Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2014 00:42 - НО ТОВА Е САМО НАЧАЛО НА СТРАДАНИЯ
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 2934 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сестри и братя,

Съвсем на кратко искам да ви кажа, че това, което става в Украйна е всъщност точката на разделяне между севера и изтока от една страна и запада от друга.

Севера е Русия, Изтока е Китай и те са заедно от доста време. Имат подписани договори за взаимопомощ и също правят заедно военни учения-на територията на Русия! 

Библията ясно ни говори, че войските на Европейският Съюз ще воюват с арабите и ще ги завладеят. Също ни казва, че после ЕС ще иска и Русия да се присъедини към тях, но Русия ще им откаже. Тогава те ще атакуват Русия с някакво оръжие от което Руснаците ще са в огромни мъки и ще искат да умрат, но няма да могат. След това-около 5.5 месеца, Русия ще се вдигне и заедно с Китай и всичките им съюзници ще вдигне тази 200 милионна армия, която ще мине през Европа и Турция за да слезе долу в Израел в долината на Магедон-което е Армагедон-и ще направи чудеса по пътя си. Както ни казва Библията: пред тях ще е като райска градина; след тях-гола пустиня. И те няма да пожалят нито стари нито млади. Ще трошат главите на бебета в стените, ще изнасилват жените и ще убиват и млади и стари. И дори и златото, което ЕС ще им предложи-няма да ги подкупи.

Представил съм ви на този блог урока за ЕС и какво е този Съюз-това е възстановената Римска Империя. Точно по пророчествата на Библията.
Представил съм ви и урока за Армагедон-вижте ги!

А сега само ви казвам-света навлезе в последната фаза на "Но това е само начало на страдания". Това са думите на Исус от Матей 24 глава.
От понеделник ще стават големи неща в този свят. Защото определени сили искат да съсипят Русия, но няма да могат. И не защото Руснаците вярват в Бога, но защото те са армията на Бога за последното време. Защото когато те тръгнат-никой не може да ги спре.

А в Армагедон, Господ Исус ще съсипе и двете армии. И тази на ЕС и тази на Руснаците и Китайците с другите им съюзници. Един войник дори няма да излезе жив от онази долина! И ако някой от вас е в армията-вземете мерки докато можете... А другите-не отивайте в армията! Живи няма да излезете от нея!! 

Сестри и братя, живеем в последните гневни години на управлението на човека над земята! Идва управлението на Господ Исус над тази земя и всичките й народи за 1000 години! Ива първото Царство-това на Исус през което време Господ Исус ще осинови всичките народи и те ще станат Израел.

Но-въпросът е да устоим до края! Защото това, което иде в света-и най-богатото ви въображение не може да го опише! 
Исус каза, че това, което ще дойде-такова никога не е имало на света и вече няма да има такова. Никои от ужасите преживени до днес от човечеството не могат да се сравнят с тези които идат! И света изобщо и не знае за това.
Блажени тези които са наясно с пророчествата и се готвят за това, което идва! 

Аз съм онзи страж от Езекил, който предупреждава хората за идещата опасност! Обърнете се към Бога докато е още ден, докато имате време. После може и да е късно за тебе...


Представил съм ви много уроци по Библията-на Израел. Добре е да ги четете, защото ще добиете представа какво трябва вие да направите, за да спасите себе си! Никакво "грабване" няма да има защото никога не е било обещавано от Господ такова нещо! То е една от лъжите на Сатана и мнозина от вас сте повярвали в нея, защото ви дава фалшиво успокоение-лъжа е! 


Предупреждавам ви, че няма още много време в този свят-говорим за време на мир...

Който има очи да види-нека види! 

Света навлиза първо в невероятна икономическа криза, а срлед нея следват глад, размирици, войни.

И нека е ясно: Америка също ще отиде на дъното. Америка не е дори в Библията. Независимо, кой какво ви лъже. Достатъчно е само Русия и Китай да престанат да ползуват долара като основна резервна валута-нещо, за което те така или иначе се готвят от давна. Освен това-те могат да продадат всички държавни облигации закупени от САЩ като по този начин сринат долара. Тук говорим за около 200 милиарда на Русия и над трилион и 200 милиарда на Китай. И те ще действат заедно.

Света не е готов за това, което иде! И скоро.



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. estirbg - "От понеделник ще стават големи неща в този свят."
19.03.2014 19:18
Звучиш като поредния лъжепророк.

"Америка не е дори в Библията. Независимо, кой какво ви лъже."
Ужасно си заблуден, приятелю, Точно Америка е Втория звяр, посочен в Библията.
След малко ще ти намеря статиите, с които да те уверя колко си заблуден в основните си Библейски познания.

http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/09/26/sasht-quot-vtoriiat-zviar-quot-posochen-v-bibleiskoto-proroc.611392

http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/02/sasht-i-vatikana-tandemyt-osyshtestviavasht-noviia-svetoven-.614546

http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/05/sasht-i-vatikana-tandemyt-osyshtestviavasht-noviia-svetoven-.616062
цитирай
2. bojiislujitel - Като съм "фалшив пророк&q...
20.03.2014 14:33
Като съм "фалшив пророк", защо четеш? :)
Това, което си писала показва пълна неосведоменост за това, което става в света и за това, което пророкува Господ в Библията.
Невежеството е затрило много хора. Ти няма да си някакво изключение.
Но ще си спомниш за това, което си писала когато ти дойде времето. Надявам се само, че няма да е твърде късно за тебе, но ми се струва, че ще е...

А ученията на адвентистите от седмият ден-пардон-на Елън Уайт... са ми ясни-тя е лъжепророк и вие трудно мислите. Това е причината да ви лъжат така нагло и вие да приемате лъжите им с радост...

И по този въпрос Библията е ясна: понеже ви сърбят ушите-направили сте си учения според този сърбеж.

Що се касае до това, дали съм заблуден или не-първо отговори: защо след като ти представих въпроси по Библията на твоя блог и ти обеща, че ще отговориш-никога не публикува моите въпроси и никога не им отговори? Дали защото си нямаш и понятие от Бибилята? Сигурно това ще да е причината.

Ха със здраве! :)
цитирай
3. estirbg - Минах да видя "развитието" ти,
20.03.2014 22:19
и констатирах, че все повече затъваш в самозаблужденията си. Най-лошото е, че заблуждаваш хората и с това тежестта на греховете ти надвисват неимоверно. Ако не се отклониш от погрешния път, не аз, а Библията те предупреждава, че ужасни язви ще разяждат плътта ти още приживе, тук на земята. Малко време остана, предупредила съм те:
"17 Сине човешки, поставих те страж за Израилевия дом; слушай, прочее, словото от устата Ми, и предупреди ги от Моя страна.
18 Когато кажа на беззаконника: Непременно ще умреш; а ти не го предупредиш, и не говориш за да предпазиш беззаконника от беззаконния му път та да спасиш живота му, оня беззаконник ще умре в беззаконието си; но от твоята ръка ще изискам кръвта му.
19 Обаче, ако предупредиш беззаконника, но той не се върне от беззаконието си и от беззаконния си път, той ще умре в беззаконието си; а ти си избавил душата си." Езекил 3 глава
п.п. Отговорила съм ти на въпросите, а всичко останало - фундаментът- е в блога ми - не мога всичките си статии отново да ги публикувам като коментари в твоя блог. Питаш - отговорите са при мен, четеш и се коригираш.
И на мен времето ме и скъпо, особено след като съм се убедила, че за теб трудно би имало "зазоряване".
цитирай
4. bojiislujitel - За разлика от вас-адвентистите от ...
22.03.2014 00:16
За разлика от вас-адвентистите от седмият ден-които сте предният ешелон и пълен служител на Сатана в борбата му за унищожаване на колкото може повече хора, при мене всичко е открито.
Няма лъжи, няма измами от сорта, че Исус не пиел вино, че вашата...-не е на Бога де... църква е единствената права църква и ще бъде отнесена на небето, докато земята е пуста, че трябва да се пази Коледата, че козела за отпущане, който понесе греховете на хората е... Сатана, че Америка е звяра от Откровението, че видите ли Пасхата била заменена с причастието на Римските католици-на което кой знае защо вие казвате "Божията вечеря"... и маса още такива лъжи и измами.

При нас-Израел, народа на Бога, всичко е открито и всеки може сам за себе си да провери нещата и да види-факти ли са или са басни и лъжи като вашите.

И освен всичко друго: вашата наглост е пословична-дори и свидетелите на Йехова-които също нямат като вас ама нищо общо с Бога-могат да ви завидят. Вашето лицемерие също е пословично-дори и мормоните не могат да се похвалят с такова...

И така, сестро-погрижи се за себе си! Щото още не занеш, но огненото езеро е вечно. А-това впрочем, че огненото езеро е временно е една от вашите лъжи. Те станаха много... Та мисълта ми е-постарай се докато още имаш време да смириш себе си, за да не е късно за тебе. И търси прощение от Господа. Дори и не знаеш как и на кого да се молиш, но това си е твой проблем. Понеже претендираш за знания, които изобщо не притежаваш, няма да ти обяснявам нищо. :)

И нека ти е ясно-вас Сатана ви е поставил да мътите главите на нещастни хора които не желаят да мислят и проверяват всичко сами!
Аз за разлика от тебе-служа на Бога и нечии лицемерни подигравки и намеци ама никак не ме интересуват!
А освен това-ти си и лъжкиня! Защото след като ти поставих въпросите на твоята страница-на няколко пъти проверявах и ти не ги беше представила! Тоест-за да се явят, ти трябва да ги публикуваш!
Не ме очудва-виждал съм доста лъжци от вас.

Не ми досаждай повече!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2172357
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031