Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2017 16:26 - НЕБЕТО ЛИ? ЩЕ ОТИВАМЕ ЛИ НА НЕБЕТО ИЛИ ЩЕ БЪДЕМ ВИНАГИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ?
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 1901 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.06.2017 16:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сестри и братя,

В много църкви днес-да не кажем почти във всичките, ви казват, че ще вървите на небето. Какво ще правите там-не ви казват. Нито пък ви показват от Библията, че и Господ Исус и после и Отец заедно с Новият Ерусалим, ще дойдат на тази земя за да бъдат вечно с творението си.
Нека видим заедно, дали хората ще отидат на небето, или „небето ще дойде при нас”?
Ще започнем урока от Матей 24 глава

1 И като излезе Исус от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат зданията на храма. 2 А Той в отговор им рече: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: Няма да остане тук камък на камък, който да се не срине. 3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на века? 4 Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой; 5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина.

И това е факта днес-мнозина са дошли в името на Исус-те не ви казват, че идват в името на Сатана-и заблуждават мнозина. Те ги водят към огненото езеро Но нека видим какво ще бъде после и дали Господ Исус ще дойде на тази земя

26 Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята; не излизайте; или: Ето Той е във вътрешните стаи; не вярвайте. 27 Защото както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.

Значи Господ Исус ще дойде така, че ще го види всяко око. И нека обърнем внимание-ще дойде на земята

29 А веднага след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят. 30 Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава. 31 Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.

И ето сега-Господ Исус идва на тази земя и събира своите хора-тези дето са пазели законите му. Но дали Господ Исус ще дойде сам? Съвсем не-Матей 25 глава

31 А когато дойде Човешкият Син в славата Си, и всичките [свети] ангели с Него, тогава ще седне на славния Си престол.

Какво виждаме тук-че Господ Исус ще дойде заедно с всичките си свети ангели. Обърнете внимание-всичките! Какво ни показва това? Че на третото небе остава само Отец-докато дойде времето и Той да дойде на земята

32 И ще се съберат пред Него всичките народи; и ще ги отлъчи един от други, както овчарят отлъчва овцете от козите; 33 и ще постави овцете от дясната Си страна, а козите от лявата. 34 Тогава царят ще рече на тия, които са от дясната Му страна: Дойдете вие благословени от Отца Ми, наследете царството, приготвено за вас от създанието на света.

Но дали освен ангелите ще дойдат и други с Господа? Да-1 Солунци 4 глава

13 А не желаем, братя, да останете в неизвестност за ония, които умират, за да не скърбите както другите, които нямат надежда. 14 Защото, ако вярваме, че Исус умря и възкръсна, така и починалите в Исуса Бог ще приведе заедно с Него. 15 Защото това ви казваме чрез Господното слово, че ние, които останем живи до Господното пришествие, няма да предварим починалите. 16 Понеже сам Господ ще слезе от небето с повелителен вик, при глас на архангел и при Божия тръба; и мъртвите в Христа ще възкръснат по-напред; 17 после ние, които сме останали живи, ще бъдем грабнати заедно с тях в облаците да посрещнем Господа във въздуха; и така ще бъдем всякога с Господа.

И ето сега-мнозина са си направили учение, че ще вървят на небето от този 17 стих. Защото Павел ни казва, че ние-ако сме праведни де-ще бъдем грабнати и ще посрещнем Господа във въздуха и вече винаги ще бъдем заедно с Него. Но никой не си задава въпроса-и после къде ще отидем? На небето ли? Съвсем не и ето-Библията ни дава отговора. Просто трябва да се чете цялата!
Захария 14 глава-тук ще ви дам и превода на Кинг Джеймс, защото има разлика в преводите. Ще ви посоча къде точно е разликата...

1 Ето, ден от Господа иде, Когато богатството ти ще се раздели всред тебе като обир. 2 Защото ще събера всичките народи На бой против Ерусалим; Градът ще бъде превзет, Къщите ще бъдат обрани, И жените изнасилвани, И половината от града ще отиде в плен; А останалите люде не ще бъдат изтребени от града. 3 Тогава Господ ще излезе И ще воюва против ония народи Както когато воюва в ден на бой. Това е във времето на Армагедон-на края на последната война 4 В оня ден нозете Му ще застанат На Елеонския хълм, който е срещу Ерусалим на изток; И Елеонският хълм ще се разцепи През средата си към изток и към запад, Така че ще се образува твърде голям дол, Като половината от хълма се оттегли към север, И половината му към юг.

Четем заедно-и е ясно: Господ ще слезе на тази земя. Някой ви учат, че няма дори и да стъпи на земята-това е лъжа, както виждате. Ясно пише, че нозете му ще стъпят на земята

5 И ще побегнете през тоя дол на Моите хълмове, Защото долът на хълмовете ще стига до Асал; Да! ще побегнете както побягнахте от земетръса В дните на Юдовия цар Озия. И Господ мой Бог ще дойде, - И всичките свети ангели с Тебе.

И ето ви сега разликата в преводите: в българският превод-в случая е грешен-пише, че Господ ще дойде с всичките святи ангели! Това го прочетохме вечев Матей 25 глава. Но вижте какво казва превода на Кинг Джеймс: и всичките СВЕТИИ! От къде се взеха тези светии? От 1 Солунци 4 глава!

5 And ye shall flee to the valley of the mountains; for the valley of the mountains shall reach unto Azal: yea, ye shall flee, like as ye fled from before the earthquake in the days of Uzziah king of Judah: and the LORD my God shall come, and all the saints with thee.

И така-Господ Исус ще дойде на тази земя, дори ще стъпи на земята и с Него ще бъдат и всичките свети ангели, и всичките светии! Те вече ще са богове, но това е друг урок. Някои казват още, че ето на, Господ ще отиде да ни приготви място в Новият Епрусалим и ще дойде да ни вземе. Тоест-те мислят, че ще ни вземе на небето. Но ние виждаме ясно, че Господ идва на земята и ще потвърдим това. Ето текста, който те представят, без да го разбират. Защото има една дума, която те пропускат... Йоан 14 глава

1 Да се не смущава сърцето ви; вие вярвате в Бога, вярвайте и Мене. 2 В дома на Отца Ми има много обиталища; ако не беше така, Аз щях да ви кажа, защото отивам да ви приготвя място. Става въпрос за Новият Ерусалим-това е Дома на Отец. 3 И като отида и ви приготвя място, пак ще дойда и ще ви взема при Себе Си, тъй щото гдето съм Аз да бъдете и вие.

И като приготвя, пак ще дойда! Пак ще се върна на земята, казва Господ Исус. Е добре, но не виждаме никъде да пише, че като дойде пак, ще ни вземе на небето-нали? Както не пише такова нещо и в 1 Солунци 4 глава. Хората обичат да си добавят към Библията та да оправдаят ученията в които са повярвали. Нека сега видим дали Господ Исус ще ви вземе на небето или ще си е тук на земята.
Първо нека видим отново Захария 14 глава

8 И в оня ден Живи води ще излязат из Ерусалим, Половината им към източното море; И половината им към западното море; И лете и зиме ще бъде така. 9 И Господ ще бъде цар върху целия свят; В оня ден Господ ще бъде един, и името Му едно.

Какво четем тук-че Господ Исус ще бъде Цар над всичките народи по земята

10 Цялата страна ще се преобърне в поле, От Газа до Римон на юг от Ерусалим; И Ерусалим ще се издигне и насели на мястото си, От Вениаминовата порта до мястото на първата порта, - До ъгълната порта, и от кулата на Ананеила До царските линове.

Ерусалим-града-е в Изарел. За него пише тук. И Господ ще царува в Ерусалим

11 Люде ще живеят в него, И не ще има вече проклетия; Но Ерусалим ще се насели в безопасност.

Люде означава човеци! И след като в Ерусалим ще живеят човеци, а Господ ще царува над цялата земя, то това е по времето на Милениума! Защото апостол Павел ви казва в 1 Коринтяни 15 глава, че:

50 А това казвам, братя, че плът и кръв не могат да наследят Божието царство, нито тленното наследява нетленното. 51 Ето, една тайна ви казвам: Не всички ще починем, но всички ще се изменим, 52 в една минута, в миг на око, при последната тръба; защото тя ще затръби, и мъртвите ще възкръснат нетленни, и ние ще се изменим. 53 Защото това тленното трябва да се облече в нетление, и това смъртното да се облече в безсмъртие.

Какво означава това ли? Че в Царството на Отец няма да има вече плът и кръв. Е добре-но в Захария четем ясно, че има плът и кръв и че Господ Исус ще царува над народите. Съвсем ясно е, че Царството на Господа е преди Царството на Отец! И в Царството на Отец смърт вече няма да има-защото никой няма да може да умре. Но в Царството на Господ ще има смърт. И сега вижте още какво пише Захария-защото е Словото на Бога!

16 И всеки, който остане От всичките народи, Които са дохождали против Ерусалим, Ще възлиза от година на година Да се кланя на Царя, Господа на Силите, И да празнува празника на колибите.

Празника на Колибите показва Царството на Отец и ще се празнува и по времето на Царството на Господа-Милениума. И ще се празнува всяка година! Къде е това-на земята!

17 И ако някои от домочадията на света Не възлизат в Ерусалим Да се поклонят на Царя, Господа на Силите, На тях не ще има дъжд. 18 Дори ако не влезе египетското домочадие и не дойде, То и на тях не ще има дъжд; Тях ще сполети язвата, с която Господ ще порази народите, Които не влизат Да празнуват празника на колибите. 19 Такова ще бъде наказанието на Египет, И наказанието на всичките народи, Които не възлизат Да празнуват празника на колибите. 20 В оня ден и върху звънците на конете ще има надпис: Посветан Господу; И самите котли в дома Господен Ще бъдат като легените пред олтара. 21 Дори всеки котел в Ерусалим и в Юда Ще бъде посветен Господу на Силите; Всички, които жертвуват, Дохождайки ще вземат от тях и ще варят в тях; И в оня ден не ще има вече който да търгува В дома на Господа на Силите.

И ще има котли в Храма в Ерусалим! Четем го заедно-нали? На земята! И както виждате-всичките народи ще трябва да отиват в Ерусалим за да се покланят на Господа-не на небето, но в града Ерусалим! А дали само Захария е писал по този въпрос-за празниците и Ерусалим? Не-защото и пророк Исаия е писал същото нещо.
Исаия 66 глава

15 Защото, ето, Господ ще дойде с огън, И колесниците Му ще бъдат като вихрушка, За да излее гнева Си с ярост, И изобличението Си с огнени пламъци,

Това вече го прочетохме в Матей 25 глава и Захария 14 глава

16 Защото с огън и с ножа Си Ще се съди Господ с всяка твар; И убитите от Господа ще бъдат много.

В Псалм 110 ви казва, че ще напърлни земята с трупове. Същото ви казва и в Откровението 19 глава

17 Ония, които се освещават и очистват за да отиват в градините След една ашера в средата, Като ядат свинско месо и гнусотии и мишки, Те всички ще загинат, казва Господ.

Тази „ашера” е Сатана дето беше в Едемската градина. И обърнете внимание-ако ядете свинско месо и нечисти храни-а знаете, че не бива-Господ ще ви избие

18 Защото Аз зная делата им и помислите им, И иде времето, когато ще събера всичките народи и езици; И те ще дойдат и ще видят славата Ми. 19 И Аз ще поставя знамение между тях; И ония от тях, които се отърват, ще ги изпратя в народите - В Тарсис, Фул и Луд, които теглят лък, В Тувал и Яван, далечните острови, Които не са чули слуха Ми, Нито са видели славата Ми; И те ще изявяват славата Ми между народите.

И тези които оцелеят, Господ ще ги разпръсне... по небето? Не-по земята!

20 И ще доведат всичките ви братя От всичките народи за принос Господу, - На коне, на колесници и на носилки, На мъски и на бързи камили, - Към светия Ми хълм, Ерусалим, казва Господ, Както израилтяните донасят принос В чист съд в дома Господен. 21 Па и от тях ще взема За свещеници и за левити, казва Господ.

На небето няма нужда от свещеници-Господ Исус е Първосвещеника на Отец. Но тогава къде ще са тези свещеници-Левити? На земята разбира се

22 Защото, както новото небе И новата земя, които Аз ще направя, Ще пребъдат пред Мене, казва Господ, Така ще пребъде родът ви и името ви.

В Езекил ясно пише, че Господ ще поднови земята и ще я очисти от това, което са направили хората

23 И от новолуние до новолуние, И от събота до събота, Ще дохожда всяка твар да се покланя пред Мене, Казва Господ.

От новолуние до новолуние-от месец на месец и на празниците!

24 И като излязат те ще видят труповете на човеците, Които са престъпили против Мене; Защото техният червей няма да умре, Нито ще угасне огънят им; И те ще бъдат гнусни на всяка твар.

И когато излязат от Ерусалим-тук на тази земя-ще видят труповете на двамата-звяра и лъжепророка, но дали са трупове, след като всяка година са си все в огненото езеро? Не са-те ще бъдат мъчени ден и нощ. Те ще идат в огненото езеро дори и преди Сатана...
Но нека видим още по този въпрос-като дойде, Господ Исус ще управлява народите с желязна тояга. Това не може да е на небето, защото там е съвършен мир и любов! Желязна тояга означава диктат-на небето не е нужен диктат, защото всички изпълняват с любов това, което трябва да се направи. На 4 места в Библията пише едно и също-че Господ Исус ще управрлява всичките народи с желязна тояга. Нека видим това: Псалм 2 глава

1 Защо се разяряват народите, И племената намислюват суета? 2 Опълчват се земните царе, И управниците се наговарят заедно, Против Господа и против Неговия Помазаник, като казват: 3 Нека разкъсаме връзките им, И нека отхвърлим от себе си въжетата им. 4 Тоя, Който седи на небесата, ще се смее; Господ ще им се поругае. 5 Тогава ще им продума в гнева Си, И в тежкото Си негодувание ще ги смути, казвайки: 6 Но Аз поставих Царя Си На Сион, светия Мой хълм.

Кой е този Цар дето ще е на Сион-това е Ерусалим? Господ Исус е този Цар! Тук говори Отец!

7 Аз ще изявя постановлението; Господ ми каза: Ти си Мой Син; Аз днес те родих. 8 Поискай от Мене и Аз ще ти дам народите за твое наследство, И земните краища за твое притежание. 9 Ще ги съкрушиш с желязна тояга, Ще ги строшиш като грънчарски съд.

Откровение 2 глава

27 (и той "Ще ги управлява с желязна тояга; Те ще се строшат като грънчарски съдове", -) както и Аз получих от Отца Си.

Откровението 12 глава

5 И тя роди мъжко дете, което има да управлява всичките народи с желязна тояга; и нейното чадо бе грабнато и занесено при Бога, дори при Неговия престол.

Тази жена е народа Израел-от него се роди Исус дето е Христос! И ето-той ще управлява народите с желязна тояга! Тук на тази земя

Откровение 19 глава

15 Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий.

Четем заедно-нали? И виждаме ясно-Господ Исус ще бъде тук на тази земя и ще управрлява всичките народи от Ерусалим с желязна тояга!
Но ето-ако някой все още се съмнява, нека видим и Исаия 11 глава-а има още много цитати от Бибилята които можем да видим, но времето ни е ограничено

1 И ще израсне пръчка из Иесевия пън, И отрасъл из корените му ще носи плод; Есей е бащата на Давид.

От Давид дойде Исус дето е Христос-така казваха пророчествата и това се е изпълнило

2 И духът Господен ще почива на него, Дух на мъдрост и разум, Дух на съвет и на сила, Дух на знание и на страх от Господа; И духът на Отец ще почива на него!

На кого-на Господ Исус. Тоест-ще мисли и действа както Отец! Това означава този стих

3 И той ще се наслаждава в страха от Господа; Тъй щото няма да съди според каквото гледа с очите си, Нито ще решава според каквото слуша с ушите си; 4 Но с правда ще съди сиромасите, И с правота ще решава за смирените на страната; Ще порази страната с жезъла на устата си, И с дишането на устните си ще умъртви нечестивия.

И за него няма да има нищо скрито-защото и мислите ни знае дори. И сега-ще съди с правда сиромасите? Къде са тези сиромаси? Не са на небето-нали така, но са на земята! Виждаме Царството на Господа на тази земя

5 Правдата ще бъде пояс на кръста му, И верността пояс на хълбоците му. 6 Вълкът ще живее с агнето, Рисът ще си почива с ярето, Телето, лъвчето и угоените ще бъдат заедно; И малко дете ще ги води. 7 Кравата и мечката ще пасат заедно; Малките им ще си почиват задружно; И лъвът ще яде слама както вола. 8 Сучещо дете ще играе над дупката на аспида; И отбито дете ще туря ръката си в гнездото на ехидна. 9 Те не ще повреждат, нито погубват в цялата Ми света планина; Защото земята ще се изпълни със знание за Господа Както водите покриват дъното на морето.

Да сте чели някъде в Библията, да има животни на небето? Но къде са направени животните от пръстта-тук, на тази земя!

10 И в оня ден, към Иесевия корен, - Който ще стои като знаме на племената, - Към него ще прибягват племената; И неговото местоуспокоение ще бъде славно. 11 И в оня ден Господ пак втори път Ще възвърне с ръката Си останалите от людете Си, Които ще останат от Асирия, от Египет, От Патрос, от Етиопия, от Елам, От Сенаар, от Емат и от морските острови. 12 И ще издигне знаме за народите, И ще събере изгонените на Израиля, И ще събере в едно разпръснатите на Юда, От четирите ъгъла на земята.

И чак като дойде, Господ Исус ще събере своят народ от всичките народи дето ги е пръснал-и това е тук, на земята! И ще ги върне в земята им-Израел. И ако потърсите, ще намерите, че изброените народи са все чернокожи и също и от островите на света... Това е дори и Америките. И ще събере своя народ от къде-от 4 ъгъла на земята! Не на небето-на земята! Е добре, но има ли в цялата Библията нещо или някой, дето иска да върви на небето? Да-има-Сатана. Той от там беше изхвърлен и там иска да се върне. И ако някой иска да върви на небето-той просто следва Сатана. Исаия 14 глава

12 Как си паднал от небето, ти Деннице, сине на зората! Как си отсечен до земята, ти, който поваляше народите; 13 А ти думаше в сърцето си: Ще възляза на небесата, Ще възвиша престола си над Божиите звезди, И ще седна на планината на събраните богове към най-крайните страни на север, 14 Ще възляза над висотата на облаците, Ще бъда подобен на Всевишния. 15 Обаче ти ще се снишиш до преизподнята, До най-долните дълбочини на рова. 16 Ония, които те видят ще се взрат в тебе, Ще те разгледат, и ще рекат: Тоя ли е човекът, който правеше да трепери земята, Който разклащаше царствата, 17 Който запустяваше света, И съсипваше градовете му, Който не пускаше в домовете им затворниците си?

Да-за Сатана пише тук сестри и братя. Той никак не може да се примири, че е отстранен от небето.
Нека видим и Исаия 65 глава

14 Ето, Моите слуги ще пеят от сърдечна радост, А вие ще пищите от сърдечна болка, И ще лелекате от съкрушаване на духа. 15 И ще оставите името си на избраните Ми за да проклинат с Него; И Господ Иеова ще умъртви тебе, А слугите Си ще нарече с друго име; 16 Така щото, който облажава себе си на земята Ще облажава себе си в Бога на истината, И който се кълне на земята Ще се кълне в Бога на истината; Защото предишните скърби се забравиха, И защото се скриха от очите Ми.

И ето сега-Господ Исус ще е тук на тази земя и нека видим, какво ще бъде тогава

17 Понеже, ето, създавам ново небе и нова земя; И предишните неща няма да се спомнят, Нито ще дойдат на ум. 18 Но вие веселете се и радвайте се винаги В онова, което създавам; Защото, ето, създавам Ерусалим за радост, И людете му за веселие,

И това съвсем не е Новият Ерусалим-той ще дойде чак след Милениума когато Отец ще дойде на тази земя-Откровението 21 глава

19 Аз ще се радвам на Ерусалим, И ще се веселя за людете Си, И няма да се чува вече в него глас на плач Нито глас на ридание.

Къде има плачове и ридания-на земята! И вижте сега какво още пише-защото в Царството на Отец никой няма да умира, но ето-тук ще има все още смърт:

20 Там не ще има вече младенец, който да живее само няколко дни, Нито старец, който да не е изпълнил дните си; Защото дете ще умре стогодишният, А грешник ако умре стогодишен ще бъде считан за проклет.

На небето не строят къщи!

21 Те ще построят къщи, и ще живеят в тях; Ще насадят лозя, и ще ядат плода им. 22 Няма те да построят, а друг да живее там. Няма те да насадят, а друг да яде; Защото дните на Моите люде ще бъдат като дните на дърво, И избраните Ми за дълго ще се наслаждават в делото на ръцете си.

На небето не садят!

23 Не ще се трудят напразно, Нито ще раждат чада за бедствие; Защото те са род на благословените от Господа, Тоже и потомството им. 24 Преди да Ме призоват те, Аз ще отговарям, И докато ще говорят те, Аз ще слушам. 25 Вълкът и агнето ще пасат заедно, И лъвът ще яде слама както вола, И храна на змията ще бъде пръстта. Не ще повреждат нито ще погубват В цялата Ми света планина, казва Господ.

На небето няма вълци и агнета! Всичко това ще е тук на тази земя, сестри и братя! Не се оставяйте служителите на дявола да ви лъжат така елемнтарно! Те искат с измама да ви отнемат делът от Царството. Можем да добавим още доста: Захария 8 грлава

1 И словото от Господа на Силите дойде към мене и рече: 2 Така казва Господ на Силите: Ревнувам много силно за Сион, дори ревнувам за него с голяма ярост. 3 Така казва Господ: Върнах се към Сион и ще обитавам всред Ерусалим; и Ерусалим ще се нарече град на Истината, и хълм на Господа на Силите Светия хълм.

Вече видяхме, къде ще обитава Господ като се върне отново на тази земя

4 Така казва Господ на Силите: Още ще стоят старци и баби в ерусалимските улици, всеки с тояга в ръката си поради дълбоката си старост. 5 И улиците на града ще бъдат пълни с момчета и момичета играещи по пътищата му. 6 Така казва Господ на Силите: Ако това се види чудно в очите на останалите от тия люде в тия дни, ще се види ли чудно и в Моите очи? Казва Господ на Силите. 7 Така казва Господ на Силите: Ето, Аз ще отърва людете Си от източната страна и от западната страна; 8 и, като ги доведа, те ще се заселят всред Ерусалим; и ще бъдат Мои люде, и Аз ще бъда техен Бог, в истина и в правда.

И ето-Господ ще управлява от Ерлусалим всичките народи!

20 Така казва Господ на Силите: Още ще има време, когато ще дойдат люде и жителите на много градове; 21 и жителите на един град ще отидат в друг и ще рекат: Нека отидем незабавно да искаме Господното благоволение, и да потърсим Господа на Силите. Ще отида и аз. 22 Да! Много племена и силни народи ще дойдат за да търсят Господа на Силите в Ерусалим, и да искат Господното благоволение. 23 Така казва Господ на Силите: В ония дни десет мъже от всичките езици на народите ще хванат, да! ще хванат полата на един, който е юдеин, и ще рекат: Ще идем с вас, защото чухме, че Бог бил с вас.

И къде ще е това-на небето ли? Не-тук на тази земя! Можем да добавим още и Данаил 7 глава, много от Езекил, Псалми и други цитати. И те всичкиет показват едно и също-всички и всичко ще е тук на тази земя! Дори спомнете си Божията молитва-Да дойде твоето Царство, както е на небето, така и на земята! И да-и Царството на Господа и след него Царството на Отец-в него вече няма да има плът и кръв-ще дойдат и ще са тук, на тази земя! Защото: Езекиил 43 глава

7 Сине човешки, това е мястото на престола Ми, и мястото на стъпалата на нозете Ми, гдето ще обитавам всред израилтяните до века и Израилевият дом няма вече да омърси светото Ми име, ни те, ни царете им, с блудствата си или с труповете на идолитеси на високите си места.

И Господ Исус ще бъде тук на тази земя и ще я управлява за 1000 годиниот Ерусалим
Йоил 3 глава

17 Така ще познаете, че Аз съм Господ вашият Бог, Който обитавам в светия си хълм Сион; Тогава Ерусалим ще бъде свет, И чужденци няма вече да минават през него.

И ето-става въпрос за времето на Милениума когато Господ Исус ще управлява всичките народи от Ерусалим с желязна тояга. Сестри и братя, сами виждате-Библията и нищо друго. И съвсем ясно Господ ви казва, че ще дойде на тази земя за да я управлява за 1000 години от Ерусалим. Разбира се, ако човек не иска да види истината-каквото и да му представя, няма да я види. Но този урок го направих за тези от вас които обичат истината, мразят лъжата и търсят да спасят себе си от огненото езеро.

Благодаря ви за вниманието!



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2185540
Постинги: 1220
Коментари: 1483
Гласове: 412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930