Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2010 00:59 - Християните и това, което идва в света
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 2129 Коментари: 5 Гласове:
0



Сестри и братя,

Ще ми отнеме известно време, но в тази тема ще ви представя основните пророчества за последното време-а то е нашето време-и ще ви покажа изпълнението на тези пророчества. Темата не е никак малка и при това искам да ви дам всичко доста сбито. Вече съм представил един урок поне за това, което идва на тази дземя и ще представя и още от Библията и световните медии.
Като начало: Що се касае до природните бедствия-Исус ни казва в Матеи 24 глава, че идват, както и глада, както и болестите, както и войните... Ние сме в последната фаза на "Но това е само начало на страданията"!! А колко ще продължи тази именно фаза-още не може да се каже, но няма да е дълго време. Днес Професор Рубини-това е този, който предрече падането на икономиките-кризата през 2007-2008 година и постоянно говори за икономиките на света. Та той предрича, че ако цените на къщите в САЩ паднат още 5-10 процента, това ще доведе до неминуем срив на икономиката! Това ще означава още около 8 милиона домове да бъдат изгубени, а това води до удар върху икономиката на държавата. А по принцип е очевидно, че цените на домовете ще продължат да падат, защото пазара е наситен с извзети къщи които се продават на много ниски цени. Компаниите които се занимават със строителство фалират и почти не се строи нищо никъде. Това обаче, за което Рубини не споменава точно сега е, че другите собствености-ресторанти, вериги хотели, молове, малки молове ще започнат да банкрутират, защото заемите им изтичат и те трябва да ги подновят, но кой дава заем на губеща компания?... Те като стойност са около 2.5 трилиона долара. Когато те вземат да се сриват, ударът ще бъде бърз и невероятен. Това, което идва в САЩ е... разпадането на съюза и ликвидирането на цялата държава. Въпрос на време-не дълго.
Но ще пиша малко по-подробно, защото САЩ не са в пророчествата на Библията, но Европейският Съюз са! Те са последната Империя!
Кой е Европейският Съюз всъщност? Тук има доста да поговорим... Защото става въпрос за Римската Империя, която никога не е изчезвала напълно-не и в духовно отношение. Но тя пък е следствие на Вавилон-още от Първата Световна Империя.
Но за сега ето историята на началото на Израел дори и до края на управлението на човека-чийто край идва.

Еремия 25 глава. В тази глава Господ ви показва от времето, когато Израел имаше последните 3ма царе, дори и до края-войната в Армагедон. Защото пророците са казали всичко. Господ показва, как се разправи с последните трима царе на Израел, но също показва как ще се разправи и с всички останали в света.

1 Словото, което беше към Еремия за целия юдов народ в четвъртата година на юдовия цар Йоаким, сина на Йосия, която беше първата година на вавилонския цар Навуходоносор,

Това е последният цар, който Юда е имал когато и да е. След него Юда никога не е имал повече цар.

2 което пророк Еремия изговори на целия юдов народ и на всичките ерусалимски жители, като каза:
3 От тринадесетата година на юдовия цар Йосия, сина на Амон, до този ден, тези двадесет и три години, словото на ГОСПОДА идваше към мен; и аз ви говорих, като ставах рано и говорех, но вие не слушахте.

Еремия им каза: аз ви пророкувах през цялото време, но вие не слушате. И поради това, Господ ще се занимае с вас-а същото се касае и до всичките народи днес и до тези които наричат себе си християни, но не пазят нищо от това, което Бог е заповядал!

8 Затова така казва ГОСПОД на Войнствата: Затова че не послушахте думите Ми,
9 ето, Аз изпращам и ще взема всичките северни племена, заявява ГОСПОД, и изпращам до слугата си Навуходоносор, вавилонския цар, и ще ги доведа против тази земя и против нейните жители, и против всички тези народи наоколо; ще изпълня над тях проклятието и ще ги направя за смайване и за подсвиркване, и вечни опустошения.

Пророкът им каза: понеже не послушахте Господа, то Навохудоносор не само ще унищожи Юдея, но и всички околни народи.

10 И ще погубя сред тях гласа на веселието и гласа на радостта, гласа на младоженеца и гласа на невястата, шума на мелниците и светлината на светилника.
11 И цялата тази земя ще бъде пустош и ужас. И тези народи ще робуват на вавилонския цар седемдесет години.

Това е двойно пророчество, но ние няма да разглеждаме всичко днес, а само с това, което касае Армагедон.
Казва, че ще слугуват на Навохудоносор за 70 години. Но когато тези 70 години свършат, Персия ще дойде на власт-Персите са Иранците, Мидяните са Руснаците.
Ето защо дори и днес Русия е винаги с Иран!

12 И когато се изпълнят седемдесет години, Аз ще накажа вавилонския цар и онзи народ, заявява ГОСПОД, за беззаконието им, и халдейската земя, и ще я обърна във вечна пустиня.
15 Защото така ми каза ГОСПОД, Израилевият Бог: Вземи от ръката Ми тази чаша с виното на яростта Ми и я дай да пият от нея всичките народи, до които те изпращам.

Не само Юда ще пие от тази чаша, но и всичките народи.

16 И ще пият и ще залитат и ще обезумеят поради меча, който Аз изпращам сред тях.
17 И взех чашата от ръката на ГОСПОДА и дадох да пият на всичките народи, до които ме изпрати ГОСПОД:

Всички трябваше да пият от тази чаша.

28 И ако откажат да вземат чашата от ръката ти и да пият, им кажи: Така казва ГОСПОД на Войнствата: Непременно ще пиете;
29 защото, ето, върху града, който се нарича с Името Ми, Аз започвам да правя зло - а вие ли ще останете ненаказани? Няма да останете ненаказани, защото Аз призовавам меча върху всички жители на земята, заявява ГОСПОД на Войнствата.

Казва: ако занесеш чашата на която и да е нация и те откажат да я пият, те със сигурност ще я пият! Защото започвам да докарвам зло на моите хора първо, така че, ако аз донеса зло върху Израел и Юда, то и вие няма да избегнете.
И Господ направи точно това. Защото разпръсна целият Израел-12те племена между народите; направи да ги убиват; да ги линчуват; да ги слагат по затворите и всичко останало. Защо? Защото те не го послушаха.

30 А ти им пророкувай всички тези неща и им кажи: ГОСПОД ще изреве отвисоко и ще нададе гласа Си от святото Си обиталище; ще изреве силно против обиталището си; ще издаде вик като тъпкачите на лин (грозде) против всичките жители на земята.

Господ ще изреве против всичките нации. И не се касае до грозде тука. Когато Господ нареди да протръби 7 тръба, той не идва след това за да приказва с благ глас на народите... Тогава времето за приказки ще е преминало. Времето за приказки е сега.

31 Екотът ще стигне и до край-земята, защото ГОСПОД има съд с народите; Той ще се съди с всяка плът, безбожните ще предаде на меч, заявява ГОСПОД.
32 Така казва ГОСПОД на Войнствата: Ето, зло ще излезе от народ към народ и голям ураган се надига от най-отдалечения край на земята.

Хората мислят, че когато Господ говори за зло, той говори за Сатана. Братя и сестри, Сатана не може да извърши нищо, ако Господ не му е разрешил! И така, това зло, което ще бъде от край до край по земята, това зло идва от Господа-дори от Исус. Защото никой никога дори не е и виждал Отец. Това е една от най-големите тайни в цялата Библия.

33 В онзи ден убитите от ГОСПОДА ще лежат от единия край на земята до другия край на земята;

Видяли ли сте когато и да е времена като тези: Господ да е убил хора навсякъде? Няма да има град, село, държава и нация в които Господ да не е убил някого. И вие ще научите всичко това преди да излезете днес оттук. Защо Господ ще извърши това? Защото те направиха същата грешка, която направи и Юда-те отказаха да слушат Божието Слово и поради това, Господ казва, че ще ги нарани и то много лошо.

... няма да бъдат оплакани и няма да бъдат събрани, и няма да бъдат погребани; ще станат за тор по лицето на земята.

Ще има толкова убити хора, че няма да има кой да ги погребе. Вижте: ние четем от Библията-тези неща ги пише именно в нея.

34 Ридайте, пастири, и викайте и се валяйте в пепел, високопоставени на стадото;

Господ се обръща към проповедниците сега. Плачете, пастири, защото вие сте изкривили моето Слово и сте преподавали лъжи.

...защото се изпълниха дните ви да бъдете заклани;

И те ще са първите които Господ ще изколи, защото те именно изкривиха Божието Слово. Обикновените хора биха слушали истината, ако овчарите приказват истината. Тези хора които се съпротивляват на истината, се съпротивляват, защото са имали овчари които са им говорили срещу истината. Защото когато и да решите, че знаете нещо за Господ, ако отидете при някой като мене, който ви казва както е, вие ще се съпротивлявате.

...и ще ви разпръсна и ще паднете като скъпоценен съд.
35 И убежището ще се изгуби за пастирите и избавлението - за високопоставените на стадото.
36 Глас на вик от пастирите и вой от високопоставените на стадото, защото ГОСПОД опустошава пасбището им.
37 И мирните пасбища се смълчаха от яростния гняв на ГОСПОДА.

Имате всички тези църкви днес-с парфюми и маникюри и всички се държат, като че ли обичат всички. Но няма никаква истина в тях. Защото когато обясниш какво е любов, обикновените хора дори и не знаят, какво е любовта. А любовта е пазенето на заповедите. Исус директно ви казва: ако ме обичате, пазете заповедите ми! Отец ви казва: ако ме обичате, пазете заповедите ми! Моисей казва: «Аз представям този ден пред вас живота и смъртта; злото и доброто. Изберете живота и живейте!» И какво предсатви пред тях този ден? Заповедите! Това е любов братя и сестри. Но това което показва светът, не е любов.

38 Оставил е като млад лъв бърлогата си; да, земята им стана за смайване от яростта на насилника и от яростния Му гняв.

Ще продължим, като ще обясня и какво е станало с Вавилон, Мидо-Персия, Гърция и Рим. Защото както вече ви писах-Рим не е изчезвал никога! И вие-без дори и да знаете това, следвате ученията на Рим дори и днес, като мислите, че са християнство-не са!! 



Гласувай:
0



1. анонимен - ей, голяма загуба на държавата
04.11.2010 02:00
САЩ разориха хиляди държави като нашата ги върнаха я с бомби я с ик. санкции я с условия на Свет. Банка и межд. вал. фонд до Каменната ера. Пък ние оживяхме някак си. Горките американци!
цитирай
2. jdeel - Аман от пророчества и мръсни нам...
04.11.2010 02:03
Аман от пророчества и мръсни намерения.
Цените на жилищата не би трябвало да са свързани по този начин с икономиката. От къде на къде високи цени до небесата ще означават силна икономика? А те бяха, и все още са нереално високи. За оцеляването на живите същества на планетата имат значение източниците на храна и енергия - слънце, вода, храна, а не някакви студени и безжизнени имоти.
Дълг - това е което движи икономиката назад. Имотите са само инструмент. Зад тях се крие дълг, дълг и много дълг. И този дълг не е източник на нещо жизненоважно, а е просто един най-обикновен начин за манипулация. Ако на планетата дойде на гости един извънземен и види какво става тук, ще си каже:
"Колко много къщи и апартаменти имате, а са пусти, в тях не живее никой. Колко много дееспособни хора имате, а не си намират работа. А тези които печелят - печелят от невежеството на другите. Що за планета е това?"
Честно казано писна ми от разни банки, масони, манипулация и всякакви такива античовешки образувания в днешно време. И непрестанните приказки за края на света и колко лошо ще бъде. Ясно ни е, че някой тук на Земята не иска хората да сме толкова много. Не е ясно защо, нито е ясно защо намерението му е да ги изчисти по бруталния начин. Само знам, че тази планета не е онова хубаво местенце за живеене, което може да бъде.
цитирай
3. semtomovi - То на запад винаги е било от лошо по-лошо
04.11.2010 02:09
и ако не отваряха всяка година по 1 нова окупационна война, капитализмът им от отдавна да е удавен в революция. Ама те бедните ги употребяват за "пушечно месо" окупирайки и хвърляйки ги ги на други бедни народи.
цитирай
4. анонимен - Това, което представям всъщност ...
04.11.2010 14:28
Това, което представям всъщност няма за цел да поражда спорове-всеки сам може да провери фактите и да убеди себе си, дали е така или не е. Източници на информация има твърде много днес.
Абсолютно вярно е, че не балона на жилищният пазар предизвика икономическата криза. Защото има сили в света които имат план да въведат една основна валута в света, която да замени разбира се долара и другите основни валути в кошницата от валути, като по този начин да могат да управляват света. И за да сме наясно, че зная добре по този въпрос, само ще спомена централните банки, федералният резерв, и т.н. Разбира се, начините за съсипване на една държава не са само война, но също и валутни и се вършат.
Но не за това отворих тази тема, сестри и братя. Отворих я за да покажа какво идва в този свят и защо. Както вече писах, САЩ не са в пророчествата и целта ми не е да показвам или доказвам защо и как за тях. Аз лично живея в САЩ и зная как са създадени, от кого и какво е станало, както и какво става.
И така-кой е Европейският Съюз и каква роля ще играе в близкото бъдеще; кои са царете от изтока, кои са последните две сили които ще участват в последните гневни събития на тази земя преди Исус Христос да дойде, какво ще стане когато Исус дойде и какво ще бъде после на тази земя. Ето-това именно ще представя според пророчествата, историята и фактите. Мнозина християни не знаят дори, че идва време когато папата в Рим заедно с президента на ЕС-Европейският Съюз-ще завладеят света с изключение на Русия и техните съюзници. Най-вероятно не този папа, но твърде вероятно Херман Ван Ромпуй да е именно звяра описан в Откровението-ще видим... Не много хора са обърнали внимание, че Русия и Китай имат сключен пакт за взаимопомощ и ненападение. И не много хора обръщат внимание днес на това, което става в страните на ЕС по отношение на мюсюлманите живеещи там. Но факта е, че държавите променят закони и официялното си становище по отношение на живеещите мюсюлмани в тях.

И така-ще продължа с темата...
цитирай
5. анонимен - Русия и Китай миналата седмица о...
28.11.2010 16:45
Русия и Китай миналата седмица обявиха, че вече търговските сделки между тях няма да се извършват в долари, но те ще използуват техните си валути. В същото време се появи и нова информация, чме долара и еврото е твръде възможно да паднат. С други думи-плана за нова световна валута върви с пълна пара.
Знаете разбира се какво стана с Ирландия, сега се очаква да стане и с Португалия, а следва... Испания, чиято икономика е по-голяма от комбинираните икономики на Гърция, Португалия и Ирландия. Ако Испания се срине, това ще предизвика шок в цялата световна икономика. А едва ли следите какво става и в САЩ-дори и новините в САЩ не казват нищо по въпроса, но факта си остава-много от държавите на Америка-защото щати означава именно това-държави-са пред фалит и едва ли печатането на пари ще помогне...
Пригответе се за бързо развитие на нещата, сестри и братя!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2172848
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031