Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2019 19:14 - Защо войските на ООН са на американска почва?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 832 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Защо войските на ООН са на американска почва?

https://www.thecommonsenseshow.com/why-are-un-troops-on-american-soil/?fbclid=IwAR0GxR3eotD94wRhHi9YM9yV0hy2aaBci-79MCCu2PMHcAu0aWKcZ8DS_8I

image

През последните няколко дни в интернет имаше съобщения и снимки на военни превозни средства на ООН на американска земя. Много хора гледат на това като на шокиращо развитие. Следното бе съобщено, сякаш това е някакво ново и скорошно събитие:

„ Военните превозни средства на ООН са забелязани във Вирджиния, шокиращи шофьори и предизвикващи теории за конспирация. 

Белите камиони, оборудвани с големи гуми за офроуд, бяха забелязани да бъдат транспортирани на Interstate 81 в петък. Те изглеждат като пит-бул VX SWAT камиони от Alpine Armoring.

Джеф Стърн публикува снимки на превозните средства във Facebook, като пише: „Не мога да ви кажа колко от тях съм преминал днес на 81 в близост до Лексингтън VA. Интересни времена напред! "

image

- Фернандо Джонсън е попитан онлайн: „Тактически превозни средства, с непробиваемо стъкло? Какви биха могли да бъдат те и защо са превозните средства на ООН тук, в тази страна ?!

 

 

Колкото и тревожно да изглежда това, това е само част от текущата операция по предварително позициониране на чуждестранни активи на американска земя.

Аз съм на мнение, че трябва да останем бдителни и да докладваме за подобни събития на американска земя. Въпреки това, за тези, които мислят, че това е нов феномен и смятате, че задействате алармата за първата част, вие сте тъжно униформени. Всъщност много от нас в независимите медии звучат тази тревога от години. Чуждестранни войски, разположени на американска земя, най-вероятно под флага на ООН, се съобщават от години. Това се нарича предварително позициониране на активите.

2012 Доклади от Тенеси и Кентъки

Шери Уилкокс  от Ноксвил, Тенеси. Шери е видяла и снимала бронираните превозни средства на DHS през март 0f 2012 г. с руски войници, екипиращи превозните средства в източната част на Тенеси и Западен Кентъки. Следващият видеоклип показва как руснаците се обучават в превозните средства на DHS. За първи път публикувах това през 2012 г. и не се заблуждавах за това, руснаците и китайците ще съдействат за включването на силите на ООН за поддържане на мира на нашата земя.

 

Имам доклади от стотици граждани от цялата страна, които са забелязали руски войници на места, които са безвредни, както на Walmart в Хюстън, и руски войници, обучаващи се с американски войници в Victorville, CA. ■ площ.

Доклади на ООН / митнически представител от 2013-2014

Всеки офицер от военното разузнаване ще ви каже, че дори най-малкото нещо може да отбележи идването на голямо събитие. Има видеозапис, който трябва да засяга всеки американец, който се надява да запази остатъка от Конституцията, включително надеждата за законно запазване на собствеността върху оръжие. В крайна сметка, присъствието на персонала на ООН по начина, по който виждаме в следващото видео, трябва да бъде обезпокоително дори за най-незнаещия американски.

Надзор на многонационалните сили на ООН в Пенсилвания

Защо този многонационален наблюдател на ООН в Пенсилвания получава газ? По каква причина ООН би действала в САЩ? Този видеоклип ми изпратиха половин дузина пъти през последните 24 часа. Много американци виждат това точно заради това.

Обърнете внимание на това видео като много осведомен и внимателен гражданин, който се сблъсква с многонационалните сили на ООН.

Източникът на разузнаването заявява, че ще бъдем нахлули, ако военните в САЩ не се изкачат

Взех това наблюдение на Многонационалния наблюдател на ООН в Пенсилвания в най-добрите си източници. Те бяха от присъствието на тази организация, действаща в САЩ. Те ми казаха, че този персонал на ООН е тук, за да „наблюдава“ по време на „полицейското действие“ на ООН на американска земя. Целта ще бъде само да се наложи недекларирано военно положение и да се конфискуват американски оръжия.

От години докладвах, че чуждестранни войски действат на американска територия. Сега, ние получаваме оперативни специфики.

Чуждестранните окупационни сили се обучават и ще се обучават да превъзмогнат тази страна в сценарий на военно положение. Защо чуждестранни войски? Защото американските войници може и да не могат да разчитат на изпълнението на заповедите за подчинение, които ще дойдат от тази глобалистично вдъхновена банкерска администрация.

През октомври (2015 г.) над 36 000 войници от повече от 30 държави  участваха в това, което НАТО нарича най-голямото си упражнение за повече от десетилетие, а упражнението се нарича „TRIDENT JUNCTURE“.

Trident Juncture влезе под прикритието на тъмнината и беше скрит от Jade Helm 15. Следващото видео се появи миналото лято.

 

Защо това се превръща в общ поглед върху почвата в САЩ?

Организацията на обединените нации няма бизнес в селските райони на Пенсилвания или в центъра на Далас. Ние не сме под военно положение. Не сме претърпели инвазия или гражданска война. Или пък сме на път да изпитаме едно или повече от тези неща. Дали болката в гърдите преди сърдечния удар?

image

Човек би си помислил, да даде сегашната истерия, че горната снимка е от Interstate 81 във Вирджиния, а снимката е само на няколко дни. Всъщност това беше направено през 2014 г. в Грузия.

Събуди Америка, ние бяхме в процес на окупиране за дълго време и тези чуждестранни войски просто очакват катализаторското събитие да бъде приведено в действие.

Следващите параграфи са посветени на обяснението на случващото се на нашата земя и на това къде се движи. И едно възражение, по-вероятно е да не ни се налага да чакаме дълго време за писане на тази драма.

 

Икономически колапс вероятно ще бъде катализатор

Това лято, благодарение на безразсъдната администрация на Обама, националният ни дефицит ще достигне 22 трилиона долара. Нашият дълг за деривати за кредитни суапове е зашеметяващо $ 1.5 квадрилиона. Нашият дълг за социална сигурност / Medicade, който често се нарича нефинансиран мандат, е 240 трилиона долара. Плюс това, светът се движи от Петродолар, който е единствената подкрепа, която се радва на нашия долар.

Накратко, икономически Армагедон може да се случи всеки ден. Можеш да се събудиш утре и банките са се възползвали от спестяванията ти. Когато казвам всеки ден, имам предвид всеки ден.

Икономическият срив на епичните пропорции вероятно ще бъде катализатор за големи социални вълнения. Това е, когато ще научим за целта на чуждестранните войски и превозните средства на ООН на нашата земя. И не е изненадващо, че вашето правителство се подготвя за това събитие, докато говорим.

Какъв вид конфликт идва?

Запитайте се, може ли средният американец да ангажира ДХС и неговите чуждестранни съюзници на американска земя? Не на открито, не могат. Всеки продължителен конфликт на американска земя ще бъде под формата на партизански конфликт.

Създаването знае каква форма ще възникне предстоящият конфликт след икономически срив и те практикуват за него, докато говорим.

UWEX 16 image

Не е ли време да започнете да обръщате внимание на UWEX?

Джейд Хелм 15 практикуваше интернирането на американски дисиденти. По-долу е снимка на упражнението от 2015 г. във Ft. Лодърдейл, в който актьорите от кризата се преструваха, че са закръглени, защото се смятали за дисиденти.

image

Пиша за UWEX 16 от 2015 г. По същество, Jade Helm 16. В тази тренировка, която в момента се провежда в Тексас, предприятието репетира борбата срещу партизански сили, съставени от бивши американски войски.

Jade 16 е по-скрито и повече обхваща този шлем от нефрит

Според доклади UWEX 16 ще бъде още по-скрито от Jade Helm 15. Хората като Гари Франки и аз научихме, че силите на Jade Helm ще работят на частни имоти в окръга и в Camp Swift. Непотвърдени са съобщения, че правителството на САЩ прави плащания в брой на собствениците на земята, което им позволява да тренират частна собственост. Слуховете трудно не могат да повярват, защото миналата пролет съобщих, че на всеки окръг, който е участвал в Jade 15, е заплатена такса от 150 000 долара.

Съдията на окръг Бастроп Пол Папе каза пред пресата, че е в пълна подкрепа за следващата фаза от военни операции. Този съдия на окръг Бастроп и предателят на собствената си общност, Пол Папе, каза пред медиите, че е в пълна подкрепа на следващата фаза на военните операции на Джейд Хелм, господине, съдия, ако Джейд Хелм е толкова велик, тогава защо само вие и окръжните комисари знаете подробностите? Защо това се прави тайно? Ето краткия доклад на Гари Франки за възраждането на заплашителните дейности на Jade Helm в окръг Bastrop.

 

  Правителството оставя и следа от истината по отношение на UWEX 16

Без много търсене намерих следния документ, в който частен държавен изпълнител на отбраната активно търси участници, които да изпълнят нуждите си от предстоящото учение по отношение на UWEX 16.

image

 

заключение

Това не може да бъде нищо друго, освен репетиция за заведението, тъй като те се подготвят да се борят срещу американските военни единици, които не са партизани, защото тези прекрасни войници няма да оставят своята конституционна клетва.

Войниците на ООН са на американска земя, за да завземат оръжия и да затворят американските дисиденти в разгара на предстоящия хаос, породен от икономически срив.

Следващия път, когато видите или прочетете за превозните средства на ООН на американска земя, моля, не действайте изненадано. Вие сте били предупредени и времето е близо, когато всичко ще бъде разкрито.

 

 



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748474
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031