Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2017 22:33 - МЕРЗОСТТА, КОЯТО ДОКАРВА ЗАПУСТЕНИЕ
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 1689 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Псалм 71:1-5

Сестри и братя,

Представям ви прекрасен урок на Израел. Ще научите неща които най-вероятно не сте знаели, а те са много важни. Най-малкото защото пророчествата за последното време на управлението на човека над земята се изпълняват пред очите ни и показват скорошен край. Приятно четене!

Винаги е добре да стоя пред вас в Божията събота!
Повечето хора които отиват в разните църкви нямат и понятие от това, което идва в света.
Много хора използуват думата „антихрист“. Но аз не желая да я използувам, защото имаме много такива. Но ние трябва да намерим, кога и как ще свърши света както го знаем и кой ще е този антихрист.
Но факта е, че хората не виждат, кой ще е антихриста в поседните дни. А това ще е папата. Библията го нарича лъже-пророк и още и мерзост. И нашето спасение зависи дори и от знанието, което имаме за този човек.
Аз наблюдавам света и какво става и разбирам какво става. Библията ни казва, че Русия ще върне всичките си републики обратно. И няма място за емоции-важното е да научим какво става и ще става. Ние знаем какво е Европейският Съюз. Знанието е важно-не какво чувстваме! Важнто е какво казва Господ.
Ще започнем урока от Матей 24 глава. Апостолите попитаха специфичен въпрос и никой днес не чете и не внимава какъв е въпроса. Някой пита-щом има Господ, защо допуска тези трагедии по света? Но никой не се замисля, че неговото поведение води до съответните последици. И никой не се и замисля, че Господ ще даде пророчествата на пророците си! И ще им открие какво ще става-вече им го е открил

1 И като излезе Исус от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат зданията на храма. 2 А Той в отговор им рече: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: Няма да остане тук камък на камък, който да се не срине.

Исус им каза, че този Храм ще бъде сринат и камък на камък няма да остане. Това е станало през 70 година когато Генерал Тит е разрушил Ерусалим и Храма и е записана история

3 И когато седеше на планината на маслините, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на века?

Ако искаме да знаем нещо-трябва да питаме Господ. Тук Исус говори за края на света както го знаем

4 Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой;

Хората не обръщат никога внимание на това

5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина.

Исус ни предупреди, че мнозина ще дойдат в негово име и ще заблудят мнозина. Повечето от измамите които чувате идват точно от амвона! А християните не обръщат внимание на този факт-вашите проповедници ви убиват завинаги, като ви учат погрешни неща. Водят ви към огненото езеро. На тях точно Исус ще каже, че никога не ги е познавал-Матей 7 глава

11 И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина.

И мнозина такива има днес в целият свят

14 И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът.

Това е специфично пророчество! И това благовестие ще им бъде преподавано, за да може после Господ да ги осъди-когато го отхвърлят! Те ви казват, че неделята е денят, който трябва да се пази. Е добре-всички я пазят в света. Защо тогава Господ Исус още не е тук? Защото те лъжат! Ние проповядваме истината както е. Те ви казват, че ще вървите на небето, но Библията казва, че Царството идва тук

15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира), 16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините;

Но така наречените „Новозаветни християни“ си нямат и понятие какво е това, защото не знаят дори, че съществува пророк Данаил. Те не знаят каква е тази мерзост и какво е това свято място!

17 който се намери на къщния покрив да не слиза да вземе нещата от къщата си; 18 и който се намери на нива да се не връща назад да вземе дрехата си.

Господ ви казва колко набързо ще се случи това-нямате време-бягайте! И ако не-ще имате сериозен проблем

21 защото тогава ще има голяма скръб, небивала от началото на света до сега, и каквато не ще има.

Това, което идва е много по-страшно от всичко, което е било до сега

22 И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят.

Когато Исус е направил това предсказание, не е имало ядрени бомби. Днес имате такива атомни оръжия, че те могат да унищожат многократно света. И човекът е използувал всяко оръжие, което е измислил до сега. Но кои са избраните-това са хората като нас които познават истината

23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте; 24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните.

Денят ще дойде, когато ще ви кажат, че Исус е отново на земята-къде? В Храма. И този човек ще направи статуя от камък и тя ще върви и ще говори. Е-мнозината ще кажат-ето, Исус е тук. А кои са най-избраните? Това са хората които имат знание. Те знаят какво става. И вие сте сред благословените, защото знаете какво иде и защо

25 Ето предсказах ви. 26 Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята; не излизайте; или: Ето Той е във вътрешните стаи; не вярвайте.

Независимо какво ви кажат-не им вярвайте-защото:

27 Защото както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.

И когато Исус дойде-всяко око ще го види и всички ще занят, че именно това е Исус Христос. Не този дето ще седи в храма. Пророк Данаил е говорил за това-7 глава. Петър ви казва, че те са имали по-сигурното Слово на пророчествата. Но вие не разбирате това. Трябва да се осланяте на пророчествата-четете си цялата Библия! Тук виждаме всичко от Навохудоносор дори и до днес.

1 В първата година на вавилонския цар Валтасар Даниил видя сън и видения на главата си върху леглото си. Тогава написа съня и разказа същността на работите. 2 Даниил проговаряйки рече: Видях в нощното си видение, и ето, четирите небесни ветрища избухнаха върху голямото море.

Тези 4 ветрове са 4 нации

3 И четири големи зверове възлязоха из морето, различни един от друг. 4 Първият бе като лъв, и имаше орлови крила; а, като го гледаха, крилата му се изскубаха, и той се дигна от земята и биде заставен да се изправи на две нозе като човек, и даде му се човешко сърце.

Това е Вавилонската Империя и този човек е Навохудоносор-първата Империя владяла света

5 След това, ето друг звяр, вторият, приличен на мечка, който се подигна от едната страна, и имаше три ребра в устата си между зъбите си; и му думаха така: Стани, изяж много месо.

Това е Мидо Персия-Иран и Русия. И днес са заедно

6 Подир това, като погледнах, ето друг звяр, приличен на леопард, който имаше на гърба си четири птичи крила: тоя звяр имаше и четири глави; и даде му се власт.

Това е Гръцката Империя-Александър Велики. Той е умрял млад-на около 33 години и за това 4те му генерала са си поделили света

7 Подир това, като погледнах в нощните видения, ето четвъртият звяр, страшен и ужасен и твърде як; той имаше големи железни зъби, с които пояждаше и сломяваше, като стъпкваше останалото с нозете си; той се различаваше от всичките зверове, които бяха преди него; и имаше десет рога.

Този звяр е така ужасен, че Господ дори няма и име за него. Това е Римската Империя, която е падала и ставала 10 пъти. Последният Император е бил Ромулус Аугустулус. Сега вече я възстановиха-ЕС, но още не се е явил последният, 10 владетел. Вавилон дойде и умря, Мидо Персия дойде и умря. Гръцката Империя дойде и умря, но Рим е все още тук. Всичко, което наричате духовно идва от Рим-Коледата Великдена, отиване на небето, мъртвите са на небето-всичко това е дошло от Рим. Те ви унищожават духовно!

8 Като разглеждах роговете, ето, между тях излезе друг рог, малък, пред който три от първите рогове се изкорениха; и ето, в тоя рог имаше очи като човешки очи и уста, които говореха надменно.

Този малък рог е именно мерзостта, която докарва запустение-папата от Рим. Светът го нарича „Светият Отец“, но Исус е именно Светият Отец. Този човек е унищожил три народа-Хуралините, Вандалите и Остроготите

15 Колкото за мене, Даниила, духът ми се наскърби дълбоко в тялото ми, и виденията на главата ми ме смутиха. 16 Приближих се до едного от предстоящите и го попитах що е истинското значение на всичко това. И той ми разправи и ми даде да разбера значението на тия неща.

Трябва да разберем за колко време ще продължи това

17 Тия четири големи звяра, каза той, са четирима царе, които ще се издигнат от земята.

Това са 4 Царства-назовахме ги

18 Но светиите на Всевишния ще приемат царството, и ще владеят царството до века и до вечни векове.

Но светиите които ще дойдат заедно с Исус ще вземат Царството от тези 4 звяра-то е на земята! Но вие не знаете това, защото сте „Новозаветни“ и искате да вървите на небето-според желанието на Сатана

19 Тогава поисках да узная истината за четвъртия звяр, който се различаваше от всичките други и бе твърде страшен, чиито зъби бяха железни и ноктите му медни, който пояждаше и строшаваше, а останалото стъпкваше с нозете си, -

Това е ужасен звяр!

20 и за десетте рога, които бяха на главата му, и за другия рог, който излезе, и пред който паднаха три, то ест, за оня рог, който имаше очи и уста, които говореха надменно, и който наглед бе по-як от другарите си.

Данаил искаше да узнае, кой е този рог. А днес целият свят го почита и е в любовна афера с него... Може би този папа не е последният, но ще видим

21 Гледах същия рог като воюваше със светиите и превъзмогваше против тях,

В това последно време той ще направи война със светиите-по времето на великата скръб. Но на вас са ви казали, че имате 7 години велика скръб. И ако чакате тези 7 години, ще попаднете директно във великата скръб. И ако Господ не е на вашата страна-ще получите белега на звяра и с вас е свършено. Игнорантството може да ви струва много! Но нека видим и другите светии:

22 докато дойде Старият по дни, и се извърши съд за светиите на Всевишния, и настана времето, когато светиите завладяха царството.

Когато Исус дойде, тогава ще даде на светиите си да управляват света. Защото Царството е този свят.
Нека сега се върнем отново на зад и да видим тази мерзост на запустението-Данаил 8 глава. Ако не четете Старият Завет-никога няма да знаете, кой е този човек. Но ако четете пророчествата и проверите в историята, ще видите, че ще съвпадне като ръка и ръкавица

1 В третата година от царуването на цар Валтасара, видение ми се яви, на мене Даниила, подир онова, което бе ми се явило по-напред. 2 Видях във видението, (а когато видях, бях в палата Суса, който е в областта Елам; и когато видях във видението бях при потока Улай), - 3 прочее, подигнах очите си и видях, и, ето, стоеше пред реката един овен, който имаше два рога; роговете бяха високи, но единият по-висок от другия; и по-високият беше израсъл по-после

Това е Мидо-Персийската Империя. И Господ ви показва, как ще бъде сменена. Вавилон не е паднал поради войни, но поради преврат когато Дариий е убил Валтасар и е взел Царството. Не е имало война. Господ каза, че ще стане така и така стана

4 Видях, че овенът бодеше към запад, към север и към юг; и никой звяр не можеше да устои пред него, и нямаше кой да избави от силата му; но постъпваше по волята си и се носеше горделиво.

Когато Мидо Персия са били в силата си, никой не е могъл да им се противопостави, докато не е дошъл друг, който се е разправил с тях

5 А като размишлявах, ето, козел идеше от запад по лицето на целия свят, без да се допира до земята; и козелът имаше бележит рог между очите си.

Този козел е дошъл така бързо-все едно не е допирал земята, а е летял. Това е Александър Велики. Той е първият Цар на Гърция. Баща му-Филип-е бил Цар на Македония, но Александър е събрал цяла Гърция под властта си

6 Той дойде до овена, който имаше двата рога, който видях да стои пред потока, и завтече се върху него с устремителната си сила. 7 И видях, че се приближи при овена и се разсвирепи против него, и като удари овена счупи двата му рога; и нямаше сила в овена да устои пред него; но го хвърли на земята и го стъпка; и нямаше кой да отърве овена от силата му.

Алексанъдр е завзел Персия много бързо

8 Затова козелът се възвеличи много; а когато заякна, големият му рог се счупи, вместо който излязоха четири бележити рога към четирите небесни ветрища.

Когато Гръцката Империя е била на върха си, Александър е умрял-около 30 годишен. И 4те му генерала са завзели властта и са си разделили света

9 И из единия от тях излезе един малък рог, който порасна твърде много към юг, към изток и към славната земя.

И ето-от единият от тях е дошла Римската Империя и е дошъл папата в Рим

10 Той се възвеличи дори до небесната войска, и хвърли на земята част от множеството и от звездите и ги стъпка.

Това са светиите-те ще имат голям проблем когато папата седне в Храма и се обяви за бог

11 Да! Възвеличи се дори до началника на множеството, и отне от него всегдашната жертва; и мястото на светилището му се съсипа.

Хората мислят, че това е Антиох Епифан-не е! Това е за бъдещето, когато тези дето наричат себе си Юдеи ще построят Храма в Ерусалим. Вижте-ние знаем всичко това, защото четем Бибилята

12 И множеството биде предадено нему заедно с всегдашната жертва, поради престъплението им; и той тръшна на земята истината, стори по волята си, и успя.

И това вече е започнало-истината е хвърлена на земята. Всеки тук по едно или друго време е мислел, че ще върви на небето, че Исус е роден на 25 декември, че майките им са на небето. Че можете да ядете всичко-но Господ казва, че не можете. Казвате, че сте спасени вече, но Господ ви казва, че който устои до края, той ще бъде спасен. С други думи-този човек от Рим ви е дал всичките тези лъжи и вие сте повярвали в тях

13 Тогава чух един свет да говори; и друг свет рече на този, който говореше: До кога се простира видението за всегдашната жертва, и за престъплението, което докара запустение, когато светилището и множеството ще бъдат потъпквани?

Колко време ще продължи всичко това?

14 И каза ми: До две хиляди и триста денонощия; тогава светилището ще се очисти.

2300 денонощия! Когато те започнат отново жертвоприношенията, тогава ще извадите 1260 дена. И остава 1040 дни. През тези 1040 дена ще започнат и жертвоприношенията и също ще построят Храма в Ерусалим. Кое ще е първо-ще видим. Има още 30 дни и освен тях 45 дни за които не знаем какво ще са

15 И когато аз, аз Даниил, видях видението, поисках да го разбера. И, ето, застана пред мене нещо като човешки образ; 16 и чух човешки глас, който извика изсред бреговете на Улай и рече: Гаврииле, направи тоя човек да разбере видението.

Това е този за когото всички мислят, че е „Бог-Светият Дух“... Но това е Гавраил-ангел на Господа-Свят и е Дух, но не е Бог. Данаил е видял видение от бъдещето и не го е разбирал

17 И така, той се приближи гдето стоях; и когато дойде аз се уплаших и паднах на лицето си; а той ми рече: Разбери, сине човешки; защото видението се отнася до последните времена.

Това е във връзка с последното време. И ето сега, кое какво е:

20 Двата рога на овена, които си видял, са царете на Мидия и на Персия. Виждаме кои са двата рога 21 Буйният козел е гръцкият цар; и големият рог между очите му е първият цар.

Гърция и първият й Цар-Александър Велики

22 А гдето се строшил той и излезли четири вместо него, значи, че четири царе ще се издигнат от тоя народ, но не със сила като неговата.

Птоломей, Селукас, Касандър и Антигонас. И ето-той е тук и вие трябва да внимавате за него. Генерала, който взе Египет е Птолемей. Имал е дъщеря Клеопатра-и след нея също са имали името Клеопатра. Някои мислят, че Клеопатра е Египтянка-не е! Гъркиня е!

23 И в послешните времена на царуването им, когато беззаконниците стигнат до върха на беззаконието си, ще се издигне цар с жестоко лице и вещ в лукавщини.

Това е този малък рог-папата. Спомнете си, че Гръцката Империя се е разделила на 4. Западната част е дала Италия. И Рим е започнал да завладява света. Гръцката Империя е взела Мидо-Персия. А от единият от 4те рога е дошла Римската Империя. И от нея-папата. Той знае тъмни тайни и ги използува.
Нека видим как папата ще дойде на сцената-Откровението 6 глава. Господ иска да знаем тези неща.

1 И видях, когато Агнето отвори един от седемте печата, и чух едно от четирите живи същества да казва като с глас от гръм: Дойди [и виж]!

Тези 4 същества са 4те херувима

2 И видях, и ето бял кон; и яздещият на него имаше лък; и даде му се корона и той излезе побеждаващ и да победи.

И този човек-папата, ще подражава на Исус и ще дойде на бял кон за да съсипе мнозина от света. А света днес го следва и мисли, че е свят

3 И когато отвори втория печат, чух второто живо същество да казва: Дойди [и виж]! 4 и излезе друг кон, червен; и на яздещия на него се даде да вдигне мира от земята, тъй щото човеците да се избият един друг; и даде му се голяма сабя.

Всичко това ще е на земята. Войни!

5 И когато отвори третия печат, чух третото живо същество да казва: Дойди [и виж]! И видях, и ето черен кон, и яздещият на него имаше везни в ръката си. 6 И чух нещо като глас отсред четирите живи същества, който казваше: Един хиникс пшеница за динар, и три хиникса ечемик за динар; а дървеното масло и виното не повреждай.

Първият глад е заради войните. Но това е второ нещо-ще има контролиран глад. Може да имате пари, но ако нямате белега-не можете да купувате или продавате-глад

7 И когато отвори четвъртия печат, чух гласа на четвъртото живо същество, което казваше: Дойди [и виж]! 8 И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове.


Сега вече започват убийства без никакви задръжки. Всеки дето е в тази част на света-ще е директно под него. Това е Европейският Съюз.

Нюз Уик от февруари 1992 година-нещо от вестника за Джак Долорес. Тогава мислехме, че ще е този, който ще води ЕС, но не е той.

Повечето от водачите на Европа са мислели, че трябва да се обединят, да имат една парична единица. Те са 320 милиона и брутният им годишент продукт е втори след САЩ. Те имат една валута-еврото. И представляват втората западна сила след САЩ, и покриват една четвърт от света.

Днес знаем, че ЕС ще имат водач, но не е Джак Долорес. И ето-Господ казва, че ще са една четвърт от света.
Нека видим отново Данаил 11 глава и да видим за този човек.

31 И от него ще се подигнат сили, Той ще излезе да побеждава и ще победи. които ще омърсят светилището, да! крепостта, ще премахнат всегдашната жертва, и ще издигнат мерзостта, която докарва запустение.

И тези 10 народа на ЕС имат 10 армии и ще поставят този човек в Храма и Юдеите няма да могат да направят нищо

32 И ще изврати с ласкателства ония, които беззаконствуват против завета; но людете, които познават своя Бог, ще се укрепят и ще вършат подвизи.

Хората които имат разбиране, ще вършат подвизи като поучават хората на истината

33 И разумните между людете ще научат мнозина; при все това, ще падат от меч и от пламък, чрез пленение и чрез разграбване, много дни.

Единственото място, в което Господ ви обещава безопасност е мястото на безопасност. Извън него може да сте от светиите, но ще бъдете преследвани и ще бъдете убивани. Но без знание няма да стане!

34 А когато паднат, ще им се достави малко помощ; обаче мнозина ще се присъединят към тях чрез ласкателства. 35 Дори някои от разумните ще паднат, за да бъдат опитани, та да се очистят и да се избелят, до края на времето; защото и то ще стане в определеното време.

Дори и тези които разбират ще паднат. И когато пред вас убият най-близките ви, дали ще искате да продължите все още в истината?

36 И царят ще действува според волята си,

И той е Цар-има трон и всички падат да му се поклонят и целуват пръстена му. Тоест-покоряват му се. Знаете ли, че ако отидете във Ватикана и останете там-никой не може да ви пипне! Дори и Италиянското правителство. Защото Ватикана е суверенна държава и папата е Цар. Това е нещо реално, не е нещо, което си измисляме ние

ще се надигне и ще се възвеличи над всякакъв бог, и ще говори чудесно, надменно против Бога на боговете; и ще благоденствува догдето се изчерпи негодуванието;

защото определеното ще се изпълни. Господ казва, че това ще стане. И всичко, което този човек върши ще успява-дори и магии

37 И няма да зачита боговете на бащите си, нито обичната на жените богиня, нито ще зачита някакъв бог; защото ще направи себе си на по-велик от всички тях.

И той ще се издигне над всичките и няма да зачита никого. Павел е писал за това-2 Солунци 2 глава. Вижте-Господ Исус не може да дойде всеки ден! Не е възможно, защото първо трябва да се изпълнят пророчествата! Всичко е в ред и порядък! Не е случайно, че Исус поиска да пие и му дадоха оцет, или че трябваше да възкръсне в края на съботата. Всичко това беше предсказано

1 А колкото за пришествието на нашия Господ Исус Христос и нашето събиране при Него молим ви, братя, 2 да не се поклащате лесно от здравия разсъдък, нито да се смущавате било от дух, било от слово, или от послание, уж от нас изпратено, като че ли вече е настанал денят на Господа.

Не позволявайте някой да ви подведе. Този ден не може да дойде преди някои неща да станат

3 Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението и не се яви човекът на греха, синът на погибелта,

Преди падането първо-от истината. Нали този човек ще стъпче истината на земята. И този човек на греха още не е представен точно кой ще бъде. Това ще е вероятно следващият папа. Защото всички мислят, че е свят, но ние знаем по-доре

4 който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или на когото се отдава поклонение, щото той седи [както Бог] в Божия храм и представя себе си за Бог.

И този човек се извишава над всичко-дори и над Господа. И ще седи в Храма дето тези които наричат себе си Юдеи-а не са, но лъжат, ще построят в Ерусалим, и ще се обяви за бог. Храма е святото място. И когато този човек седне там-ето ви мерзостта, която ще докара запустението. И Исус не може да дойде докато тези неща не се изпълнят.
Нека се върнем отново на Данаил 8 глава. Исус е този, който е диктувал тези неща. Но никой не ги знае, защото те са „новозаветни християни“

24 И силата му ще бъде голяма, но не като силата на другия; и ще погубва чудесно, ще успява и върши по волята си, и ще поквари силните и светите люде.

Той ще е могъщ, но не поради своето могъщество. И той ще унищожава светиите

25 Чрез коварството си ще направи да успява измамата в ръката му, ще се надигне в сърцето си, и ще погуби мнозина в името на мира; ще въстане и против Началника на началниците; но ще бъде смазан, не с ръка.

И ще използува магии и чрез мир... ще унищожи мнозина. „Елате при Бога каквито сте“... Идете и прочетете за светата инквизиция! И той ще се противопостави и на Исус-значи ще е тук дори и когато Исус дойде.
Нека видим от къде ще иде мощта на този човек-Откровението 13 глава. За това трябва да сме и по Стария и по Новият Завет-иначе няма истина в нас. И ако вие не сте и по двата Завета-няма истина във вас

1 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.

Това е възкресението на Светата Римска Империя. Първата глава-Навохудоносор, после Мидо Персия, после Гърция-но там имате 4 глави и на края-Рим. 7 глави. И десет са 10 основни държави на Европейският Съюз. Всичко е тук! Имаме документ, който казва, че са 10

2 И звярът, който видях приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт.

Тук виждаме същата система-Вавилон, Мидо Персия, Гърция и Рим. И кой му дава власт-Сатана. Значи този човек управлява чрез властта на Сатана.Тоест-Сатана управлява. И единственото място, където ще сте в безопасност е в пустините-мястото на безопасност

3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя;

И това е Римската Империя, която падна в 471 година и мнозина са опитвали да я възстановят. Днес е възстановена-ЕС. и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра; Хората почитат Сатана... Защото само Сатана иска да се върне на небето-и всеки, който иска да отива на небето-кланя се на Сатана

4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него?

Днес всички пазят Коледата и Великдена. Идат ужасни неща

5 И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно;

И ако искате да вървите на небето и пазите Коледа, Веикдена, неделята, не пазите 10 заповеди-вие служите на дявола

и даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца.

За колко време ще продължи-3.5 години. Не 7, но 3.5!

6 И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата.

Това е този маелък рог-той иска да управлява света чрез религия

7 И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ.

Нали ви казах, че той ще воюва със светиите

11 И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей.

Тези два рога ще управляват ЕС-военен водач и религиозен водач. Преди Ромулас Аугостолус, не е имало религиозен водач в Рим. После чак идва религиозният водач, който унищожава Вандалите, Готите и Хуралините. И този човек ще говори тихо, но ще говори като змея

12 Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла. 13 И вършеше големи знамения, до там щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците.

И ще върши големи знамения-мамещи човеците по земята.
Нека видим някои от тези знамения които Сатана вече е направил в миналото-Йов 1 глава

6 А един ден, като дойдоха Божиите синове да се представят пред Господа, между тях дойде и Сатана.

Сатана е отхвърлен от Господа, но също трябва да Му докладва

7 И Господ рече на Сатана: От где идеш? А Сатана в отговор на Господа рече: От обикаляне земята и от ходене насам натам по нея.

И все още върши точно това-търси слабите във вярата за да ги погълне

8 После Господ рече на Сатана: Обърнал ли си внимание на слугата Ми Иов, че няма подобен нему на земята, човек непорочен и правдив, който се бои от Бога и се отдалечава от злото? 9 А Сатана в отговор на Господа рече: Дали без причина се бои Иов от Бога? 10 Не си ли обградил от всякъде него и дома му и всичко що има? Благословил си делата на ръцете му, и имота му се е умножил на земята. 11 Но сега простри ръка и допри се до всичко що има, и той ще Те похули в лице.

И това става с много хора които са благословени-в трудни моменти те отпадат

12 И Господ рече на Сатана: Ето, в твоята ръка е всичко, що има той; само на него да не туриш ръка. Тогава Сатана излезе от присъствието на Господа.

Господ разреши на Сатана да разруши всичко, което има, но му забрани да пипне Йов. И да видим как работи Сатана

16 Докато още говореше, той, дойде и друг та рече: Огън от Бога падна от небето та изгори овцете и слугите и ги погълна; и само аз се отървах да ти известя.

Ккаво виждаме-огън от небето е паднал тогава. Сатана имаше тази власт да направи това. И така ще е и в бъдещето.
Открвението 13 глава

14 И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.

И това ще е статуя от камък

15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.

И ще даде власт на този ужасен звяр да оживее и да говори. От камък. И хората ще кажат-щом този човек има такава власт да направи това-той трябва да е Исус

16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;

На всяка пепелна сряда-къде поставят белег като кръст на хората-на дясната ръка или на челото! И никой не обръща внимание какво става. Те ви потготвят за белега на звяра. И вижте от къде идва-именно от мястото за което Господ ви предупреди-от Рим

17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

И тогава може да имате пари, но без белега-няма да можете да ядете. Господ ви предупреждава за това, но вие не знаете нищо

18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

Знаете ли, че на латински името на папата като се превърне в Римски цифри става именно 666. Заместник на Христос. „Викариус Фили Дей“. И знаете ли, кое е смешното тук-завършва както е започнало. Ако не се поклоните на паганският бог-ще бъдете убити. Нека видим първият белокож Управник на света-Навохудоносор. Никой не обръща внимание, но ние тук обръщаме внимание на всичко. Ако отивате на църква само за да се почувствате добре-мисля, че уйскито ще свърши по-добра работа в случая. Но ако трябва да научите как да спасите себе си-става чрез Бибилята.
Данаил 3 глава

1 Цар Навуходоносор направи златен образ, шестдесет лакти висок и шест лакти широк, и го постави на полето Дура, във вавилонската област.

Обърнете внимание какво четем! 66 до тук-нали?

4 Тогава глашатай викаше със силен глас: Вам се заповядва, племена, народи и езици, 5 щото когато чуете звука на тръбата, на свирката, на арфата, на китарата, на псалтира, на гайдата и на всякакъв вид музика, да паднете та да се поклоните на златния образ, който цар Навуходоносор е поставил;

Колко инструмента-6! Ето ви числото 666

6 а който не падне да се поклони, в същия час ще бъде хвърлен всред пламенната огнена пещ.

И тогава 3та приятели на Даниил-Мисах, Седрах и Авденаго трябваше да бъдат хвърлени в огнената пещ, но Господ ги избави. Защото те не се поклониха на този образ! И ако вие попаднете във великата скръб-ще имате същата възможност да кажете това-ако Господ желае, ще ни избави.
Данаил 12 глава

1 И в онова време великият княз Михаил, който се застъпва за твоите люде, ще се подигне; и ще настане време на страдание, каквото никога не е бивало откак народ съществува до онова време; и в онова време твоите люде ще се отърват, - всеки, който се намери записан в книгата.

Колко пъти ще е било това или ще е-един път само

2 И множеството от спящите в пръстта на земята ще се събудят, едни за вечен живот, а едни за срам и вечно презрение.

Това е времето на първото възкресение. Първо светиите ще бъдат възкресени

5 Тогава, като погледнах аз Даниил, ето, стояха двама други, един на брега отсам реката, и един на брега оттам реката. 6 И единият рече на облечения в ленени дрехи човек, който бе над водата на реката: До кога ще се чака за края на тия чудеса? 7 И чух облеченият в ленени дрехи човек, който бе над водата на реката, когато издигна десницата си и левицата си към небето и се закле в Оня, Който живееше до века, че това ще бъде след време, времена и половина време и, че всичко това ще се изпълни, когато ще са свършили да смажат силата на светите люде.

3.5 години. От започването до завършването на Великата Скръб. И ако вие сте светии, но не сте в мястото на безопасност-ще имате сериозен проблем

8 И аз чух, но не разбрах. Тогава рекох: Господарю мой, каква ще бъде сетнината на това? 9 А той рече: Иди си, Данииле; защото думите са затворени и запечатани до края на времето.

Данаил не е записал това за неговото време, но за нашето време. Мнозина пророци са писали неща които не са разбирали. Защото не е било за тях, но за нас

10 Мнозина ще се чистят и избелят и ще бъдат опитани; а нечестивите ще вършат нечестие, и никой от нечестивите не ще разбере; но разумните ще разберат.

И когато разберете тези неща-молете се на Бога да ви избави. Защото неправедните няма да разберат тези неща. Но вие ще сте благословени

11 И от времето, когато се премахне всегдашната жертва, и се постави мерзостта, която докарва запустение; ще има хиляда и двеста и деветдесет дни.

Когато жертвоприношенията престанат в Ерусалим-ще започне великата скръб. Но ние не знаем за тези 30 и тези 45 дена за които е писано

12 Блажен, който изтърпи и стигне до хиляда и триста и тридесет и петте дни.

И ако сте живи до тогава и не сте получили белега на звяра-сте благословени

13 Но ти си иди догдето настане краят; и ще се успокоиш, и в края на дните ще застанеш в дела си.

Данаил не е разбирал това-то не е било за Даниил, но за нас, а Господ е боещал на Данаил, че ще бъде в първото възкресение.
Нека видим за тези 3.5 години-Откровението 11 глава. Данаил 9 глава не говори за последното време, но за времето до като е дошъл Исус и е умрял. И ако мислите, че имате 7 години велика скръб, то вие сте повярвали на Сатана.

1 И даде ми се тръстика като тояга; и един каза: Стани та измери Божия храм и олтара и ония които се кланят в него;

Това е Храма дето Зарувавел ще построи. Не този дето Юдеите ще построят скоро

2 но двора, който е извън храма, остави, и недей го измерва, защото той е даден на народите, които ще тъпчат светия град четиридесет и два месеца.

3.5 години ще бъде великата скръб и белите хора ще тъпчат двора на Храма.
Откровението 17 глава

1 И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница, която седи на много води;

Това е великата религия създадеа от Рим и е
блудница. Господ няма нищо общо с нея

2 с която блудствуваха земните царе, и земните жители се опиха от виното на нейното блудствуване.

Всички Царе и управници като идат на посещение при папата целуват пръстена му

3 И тъй, той ме заведе духом в една пустиня, гдето видях жена, седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога.

и папата управлява Европейският Съюз-възстановената Римска Империя

4 Жената бе облечена в багреница и червено и украсена със злато, със скъпоценни камъни и с бисери, и държеше в ръката си златна чаша, пълна с мръсотии и с нечистотиите от нейното блудствуване. 5 И на челото й имаше написано това име: Тайна; великий Вавилон, майка на блудниците и на гнусотиите на земята.

Това е майката на всичките днешни църкви. На првославната и на протестантските също. Днес протестантите не знаят, защо наричат себе си така, а следват всичко, което идва от Рим

6 И видях, че жената се беше опила от кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици; и като я видях, зачудих се твърде много. 7 Но ангелът ми рече: Защо се зачуди? Аз ще ти кажа тайната на жената и на звяра, който я носи, който има седемте глави и десетте рога. 8 Звярът, който си видял, беше, но го няма; обаче, скоро ще възлезе из бездната и ще отиде в погибел.

Още никой не вижда този ужас, който ще излезе от бездънната пропаст чрез папата

И земните жители, всеки, чието име не е написано в книгата на живота от създанието на света, ще се зачудят, когато видят, че звярът беше и го няма, но пак ще дойде. 9 Ето разумното значение на това: Седемте глави са седем хълма, на които седи жената;

И ето-казва ви къд се намира тази държава.
Историята на Италиянските хора
Страница 28 и 31

Пише, че Рим е построен на 7 хълма.
Римляните след като били сигурни в своята мощ, след като победили околните народи, имали държава основана на 7 хълма.

Всичко е в историята, сестри и братя. Сега знаем, коя е тази Империя основана на 7 хълма. И Ватикана е в средата! От Ватикана идват всичките лъжи в които вярват днес християните.
Откровението 17 глава

12 и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра; 13 те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт; 14 те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни.

Видяхме какво ще направи Исус като дойде и ето-с него всичките светии. А тези 10 дето звяра и лъжепророка ги управляват, ще се опитат да воюват с Господа.
Нека видим тази битка-Откровението 19 глава

11 След това видях небето отворено, и ето бял кон, и Оня, Който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно.

И другият също ще дойде на бял кон-защото се опитва да имитира Исус, но знаем и ще видим какво ще стане с него

12 Очите Му бяха огнен пламък, на главата Му бяха много корони и носеше написано име, което никой не знаеше, а само Той; 13 и беше облечен в дреха, попръскана с кръв; и името Му беше Божието слово.

Исус е Бог! В началото беше Словото и Словото беше с Бога и Словото беше Бог!

14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне.

Господ ще избие толкова хора, че земята ще се напълни с трупове! И Господ ще убие толкова много хора, че зверовете и птиците ще бъдат повикани да ги ядат

19 И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство.

Това ви показва, че хората са изгубили разсъдъка си. Кой е този с ума си, дето иска да воюва с Господа?

20 И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори със сяра.

Видяхте ли кой ще върши тези чудеса-лъжепророка! Но днес вие мислите, че той е свят човек-папата и звярът ще бъдат хвърлени веднага в огненото езеро

21 А останалите бидоха избити с меча на яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата Му. И всичките птици се наситиха от месата им.

Нека видим същото нещо описано от Исаия-Исаия 66 глава. Всичко е в Библията, но никой не иска нито да знае, нито внимава. А първите дето ще бъдат хвърлени в огненото езеро ще са именно звяра и лъжепророка. Военният водач на ЕС и папата

15 Защото, ето, Господ ще дойде с огън, И колесниците Му ще бъдат като вихрушка, За да излее гнева Си с ярост, И изобличението Си с огнени пламъци, 16 Защото с огън и с ножа Си Ще се съди Господ с всяка твар; И убитите от Господа ще бъдат много. 17 Ония, които се освещават и очистват за да отиват в градините зад едно дърво в средата, Като ядат свинско месо и гнусотии и мишки, Те всички ще загинат, казва Господ.

Тази ашера е Сатана. И вижте какво ще стане с вас ако ядете свинско и нечисто

18 Защото Аз зная делата им и помислите им, И иде времето, когато ще събера всичките народи и езици; И те ще дойдат и ще видят славата Ми.

Нека видим още какво ще бъде после

23 И от новолуние до новолуние, И от събота до събота, Ще дохожда всяка твар да се покланя пред Мене, Казва Господ.

От Празник до Празник

24 И като излязат те ще видят труповете на човеците, Които са престъпили против Мене; Защото техният червей няма да умре, Нито ще угасне огънят им; И те ще бъдат гнусни на всяка твар.

И ето-плътските хора ще отиват и ще виждат тези двамата в огненото езеро-папата и военният водач на ЕС.
Откровението 17 глава

15 Каза ми още: Водите, които си видял, гдето седи блудницата, са люде и множества, народи и езици.

Римският католицизъм се е появил почти навсякъде

18 И жената, която си видял, е големият град, който царува над земните царе.

И това е Ватикана където е папата-Историята на Италиянските хора страница 227-за Ватикана

Важно е отношението между Италия и папството.

Спонете си, че Папата е коронувал Ютиниян и тогава е станала Светата Римска Империя.

Папата по времето на фашизма е правел преговори с фашистите. В 1929 година Италия-Мусолини, е направила договор с папството като е създала Ватикана-държавата на папата.

И така, Ватикана е станала суверенна нация. Това е двореца на Ватикана, Музея както и околни постройки и улици.
И папата управлява не само Ватикана, но и света. Всеки който отива при него трябва да му целуне пръстена.
Нека се върнем отново на Данаил 7 глава

11 Тогава погледнах по причина на гласа на надменните думи, които рогът изговаряше; гледах догдето звярът биде убит, и тялото му погубено и предадено да се изгори с огън.

Този рог е именно мерзостта. И ето-дори се вижда и как ще бъде хвърлен в огненото езеро

12 А колкото за другите зверове, тяхното владичество биде отнето; животът им, обаче, се продължи до време и година. 13 Гледах в нощните видения, и ето, един като човешки син идеше с небесните облаци и стигна до Стария по дни; и доведоха го пред Него.

Това е Исус, който е пред Отец

14 И Нему се даде владичество, слава и царство, за да Му слугуват всичките племена, народи и езици. Неговото владичество е вечно владичество, което няма да премине, и царството Му е царство, което няма да се разруши.

Светиите които ще дойдат с Госод Исус, ще владеят Царството а Господ Исус ще управлява целият свят от Ерусалим

23 Той каза така: Четвъртият звяр ще бъде четвъртото царство на света, което ще се различава от всичките царства, и ще погълне целия свят, и ще го стъпче и разтроши. 24 А за десетте рога, те са десет царе, които ще се издигнат от това царство; и след тях ще се издигне друг, който ще се различава от първите и ще покори трима царе. 25 Той ще говори думи против Всевишния, ще изтощава светиите на Всевишния, и ще замисли да промени времена и закони; и те ще бъдат предадени в ръката му до време и времена и половина време.

Става въпрос именно за времето на великата скръб. Ако сте светии и не сте в мястото на безопасност-ще воюва с вас. И това ще е за 3.5 години

26 Но когато съдилището ще заседава, ще му отнемат владичеството, за да го изтребят и погубят до край. 27 А царството и владичеството, и величието на царствата, които са под цялото небе, ще се дадат на людете, които са светиите на Всевишния, Чието царство е вечно царство и на Когото всичките владичества ще служат и ще се покоряват.

И Царството под цялото небе-което е тук на земята-ще се даде на светиите! Прочетохме какво ще правят светиите по времето на Милениума.
Павел също е посочил тези неща-2 Солунци 2 глава

5 Не помните ли, че когато бях още при вас, аз ви казах това? 6 И сега знаете, какво Го възпира, да не се открие в своето си време.

Сега и ние знаем какво следва и защо папата още не се е явил като бог пред света. Първо трябва да има Храм в Ерусалим. И като видим това-трябва да бягаме към мястото на безопасност. И не ни трябва нищо-само знание и разбиране! Господ изведе Израел от Египет сам и отвори пред тях Червеното море

7 Защото оная тайна, сиреч, беззаконието, вече действува, но само догдето се отмахне отсред оня, който сега я възпира;

Това е започнало отдавна-още от Рим, но скоро ще свърши. Но определено трябва да се изпълнят пророчествата които са за времето преди този човек да се обяви за бог

8 и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,

Исус ще го унищожи!

9 тогова, чието идване се дължи на действието на сатана, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса

Този човек работи чрез мощта на Сатана

10 и с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят.

И ако до сега не сте знаели истината, ето-сега я узнахте. Време е да се обърнете към Бога и ако не-ще свръшите както и този човек, който ще се направи на бог.
Матей 24 глава

29 А веднага след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят.

Веднага след тези 3.5 години! Не преди това. И няма значение, че сега имало „кървави луни“-те нямат общо с това пророчество

30 Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава.

И тези неща ще станат само един път!

31 Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.

И тогава истинският народ Израел ще бъде събран-нито ден преди това

32 А научете притчата от смоковницата: Когато клоните й вече омекнат и развият листа, знаете, че е близо лятото.

Знаците на времето!

33 Също така и вие, когато видите всичко това, да знаете, че Той е близо при вратата.

Когато видите тези неща: жертвоприношеинята, Храма е построен, папата сяда в Храма, спира жертвоприношенията. Следват 3.5 години. Тогава чак слънцето ще престане да свети, луната ще стане кървава и звездите ще паднат... Когато видите това-тогава знаете, че Исус идва!

34 Истина ви казвам: Това поколение няма да премине, докле не се сбъдне всичко това.

Поколението, което е сега няма да премине-нашето поколение! Данаил 2 глава ви казва за пръстите на краката-10те Европейски държави които ще съставят ЕС. Ние живеем в това време! И ето-ние наблюдаваме какво става в света. И когато видита папата да седи в Храма в Ерусалим, бягайте!

Благодаря ви за вниманието!



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2173019
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031