
Та нека не изхождаме от човешката наука, която все още прохожда!! Нека държим това, което ни е дадено да знаем! Та ние още не знаем как работи нашето тяло, брате!
цитирай
22. bojiislujitel - Прочети брате Рейъдърс "Б...
27.01.2011 18:11
Прочети брате Рейдърс "Библията и християните-1"
Погрешно съм те насочил към 2та тема, но прочети и нея-ще научиш важни неща.
цитирай
23. анонимен - Второзаконие
27.01.2011 18:18
Второзаконие 7:9
И тъй, да знаеш, че Господ твоят Бог, Той е Бог, верният Бог. Който пази до хиляда поколения завета и милостта към ония, които Го любят и пазят заповедите Му

Едно поколение е прието да е 40 години.Тогава?

40 000 години са това, скоро няма да има свършек,защото все още има хора които пазят заповедите му.А страдания е имало и ще има вечно:

Второзаконие 15:11
Защото сиромасите никога няма да липсват от земята ти; за това ти заповядвам, като казвам: Непременно да отваряш ръката си към бедния си и към оскъдния си брат в земята си.

измами също:

Второзаконие 14:21
Никаква мърша да не ядете; (на чужденеца, който е отвътре портите ти, можеш да я даваш да я яде, или да я продаваш на чуждестранец); защото вие сте люде свети на Господа вашия Бог

А пък за това ако заговорим времето няма да стигне:

Второзаконие 13:1-3
Ако се въздигне всред тебе пророк или съновидец и ти означи знамение или чудо,
и се сбъдне знамението или чудото, поради което той ти говори, казвайки: Да идем след други богове, (които ти не си знаел), и да им служим, -
да не слушаш думите на оня пророк или на оня съновидец; защото Господ вашият Бог ви изпитва, за да узнае дали любите Господа вашия Бог с цялото си сърце и с цялата си душа.
цитирай
24. raders - Определено не се разбираме по въ...
27.01.2011 19:07
Определено не се разбираме по въпроса какъв би трябвало да бъде Бога, за да може да създаде всичко това. Посочих ти мащабите на вселената /тя е нещо колосално/, за да добиеш представа къкъв би трябвало да бъде творецът, успял да направи всичко това. А ти ми пробутваш темата за някакво дребно библейско богче, което учи туземците как да колят говеда и какво имат право да ядат. Това не е Бог, приятелю. Това не може да бъде никакъв Бог. Съжалявам. И не желая да участвам повече в този спор. Всичко хубаво!
цитирай
25. анонимен - Както вече ти писах по-горе, брате: ...
27.01.2011 19:14
Както вече ти писах по-горе, брате: един ден и явно скоро, ще го видиш както е, но тогава какво ще правиш-ето това е проблема ти! Как ще му отговориш на въпроса-защо отхвърли Словото на Отец? И какво би могъл да отговориш, ти, брате? Защото не си чел и не знаеш. Но не това е проблема-защото проблема е, че не желаеш да провериш! Защото мислиш, че си по-умен от Бога...
А е писано ясно: страх от Бога е начало на всяка мъдрост-но ти не знаеш, защо е така! А е така-о, да-абсолютно вярно е!!
Преди време се увличах по научна фантастика. Та имаше един разказ-за учен, дето си създал свят... на ръба на масата на която работел.
Ако само знаеш, колко дълбоко е знанието заложено в Библията, но не-ти не искаш да знаеш.
цитирай
26. анонимен - Второзаконие 7:9 И тъй, да знаеш, ...
27.01.2011 19:19
Второзаконие 7:9
И тъй, да знаеш, че Господ твоят Бог, Той е Бог, верният Бог. Който пази до хиляда поколения завета и милостта към ония, които Го любят и пазят заповедите Му

Едно поколение е прието да е 40 години.Тогава?


Едно поколение 40 години ли е? Не е ли 20?
При това-Господ не казва, че ще минат 1000 поколения! До сега са минали много по-малко, а краят на 6я ден идва.
цитирай
27. анонимен - Второзаконие
27.01.2011 20:10
И 20 да са,това са 20 000 години.Бог казва,че пази завета и милостта към тези които пазят заповедите Му,а такива има и благодарение на тях няма да има свършек скоро.
А това, че ще има страдания е безспорно,сам Бог казва това и те ще са вечно за някои...
цитирай
28. анонимен - Господ е дал 7000 години на човека да ...
27.01.2011 20:22
Господ е дал 7000 години на човека да бъде в това тяло. Ние живеем в края на 6000те години. След тях идва Исус Христос и ще управлява земята с желязна тояга за 1000 години. След тях обаче вече кръв и плът няма да има.
Между другото-именно Шабат-или съботата представя точно тези 1000 години на Милениума.
Земята е на около 12000 години-това е за сега.
А в темата ясно е представено какво идва, пък и мисля материялите след това дават представа къде стои светът днес.
цитирай
29. анонимен - Второзаконие
27.01.2011 21:04
Няма начин Бог да отмени това което е казал: 1000 поколения по 20 или по 40 години,по скоро е 40, навсякъде е толкова прието!
Така,че това горното не е вярно, поради това ,че е казано хиляда години са като един ден и един ден са като хиляда години не може веднага да се каже че един ден е 1000 г.,това е използвано символично,можеше да се каже, че е и 10 000 г,как тогава сътворението е за 6 дни, а не за 6000 години?
цитирай
30. анонимен - Прочети темата за Божиите Празн...
28.01.2011 03:31
Прочети темата за Божиите Празници-обърни й внимание-надявам се ще разбереш.
Господ не прави нищо в суета, нито е писал нещо в суета чрез пророците!
И ако разбереш Божиите Празници, ще разбереш как така Господ е дал на човека 7000 години да бъде в това тяло и какво идва след това.
Виж също и темите Библията и християните 1 и 2. Виж и темата за съботата. Всичко е точно така-просто хората не го знаят, защото не четат Библията...
Един ден е като 1000 години и 1000 години са като един ден!
Дори нещо повече-Господ каза на Адам, че ако говори със Сатана-това означава да яде от това дърво-непременно ще умре в същият ден. Умря ли Адам в същият буквален ден или не? И в същото време-има ли дори и един от първите хора дето е живял над 1000 години? Няма нито един-нали така? Адам умря в същият ден! Защото един ден за Господа е равен на 1000 наши години.
Защо Господ отдели седмият ден и го освети? С какво е така важна Съботата-Шабат-което означава почивка? По две причини-защото е знак между Господ и неговите и защото ни показва Божията почивка, за която пише и Павел в Евреите-Милениума. Тогава праведните хора ще си починат от делата си, защото вече ще са... богове.
Но тук засягам твръде много неща които вярвам са нови за вас. Спасението става с упоритост, търпение и изучаването на Божието Слово! Важното е да започне човек...
цитирай
31. анонимен - Това, което става в Египет-начало ...
29.01.2011 00:35
Това, което става в Египет-начало на нещо много по-голямо!
Светът още не разбира нещата които стават, но ще ги разбере-скоро.

http://finance.yahoo.com/news/The-day-part-of-the-Internet-apf-1092937415.html?x=0
цитирай
32. анонимен - И още за Египет: http://news. ya...
30.01.2011 02:58
И още за Египет: http://news.yahoo.com/s/ap/20110129/ap_on_re_mi_ea/ml_egypt_protest
цитирай
33. анонимен - Авторитарните режими са запасяват ...
31.01.2011 20:09
Авторитарните режими са запасяват с основни храни-но защо? От какво се боят?
Но вижте какво става и днес в Египет и в другите арабски държави. Организаторите на демонстрациите искат да съберат утре на уличите на Кайро един милион демонстранти. Град Кайро е дом на 18 милиона души... И вече никой не може да ги убеди, че Мубарак може да остане, като извърши някакви реформи. Нещата вече са стигнали до крайност в тази ситуация-хората не искат повече да живеят както до сега. Знаете ли, че ако 5 до 15 процента от населението на една държава се вдигне на революция против режима й, то революцията увлича цялото население! Това, което светът наблюдава в Египет и околните държави е началото на много сериозни събития в света, сестри и братя. Хората са гладни! Хората не могат да намерят работа и това утежнява положението! Кой ще ги спре вече? Но само с този регион ли ще остане-съвсем не! Събитията в Египет започнаха с един, който се самозапали, но това беше само искрата. Барута вече гори...

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/8288555/Authoritarian-governments-start-stockpiling-food-to-fight-public-anger.html

Гответе се за сериозни събития, сестри и братя! Защото съвсем няма да завърши с Египет!
цитирай
34. анонимен - Какво е това, което става с Арабс...
02.02.2011 04:32
Какво е това, което става с Арабските държави? Кратко обяснение: страните се подреждат за да изпълнят пророчествата за последните времена. Те ще участват във войната между Еврпоейският Съюз и... тях като начало.
Пророчествата се изпълняват пред очите ни, сестри и братя! "Но това е само начало на страдания"!!-Матей 24 глава.
Идва глад в много страни. Идват размирици, болести, войни.
Колко години има света още преди да настъпят 3.5 години великата скръб-все още не знаем, но не са така много.
цитирай
35. анонимен - Вижте последната информация по ...
22.02.2011 17:48
Вижте последната информация по темата-само преди около 20 дена е. А колко неща се промениха в света за тези 20 дена! Днес е имало голямо земетресение в Нова Зеландия-много хора са убити, още повече са ранениете. Събитията в Либия, цената на петрола, златото, среброто. Това, което идва сестри и братя идва по-бързо от колокото дори и предполагате. Но кой е готов за тези неща? Малцина са-защото хората не търсят Бога и не се страхуват от Бога. А Бог е, който докарва и добро и зло!
цитирай
36. bojiislujitel - А вече всички знаете какво става в ...
05.03.2011 03:53
А вече всички знаете какво става в Либия, какво стана в Египет, в Тунис и Йемен. Очакват подобни събития в Саудитска Арабия и ако това стане-светът със сигурност ще влезе в невероятна криза. Но стане или не-светът навлиза в криза! И идва по-бързо от това, което очакват дори и тези които се занимават с новините от света.
Арабските държави се подреждат за войната със севера-ЕС. Дори и Путин изказа предположение, че досегашните правителства там ще бъдат заменени с радикални ислямски режими. Путин разбира се едва ли знае какво точно става и защо, но ние знаем. Светът е на прага на велики и съвсем не добри събития. И светът нее готов за това, което идва!! Дали ще започне тази година-не знаем, но според фактите-ние навлизаме в последната фаза на "Но това е само начало на страдания"-Матеи 24 глава.
Готови ли сте, сестри и братя за това, което идва? Аз казвам-изобщо не сте!
цитирай
37. bojiislujitel - Но вижте сега какво става в Йемен, в ...
23.05.2011 17:59
Но вижте сега какво става в Йемен, в Либия, в Гълция и Испания, в Исландия-още по-голям вулкан и този път също ще има спиране на полети над Европа! Икономическата криза дори още не е започнала както трябва, сестри и братя! Нещата се движат все по-бързо и явно не е много времето когато в Израел ще започнат отново официялно жертвоприношенията! Тогава ще ви кажа колко дни има още до идването на Исус. Тези от вас които четете редовно това, което представям на този блог вече сте разбрали, че тук не се представят празни приказки.
Светът не знае за това, което идва и светът ще е в голями проблеми. А вие? Искате ли вие да не попаднете в тези проблеми? Само от вас си зависи, сестри и братя!
цитирай
38. анонимен - оптовые дешевые интернет магазины одежды
23.10.2012 21:10
Как дела?Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://kino-player.ru/user/hileCliny/>бижутерия из титана </a> модная молодежная одежда <a href=http://avto-fly.info/user/scercoria/>купить майки оптом </a> бижутерия интернет магазин оптом <a href=http://vynnykydrive.org.ua/user/episuripmerce/>интернет магазин модной одежды екатеринбург </a> бижутерия интернет магазин ... Хороших Вам покупок!
-====-
<a href=http://kamagra-oral.blog.hr/>10% off Kamagra Oral Jelly review Europe </a> - 10% off Kamagra prescription from doctors Online :.10% off Kamagra Oral Jelly 100mg manufacturers .:<a href=http://kamagra-paypal-online.blog.hr/>10% off Cheap Kamagra Oral Jelly Generic viagra </a> - 10% off Kamagra Finland
цитирай
39. анонимен - детская одежда интернет магазин бэмби
29.10.2012 14:54
Уважаемые господа!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://bornin.info/user/JisleseeOweta/>солнцезащитные очки интернет магазин </a> сумки интернет магазин <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#интернет-магазин-одежды-обуви-аксессуаров»>интернет магазин одежды обуви аксессуаров</a> интернет магазин недорогой верхней одежды <a href=http://films-tut.ru/user/slitGreetry/>кардиган женский </a> мужская пижама купить ... Успехов Вам!
.:::.
Discount for Christmas 5-12% <a href=http://online-kamagra.blog.hr/#Kamagra-Oral-Jelly-visa»>Kamagra Oral Jelly visa</a> - royal mail next day Kamagra pills : over the counter Kamagra : Discount for Christmas re 7% <a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/#drug-Kamagra-Buying-online»>drug Kamagra Buying online</a> - Kamagra info
цитирай
40. анонимен - интернет магазин спортивной одежды новосибирск
01.11.2012 05:59
Здраствуйте!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://kidbe.ru/user/HikeHeafe/>магазин женской одежды онлайн </a> модная мужская одежда 2012 <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#детская-одежда-kerry-интернет-магазин»>детская одежда kerry интернет магазин</a> интернет магазин одежды тула <a href=http://news-travel.ru/user/Soutletew/>reserved одежда каталог </a> куртки мужские осенние ... Успехов Вам!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>Oral Jelly Order Kamagra tablets </a> - Online Ordering Kamagra Cheap without prescription : airport Kamagra Cheap : Discount for re 5 7 % <a href=http://super-kamagra.blog.hr/>search Kamagra </a> - picture of kamagra st
цитирай
41. анонимен - интернет магазин скидки распродажа
01.11.2012 15:52
Здраствуйте!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://avarcom48.ru/user/Enuppypoxinue/>брючный костюм купить </a> мужская пижама <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#купить-дизайнерские-футболки»>купить дизайнерские футболки</a> одежда для сна интернет магазин <a href=http://afisha.gorodmirny.ru/user/juincikevinge/>модная школьная одежда 2012 </a> мужские футболки ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>online shop Kamagra credit card </a> - UK online Buy Kamagra : kamagra suppliers in scotland : Discount for re 5 7 % <a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>on line Kamagra </a> - Kamagra law selling UK
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2172411
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031