Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2016 20:22 - ОТ БАБЕЛ ПРЕЗ ВАВИЛОН ДО МИЛЕНИУМА
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 570 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.07.2016 22:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Псалм 18:1-7, 18

Сестри и братя,
Представям ви прекрасен урок, който ще ви покаже отново, какво е станало и защо.

Винаги е добре да стоя пред вас в Божията събота!
Понякога трябва да видим от къде идем и на къде отиваме. Повечето хора отиват на църква и си нямат и понятие защо са там. Защото не са научават на нищо за тяхното лично спасение. Но защо отивате тогава на църква? Ако не научите нищо за това, какво иде и как да спасите себе си-няма никаква полза да бъдете в тази църква-търсете друга, дето ще ви научи на тези неща. Те са от жизнена важност. Всеки път когато отидете на църква, трябва да научите как да спасите себе си. Това е причината да сте в църква. Били сте на църква цял живот-какво сте научили? Основното нещо дето ви казват е, че ще вървите на небето. Но не можем да го намерим и един път в Библията-дори и един път. И каквото и да ви кажат във вашите църкви, понеже не търсите сами-вие го вярвате... И ако случайно не знаете какво означава Милениума-това е времето от 1000 години когато Исус ще управлява земята. Хората не разбират, че Отец дори ще дойде на тази земя и винаги ще бъде тук. Но дори и преди това, трябва да минете през Милениума. Именно Яхве-когото не познавате е Исус Христос и той ще установи своето Царство първо на тази земя за 1000 години. И не-никога не се променя! Дал е 10те заповеди и после като дойде в плът не ги е отменил. Вие просто не познавате Исус.
И именно на нас Господ повери задачата да учим всичките синове на Адам на "Така казва Господ" и този протокол не може да се промени.
Ще започнем урока от Битие 10 глава. Има хора дето дори и не знаят кои са езичниците. Защото не четат дори и първата Книга на Библията-Битие. И ето сега-ще видим кои са децата на Ной-защото от тях сме произлезли всичките. И едно нещо със сигурност-в българският превод думата не е точна-ще ви я покажа. Думата в оригинала е „езичниците”-днес ще разберете кои са те

1 Ето потомството на Ноевите синове, Сима, Хама и Яфета; че и на тях се родиха синове след потопа.

Ной имаше трима синове и Сим е най-старият.

2 Яфетови синове: Гомер, Магог, Мадай, Яван, Тувал, Мосох и Тирас. 3 А Гомерови синове: Асханаз, Рифат и Тогарма. 4 А Яванови синове: Елисей, Тарсис, Китим и Доданим. 5 От тях се разделиха островите на народите-ЕЗЕЧНИЦИТЕ е думата тук-, в техните земи, всеки според езика си, според племето си, в народите си.

И ако проследите изредените народи дошли от Яфет, ще намерите, че до един са хора с бяла кожа и те са именно езичниците

6 Хамови синове: Хус, Мицраим, Фут и Ханаан. 7 А Хусови синове: Сева, Евила, Савта, Раама и Савтека; а Раамови синове: Шева и Дедан. 8 Хус роди и Нимрода. Той пръв стана силен на земята.

Кой е Хус-Етиопия! Кой е Мизраим-Египет. Когато Гърците видели Хус, те казали-тези хора имат изгорено лице-Етиоп. За Египет казали, че са черни. Хората не обръщат внимание на тези неща. Дори не разбират, че Египет се намира в Африка

9 Той беше голям ловец пред Господа; затова се казва: Като Нимрода, голям ловец пред Господа.

Нимрод е бил чернокож човек. Днес хората са излъгани за твърде много неща

10 Първо той царува над Вавилон Ерех, Акад и Халне, в Сенаарската земя.

Нимрод е първият Цар на земята и първият Вавилон е Етиопски. По-късно Хусите са заели земята на Вавилон. А при Навохудоносор вече белите са били там.

21 Родиха се тъй също чада на Сима, баща на всичките Еверовци и по-стар брат на Яфета.
32 Тия са племената на Ноевите синове според поколенията им, в народите им; и от тях се отделиха народите по земята след потопа.

Вижте този стих-всичките хора днес са дошли от Ной и от тримата му синове.
Битие 11 глава

1 А по цялата земя се употребяваше един език и един говор. Всички са имали един език.

В началото всички са знаели за Бога! И са говорили за него на един език

2 И като потеглюваха човеците към изток, намериха поле в Сенаарската земя, гдето се и заселиха. 3 И рекоха си един на друг: Елате, да направим тухли и да ги изпечем в огъня. Тухли употребяваха вместо камъни, а смола употребяваха вместо кал. 4 И рекоха: Елате, да си съградим град, даже кула, чийто връх да стига до небето; и да си спечелим име, да не би да се разпръснем по лицето на цялата земя.

Още тогава са искали да идат на небето и са били против Господа. Господ искаше хората да населят цялата земя, а не едно място само. Но хората искаха да останат на едно място само.

5 А Господ слезе да види града и кулата, които градяха човеците. Но Господ искаше човека да бъде плодоносен и да насели цялата земя. А те искаха да си останат само на едно място 6 И рече Господ: Ето, едни люде са, и всички говорят един език; и това е което са почнали да правят; и не ще може вече да им се забрани, какво да било нещо, що биха намислили да направят.

Хората не разбират това-когато всички са на един ум, те са едно. В това време всички са били на един ум-имали са едно желание-да си останата там и да не се пръснат по земята

7 Елате да слезем, и там да разбъркаме езика им, тъй щото един други да не разбират езика си.

Никой не обръща внимание, че пише „нека да слезем”! И ако промени езика на тезе хора, те ще се разделят и ще идат по цялата земя. Но вижте-всички езици дойдоха от Господа. Та няма значение как ще се обърнете към Господа като сте родени в някой народ-Господ познава този език.

8 Така Господ ги разпръсна от там по лицето на цялата земя; а те престанаха да градят града. 9 За това той се наименува Вавилон, защото там Господ разбърка езика на цялата земя; и от там Господ ги разпръсна по лицето на цялата земя.

Господ има префектен начин да ги пръсне по земята-промени им езиците. И те вече не разбираха какво си говорят. Тези дето говореха на английски, не разбираха тези дето започнаха да говорят на немски. Нито италянците разбираха тези дето говореха български и това ги принуди да се разделят и тръгнат по цялата земя. Днес някои ви казват, че ако не знаете хибру, не можете да служите на Бога. Срещу кого ритате? Срещу Отец и срещу Исус Христос! Кой даде езиците на човеците? И от тогава до Вавилон не е имало един владетел дето да владее земята.
И до времето на Вавилон на Навохудоносор, нямаше система дето владееше целият свят и всичките народи-Еремия 27 глава

1 В началото на царуването на Юдовия цар Иоаким, Иосиевия син, дойде това слово от Господа към Еремия и рече: 2 Така ми казва Господ: Направи си ремъци и дървени части на хомот, и тури ги на врата си; 3 и прати ги на едомския цар, на моавския цар, на царя на амонците, на тирския цар и на сидонския цар чрез ръката на ония посланици, които са дошли в Ерусалим при Юдовия цар Седекия; 4 и дай им заръчка за господарите им, като речеш: Така казва Господ на Силите, Израилевият Бог: Така да кажете на господарите си - 5 Аз чрез голямата Си сила и чрез простряната Си мишца съм направил земята, както човека и животните, които са по лицето на земята; и давам я на когото благоволя.

Това ви показва, кой поставя и сваля управниците на земята и прави както Той иска

6 И сега дадох всички тия земи в ръката на слугата Си Навуходоносора, вавилонския цар; тоже и полските зверове дадох нему за да му слугуват. 7 И всичките народи ще слугуват нему, на сина му и на внука му, докле дойде времето и на неговата земя; и тогава много народи и велики царе ще поробят и него.

Вижте-казва, че всички ще слугуват на Навохудоносор и това е факта и до днес, и когато Господ приключи с него-много народи ще поробят и него. Но това не е станало-знаем, че Навохудоносор умря в мир-за какво става въпрос тук? Белите хора владеят света дори и до днес! И много народи ще са необходими за да унищожат Вавилон.
Нека го видим в Даниил 2 глава. Цялото нещо е-трябва да намерите кой кой е. И днес всичко се изпълнява.

1 И във втората година от царуването на Навуходоносора, Навуходоносор видя сънища, от които духът му се смути и сънят побягна от него. 2 Тогава царят заповяда да повикат врачовете и вражарите, омаятелите и халдейците, за да явят на царя сънищата му. И тъй, те влязоха и застанаха пред царя. 3 И царят им рече: Видях сън; и духът ми се смущава за да разбера съня.

Царят е повикал всичките мъдреци, но те не са могли да кажат нито съня, нито значението на този сън. Защото Царят беше видял този сън, но беше го забравил

10 Халдейците отговаряйки пред царя рекоха: Няма човек на света, който да може да яви тая царска работа; защото няма цар, господар, или управител, който да е изискал такова нещо от врач, или вражар, или халдеец. 12 Затова царят се разгневи много и се разяри, и заповяда да погубят всичките вавилонски мъдреци. 13 И тъй като излезе указът да се умъртвят мъдреците, потърсиха Даниила и другарите му за да ги убият.

Царят им е плащал за да му дават съвети и да му казват какво става. И сега Царят иска да ги избие всичките-защото не са му нужни след като не могат да му кажат съня. И ето-потърсили са и Даниил и неговите съподвижници за да ги убият. Вижте-никой не ги е бил повикал от първо. И сега вече Даниил е знаел какъв е съня и какво е значението му

24 И тъй, Даниил влезе при Ариоха, когото царят бе назначил да погуби вавилонските мъдреци, и като влезе рече му така: Недей погубва вавилонските мъдреци. Въведи ме пред царя, и аз ще явя на царя значението на съня.

И ето-Даниил е разказал и съня и е дал и значението му. Ние-Израел, знаем какво върши Господ, но нас не ни питат днес. А ще дойде време да ни питат...

31 Ти, царю, си видял, и ето голям образ. Тоя образ, който е бил велик, и чийто блясък е бил превъзходен, е стоял пред тебе; и изгледът му е бил страшен.

Това е била огромна и страшна статуя

32 Главата на тоя образ е била от чисто злато, гърдите му и мишците му от сребро, коремът му и бедрата му от мед, 33 краката му от желязо, нозете му отчасти от желязо, а отчасти от кал. 34 Ти си гледал догдето се е отсякъл камък, не с ръце, който е ударил образа в нозете му, които са били от желязо и кал, и ги е строшил.

И ето-камък се е откъснал без ръце и е ударил тази статуя в нозете и тя се е пръснала. Тази статуя представя света от Навохудоносор дори и до днес. Но защо в нозете-защото това е времето когато цялата тази статуя ще се разпадне

35 Тогава желязото, калта, медта, среброто и златото са се строшили изведнъж, и са станали като прах по гумното лете; вятърът ги е отнесъл, и за тях не се е намерило никакво място. А камъкът, който ударил образа, е станал голяма планина и е изпълнил целия свят.

Обърнете внимание, че тази Канара не се е върнала отново на небето, но е изпълнила целият свят. И няма да ходи никъде, но ще е тук! Това е Исус и днес само десетте пръста са останало-Европейският Съюз. А ние знаехме, че Англия ще отпадне, защото е протестантска нация. Сега ще дойде на мястото на Англия Римо католическа нация.

36 Това е сънят; и ще кажем пред царя значението му. 37 Царю, ти си цар на царете, на когото небесният Бог даде царство и сила, могъщество и слава; 38 и където и да живеят човеците, горските зверове и небесните птици, Той ги е дал в твоята ръка, и те е поставил господар над всички тях. Ти си оная златна глава.

И където и да живеят хората по земята-Навохудоносор ги управлявал. И това никога не се е случило до тогава, но само от самото начало-при Нимрод

39 И подир тебе ще се издигне друго царство по-долно от твоето, и друго трето царство от мед, което ще обладае целия свят.

Всичките Царства владели света са дошли от Навохудоносор. Последната Империя е Римската Импария и тя трябва да пада и се изправя десет пъти. Имаме урок за това

40 Ще се издигне и четвърто царство яко като желязо, понеже желязото строшава и сдробява всичко; и то ще строшава и стрива както желязото, което строшава всичко. 41 А понеже си видял нозете и пръстите отчасти от грънчарска кал и отчасти от желязо, това ще бъде едно разделено царство; но в него ще има нещо от силата на желязото, понеже си видял желязото смесено с глинена кал.

И това са Вавилон, Мидо Персия, Гърция и Римската Империя. Днес Римската Империя е възстановена и е Евопейският Съюз

44 И в дните на ония царе небесният Бог ще издигне царство, което до века няма да се разруши, и владичеството над което няма да премине към други люде; но то ще строши и довърши всички тия царства, а само то ще пребъде до века.

Това е Бога от небето. И какво ще направи-ще завладее целият свят. Но вижте-сънят показва една статуя-едно нещо е. И не се дели. Минава от една в друга Империя. Но не прекъсва! Спомнете си, че много народи щяха да служат на Навохудоносор. Но ако гледаме повърхностно на това-може да ни се стори, че има разногласие-кои са тези народи дето са служили и ще служат на Вавилон?

45 Както си видял, че камък се е отсякъл от планината, не с ръце, и че е разтрил желязото, медта, калта, среброто и златото, великият Бог открива на царя онова, което има да стане по-после. Сънят е истинен, и тълкуванието му вярно.

Ние знаем цялата история и виждаме факта-днес имате Европейският Съюз и както знаем, първо е била Вавилонската Империя, после Мидо-Персия, после Гърция, после Рим и ето сега коя е Империята.
Но нека видим Данаил 5 глава и да видим как е приключил Вавилон Велики.

1 Цар Валтасар направи голям пир на хиляда от големците си, и пиеше вино пред хилядата. 2 Когато пиеше виното, Валтасар заповяда да донесат златните и сребърните съдове, които дядо му Навуходоносор беше задигнал от храма, който бе в Ерусалим, за да пият с тях царят и големците му, жените му и наложниците му.

Валтасар е сина на Навохудоносор. И вижте какво е направил, като се е понапил-заповядал е да донесат златните съдове от Храма-голяма грешка! Навохудоносор съсипа Ерусалим, но не съсипа Господа...

3 Тогава донесоха златните съдове, които бяха задигнати от храма на Божия дом, който бе в Ерусалим; и с тях пиеха царят и големците му, жените му и наложниците му. 4 Пиеха вино и хвалеха златните, сребърните, медните, железните, дървените и каменните богове.

Вижте какво са хвалели! Материялните неща-както е и днес

5 В същия час се появиха пръсти на човешка ръка, които пишеха, срещу светилника, по мазилката на стената на царския палат; и царят видя тая част от ръката, която пишеше. 6 Тогава изгледът на лицето на царя се измени, и мислите му го смущаваха, така щото ставите на кръста му се разхлабиха, и колената му се удряха едно о друго.

Когато коленете ти удрят едно от друго-това е невероятен страх

7 Царят извика с голям глас да въведат вражарите, халдейците и астролозите, на които вавилонски мъдреци царят проговаряйки рече: Който прочете това писание и ми яви значението му ще бъде облечен в багреница, златна огърлица ще се окачи около шията му и ще бъде един от тримата, които ще владеят царството.

Този Цар е бил в голям проблем-нали? Но тези хора не са могли да му отговорят. Тогава майка му е казала, че има в Царството някой, дето може да отговори на въпроса. Вижте-никой не обръща внимание на робите докато не дойде принудата

13 Тогава Даниил биде въведен пред царя. Царят проговаряйки рече на Даниила: Ти ли си оня Даниил, който си от пленените юдейци, които дядо ми царят доведе от Юдея?

Нека видим какво каза Даниил. Валтасар искаше да награди Даниил ако успее да му каже какви са тези думи... Но Даниил му каза-дай наградите си на друг, но аз ще ти кажа какво пише тук. Ако искате да знаете какво мисли Господ-потърсете Израилянин и ще ви каже. Разбира се говорим за тези Израиляни дето наистина служат на Бога

17 Тогава в отговор Даниил рече пред царя: Подаръците ти нека останат за тебе, и дай на другиго наградите си; все пак аз ще прочета на царя написаното, и ще му явя значението му.

Данаил е свещеник и може да каже какво казва Господ

25 И ето, писанието, което се написа: М"не, М"не, Т"кел, упарсин. 26 Ето и значението на това нещо: М"не, Бог е преброил дните на твоето царство, и го е свършил; Господ е приключил с твоето Царство. 27 Т"кел, Претеглен си на везните, и си бил намерен недостатъчен;

Ти беше претеглен и се намери, че не ставаш

28 П"рес, Раздели се царството ти, и се даде на мидяните и персите.

И докато Царя е бил още на трона-Царството е било вече дадено на Мидяните и Персите

29 Тогава Валтасар заповяда, та облякоха Даниила в багреницата, окачиха златната огърлица около шията му, и прогласиха за него да бъде един от тримата, които да владеят царството. 30 В същата нощ царят на халдейците Валтасар биде убит.

В същата нощ Господ предаде Валтасар на смърт

31 И мидянинът Дарий, който бе около на шестдесет и две години, взе царството.

Видяхме ли много народи да свалят долу Вавилон? НЕ! Дарий е взел Царството чрез убийството на Валтасар в същата нощ. Поради това, което направи този Цар-пи от свещените съдове на Господа!
Кои са Мидяните-Руснаците. Не видяхме някакви велики битки-нали? Но тогава за кой Вавилон става въпрос когато говорим за Вавилон от нашето време?
Нека видим 2 Летописи 36 глава-това е последният ни Цар, който сме имали въобще. И той е последният от последните три. Господ ги мразеше и те мразеха Бога.

11 Седекия бе двадесет и една година на възраст когато се възцари и царува единадесет години в Ерусалим. 12 Той върши зло пред Господа своя Бог; не се смири пред пророк Еремия, който му говореше из Господните уста.

И за това Господ го е отстранил. Тогава Господ се е опитвал още да задържи поне Юда в земята им, но вижте-Царете не са искали да го слушат

13 А още се и подигна против цар Навуходоносора, който го бе заклел в Бога в подчиненост; и закорави врата си, и упорствува в сърцето си да се не обърне към Господа Израилевия Бог.

Господ дори е направил сделка между Вавилон и този Цар на Юдея и при това сделката е била пред Господа

17 Затова Той доведе против тях халдейския цар, който изби юношите им с нож, вътре в дома на светилището им, и не пожали ни юноша, ни девица, ни старец, ни белокос; всичките предаде в ръката му. 20 А оцелелите от нож отведе във Вавилон гдето останаха слуги нему и на синовете му до времето на персийското царство;

Вижте-Навохудоносор е унищожил Храма и е завел останалите живи да бъдат във Вавилон и после-в Персия. Вижте какво пише. И помнете, че статуята е една. И всичките след Вавилон са бели хора. Така е и Вавилон. И каквото и да е ставало-било си е все още Вавилонското Царство.
Ездра 5 глава. Когато разберете това, ще разберете какво пише за Вавилон в цялата Библия. А първият Владетел след Нимрод над целия свят е бил Навохудоносор.

12 Но понеже бащите ни разгневиха Бога на небето, Той ги предаде в ръката на вавилонския цар Навуходоносора, халдееца, който събори тоя дом и пресели людете във Вавилон.

Прочетохме го това-нали? Господ направи това

13 Но в първата година на вавилонския цар Кир, цар Кир издаде указ, за да се построи тоя Божий дом.

Момент сега-в първата година на Цар Кир-Цар на Вавилон? Но той е бил Цар на Персия! Вижте-Вавилон си остава Царството на езичниците-започнало е с Навохудоносор.
Нека видим идването на тази последна Империя-хората гледат Европейският Съюз, но не разбират какво е този Съюз-Откровението 13 глава. Господ е предавал Царството от езичници на езичници, на езичници. Вижте Иранците-те не са араби-те са езичници. И Русия и Иран са си много близки-защото това са Мидяните и Персийците. Вижте-Римската Империя трябва да пада и става десет пъти!

1 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.

В 7 глава на Данаил са посказани тези 7 глави. Когато Исус се завърне-Европа ще е управлявана от 10 нации-10 рога! Ние дори имаме и имената им. Англия беше една от тях, но ще бъде заменена от друга държава. Утре ще сте по разните църкви и няма да знаете нищо, какво става и какво иде в света

2 И звярът, който видях приличаше на леопард,

Това е Гръцката Империя

и краката му бяха като крака на мечка,

Това представя Мидо-Персия

устата му като уста на лъв;

Това е Вавилонската Империя

и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт
3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра; 5 И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца. 6 И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата.

И той промени времена и закони. От къде е неделята? Папата вече говори неделята да бъде денят за християните. Кой ви казва, че можете да ядете всичко? Кой ви праща на небето? Защо не прочетете в Бибилята пооне един път, че Исус и апостолите са влезли в църквата в неделя? Тогава от къде е неделята-от змеят

7 И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ.

И този човек е получил власт да воюва със светиите и да ги победи. И да ги победи? Точно така-ще убие тези които наистина знаят истината. За 3.5 години ще ги преследва и убива. Само тези дето знаят за Мястото на Безопасност ще спасят себе си. А светиите са тези които пазят Закона и вярата в Исус.
Нека видим, кой е този звяр-Откровението 17 глава-как е наречен този звяр.

1 И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница, която седи на много води;

Господ има 7 ангела дето ще надуват седем тромпета. И винаги след всеки от тях-ще става нещо страшно на земята. Те не правят страшното-те го обявяват. Кои са тези много води-много народи. Коя е блудницата-църквата, която казва, че е от Бога, но не е

2 с която блудствуваха земните царе, и земните жители се опиха от виното на нейното блудствуване.

Вижте царете на света-отиват при папата и му целуват пръстена. Прекланят се пред властта му. И някои казват-ние сме баптисти-не-вие сте католици. Някои-ние сме евангелисти-не-вие сте католици. Други-ние сме петдесетници-не-католици сте. Адвентистите-католици сте. Защото пазите същото, което и Римо католическата църква. Дори и не знаете какво е пепелната сряда-а те ви потготвят за белега на знака. А блудството на тази блудница е лошата религия

3 И тъй, той ме заведе духом в една пустиня, гдето видях жена, седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога.

Кои са тези седем глави-Вавилон, Мидо-Персия, Гърците-четири глави, защото Александър е умрял млад. И Рим-седем!

4 Жената бе облечена в багреница и червено и украсена със злато, със скъпоценни камъни и с бисери, и държеше в ръката си златна чаша, пълна с мръсотии и с нечистотиите от нейното блудствуване.

Никой не обръща внимание и на това-как са облечени Римските католици?

5 И на челото й имаше написано това име: Тайна; великий Вавилон, майка на блудниците и на гнусотиите на земята.

Вавилон е все още тук и е тайна, защото хората не знаят, че Римо католическата църква и системата й е Вавилон. Нищо не е изчезнало-само се променя от едно на друго. А майката на блудниците-Римо католическата църква и дъщерите й-всички протестантски църкви-всичките. И православната също е от тях. Мартин Лутер е портестирал против какво-против това, че папата не е безгрешен. И това е всичкото! Не е отменил нищо от лъжерелигията на тази църква. Отменил ли е Коледата, Великдена, неделята, върнал ли е 10те заповеди-НЕ!

6 И видях, че жената се беше опила от кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици; и като я видях, зачудих се твърде много.

Дори и Исус умря по времето на Римската Империя

7 Но ангелът ми рече: Защо се зачуди? Аз ще ти кажа тайната на жената и на звяра, който я носи, който има седемте глави и десетте рога. 8 Звярът, който си видял, беше, но го няма; обаче, скоро ще възлезе из бездната и ще отиде в погибел. И земните жители, всеки, чието име не е написано в книгата на живота от създанието на света, ще се зачудят, когато видят, че звярът беше и го няма, но пак ще дойде.

Звярът дето беше и не е, но пак ще дойде? Все още е тайна-хората не знаят какво става в света днес.
Нека видим кои ще са тези

12 и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра;

По времето на Даниил тези не са имали Царство, но днес получават такова.

13 те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт; 14 те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни.

Тези ще се опитат да правят война с Агнето-да виждате някой днес да воюва с Исус Христос? НЕ! Защото Исус не е дошъл все още. А спомнете си статуята-канарата ще я удари в нозете-защото това е останало от нея. Ние живеем във времето на последната част на статуята

15 Каза ми още: Водите, които си видял, гдето седи блудницата, са люде и множества, народи и езици.

Най-голямата религия е Римо католическата и от нея са дошли всичките християнски църкви днес-вижте, какво пазят.
Еремия 51 глава и ще видим за кой Вавилон става въпрос. Спомнете си, че Валтасар беше убит и Дарии наследи Царството.

1 Така казва Господ: Ето, Аз повдигам разрушителен вятър против Вавилон И против ония, които живеят всред разбунтувалите се против Мене. 2 И ще изпратя върху Вавилон веячи, Които ще го отвеят; и ще оголят земята му, Защото в деня на злощастието ще бъдат отвред против него.

Кога ще направи това Господ-в деня на мъката-Великата Скръб

3 Стрелец срещу стрелец нека запъва лъка си, И срещу онзи, който се големее с бронята си; Не жалете младежите му, Обречете на изтребление цялата му войска. 4 Ще паднат убити в Халдейската земя, И прободени по улиците на градовете й.

Това е Третата Световна Война

5 Защото нито Израил, нито Юда е оставен От своя Бог, от Господа на Силите, Ако и да е пълна земята им с беззаконие Против Светия Израилев.

И Бог вижте какво казва-не е забравил своя народ-Израел. Някои ви казват, че Бог оставил народа си-Израел. Те лъжат сами себе си

6 Бягайте отсред Вавилон Та отървете всеки живота си; Да не загинете в беззаконието му: Защото е време за въздаяние от Господа, Който ще му отдаде отплата.

Първото нещо е-бягайте от тази фалшива доктрина в която сте повярвали!

7 В ръката Господна Вавилон е бил златна чаша, Която опиваше целия свят; От виното му пиеха народите, Затова народите избезумяха.

Не прочетохме ли това в Откровението? Народите са пили от фалшивата доктрина

8 Внезапно падна Вавилон и се разруши; Лелекайте за него; Вземете балсама за раната му Негли се изцели. 9 Опитахме се да целим Вавилон, но не се изцели; Оставете го, и нека отидем всеки в страната си, Защото присъдата му стигна до небето, И се възвиси дори до облаците.

Народите ще се бият против Вавилон. Господ казва, че ще избие третата част от хората на земята. И след това всеки ще се върне в земята си. Но къде ще идете вие-Израел-вие знаете ли? Защото вие сте забравили дори и земята си

10 Господ изяви правдата ни; Дойдете и нека прикажем в Сион Делото на Господа нашия Бог. 11 Изострете стрелите, дръжте здраво щитовете; Господ възбуди духа на мидийските царе, Защото намерението Му против Вавилон е да го изтреби; Понеже това е въздаянието от Господа, Въздаяние за храма Му.

Русия и съюзниците й ще се бият против Вавилон. Но това не е станало по времето на Новхудоносор

13 О ти, който живееш край много води, Който изобилваш със съкровища, Краят ти дойде, Границата на сребролюбието ти.

Същото го прочетохме в Откровението-нали?

47 Затова, ето, идат дни, Когато ще извърша съд върху идолите на Вавилон; И цялата му земя ще се посрами, Като паднат всичките негови всред него убити. 48 Тогава небесата и земята и всичко що е в тях Ще възкликнат над Вавилон; Защото изтребителите ще дойдат против него от север, казва Господ.

Кои са най-на север-Русия!

49 Както Вавилон направи да паднат Израилевите убити, Така и във Вавилон ще паднат убитите на цялата страна.

Това е битката в Армагедон. И тогава всички ще участват в нея.
Откровението 18 глава-защото казва, че Вавилон ще падне. Хората не разбират-вие живеете в Династията на Езичниците-белите хора.

1 След това видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава. 2 Той извика със силен глас, казвайки: Падна, падна великият Вавилон и стана жилище на бесовете, свърталище на всякакъв нечист дух и свърталище на всякаква нечиста и омразна птица;

Вавилон ще падне. Спомнете си-статуята е една. Започнало е с първата Империя, все още продължава. Сега обаче се нарича Великият Вавилон

3 защото всички народи пиха от виното на нейното разпалено блудствуване, и земните царе блудствуваха с нея, земните търговци се обогатиха от безмерния й разкош. 4 И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й;

Това го прочетохме и в Еремия. Махнете се от тази фарлшива религия в която сте повярвали! Няма да вървите на небето. И това, което не знаете-ще ви убие

9 И земните царе, които са блудствували и живели разкошно с нея ще заплачат и заридаят за нея, когато видят дима от изгарянето й. 10 Отдалеч ще стоят поради страх от мъките й и ще казват: Горко, горко на тебе, велики граде Вавилоне, крепки граде, понеже в един час дойде съдбата ти!

Не говорим тук за Ирак. Тук говорим за света на Езичниците. И ето-краят идва 24 И в него се намериха кърви от пророци и от светии и от всичките заклани на земята. Езичниците владеят цялата земя днес. Но вижте-Господ ще се занимае с тях.
Исаия 13 глава-трябва да знаем какво идва и как да спасим себе си.

1 Пророчество за Вавилон наложено във видение на Исаия Амосовия син: - 2 Дигнете знаме на гола планина, Извикайте с висок глас към тях, помахайте с ръка, За да влязат във вратите на благородните. 3 Аз заповядах на посветените Си, Повиках още и силните Си, за да извършат волята на гнева Ми, - Да! ония, които се радват на Моето величие.

Говори тук за Русия-те ще играят последната роля

4 Гласът върху планините на множество приличаше на голям народ! Шумен глас от царството на събраните народи! Господ на силите преглежда войнството Си за бой.

Господ прави това и са много народи

5 Те идат от далечна страна, От небесните краища, Дори Господ и оръжията на негодуванието Му, За да погуби цялата земя.

Идват от края на земята. Когато сте в края на Русия и ако продължите-къде ще идете-на запад в Аляска-Америка. Защото Русия се простира до края на изтока. От Русия отивате в Аляска-запада

6 Лелекайте, защото денят Господен наближи, Ще дойде като погибел от Всемогъщия. 9 Ето денят Господен иде, Лют, с негодуване и пламенен гняв, За да запусти земята И да изтреби от нея грешните й, 10 Защото небесните звезди и съзвездия Не ще дадат светенето си; Слънцето ще потъмнее при изгряването си, И луната не ще сияе със светлината си.

Исаия ни показва, какви ще са признаците за това време.
И ето ви признаците сега-Откровението 6 глава

12 И видях, когато отвори шестия печат, че стана голям трус: слънцето почерня като козиняво вретище, и цялата луна стана като кръв; 13 небесните звезди паднаха на земята, като когато смоковница, разклащана от силен вятър, мята неузрелите си смокини;

Исаия ни казва същото нещо-нали?

14 небето биде преместено като свитък, когато се свива; и всички планини и острови се вдигнаха от местата си. 15 И земните царе, големците и хилядниците, богатите и силните, всеки роб и всеки свободен се скриха в пещерите и между скалите на планините

Защо искат да се скрият-защото ще видят Господа и ще разберат, че това е нещо съвсем реално. Те дори и не могат да разберат, че и тогава да се покаят-Господ ще им прости

16 и казват на планините и на скалите: Паднете върху нас и скрийте ни от лицето на седящия на престола и от гнева на Агнето; 17 Защото е дошъл великият ден на Неговия гняв; и кой може да устои?

Нека се върнем отново на Исаия 13 глава и ще видим какво ще става. Дали искате да сте наоколо когато това става?

11 Ще накажа света за злината им, И нечестивите за беззаконието им; Ще направя да престане големеенето на гордите, И ще смиря високоумието на страшните. 12 Ще направя човек да е по-скъп от чистото злато, Да! хората да са по-скъпи от офирското злато. 13 Затова ще разклатя небето, И земята от търсене ще се премести, При гнева на Господа на Силите, В деня на пламенната Му ярост. 14 Те ще бъдат като гонена сърна, И като овце, които никой не събира; Ще се връщат всеки при людете си. И ще бягат всеки на земята си. 15 Всеки, който се намери, ще бъде пронизан; И всичките заловени ще паднат под нож. 16 Младенците им, тоже, ще бъдат смазани пред очите им; Къщите им ще бъдат ограбени и жените им изнасилвани.

Ще платите огромна цена поради невежеството си. И това ще направят Руснаците и няма да имат жал за никого. Но вие не знаете тези неща-защото не четете

19 И с Вавилон, славата на царствата, Красивият град, с който се гордеят халдеите, Ще бъде както, когато разори Бог Содома и Гомора:

Нека видим Откровението 19 глава

11 След това видях небето отворено, и ето бял кон, и Оня, Който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно.

Това е Исус

12 Очите Му бяха огнен пламък, на главата Му бяха много корони и носеше написано име, което никой не знаеше, а само Той; 13 и беше облечен в дреха, попръскана с кръв; и името Му беше Божието слово.

Знаем, че това е Исус

14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне.

В Матей 25 глава ви казва, че ще дойде и всичките ангели с него

15 Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий. 16 И на дрехата и на бедрото Му имаше написано име: Цар на царете, и Господ на господарите.

С кого идва да се занимае-

19 И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство.

Кой с ума си би искал да воюва с Исус и неговите ангели-не е възможно да бъде победен. Това ви показва колко безумни са хората

20 И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.

Тези двама души няма дори и да бъдат на съд-Исус ще ги хвърли веднага в огненото езеро. И в Исаия 66 глава ви казва, че те ще са там за тези 1000 години-и след това-във вечността

21 А останалите бидоха избити с меча на яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата Му. И всичките птици се наситиха от месата им.

И избитите ще са така много, че Господ ще доведе зверовете и птиците за да ги ядат. Много хора ще измрат.
Нека видим още един път тази битка-Захария 14 глава. Преди дори да започне Милениума-тази битка трябва да се състои. Тези неща идат, сестри и братя. Не крийте главите си в пясъка-време е да научите какво иде и каво да правите за да спасите себе си.

1 Ето, ден от Господа иде, Когато богатството ти ще се раздели всред тебе като обир. 2 Защото ще събера всичките народи На бой против Ерусалим; Градът ще бъде превзет, Къщите ще бъдат обрани, И жените изнасилвани, И половината от града ще отиде в плен; А останалите люде не ще бъдат изтребени от града.

И това ще стане. Ако някой мисли да отива в Ерусалим-не правете това!

3 Тогава Господ ще излезе И ще воюва против ония народи Както когато воюва в ден на бой. 4 В оня ден нозете Му ще застанат На Елеонския хълм, който е срещу Ерусалим на изток; И Елеонският хълм ще се разцепи През средата си към изток и към запад, Така че ще се образува твърде голям дол, Като половината от хълма се оттегли към север, И половината му към юг.

Когато Исус слезе, нозете му ще стъпят на тази планина и тя ще се разцепи на половина

5 И ще побегнете през тоя дол на Моите хълмове, Защото долът на хълмовете ще стига до Асал; Да! ще побегнете както побягнахте от земетръса В дните на Юдовия цар Озия. И Господ мой Бог ще дойде, - И всичките свети ангели с Тебе.

Какви са тези светии-това са тези дето ще посрлещнат Исус вър въздуха-1 Солунци 4 глава. Ангелите не са светиите-обърнете внимание

9 И Господ ще бъде цар върху целия свят; В оня ден Господ ще бъде един, и името Му едно.

И това е правителството на Господ. То ще бъде в Ерусалим

16 И всеки, който остане От всичките народи, Които са дохождали против Ерусалим, Ще възлиза от година на година Да се кланя на Царя, Господа на Силите, И да празнува празника на колибите.

Последният Празник дето пазим е именно този-На Колибите. И ще ги пазим

17 И ако някои от домочадията на света Не възлизат в Ерусалим Да се поклонят на Царя, Господа на Силите, На тях не ще има дъжд.
Матей 25 глава

31 А когато дойде Човешкият Син в славата Си, и всичките [свети] ангели с Него, тогава ще седне на славния Си престол. 32 И ще се съберат пред Него всичките народи; и ще ги отлъчи един от други, както овчарят отлъчва овцете от козите;

И Господ ще отдели праведните от неправедните!
Езекил 43 глава-когато Исус дойде, първо ще иде в пустинята. Точно както когато изведе Израел от Египет. И тогава не отиде директно в Ерусалим. И там ще очисти народа от тези дето трябва да бъдат очистени. И докато е в пустинята-възкресени ще построят Храма за него в Ерусалим.

1 После ме заведе при портата, която гледа към изток; 2 и ето, славата на Израилевия Бог идеше от източния път; гласът Му беше като глас на много води и светът сияеше от славата Му.

Обърнете внимание, че ще дойде от изток, а не от небето този път

4 И Господната слава влезе в дома през пътя на портата, която гледа към изток.

Това е Храма дето Зарувавел ще му построи

5 И Духът ме дигна и ме заведе във вътрешния двор; и, ето, домът бе пълен с Господната слава. 6 И чух едного да ми говори из дома; и човек стоеше при мене и ми рече: 7 Сине човешки, това е мястото на престола Ми, и мястото на стъпалата на нозете Ми, гдето ще обитавам всред израилтяните до века и Израилевият дом няма вече да омърси светото Ми име, ни те, ни царете им, с блудствата си или с труповете на идолитеси на високите си места.

И като отиде в Храма, ще говори с Езекил-това е в бъдещето. И Исус ще владее над Израел за винаги. Но Израел е в робство... За кое време става въпрос тук?
Лука 1 глава-къде е този трон.

26 А в шестия месец ангел Гавриил бе изпратен от Бога в галилейския град наречен Назарет, 27 при една девица, сгодена за мъж на име Иосиф от Давидовия дом; а името на девицата бе Мария.

И какво й каза

30 И ангелът й рече: Не бой се, Марио, защото си придобила Божието благоволение. 31 И ето, ще зачнеш в утробата си и ще родиш син, Когото ще наречеш Исус.

Ангела й донесе това име-от небето. Чие е това име? Това е името на Отец, което даде на Исус Христос

32 Той ще бъде велик, и ще се нарече Син на Всевишния; и Господ Бог ще Му даде престола на баща Му Давида. 33 Ще царува над Якововия дом до века; и царството Му не ще има край.

И ще управлява света от Ерусалим, като седи на трона на Давид.
Нека видим какво обещава Исус на тези които го следват както той иска-Откровението 3 глава

20 Ето стоя на вратата и хлопам; ако чуе някой гласа Ми и отвори вратата, ще вляза при него и ще вечерям с него, и той с Мене.

Ако отворите съзнанието си за Исус Христос

21 На този, който победи ще дам да седне с Мене на Моя престол, както и Аз победих и седнах с Отца Си на Неговия престол.

Той ви обещава също да седите на един от троновете на Давид. Нека видим това в Псалм 122

1 Зарадвах се, когато ми рекоха: Да отидем в дома Господен. 2 Ето, нозете ни стоят Отвътре портите ти, Ерусалиме.

Това означава, че Ерусалим ще е Дома на Господа

3 Ерусалиме, който си съграден Като град сглобен ведно; 4 Гдето възлизат племената, Господните племена. Според надеждите на Израиля, За да славят името Господно.

Дори и народите ще трябва да отиват в Ерусалим и да служат на Бога

5 Защото там са поставени престоли за съд, Престолите на Давидовия дом.

Троновете на дома на Давид-и на тях ще седят светиите, защото ще управляват.Нека ви покажа това-Откровението 20 глава

4 И видях престоли; и на тия, които бяха насядали на тях бе дадено да съдят; видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелствуването си за Исуса, и поради Божието слово, и на ония, които не се поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и на ръката си; и те оживяха и царуваха с Христа хиляда години.

Повече от едни трон-нали? И те ще управляват заедно с Исус за хиляда години

5 Другите мъртви не оживяха докле не се свършиха хилядата години. Това е първото възкресение.

Хората са цял живот в църкви и дори и не знаят, че има две възкресения

6 Блажен и свет оня, който участвува в първото възкресение; над такива втората смърт не ще има сила; а те ще бъдат свещеници Богу и на Христа и ще царуват с Него хиляда години.

Ако сте в първото възкресение-вече не можете да умрете и освен това ще управлявате света. Вие ще сте богове.
Нека видим Исаия 14 глава

1 Защото Господ ще се смили за Якова, И пак ще избере Израиля. И ще ги настани в земята им; И чужденците ще се присъединят към тях, И ще се прилепят към Якововия дом.

Тогава хората по света ще разберат, че Исус изглежда както негрите...

2 Племената ще ги вземат и ще ги заведат на мястото им; И Израилевият дом ще ги наследи в земята Господна За слуги и слугини; Те ще пленят пленителите си, И ще владеят над притеснителите си.

Тогава вие ще сте босовете, но няма да се държите с тях както те се държаха с вас

3 И в деня, когато Господ те успокои от скръбта ти, От неволята ти и от жестоката работа, В която ти бе поробен, 4 Ще употребиш това иносказание против вавилонския цар, като речеш: Как престана насилникът! престана скубачът на злато! 5 Господ строши тоягата на нечестивите, Скиптъра на владетелите, 6 Който яростно поразяваше племената С непрестанно биене, Който властвуваше с гняв над народите, С преследване, което никой не въздържаше. 7 Цялата земя се успокои и утихна; Възклицават с песни;

От както Езичниците са завзели света-все войни и войни. Но след като Исус дойде, земята ще се успокои. И Господ ще седи в Ерусалим и ще управлява. Няма да има вече убити от пистолет, дори и животните няма да повреждат. Нека видим какво още ще бъде-Исаия 65 глава-Господ няма да отхъври тази земя и небето, но ще ги възстанови

17 Понеже, ето, създавам ново небе и нова земя; И предишните неща няма да се спомнят, Нито ще дойдат на ум. 18 Но вие веселете се и радвайте се винаги В онова, което създавам; Защото, ето, създавам Ерусалим за радост, И людете му за веселие,

Хората дето са се обявили за Юдеи-те радват ли се днес? НЕ! Защото постоянно са под стрес, че някой ще ги нападне...

19 Аз ще се радвам на Ерусалим, И ще се веселя за людете Си, И няма да се чува вече в него глас на плач Нито глас на ридание. 20 Там не ще има вече младенец, който да живее само няколко дни, Нито старец, който да не е изпълнил дните си; Защото дете ще умре стогодишният, А грешник ако умре стогодишен ще бъде считан за проклет.

Господ ще възстанови дългият живот. Дете ще умира на сто години... И ще ви даде сто години за да оправите пътищата си

25 Вълкът и агнето ще пасат заедно, И лъвът ще яде слама както вола, И храна на змията ще бъде пръстта. Не ще повреждат нито ще погубват В цялата Ми света планина, казва Господ.

Дори и кръвожадните животни няма да ядат месо вече. Няма да има повече убийства. Децата ще могат да играят със змии. Езекил 47 глава. Тази земя е съсипана-замърсена във всичко. И Господ ще я изчисти. Той не може да живее в замърсена среда.

1 Тогава ме върна при вратата на дома; и, ето, вода извираше изпод прага на дома към изток; защото лицето на дома бе към изток; и водата слизаше изпод дясната страна на дома, при южната страна на олтара. 2 После ме изведе по пътя на северната порта, и ме преведе наоколо по външния път към външната порта, по пътя на портата, която гледа към изток; и, ето, вода течеше от дясната страна. 4 Пак премери хиляда, и ме преведе през водата; водата бе до колене. Пак премери хиляда, и ме преведе; водата бе до кръста. 5 После премери хиляда, и беше станала река, през която не можах да премина; защото водата беше се издигнала и бе станала вода за плуване, река непроходима. 6 И рече ми: Видя ли сине човешки? Тогава като ме заведе, върна ме към брега на реката. 7 А когато се върнах, ето, при брега на реката твърде много дървета и от двете й страни. 8 Тогава ми рече: Тая вода изтича откъм източната страна, слиза към полето, и се влива в морето; и когато се излее в морето водата му ще се изцери. 9 И всяко одушевено, с което морето изобилва, ще живее на всичките места дето би отишла тая пълна река; и там ще има твърде голямо множество риба по причина, че тая вода е дошла там и, че водите на морето са се изцерили; понеже дето отиде реката всичко ще живее.

Господ ще очисти водите на моретата. Земята ще се изчисти от това, което ние, хората сме извършили по нея

12 А край реката, по бреговете й от двете й страни, ще растат всякакви видове дървета за храна, чиито листа няма да вехнат, нито плодът им да оскъдее; всеки месец ще раждат нов плод, по причина, че водата, която ги пои, изтича из светилището; и плодът им ще бъде за храна, а листът им за изцеление.

И тези дървета ще растат от двете страни на реката. Няма да има вече глад, нито нужда от доктори. Господ ще почисти цялата земя

13 Така казва Господ Иеова: Ето пределите, по които ще наследите земята, като я разделите според дванадесетте Израилеви племена: Иосиф ще има два дяла.

Сега говори за деленето на земята между племената на Израел

21 Така да разделите тая земя помежду си според Израилевите племена. 22 Да я разделите в наследство за вас и за чужденците, които пришелствуват между вас, които родят чада всред вас; тия нека ви бъдат като туземци между израилтяните; нека имат наследство с вас между Израилевите племена. 23 В което племе пришелствува чужденецът, там му дайте наследство, казва Господ Иеова. Нека видим Михей 4 глава

1 А в послешните дни Хълмът на дома Господен Ще се утвърди по-високо от всичките хълмове, И ще се издигне над бърдата, И племена ще се стекат на него.

Това е правителството на Господ

2 И много народи ще отидат и ще рекат: Дойдете да възлезем на хълма Господен, В дома на Якововия Бог; Той ще ни научи на пътищата Си, И ние ще ходим в пътеките Му; Защото от Сион ще излезе поуката, И словото Господно от Ерусалим.

Господ ще учи хората на правда. И това разбира се ще е по времето на Милениума-тук на земята

3 Бог ще съди между много племена, И ще решава между силни народи до далечни страни; И те ще изковат ножовете си на палешници, И копията си на сърпове; Народ против народ няма да дигне нож, Нито ще се учат вече на война. 4 Но ще седят всеки под лозата си и под смоковницата си, Без да има кой да ги плаши; Понеже устата на Господа на Силите изговориха това.

И цялата земя ще е мирна. Тогава Господ ще направи още нещо-Софония 3 глава

8 Затова чакайте Мене, казва Господ, До деня когато се повдигна за да обирам. Защото решението Ми е да събера народите, И да прибера царствата, За да излея върху тях негодуванието Си, Всичкия Си лют гняв; Понеже цялата земя ще бъде погълната От огъня на ревнивостта Ми. 9 Защото тогава ще възвърна на племената чисти устни, За да призоват всички името Господно, Да Му слугуват единодушно.

Исус ще върне всичко както е било в началото. Всички народи ще говорят един език и всички ще служат на Бога след като Исус Христос се завърне и управлява земята.

Благодаря ви за вниманието!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2185710
Постинги: 1220
Коментари: 1483
Гласове: 412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930