Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2018 12:27 - СЛУЖИТЕЛ НА ДАТО: ГДБОП С УСПЕШНА АКЦИЯ, ЗАЩОТО ИГНОРИРАХА ШЕФА НА ДАТО – БУРГАС, ОТ КОЙТО ИЗТИЧА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ЪНДЪРГРАУНДА!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1119 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В редакцията на АФЕРА се получи писмо от служител на ДАТО, който по обясними причини не разкрива самоличността си. АФЕРА публикува писмото му дословно – на вниманието на МВР. Обикновено след подобни сигнали, които постъпват в АФЕРА, така наречените институции си счупват краката и ръцете да търсят кой, аджеба, е източника на информация, вместо да се съсредоточат в описаните проблеми и на финала АФЕРА им излиза виновна, защото към нея се обръщат омерзените от случващото се в системата на МВР и службите.

А служителите се обръщат към АФЕРА, защото са брилянтно наясно, че няма смисъл да се обръщат към ръководството на МВР.

Публикуваме писмото едно към едно!:

„Уважаема госпожо Томова, изключително уважавам журналистическия Ви сайт и пиша на Вас, защото вярвам в безпристрастието Ви и високите Ви професионални качества.

Служител съм на Държавна агенция технически операции-ДАТО от много дълго време. Видял съм какво ли не през годините и поради разбираеми причини не искам да разкрия самоличността си. Тъй като съм морален и честен човек искам да сигнализирам за безобразията,които се случват в дирекцията на ДАТО в гр. Бургас.

Откакто имаме назначен нов директор,от около година и половина, дирекцията в Бургас тотално загива. Името му е Н. Й.

Преди да го назначат като директор изпълняваше длъжността началник отдел в същата дирекция и беше известен с близките си контакти с лица от ъндърграунда на гр. Бургас.

Първо, доколкото съм запознат същият при назначаването му на поста директор не е отговарял на изискванията,а именно не е имал завършено висше образование със степен магистратура, както се изисква в длъжностната характеристика за заемане на поста директор.

На следващо място – още докато беше началник отдел,преди да стане директор Н.Й. имаше сексуална връзка с колежка на която беше правил клипчета, докато се …. и после ги показваше на колегите в отдела.След което предполагам се сещате,че колежката беше изпаднала в тотална депресия и доколкото съм запознат в момента е на много силни хапчета.Момичето тотално се срина.Всъщност той с това е известен,че е женкар и корумпиран.Като потвърждения за думите ми ще споделя,че колегите от ГДБОП, когато имат възможност, избягват да работят с него и по конкретно с дирекцията която ръководи в Бургас, тъй като знаят,че през него изтича информация до лицата от ъндърграунда.

За доказателство ще Ви кажа,че през уикенда ГДБОП проведоха операция на територията в района на Бургас и не искаха да участва тукашната дирекция,а работиха с колегите от Пловдив,точно поради факта,че през Н.Й. изтича информация.И най-интересното е,че колегите от ГДБОП са успели да заловят престъпниците, благодарение на това,че не са поискали съдействие от дирекцията на ДАТО в Бургас и в частност директора Н.Й.,а са поискали съдействие от дирекцията на ДАТО в Пловдив точно заради предпазване от изтичане на информация.

Време е да се чуе какво се случва преди да щракнат белезниците и ние, които сме изпълнители, да изгорим покрай този човек.Изключително корумпиран е и постоянно засичаме, че през него изтича информация към ъндърграунда, като го засичаме и да се среща с лицата на тайни места в града,което съгласете се за ръководител в служба за сигурност е недопустимо.За потвърждение ще Ви споделя,че след като го назначиха на поста директор същият си закупи чисто нов апартамент в центъра на Бургас.

Моля за Вашето съдействие да помогнете тази информация да стане достояние на повече хора за да се съхранят служителите на дирекцията на ДАТО в Бургас.“

Afera.bg




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5423844
Постинги: 3617
Коментари: 5927
Гласове: 6787
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930