Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2017 02:07 - ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ВОЙНИ
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 1370 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 30.07.2017 02:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Псалм 145:5, 8-10

Сестри и братя,
Представям ви много важен и драматичен урок от Израел-народа на Господа.

Винаги е добре да стоя пред вас в Божията събота. Аз обичам да казвам „Божията събота“!
Хората днес се вълнуват и мислят, какво става в света. Мислят, че Америка и Русия ще воюват. Няма да стане така. Русия няма да воюва с Америка. Америка не е в пророчествата на Библията. Днес всички заплашват всики с ядрено оръжие. Северна Корея иска да унищожи Америка. Вижте Близкия Изток и Африка. Но аз не се притеснявам, защото зная, какво ще бъде и как ще завърши. Господ е казал, че ще има войни и военни слхове. И тези неща стават в момента. Америка ще бъде на нечия страна, но още не знаем на коя. Или ще е в такова състояние, че няма да може да е на никоя страна. Факта е, че Русия се върна на международната сцена и това е в пророчествата. И ето-Русия е световна сила. Русия заедно с Китай и съюзниците й ще воюва против Европейският Съюз. Ние знаем тези неща-защото знаем пророчествата на Библията. Първата война ще е Третата Световна Война. Втората ще бъде във времето на Милениума когато Русия ще иска да нападне Израел-когато Господ Исус ще бъде там. Третата е последната, когато Отец ще унищожи всичките дето ще отидат против Ерусалим. И най-дългото изитание ще е 3.5 години и след това ще е предимно добре на земята.
Ще започнем урока от Матей 24 глава

1 И като излезе Исус от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат зданията на храма. 2 А Той в отговор им рече: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: Няма да остане тук камък на камък, който да се не срине.

Това е станало през 70 година, когато Римският Генерал Тит е превзел Ерусалим след две годишна обсада и е изгорил града, а Храма е разрушил до основи

3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на века?

Те зададоха специфичен въпрос! Света ще си бъде тук, но ще е различен от днес. И какво каза Исус първо:

4 Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой; Никой не обръща внимание на това 5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина.

Днес мнозина са дошли в името на Исус и заблуждават мнозината! Къде са те-на амвоните! Наричат себе си пастори... И заблуждават хората, защото не им говорят „Така казва Господ“, но ви преподават лъжите на Рим

6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът.

И ето-днес чувате точно това. Времето е близо защото света говори все повече за война и дори и слабите държави се готвят за нея

14 И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът.

И преди краят това благовестие ще бъде проповядвано на всички, за да не може някой после да каже на Господа-“Не знаех“! Народите са в пълен паганизъм днес. Хората днес ми се обаждат от всички места по земята! Вчера ми се обадиха от Гаяна! Дори не си спомням от къде ми се обаждат-означава, че краят наближава

15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира), 16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините;

Коя е тази мерзост и какво означава това, че седи там, където не бива да седи? Вие сте „новозаветни“-за това не знаете нищо по този въпрос. Коя е мерзостта? Кое е светото място? Исус ви казва за пророк Данаил! Но ето какво ви казва Господ Исус:

21 защото тогава ще има голяма скръб, небивала от началото на света до сега, и каквато не ще има.

И никога не е мало такова ужасно време-виждате сами какви оръжия има днес

22 И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят.

И това ви говори едно-Господ няма да допусне света да използува атомното оръжие! Защото иначе никой няма да остане-ни човек, ни животно.
Нека сега видим каква е тази мерзост, която ще докара ужаси каквито не са ви се присънвали-Данаил 8 глава

1 В третата година от царуването на цар Валтасара, видение ми се яви, на мене Даниила, подир онова, което бе ми се явило по-напред.

Пророк Данаил е живял по времето на Вавилон и после по времето на Мидо-Персия

2 Видях във видението, (а когато видях, бях в палата Суса, който е в областта Елам; и когато видях във видението бях при потока Улай), - 3 прочее, подигнах очите си и видях, и, ето, стоеше пред реката един овен, който имаше два рога; роговете бяха високи, но единият по-висок от другия; и по-високият беше израсъл по-после.

И ето-това е Мидо-Персийската Империя. Персите са дошли по-късно и са по-силните. Историята потвърждава всичко, което е писано в Библията!

5 А като размишлявах, ето, козел идеше от запад по лицето на целия свят, без да се допира до земята; и козелът имаше бележит рог между очите си. 6 Той дойде до овена, който имаше двата рога, който видях да стои пред потока, и завтече се върху него с устремителната си сила.

Това е бил ужасен козел. И е имал един рог на челото си. Знаем историята тук-това е Александър Македонски

7 И видях, че се приближи при овена и се разсвирепи против него, и като удари овена счупи двата му рога; и нямаше сила в овена да устои пред него; но го хвърли на земята и го стъпка; и нямаше кой да отърве овена от силата му.

Този козел е Гръцката Империя-водена от Александър Велики. И историята на света го потвърждава. И е завладял света така бързо, че никой не е могъл да го спре

8 Затова козелът се възвеличи много; а когато заякна, големият му рог се счупи, вместо който излязоха четири бележити рога към четирите небесни ветрища.

И ето-той е завладял целият свят и се е разделил на четири защото Александър е умрял на около 30 години. И 4 му генерала са си поделили света

9 И из единия от тях излезе един малък рог, който порасна твърде много към юг, към изток и към славната земя.

От този малък рог е дошъл папата от Рим

10 Той се възвеличи дори до небесната войска, и хвърли на земята част от множеството и от звездите и ги стъпка.

И от един от тези 4 рога е произлязъл нов рог. Той ще стъпче хората които познават Господа-те са тези звезди. И този рог е религиозен също. И е унищожил много светии на Господа

11 Да! Възвеличи се дори до началника на множеството, и отне от него всегдашната жертва; и мястото на светилището му се съсипа.

И кой е този, който е началника на множеството-Господа. И какви са тези жертви? Това е в бъдещето

15 И когато аз, аз Даниил, видях видението, поисках да го разбера. И, ето, застана пред мене нещо като човешки образ; 16 и чух човешки глас, който извика изсред бреговете на Улай и рече: Гаврииле, направи тоя човек да разбере видението.

Гавраил е вестоносеца-Светия Дух

17 И така, той се приближи гдето стоях; и когато дойде аз се уплаших и паднах на лицето си; а той ми рече: Разбери, сине човешки; защото видението се отнася до последните времена.

Това ще е в края на времето. И ето сега ще го обясни:

19 И рече: Ето, аз ще те науча що има да се случи в последните гневни времена; защото видението се отнася до определеното последно време. 20 Двата рога на овена, които си видял, са царете на Мидия и на Персия.

Двата рога са Мидия и Персия. Единият рог е по-висок, защото след като първо идва Мидия-Руснаците, после идва Персия и те са по-силните тогава

21 Буйният козел е гръцкият цар; и големият рог между очите му е първият цар.

Този велик рог е Александър Велики. Той е първият Цар на Гърция. Баща му Филип е бил Цар над Македония. Но Александър е обединили цялата Гърция и после е завладял тогавашният свят, но е починал рано. Това е записана история! Затова зная, че бъдещето ще е точно както го е покзал Господ

22 А гдето се строшил той и излезли четири вместо него, значи, че четири царе ще се издигнат от тоя народ, но не със сила като неговата.

Когато Александър е починал, бил е на около 33 години, 4те му генерала са взели властта. Имаме урок по това-цял урок. Хората не разбират, че един от генералите е взел Египет-Птолемей. И е имал дъщеря-Клеопатра. И тя е била гъркиня! И по-късно Цариците на Египет са били със същото име. Та вероятно сте гледали филма Клеопатра за нея и Марк Антоний. Тя също е била гъркиня

23 И в послешните времена на царуването им, когато беззаконниците стигнат до върха на беззаконието си, ще се издигне цар с жестоко лице и вещ в лукавщини.

Тези 4 генерала са владеели целият свят. И от този, който е владеел Европа е дошъл нов Цар-лукав и вещ в магии. И знае добре Библията!

24 И силата му ще бъде голяма, но не като силата на другия; и ще погубва чудесно, ще успява и върши по волята си, и ще поквари силните и светите люде.

И той ще има власт дадена му от Сатана и от тези 10 народа на Европа. И ще управлява над цялата западна Европа и ще унищожи и светии и могъщи хора. Той ще иска да се постави белега на всеки човек в света

25 Чрез коварството си ще направи да успява измамата в ръката му, ще се надигне в сърцето си, и ще погуби мнозина в спокойствието им; ще въстане и против Началника на началниците; но ще бъде смазан, не с ръка.

И той ще прави магии. Ще докара и огън от небето, ще направи статуя от камък, която ще върви и говори! Защото Господ ще му разреши да направи това за някое време. И ще унищожи светиите. В името на мира... А Принца на Принцовете е Исус и този човек ще се опълчи дори и портив Него! Римската Империя е била основана и ето-от водач на водач, но е имала почти постоянно папа. И ето-протестантите ще трябва също да му се подчинят.
Нека видим този човек за който ви говори Господ чрез Даниил-2 Солунци 2 глава. Когато направи статуя от камък и тя заговори-хората които не познават Библията ще си кажат-това е Господа. Но не е възможно той да излъже най-избраните. Защото ние знаем кое как ще бъде. Всичко е до знанието! Защото този човек ще се обяви за бог. А Господ Исус не може да дойде всеки ден, но си има време, когато ще дойде.

1 А колкото за пришествието на нашия Господ Исус Христос и нашето събиране при Него молим ви, братя, 2 да не се поклащате лесно от здравия разсъдък, нито да се смущавате било от дух, било от слово, или от послание, уж от нас изпратено, като че ли вече е настанал денят на Господа.

Не мислете, че денят на Господа вече е дошъл. Не вярвайте на тези които ви казват това, защото:

3 Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението и не се яви човекът на греха, синът на погибелта, Отстъплението от истината!

Никой не знае вече истината... Хората не познават Господа. Те ви казват, че Царството ще бъде на небето; че Исус се е родил на Коледа, че мъртвите са на небето или в ада... Но първо трябва истината да падне и тогава човекът на греха да се разкрие. Днес те не разбират кои стоят на амвона. Но Исус не ни предупреди за тези на улицата, а за тези които стоят на амвона. Днес мнозината мислят, че папата е най-светият човек на земята

4 който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или на когото се отдава поклонение, щото той седи [както Бог] в Божия храм и представя себе си за Бог.

Той се представя за Бог-както казва Данаил. Защото ви казва, че неделята е което трябва да пазите. Господ ви казва да пазите съботата. Господ ви казва, че от пръстта сте взети и в пръстта ще се върнете. Той ви казва, че ще идете на небето. Господ ви даде Диетичният закон-той ви казва, че можете да ядете всичко... И вие сте съгласни с него. Той се противи на всичко, което е от Господа и се прави сам на Бог. И като се представя за Бог-ще седне в Храма в Ерусалим, дето тези които наричат себе си Юдеи-а не са-ще построят. За това Исус го нарича мерзостта на запустението! И хората които не знаят нищо, ще кажат-Господ е тук. И ето-той е този, за когото пише-той ще направи статуя от камък и тя ще заговори. И хората ще повярват, че е Господ. А ние ще сме в пустинята... 5 Не помните ли, че когато бях още при вас, аз ви казах това? 6 И сега знаете, какво Го възпира, да не се открие в своето си време. Това ни прави най-избраните. Защото ние знаем тези неща. И папата не може да ни излъже. И когато това се случи, ние ще знаем какво става. Господ ни показва всичко това. И ще го познаем чрез поведението му

7 Защото оная тайна, сиреч, беззаконието, вече действува, но само догдето се отмахне отсред оня, който сега я възпира;

И това е започнало още от Римската Империя. Павел е живял по онова време. След Ромулос Аугустолос е умрял, след него е дошъл първият папа. А Римската Изперия е падала и ставала 10 пъти. Но тази мистерия е започнала там. И ако вярваме в Господа-ще вършим това, което Той иска и така ще спасим себе си

8 и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си, И злото ще е докато дойде Господа!

И като дойде-ще го свали от управлението му

9 тогова, чието идване се дължи на действието на сатана, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса

И ето-този човек ще има власт да направи чудеса, дори и статуя, която ще върви и говори. И това няма да е компютър! Ще е наистина от камък. И хората дето нямат знание ще кажат-е това трябва да е Господ. Но Господ казва, че този човек ще се изправи против Принца на Принцовете и не чрез своята власт. Дори и ни казва, къде ще го намерим този човек.
Ето сега как ще го намерим-Откровението 17 глава-географското разположение на този човек. Пасторите са виновни за това, че моят народ не знае нищо. Те знаят добре, но проповядват лъжи! Ние-Израиляните знаем тези неща. Но аз чух и приех, но те чуха и отхвърлиха.

1 И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница, която седи на много води;

Откровението 13 глава ви казва за тази „жена“-това е религия. И се представя, че уж е църквата на Господа. Тя е религия-проститутка. И е най-голямата на тази планета

2 с която блудствуваха земните царе, и земните жители се опиха от виното на нейното блудствуване.

И всичките владетели я признават. И виното й е ученията й-които са отрова. И всички на земята са пили от това вино

3 И тъй, той ме заведе духом в една пустиня, гдето видях жена, седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога.

Този звяр е държавите които тя управлява и от където е дошла. Има седем глави-седем Владетели владели цялата земя. От Вавилон до Рим! Гръцката Империя се е разделила на 4. А водачите днес са именно тези 10 нации на ЕС. И коя е религията им-Римският католицизъм. Само Англия са протестанти, но всъщност са Римски католици. Всички си имат Коледно дърво за Коледата... Едни и същи са

4 Жената бе облечена в багреница и червено и украсена със злато, със скъпоценни камъни и с бисери, и държеше в ръката си златна чаша, пълна с мръсотии и с нечистотиите от нейното блудствуване.

И тази жена е богата-много богата, но в чашата са само мърсотии. Кое е вътре: Коледата, Великдена, хората на небето, хора в ада, сатана пече хора в ада. Можете да ядете всичко. Неделята е денят на Господа... И ето-хората се плашат повече от Сатана от колкото от Господа, който ще прати Сатана в огненото езеро. И не искат да разберат, че Сатана сам ще се пече в езерото. Господ е Господ на живота! Всеки, който се е родил ще живее вечно-въпроса само е-къде?!

5 И на челото й имаше написано това име: Тайна; великий Вавилон, майка на блудниците и на гнусотиите на земята.

И ако тя е майката и има деца, кои са те? И те също са проститутки... Кои са те? Протестантите. И тя нарича себе си „майката църква“, но никой не чува това. Хората не чуват! А тя е майката на проституките. С две думи-доктрината й е противна на всичко от Господа!

9 Ето разумното значение на това: Седемте глави са седем хълма, на които седи жената;

И единствената нация, която е построена на 7 хълма е Рим! Намерете нация, кято е построена върху 7 хълма и ще намерите.
Ще прочетем от книгата Изобразителна История на Италиянците-страница 28

Сервиус Тулиос през 4 век, според легендата, е обградил 7те хълма на Рим с крепостна стена и така Рим е бил основан.

Страница 31

Римляните били уверени в своята сила. И града посторен на 7 хълма започнал да завладява света.

Къде е Ватикана-в Рим.
Откровението 17 глава

12 и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра;

Когато Йоан е писал това-било е по времето на Римската Империя. Европейският Съюз не е съществувал. И ето-тези 10 ще получат власт във времето на 3.5 години Велика скръб

13 те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт; И те ще дадат властта си на един човек-днес те са в Брюксел. 14 те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни.

И те ще искат да воюват с Принца на Принцовете-с Исус, със светите ангели и със светиите които ще бъдат богове по него време. Света не знае тези неща и спи в тежък сън...
Да се върнем на Матей 24 глава. Света не знае изобщо какво става. А ние сме най-избраните и знаем, кое как ще стане. И няма да повярваме, че този в Ерусалим е Господа. Нито ще вярваме на това по телевизията. Господ казва как ще дойде. И докато дойде много неща трябва да се случат.

27 Защото както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.

Точно както виждате светкавицата така ще видите и когато аз дойда-казва Исус. И кога ще стане това:

29 А веднага след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят.

Когато някои пастори намерят за Великата скръб, те казват, че ето-Господ ще грабне църквата преди това... Няма такова нещо! Хората които не знаят нищо от Библията-са повярвали в грабването. Но вижте-какво ще става преди да дойде Исус: небето ще се разклати, звездите ще падат. Това нещо тайно ли ви изглежда?

30 Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава.

И защо народите ще плачат? Защото тогава ще разберат, че наистина са извръшили велики грехове и Господ Исус е съвсем реален! И защо хората ще плачат вместо да се радват, че Господ Исус иде-Исаия 34 глава

1 Приближете се народи, за да чуете, И внимавайте, племена; Нека чуе земята и това, което я изпълва, Светът и всичко, което се произвежда от него. 2 Защото Господ негодува спрямо всичките народи, И пламенно се гневи на всичките им множества; Обрекъл ги е на изтребление, Предал ги е на клане.

Всичките народи на земята! Някои казват, че Господ няма гняв-но какво четем тук?

3 Също и убитите им ще бъдат разхвърлени, И вонята от труповете им ще се дигне, И планините ще се разтопят в кръвта им. 4 И цялото небесно множество ще се разложи, И небето ще се свие като свитък; И цялото му множество ще падне Както пада лист от лоза, И като паднал лист от смоковница.

Вижте какви неща ще стават!

5 Понеже ножът Ми се напи в небесата, Затова, ето, ще слезе за съдба върху Едом, Да! върху людете, които Аз обрекох на изтребление.

Това са тези хора които наричат себе си нас... Едомците. И Господ ще отплати на всички заради Сион-Ерусалим

8 Защото е ден на възмездие от Господа, Година на въздаяния по сионовото състезание.

Сион е Ерусалим и тогава Господ ще ни го върне на нас.
Кое е това време-нека видим-Откровението 6 глава. И как така тези хора дето не са имали нито телевизия, нито радио, нито телефони, са казали същата история? И са били на стотици години едни от други? Значи е от Господа. Тук Йоан ще ни каже същото, което Исаия ни каза.

12 И видях, когато отвори шестия печат, че стана голям трус: слънцето почерня като козиняво вретище, и цялата луна стана като кръв;

Исаия говори за същото нещо в 34 глава

13 небесните звезди паднаха на земята, като когато смоковница, разклащана от силен вятър, мята неузрелите си смокини; 14 небето биде преместено като свитък, когато се свива; и всички планини и острови се вдигнаха от местата си. Исаия нали каза, че небето ще се навие като свитък.

Това е само един път

15 И земните царе, големците и хилядниците, богатите и силните, всеки роб и всеки свободен се скриха в пещерите и между скалите на планините; 16 и казват на планините и на скалите: Паднете върху нас и скрийте ни от лицето на седящия на престола и от гнева на Агнето;

Когато Исус се завърне отново, народите ще плачат-защото са лъгали постоянно. Те ви казват, че Господ обича всички и е без условие. Но Христос ни казва, че всичко, което прави-има условие! Трябва да разберете това

17 Защото е дошъл великият ден на Неговия гняв; и кой може да устои?

И кой може да устои. Исаия каза, че това е денят на Господа. За това аз не се притеснявам какво става днес в Ерусалим или с тези хора. Аз не мразя никои човеци. И това, което ни се е случило е заради нашите бащи които не са се подчинили на Господа. Е на кого тогава трябва да се сърдите? Някой ви бие с бухалка, а вие искате да счупите бухалката, вместо да се молите на този, който ви бие да спре? Ако Господ каже, че някой трябва да те удари в главата-някой трябва да те удари в главата!
Нека видим Откровението 7 глава. Когато разбрах, какво сме извършили като народ-направо се засрамих. Защото никой не е направил по-голяма глупост от нас. Няма народ, който се е отказал от своя Бог! Само ние. Другите народи имат измислени богове, но си ги пазят, а ние сме отхвърлили нашият, а именно Той е Твореца на всичко.

1 След това видях четири ангела, стоящи на четирите ъгъла на земята и държащи четирите земни ветрове, за да не духа никакъв вятър по земята, нито по морето, нито върху някое дърво. 2 И видях друг ангел да се издига от изток, у когото беше печата на живия Бог; и той извика с висок глас към четирите ангела, на които бе дадено да повредят земята и морето и каза: 3 Не повреждайте земята, нито морето, нито дърветата, преди да ударим печат върху челата на слугите на нашия Бог.

Господ има тези 4 ангела. Захария ви казва също за тях. И те трябва да унищожат една трета от хората на земята

4 И чух числото на подпечатаните, сто и четиридесет и четири хиляди подпечатани от всичките племена на израилтяните:

И те трябва да бъдат точно от Израел. Не от друг народ! Но днес някои казват, че са от тези или онези. Защото са мъртви в мозъка. Тези 144000 са Израиляни

9 След това видях, и ето голямо множество, което никой не можеше да изброи, от всеки народ, и от всичките племена, люде и езици, стоящи пред престола и пред Агнето, облечени в бели дрехи, с палмови клони в ръцете си,

Голямо множества от всичките народи и езици! Не можете да забравите тези хора-и те ще са в Царството. Кои са те:

13 Тогава един от старците проговори, като ми каза: Тия облечени в бели дрехи, кои са? и откъде са дошли? 14 И рекох му: Господине мой, ти знаеш. А той ми каза: Това са ония, които идат от голямата скръб; и са опрали дрехите си, и са ги избелили в кръвта на Агнето.

Това са тези които ще дойдат от Великата скръб. Това са хора които са повярвали в Исус по времето на скръбта. И когато са видели какво става-обърнали са се към Господа и са отказали да получат белега на звяра. И не са се поклонили на статуята. И някои от тях ще бъдат убити, някои ще оцелеят. Но след като Господ запечата своите служители-нека видим какво ще стане: Откровението 9 глава

13 И като затръби шестият ангел, чух един глас от роговете на златния олтар, който беше пред Бога, 14 че някой казваше на шестия ангел, у когото беше тръбата: Развържи четирите ангела, които са вързани при голямата река Ефрат.

Спомнете си, че 4 ангела задържаха ветровете-това са войните. Но защо реката Ефрат? Защото тя е, която отделя запада от изтока

15 И развързаха се четирите ангела, които бяха приготвени за тоя час и ден и месец и година, за да убият третата част от човеците.

Това са много хора-над 2 милиарда

16 И числото на воюващите конници беше двеста милиона; аз чух числото им.

Това са 200 милиона войници. За това зная, че Русия ще е водача, но ще води много народи заедно със себе си. Русия се върна като световна сила-защото това е пророчеството. И когато днес ви кажат, че запада ще направи нещо на Путин-това е чист майтап. Защото Путин върна Русия на световната сцена. Ние разбираме пакта, който направиха Русия и Китай. Те се готвят за битката

17 И конете във видението и яздещите на тях ми се видяха такива: те носеха като огнени, яцинтови и жупелни нагръдници; и главите на конете бяха като глави на лъвове, и от устата им излизаше огън, дим и жупел.

Йоан не е знаел какво вижда-това са съвременни оръжия които убиват

18 От тия три язви, - от огъня, от дима и от жупела, що излизаха от устата им, - биде избита третата част от човеците.

Ние знаем, че това са оръжия от днес.
Нека видим какво ще направят тези Царе като дойдат-Откровението 16 глава. Господ е показал всичко-просто трябва да го изучаваме. Тромпетите просто обявяват това, което ще става

12 Шестият ангел изля чашата си върху голямата река Ефрат; и пресъхна водата й, за да се приготви пътя на царете, които идат от изток. 13 И видях да излизат от устата на змея и от устата на звяра и от устата на лъжепророка три нечисти духове, прилични на жаби;

Господ ще изсуши Ефрат, за да могат да дойдат Царете от изтока и севера. Русия, Китай и съюзниците им. А тези нечисти духове-това са разговори

14 защото те са бесовски духове, които, като вършат знамения, отиват при царете на цялата вселена, да ги събират за войната във великия ден на всемогъщия Бог.

Те не знаят, че тази битка е от Господа

15 (Ето, ида като крадец. Блажен оня, който бди и пази дрехите си, за да не ходи гол, та да не гледат срамотата му).

Защото те нямат разбирането! За нас Господ няма да дойде като крадец-защото ние знаем за всичко това

16 И събраха ги на мястото, което по еврейски се нарича Армагедон.

Хората чули Армагедон, но не знаят какво е това. Това е долината на Магедон.
Нека видим тази битка-Йоил 3 глава. Вижте-като намерите, че няма време-не се занимавате с глупости.

1 Защото, ето, в ония дни и в онова време, Когато върна Юдовите и ерусалимските пленници, 2 Ще събера всичките народи Та ще ги сведа в Иосафатовата долина, И там ще се съдя с тях Поради людете Си и наследството Си Израиля, Когото разпръснаха между народите. Те си разделиха земята Ми,

Тогава ще събере своят народ и тогава Исус ще съди племената в долината на Магедон. И Господ не е забравил, че те отнеха земята на неговият народ. И ги пръснаха из народите. И Господ ще се съди с всичките народи!

9 Прогласете това между народите; Пригответе война; подигнете юнаците; Нека се приближат всичките военни мъже; Нека възлизат.

Господ даде на всичките синове на Ной да владеят света. Първо беше Хам-те не успяха да владеят света и да го управляват. После беше Сем-и те отпаднаха. И до днес е Яфет. Кой владее света днес-езичниците-белите хора! Синовете на Яфет! За това тук Господ казва да се обяви на езичниците какво идва

10 Изковете палешниците си на ножове, И сърповете си на копия; Слабият нека каже: Аз съм юнак!

Махнете програмите за помощи и си купете оръжия

11 Съберете се и дойдете отвред всички народи, Та се натрупайте заедно; Господи, направи да слязат там юнаците Ти.

Войната в Армагедон

12 Нека станат народите и дойдат В Иосафатовата долина; Защото там ще седна да съдя всичките околни народи. 13 Пускайте сърпа в жетвата, защото е узряла; Дойдете, тъпчете, защото линът е пълен, И каците се преливат; Понеже нечестието им е голямо. 14 Множества, множества в долината на решението; защото е денят Господен в долината гдето ще се даде присъдата.

И там ще се реши: кой ще управлява земята-Господ или човекът

15 Слънцето и луната ще потъмнеят, И звездите ще оттеглят светенето си.

Господ ви говори за същото нещо отново и отново. Обърнете внимание. Защото във всичките поколения казва същото и е един път!

16 И Господ ще изрикае от Сион, И ще издаде гласа Си от Ерусалим; Небето и земята ще се потресат; Но Господ ще бъде прибежище на людете Си, И крепостта на израилтяните.

В Лука Господ казва-като видите това да става-погледнете на горе и се изправете-защото вашето изкупление е близо.
Нека видим Откровението 19 глава

11 След това видях небето отворено, и ето бял кон, и Оня, Който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно.

Това е Исус-ние знаем това

12 Очите Му бяха огнен пламък, на главата Му бяха много корони и носеше написано име, което никой не знаеше, а само Той; 13 и беше облечен в дреха, попръскана с кръв; и името Му беше Божието слово.

За това в Йоан 1 глава ви казва, че в началото беше Словото и Словото беше Бог и Словото беше с Бога. Той е Говорителят на Отец. И от къде е тази кръв-от хората които ще избие

14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне. 15 Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий.

И ще дойде да воюва на земята с всичките свети ангели и светиите. И ето какво ще стане:

16 И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и Господ на господарите.

С кого ще се бие:

19 И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство.

И те са така безумни, че ще искат да воюват с Господа

20 И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.

Първото нещо, което Господ ще направи-ще хвърли тези двамата човеци в огненото езеро. И те ще идат там дори и преди сатана и неговите ангели. Защото те знаят какво правят

21 А останалите бидоха избити с меча на яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата Му. И всичките птици се наситиха от месата им.

И ето-те ще бъдат избити!
Захария 12 глава

9 В оня ден Ще потърся да изтребя всичките народи, Които идат против Ерусалим;

И Господ ще унищожи всичките народи дето ще идат в Армагедон

10 А на Давидовия дом И на ерусалимските жители Ще излея дух на благодат и на моление; И те ще погледнат на Мене, Когото прободоха; И ще плачат за Него Както плаче някой за едничкия си син, И ще скърбят горчиво за Него Както скърби някой за първородния си.

Кой прободоха те-Исус? Кой е Сина на Отец-Исус! Кой възкръсна-Исус!
Откровението 1 глава-кого прободоха те:

7 Ето, иде с облаците; и ще Го види всяко око, и ония, които го прободоха; и всички земни племена ще възридаят за Него. Така е. Амин.

И тези дето го прободоха, и Царете на света. Знаем защо ще плачат тогава-нали?
Захария 14 глава

1 Ето, ден от Господа иде, Когато богатството ти ще се раздели всред тебе като обир. Денят на Господа, когато ще дойде и ще се разправи с неприятелите си 2 Защото ще събера всичките народи На бой против Ерусалим; Градът ще бъде превзет, Къщите ще бъдат обрани, И жените изнасилвани, И половината от града ще отиде в плен; А останалите люде не ще бъдат изтребени от града.

За това казвам на хората-не отивайте в Ерусалим!

3 Тогава Господ ще излезе И ще воюва против ония народи Както когато воюва в ден на бой. 4 В оня ден нозете Му ще застанат На Елеонския хълм, който е срещу Ерусалим на изток; И Елеонският хълм ще се разцепи През средата си към изток и към запад, Така че ще се образува твърде голям дол, Като половината от хълма се оттегли към север, И половината му към юг. 5 И ще побегнете през тоя дол на Моите хълмове, Защото долът на хълмовете ще стига до Асал; Да! ще побегнете както побягнахте от земетръса В дните на Юдовия цар Озия. И Господ мой Бог ще дойде, - И всичките свети ангели с Тебе.

Защото ще бягате? Защото ще бъдете във великата скръб и ще се радвате да видите, че Господ иде. Защото сте преживели тези ужаси. И Господ ще дойде с всичките си ангели и светиите. Тези които ще са при първото възкресение

9 И Господ ще бъде цар върху целия свят; В оня ден Господ ще бъде един, и името Му едно.

И Господ ще царува над цялата земя-не на небето

12 И ето язвата, С която Господ ще порази всичките народи, Които са воювали против Ерусалим: Месата им ще тлеят, докато още стоят на нозете си, Очите им ще се разтопят в ямите си, И езикът им ще тлее в устата им.

Исус ще направи това? Нежният Исус?...

13 И в оня ден Между тях ще има голям смут от Господа, Тъй щото ще залавят всеки ръката на ближния си, И неговата ръка ще се подига против ръката на ближния му.

Всички които отидат в долината на Йосафат ще измрат. До един. Господ ще направи това както го е направил вече в миналото, когато Моав, Амон и Едом са нападнали Юдея и Господ е направил да се избият сами и не е останал нито един войник!

16 И всеки, който остане От всичките народи, Които са дохождали против Ерусалим, Ще възлиза от година на година Да се кланя на Царя, Господа на Силите, И да празнува празника на колибите.

И ето-този Празник ще бъде и тогава. И всяка година всички народи ще отиват в Ерусалим за да празнуват този Празник. Господ е на земята. И я управлява. Това беше първата битка. Матей 24 глава-да видим, как ще събере своя народ.

31 Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.

Това е на земята. Хората не разбират, че земята е първото небе. Второто небе е въздуха над земята, космоса също до водата, която отделя космоса от мястото където са Отец, Господ Исус и светите ангели. И кои са неговите избрани-Израел е.
Нека видим Исаия 27 глава.

12 В оня ден Господ ще отърси плода Си, От стремителния Ефрат до египетския поток; И вие ще се съберете един по един, о чада на Израиля.

Господ няма да остави никого-ще събере всичките Израиляни. Точно както направи в Египет-не остави и един Израилянин в Египет

13 И в оня ден ще затръби голяма тръба; И загиващите в Асирийската земя И изгонените, които са в Египетската земя, Ще се кланят Господу в светия хълм в Ерусалим.

И ето къде ще бъдем отведени-в Ерусалим, в Израел.
Исаия 11 глава

1 И ще израсне пръчка из Иесевия пън, И отрасъл из корените му ще носи плод; 2 И духът Господен ще почива на него, Дух на мъдрост и разум, Дух на съвет и на сила, Дух на знание и на страх от Господа;

За Исус става въпрос. И вижте какво ще стане тогава, като седне на трона:

5 Правдата ще бъде пояс на кръста му, И верността пояс на хълбоците му. 6 Вълкът ще живее с агнето, Рисът ще си почива с ярето, Телето, лъвчето и угоените ще бъдат заедно; И малко дете ще ги води.

И никой няма да напада никого!

7 Кравата и мечката ще пасат заедно; Малките им ще си почиват задружно; И лъвът ще яде слама както вола.

И ето ви сега прекрасен начин, да проверите, дали Господ е дошъл и дали Израел е в земята си. Купете слама и телешко и отидете в зоологическата градина. Хвърлете в клетката на лъва сеното и месото и вижте какво ще изяде. И ако отиде при сеното-Израел е в земята си. Но ако тръгне към месото-Израел още не е в земята си. Просто е-нали?

8 Сучещо дете ще играе над дупката на аспида; И отбито дете ще туря ръката си в гнездото на ехидна. 9 Те не ще повреждат, нито погубват в цялата Ми света планина; Защото земята ще се изпълни със знание за Господа Както водите покриват дъното на морето. 10 И в оня ден, към Иесйевия корен, - Който ще стои като знаме на племената, - Към него ще прибягват племената; И неговото местоуспокоение ще бъде славно.

Исус е от Есейевият корен. Есей е бащата на Давид

11 И в оня ден Господ пак втори път Ще възвърне с ръката Си останалите от людете Си, Които ще останат от Асирия, от Египет, От Патрос, от Етиопия, от Елам, От Сенаар, от Емат и от морските острови.

Първият път беше от Египет, когато събра народа си. И тук изредените народи са все чернокожи народи! Емат е Асирия. И ето-втори път Господ ще ни събере-и нито ден преди това

12 И ще издигне знаме за народите, И ще събере изгонените на Израиля, И ще събере в едно разпръснатите на Юда, От четирите ъгъла на земята.

Господ ще прати ангелите си да съберат народа му. Прочетохме вече това-нали?

15 И Господ ще наложи запрещението Си върху залива на Египетското море; И чрез изсушителния Си вятър ще помаха с ръката Си върху Ефрата, И ще го раздели на седем потока, Та ще направи да го минават с обуща. 16 И ще има друм из Асирия за останалите от людете Му, Които ще оцелеят, Както имаше за Израиля В деня, когато възлезе от Египетската земя.

Както Господ изведе Израел от Египет-пак така ще ни изведе от всякъде дето ни е пръснал. И тези от нас които наричат Исус Зевс-да знаете, че ще умрете в пустинята.
Еремия 50 глава

1 Словото, което Господ говори чрез пророк Еремия за Вавилон, за Халдейската земя: 2 Известете между народите, Прогласете, и дигнете знаме; Прогласете, не крийте; Казвайте: Превзе се Вавилон, Посрами се Вил, Разруши се Меродах, Посрамиха се изваяните му, Строшиха се идолите му;

Това е Вавилон велики-Европейският Съюз и техните съюзници

3 Защото от север възлиза против него народ, Който ще запусти земята му Тъй щото да няма кой да живее в нея; От човек до животно бягат и ги няма,

Русия ще дойде от север

4 В ония дни и в онова време, казва Господ, Ще дойдат израилтяните Заедно с юдеите; Като ходят ще плачат И ще потърсят Господа своя Бог.

Израел е народ от 12 племена и тогава ще дойдат в земята си

5 Ще питат за Сион С лицата си обърнати към него, и ще казват: Дойдете, да се присъединим към Господа Във вечен завет, който няма да се забрави, 6 Людете Ми станаха изгубени овце; Пастирите им ги заблудиха, Накараха ги да се скитат по планините; Те отидоха от планина на хълм, Забравиха кошарата си.

Нашите пастори ни заблудиха и все още ни заблуждават! И сте забравили дори от къде сте. Вие мислите, че сте от Африка. Вие не знаете, че Израел е вашият дом. Дори и Ливан е ваш

7 Всички, които ги намираха изяждаха ги; И противниците им рекоха: Не сме ние виновни, Защото те съгрешиха против Господа, обиталището на правдата, Да! против Господа, надеждата на бащите им.

Всички са ни продавали и избивали. И никой не се интересува, защото те мислят, че вършат работа за Господа. Дори и Господ ни нарича стадо за клане.
Захария 2 глава. Вижте-вие отивате на църква, но никой не ви говори за земята ви и от къде сте. Казват ви, че не ви трябва да имате недвижима собственост-че ще вървите на небето... Това е просто върха на глупостта-Исус идва на земята и ще я владее. И ако се опиташ да кажеш на някого истината-те не искат да слушат.

1 След това, подигнах очите си и видях, и ето човек с връв за мерене в ръката му. 2 Тогава рекох: Къде отиваш? А той ми рече: Да измеря Ерусалим, за да видя каква е широчината му и каква е дължината му. 3 И, ето, ангелът, който говореше с мене, излезе; и друг ангел излезе да го посрещне, и му рече: 4 Тичай, говори на тоя юноша, като кажеш: Ерусалим ще се насели без стени, поради многото човеци и добитък в него;

Ерусалим ще бъде населен отново и няма да има стени-няма да има армия

5 защото Аз, казва Господ, ще бъда огнена стена около него, и ще бъда славата всред него.

Господ ще бъде в Ерусалим и Той ще бъде армията дето ще го пази

8 Защото така казва Господ на Силите: След възстановяването на славата Той ме изпрати при народите, които ви ограбиха; понеже който докача вас, докача зеницата на окото Му.

Господ говори тук! Кой го е изпратил? Отец, който говори! Исус винаги е бил Говорителят на Отец!

9 Защото ето, аз ще помахам с ръката си върху тях, и те ще станат корист на ония, които им са работили: и ще познаете, че Господ на Силите ме е изпратил. 10 Пей и радвай се, Сионова дъщерьо; защото, ето, Аз ида, и ще обитавам всред тебе, казва Господ.

Ще ви грабна на небето? НЕ! Но ще дойда на земята и ще бъда сред вас

11 И в оня ден много народи ще се прилепят при Господа, и ще бъдат Мои люде и Аз ще обитавам всред тебе, и ще познаеш, че Господ на Силите ме е изпратил при тебе.

И много народи ще се присъединят към нас!
Да видим сега 2рата Битка-Езекил 37 глава.

15 Пак дойде Господното слово към мене и рече: 16 Ти, сине човешки, вземи си един жезъл та напиши на него: За Юда и за другарите му израилтяните; тогава вземи друг жезъл и напиши на него: За Иосифа, жезъла на Ефрема и другарите му целия Израилев дом. 17 И съедини си ги един с друг в един жезъл, за да станат един в ръката ти. Вземи две пръчки.

След Соломон, народа е бил разделен. И в едната част са останали Юда, Вениамин и Леви. Асирийците са взели в плен 9 племена, но езичниците са взели останалите 3

21 И речи им: Така казва Господ Иеова: Ето, Аз ще взема израилтяните изсред народите гдето са отишли, и като ги събера от всякъде ще ги доведа в земята им; 22 и ще ги направя един народ в земята, върху Израилевите планини; един цар ще царува над всички тях; и не ще бъдат вече два народа, нито ще бъдат за напред разделени в две царства.

И Господ ще ни направи отнвово един народ и няма никога да сме разделени. И ще имаме един Цар:

24 И слугата Ми Давид ще бъде цар на тях; над всички тях ще има един пастир; и те ще ходят в съдбите Ми, и ще пазят повеленията Ми и ще ги извършват.

Давид ще бъде възкресен при първото възкресение

27 И скинията Ми ще бъде всред тях; и Аз ще бъда техен Бог, и те ще бъдат Мои люде.

Но Господ не е унищожил напълно Русия. Името им е Гог и Магог

28 Тогава народите ще познаят, че Аз Господ освещавам Израиля, когато светилището Ми бъде всред тях до века.

Езекил 38 глава

1 И Господното слово дойде към мене и рече: 2 Сине човешки, насочи лицето си към Гога, в земята на Магога, княза на Рос, Мосох и Тувал, и пророкувай против него, като речеш: 3 Така казва Господ Иеова: Ето, Аз съм против тебе, Гоге, княже на Рос, Мосох и Тувал,

Господ е против Русия. Ето защо:

8 След много дни ще бъдеш наказан; в послешните години ще дойдеш в земята, която е била отървана от ножа и е била събрана от много племена, върху Израилевите планини, които са били непрекъснато пусти; но Израил биде пренесен изсред племената, и те всички ще живеят в нея в безопасност. 11 Ще вляза в земята на неукрепени села! ще отида при ония, които са в спокойствие и живеят безгрижно, всички които живеят в неукрепени места, без лостове и порти, 12 за да ги обереш и да вземеш корист, за да обърнеш ръката си против запустели места сега населени, и против събраните изсред народите люде, които са придобили добитък и имот и живеят в най-отбраната страна на света.

Когато Господ събере отново Израел и ги върне в земята им-те ще просперират. И руснаците ще решат, че може да ги нападнат и да ги оберат, защото ще мислят, че няма да има кой да ги защити

14 Затова, сине човешки, пророкувай като речеш на Гога: Така казва Господ Иеова: В оня ден, когато людете Ми Израил ще живеят в безопасност, ти няма ли да го знаеш? 15 Ще дойдеш от мястото си, от най-далечните страни на север, ти и много племена с тебе, всички яздещи на коне, голямо множество и силна войска; 16 и ще възлезеш против людете Ми Израиля като облак покриващ земята.

Това ще бъде в послешните дни във времето на Милениума;

и Аз ще те доведа против земята, за да Ме познаят народите, когато се осветя у тебе, Гоге, пред очите им.

В последните дни ще те доведа тук и целият свят ще види, че аз управлявам

18 Но в оня ден, в деня когато Бог дойде против Израилевата земя, яростта Ми ще възлезе в ноздрите Ми, казва Господ Иеова. 21 И ще призова нож против него по всичките Си планини, казва Господ Иеова; ножът на всеки човек ще бъде против брата му. 22 Аз ще се съдя с него чрез мор, и чрез кръв; и ще наваля върху него, върху пълчищата му, и върху многото племена, които са с него, пороен дъжд и градушка от големи камъни, огън и сяра,

И Господ ще унищожи Русия, но не напълно.
Езекил 39 глава

1 И ти сине човешки, пророкувай против Гога като речеш: Така казва Господ Иеова: Ето, Аз съм против тебе, Гоге, княже на Рос, Мосох и Тувал. 2 Ще те обърна и примамя, и, като те възведа от най-далечните страни на север, ще те доведа върху Израилевите планини; 3 и ще избия лъка ти от лявата ти ръка и ще направя да паднат стрелите от дясната ти ръка.

Господ ще направи така, че оръжието на Руснаците да не работи

4 Ще паднеш върху Израилевите планини, ти, и всичките ти пълчища, и племената, които са с тебе; и ще те предам да бъдеш изяден от хищни птици от всякакъв вид и от полските зверове. 5 Ще паднеш на отвореното поле; защото Аз го изговорих, казва Господ Иеова.

Господ ще ги избие и животните ще ги ядат

11 В оня ден ще дам на Гога място за погребване в Израил, долината на ония, които преминават отпред морето; и то ще затваря пътя на преминаващите; и там ще заровят Гога и цялото му множество; и ще нарекат мястото долината на Амон-гога.

Много мъртъвци-амон означава много. И всичко ще се усмърди от мъртвите. И вижте колко време Израел ще ги погребва

12 Седем месеца ще ги рови Израилевият дом за да очистят земята;

За 7 месеца ще ги погребват! И ето какво ще направи-Йоил 2 глава. Как така ходите по разните църкви и не знаете нищо от това?

18 Тогава Господ поревнува за земята Си, И смили се за людете Си. 19 И Господ рече в отговор на людете Си: Ето, Аз ще ви пратя житото, Виното и маслото, та ще се наситите от тях, И няма вече да ви направя за позор между народите; 20 Но ще отдалеча от вас северната язва, И ще я оттласна в безводна и пуста земя, С предната й страна към източното море, А западната й страна към западното море; И воня ще възлезе от нея, И смрад ще се издигне от нея, Защото е извършила надути работи. И Господ ще ги върне чак на север-в Сибир. И ето-няма да се притеснявате вече за тях.

И ето сега-вече има мир на земята. Господ ще остави от руснаците живи шестата част, защото ще участват и в последната битка.
Но ето-идва още една битка-последната. Господ иска да знаете какво ще става-Исаия 65 глава

8 Така казва Господ: Както думат, когато има мъст в грозда: Не го повреждай, защото има благословия в него, Така ще направя и Аз заради слугите Си, За да не ги изтребя всички. 9 Ще произведа потомък от Якова, И от Юда наследник на планините Си; Моите избрани ще ги наследят, И слугите Ми ще се заселят там. 10 И за людете Ми, които Ме търсят, Сарон ще бъде пасище за стада, И долината Ахор място гдето лежат говеда. 17 Понеже, ето, създавам ново небе и нова земя; И предишните неща няма да се спомнят, Нито ще дойдат на ум.

Създава нови условия за живота. Същата земя и небе

18 Но вие веселете се и радвайте се винаги В онова, което създавам; Защото, ето, създавам Ерусалим за радост, И людете му за веселие, 19 Аз ще се радвам на Ерусалим, И ще се веселя за людете Си, И няма да се чува вече в него глас на плач Нито глас на ридание. 20 Там не ще има вече младенец, който да живее само няколко дни, Нито старец, който да не е изпълнил дните си; Защото дете ще умре стогодишният, А грешник ако умре стогодишен ще бъде считан за проклет.

Дете ще умира на сто години. И хората ще имат 100 години да оправят делата си

25 Вълкът и агнето ще пасат заедно, И лъвът ще яде слама както вола, И храна на змията ще бъде пръстта. Не ще повреждат нито ще погубват В цялата Ми света планина, казва Господ.

И ето-няма да има вече кръвожадни животни и никой няма да напада никого. За 1000 години.
Исаия 14 глава

1 Защото Господ ще се смили за Якова, И пак ще избере Израиля. И ще ги настани в земята им; И чужденците ще се присъединят към тях, И ще се прилепят към Якововия дом. 5 Господ строши тоягата на нечестивите, Скиптъра на владетелите, 6 Който яростно поразяваше племената С непрестанно биене, Който властвуваше с гняв над народите, С преследване, което никой не въздържаше. 7 Цялата земя се успокои и утихна; Възклицават с песни

И тогава вече никой няма да убива никого! Това е във времето на Милениума, след битката дето руснаците и съзниците им ще водят против Господа в Ерусалим.
И 3тата Битка-какво ще стане като минат тези 1000 години-Откровението 20 глава

1 И видях, че слизаше от небето един ангел, който държеше в ръката си ключа на бездната и една голяма верига. 2 Той улови змея, старовременната змия, която е дявол и сатана, и го върза за хиляда години,

Господ още няма да унищожи сатана-защото ще го използува и след тези 1000 години

4 И видях престоли; и на тия, които бяха насядали на тях бе дадено да съдят; видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелствуването си за Исуса, и поради Божието слово, и на ония, които не се поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и на ръката си; и те оживяха и царуваха с Христа хиляда години.

И ето-светиите ще съдят хората. И те ще управляват заедно с Христос за 1000 години. Ние искаме да сме участници в първото възкресение. Ние искаме да сме богове

5 Другите мъртви не оживяха докле не се свършиха хилядата години.

Това е първото възкресение. Ние искаме да сме в първото възкресение или ако сме живи като дойде Господ Исус-да бъдем с Него

7 И когато се свършат хилядата години, сатана ще бъде пуснат от тъмницата си, 8 и ще излезе да мами народите в четирите краища на земята, Гога и Магога, да ги събере за войната, - чието число е като морския пясък.

И като минат тези 1000 години, Господ ще пусне сатана. И той веднага ще иде да събере Русия и съюзниците й. И ето-те ще искат да се бият с Господ и светиите

9 И те се разпростряха по цялата широчина на земята и обиколиха стана на светиите и обичния град; но огън падна от [Бога из] небето, та ги изпояде. 10 И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове.

Сатана, неговите ангели и неправедните ще бъдат мъчени за винаги в огненото езеро. Това е последната битка. След като сатана бъде пуснат, ще събере хората живели в мир и отново ще нападат Ерусалим. Но този път Отец лично ще се разправи с тях.

Благодаря ви за вниманието!



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. debeloto - 31 Затова ви казвам: Всеки грях и ...
30.07.2017 08:45
31 Затова ви казвам: Всеки грях и хула ще се прости на човеците; но хулата против Духа няма да се прости.
32 И ако някой каже дума против Човешкия син, ще му се прости; но ако някой каже дума против Светия Дух, няма да му се прости, нито в тоя свят, нито в бъдещия.

Идете, прочее, научете всичките народи, и кръщавайте ги в името на Отца и Сина и Светия Дух,
цитирай
2. bojiislujitel - Дебелото-тъжно е когато виждам хора отиващи към огненото езеро...
30.07.2017 14:21
Някой те е излъгал, че си християнин.
Не си.
Играй си още малко... После ще плащаш за глупостта си, вечно.
цитирай
3. debeloto - ако някой каже дума против Светия ...
30.07.2017 14:24
ако някой каже дума против Светия Дух, няма да му се прости, нито в тоя свят, нито в бъдещия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2164628
Постинги: 1211
Коментари: 1482
Гласове: 409
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031