Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2013 19:49 - УЖАСНИТЕ СЪБИТИЯ КОИТО ИДАТ В СВЕТА-СКОРО-И КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ ИСТИНСКИТЕ ХРИСТИЯНИ
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 7821 Коментари: 18 Гласове:
0

Последна промяна: 15.07.2013 20:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Сестри и братя,

Мястото на Безопасност, което е една от най-големите тайни на Библията. Но защо да е такава тайна, след като е в Библията? Защото никой не чете Библията! Вие или поне някои от вас посещавате разни църкви, но там ви проповядват... какво? Четат ли ви Библията? Вие четете ли същото, което те четат? Обясняват ли ви Библията чрез Библията или просто ви говорят за неща нямащи нищо общо с вашето спасение? И така, нека видим, къде е това място на безопасност и кои ще попаднат там. А веднага казвам, че според Библията Царството на Исус ще бъде тук, на тази земя, както и след него идва Царството на Отец и то също ще бъде тук-на Земята, за винаги! Това ни казва Библията! Никой няма да върви никъде по небето-всички и всичко ще си бъде тук. И земята няма да изгори, както мислят някои, но ще се обнови-това означава „нова земя и ново небе”! Защото никой няма да върви никъде и че тази земя е определена от Отец за да обитава на нея заедно с творението си.
Сега нека видим Матей 24 глава

24: 1 И като излезе Исус от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат зданията на храма. 2 А Той в отговор им рече: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: Няма да остане тук камък на камък, който да се не срине.

Това пророчество се изпълни когато Римският генерал Тит завладя Ерусалим след две годишна обсада и съсипа града. Това е станало през 70 година. И понеже Римляните са подпалили града и храма, поради високата температура златото с което е бил обкован храма от вътре се е стопило и е влязло между камъните на храма. Войниците са свалили камък от камък за да вземат това злато и така пророчеството се е изпълнило.

3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на века? 4 Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой; 5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина.

Огледайте се сесри и братя и вежте-кой днес ви казва, че идва в името на... Сатана? Но според това, което ви говорят става ясно при елементарно сравнение с Библията ,че не ви говорят Божието Слово. Тогава-това са именно тези за които ви предупреди Исус Христос-да се пазите от тях. Но вие не четете Библията и как ще знаете от кого да се пазите и как да ги познаете?

Сега нека видим за нашето време, защото ние живеем във времето на това именно пророчество.

15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира),

За какво става въпрос тук? Исус ни предупреждава за мерзостта, която докарва запустение. Но понеже вие четете само Новият Завет-ако и него четете де, и понятие нямате за какво говори тук Исус. А кой е пък този Даниил?... Или кое е това свето място? Вие не разбирате какво четете тук, сестри и братя. Но вижте какво трябва да направите когато това се сбъдне-а ще видим за какво говори именно Исус тук.

16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините; 17 който се намери на къщния покрив да не слиза да вземе нещата от къщата си; 18 и който се намери на нива да се не връща назад да вземе дрехата си.

Разбирате ли това, което ви казва Исус тук? Няма да имате време за нищо!!! Защото ще настане такова чудо на тази земя, каквото никога не е имало и ще стане невероятно бързо! Бягайте!!!

19 А горко на непразните и на кърмещите в ония дни! 21 защото тогава ще има голяма скръб, небивала от началото на света до сега, и каквато не ще има. 22 И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят.

И ако Господ не съкратеше онези дни-нищо живо не би се избавило. Какво означава това? Когато е писано това пророчество, света не е познавал ядреното оръжие. Но днес го имат-твърде много държави вече го имат. И ако решат да го използуват-нищо не би останало на тази земя. Русия може да унищожи света мисля беше над 20 пъти, САЩ могат да унищожат света 12 пъти... Но колко пъти е нужно света да бъде ликвидиран-не е ли достатъчен един път? Отец няма да допусне те да използуват ядрено оръжие! Това обаче не означава, че всичко ще си е добре в света. Вече прочетохте какво идва.
Нека сега да видим за каква мерзост става въпрос-сега някой от вас за първи път ще четете пророк Даниил

Данаил 7: 1 В първата година на вавилонския цар Валтасар Даниил видя сън и видения на главата си върху леглото си. Тогава написа съня и разказа същността на работите. 2 Даниил проговаряйки рече: Видях в нощното си видение, и ето, четирите небесни ветрища избухнаха върху голямото море. 3 И четири големи зверове възлязоха из морето, различни един от друг.

Пророк Даниил е бил от благороднически род в Юдея и когато Цар Навохудоносор е превзел Юдея, отвел е някои от благородните във Вавилон. А Даниил е бил пророк на Бога и тук разказва за един невероятен сън-нека видим заедно значението на тези неща. Виждаме четири големи зверове. Това са 4 Империи владели света и последната го владее и до днес. Да, става въпрос за Римската Империя, но нека видим последователно нещата.

4 Първият бе като лъв, и имаше орлови крила; а, като го гледаха, крилата му се изскубаха, и той се дигна от земята и биде заставен да се изправи на две нозе като човек, и даде му се човешко сърце.

Това е Вавилонската Империя, сестри и братя с първият си Световен Владетел-Навохудоносор. Белокожи хора-като тебе и мене. От тогава белокожите владеят света и до днес.

5 След това, ето друг звяр, вторият, приличен на мечка, който се подигна от едната страна, и имаше три ребра в устата си между зъбите си; и му думаха така: Стани, изяж много месо.

Това е Мидо-Персия или Руснаците и Иранците. От тогава те са заедно и това е втората световна Империя владяла света тогава. Тя не събори Вавилон, но го усвои-заедно с всичкият им паганизъм.

Подир това, като погледнах, ето друг звяр, приличен на леопард, който имаше на гърба си четири птичи крила: тоя звяр имаше и четири глави; и даде му се власт.

Чували сте за Александър от Македония-той обедини за първи път Гърция след баща си-Филип. И после започна война с Мидо-Персия и победи. След това за кратко време завладя целият тогавашен свят-за това е представен като леопард с крила-летеше просто по земята и беше страшен! Но умря млад-на около 33 години и 4те му генерала си поделиха света. По-късно се появи от един от тях и Клеопатра-гъркиня-чели сте за нея. И от тях дойде и четвъртия звяр-ето го

7 Подир това, като погледнах в нощните видения, ето четвъртият звяр, страшен и ужасен и твърде як; той имаше големи железни зъби, с които пояждаше и сломяваше, като стъпкваше останалото с нозете си; той се различаваше от всичките зверове, които бяха преди него; и имаше десет рога.

Този звяр дори не е оприличен на никое животно-той е ужасен! Защо? Защото не само, че съсипваше всичко пред себе си, той ви даде и религията си-и нея следвате и до днес! Това е Светат Римска Империя. И ето сега малкият рог-папата в Рим за когото мнозина мислят, че е свят...

8 Като разглеждах роговете, ето, между тях излезе друг рог, малък, пред който три от първите рогове се изкорениха; и ето, в тоя рог имаше очи като човешки очи и уста, които говореха надменно.17 Тия четири големи звяра, каза той, са четирима царе, които ще се издигнат от земята. 18 Но светиите на Всевишния ще приемат царството, и ще владеят царството до века и до вечни векове. 19 Тогава поисках да узная истината за четвъртия звяр, който се различаваше от всичките други и бе твърде страшен, чиито зъби бяха железни и ноктите му медни, който пояждаше и строшаваше, а останалото стъпкваше с нозете си, -

Но кой е този четвърти звяр и кои ще се издигнат от него

23 Той каза така: Четвъртият звяр ще бъде четвъртото царство на света, което ще се различава от всичките царства, и ще погълне целия свят, и ще го стъпче и разтроши. 24 А за десетте рога, те са десет царе, които ще се издигнат от това царство; и след тях ще се издигне друг, който ще се различава от първите и ще покори трима царе.

Светата Римска Империя се разпадна на 10 държави-те са днес в ядрото на Европейският Съюз. Точно така, сестрио и братя-ЕС е възстановената Римска Империя и ние живеем в нейното време. Когато е бил подписан договора създаващ отново Римската Империя но този път под ново име-ЕС-е бил подписан през 1957 година в Рим! И тези които са излезли след подписването са казали, че са имали чувството, че възстановяват Светата Римска Империя. И това е самият факт. А както вече казахме-кой е малкият рог-това е папата, който е изменил времена и закони-от Бога. Вие отивате на църква в неделя-кой ви е дал неделята-не е Бог! Но кой-Император Константин, който ви е дал цялото „християнство”, което няма нищо общо с Христос и това е, което вие следвате.

25 Той ще говори думи против Всевишния, ще изтощава светиите на Всевишния, и ще замисли да промени времена и закони; и те ще бъдат предадени в ръката му до време и времена и половина време.

Знаете ли какво означава „време, времена и половина време”? Означава 3.5 години-великата скръб, сестри и братя-папата ще владее света и ще гони и съсипва светиите. Вие мислите, че сте светии на Бога... Вижте какво пише-ще ги победи-означава, че ще ги убие! Все още ли мислите, че сте от светиите?

26 Но когато съдилището ще заседава, ще му отнемат владичеството, за да го изтребят и погубят до край.

Това ще стане когато Исус дойде-ще отнеме властта от папата-а папата тогава ще седи на място, на което не подобава-в Ерусалим! Защото тези дето наричат себе си Юдеи-а не са-ще построят третият храм за Бога в Ерусалим, след което папата със силата на войските на ЕС ще се настани там и ще се обяви за бог. За това именно ви говори Исус в Матей 24 глава-това е мерзостта, която докарва пустош! Но вижте сега средващият стих-вие искате да вървите на небето, но вижте, къде ще е Царството на Исус-тук, на тази земя!! Четете внимателно! Какво означава „под цялото небе”? Къде се намира това царство?

27 А царството и владичеството, и величието на царствата, които са под цялото небе, ще се дадат на людете, които са светиите на Всевишния, Чието царство е вечно царство и на Когото всичките владичества ще служат и ще се покоряват.

Нека сега видим същото в Откровението

11: 1 И даде ми се тръстика като тояга; и един каза: Стани та измери Божия храм и олтара и ония които се кланят в него; 2 но двора, който е извън храма, остави, и недей го измерва, защото той е даден на народите, които ще тъпчат светия град четиридесет и два месеца.

Колко са 42 месеца? 3.5 години-нали така? Същото нещо! Това е времето на великата скръб, когато в двора на храма ще има всякакви хора. И ЕС се състои от всякакви хора-нали така?

Откровението 13: 1 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена. 2 И звярът, който видях приличаше на леопард,

Вече видяхме кой е леопарда-Гръцката Империя

и краката му бяха като крака на мечка,

Видяхме и коя беше мечката-Мидо-Персийската Империя.

устата му като уста на лъв;

Лъвът е Вавилонската Империя. Но вижте сега, кой им даде власт!! Кой е змеят-това е Сатана. Тоест-светът и до днес се командва от Сатана и той е, който дава власт на тези Империи. Но веднага трябва да кажа-Сатана също е подчинен на Бога и може да извърши само това, което Бог му е разрешил!! Сатана е служебен дух!

и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт. 3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;

тази смъртно ранена глава представя Римската Империя-Светата Римска Империя. Вие не знаете, но много владетели след падането на Римската Империя са се опитвали да я възстановят. Между тях е Ото Велики, Шарлемейн, Наполеон... дори и Мусолини. Мусолини беше предпоследният, но вижте какво стана после с тази смъртон ранена глава-раната оздравя-Европейският Съюз, който е възстановената Римска Империя беше създаден!!

4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него? 5 И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца.

Виждате, че ще е за 3.5 години.

6 И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата. 7 И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ.

И отново-вие мислите, че сте светии? Вижте какво ви очаква, ако не сте на мястото на безопасност по времето на тези 3-5 години! Ще бъдете убити.

8 И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в книгата на живота на закланото Агне.

Вие мислите, че следвате Бога-изобщо не! Вие следвате папата от Рим-респективно Сатана. Защото това представлява днешното „християнство”. То няма нищо общо с Христос от Библията-с истинският Исус!

9 Ако има човек ухо нека слуша.

Всички имате уши-но става въпрос ако можете да разберете това, което слушате/четете! Нека видим сега Откровението 12 глава-представям ви народа на Бога-Израел и Исус, който дойде от този именно народ.

12: 1 И голямо знамение се яви на небето, - жена, облечена със слънцето, с луната под нозете й и на главата й корона от дванадесет звезди.

Това е народа Израел-12те племена.

2 Тя бе непразна и викаше от родилни болки, като се мъчеше да роди.

Щеше да роди Исус Христос, който ще управлява народите на тази земя с желязна тояга! И разбира се, Сатана знаеше, че неговият край е близо и трябваше да направи всичко възможно да унищожи ако е възможно Исус дето е Христос-означава Помазан от Отец.

3 И яви се друго знамение на небето, и ето голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога, и на главите му седем корони.

Какви са тези 7 глави? Вече видяхме, че светът е владян от 4 Империи, но тогава-как така седем? Нека да ги преброим: Вавилон-първата, Мидо-Персия, втората; Гръцката, третата, но всъщност Империята на Александър се раздели на 4! До тук станаха 6-нали така? И Римската Империя-7!!

4 И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята; и змеят застана пред жената, която щеше да роди, за да изяде чадото й щом роди. 5 И тя роди мъжко дете, което има да управлява всичките народи с желязна тояга; и нейното чадо бе грабнато и занесено при Бога, дори при Неговия престол.

Вярвам никой от вас не се съмнява дори, че тук става въпрос за Исус дето е Христос. А вижте сега, къде побягна жента-а какво представя жената? Жената, сестри и братя е истинската Църква на Бога!!! Тя е... Израел и винаги е била Израел. Сега-имаме народ на Бога-Израел-който е физическият народ. Това са бившите роби на Европа, Америка, Африка и всички страни по света. А имаме и духовен Израел. Това са пък тези които са обикнали Бога и пазят всичко, което Бог е заповядал да пазим!! За това апостол Павел ви казва, че вече няма Юдеин и Грък, но всички-които пазят това, което Бог е заповядал-са едно-Израел

6 И жената побягна в пустинята, гдето имаше място, приготвено от Бога, за да я хранят там хиляда двеста и шестдесет дни.

Нека сега вече видим за тази пустиня-защото не става въпрос за символично някакво място, а за съвсем реално място на тази земя. И вижте-църквата на Исус ще бъде там именно за 3.5 години-времето на великата скръб и там ще бъде пазена от ангелите на Бога.

Псалм 91
1 Който живее под покрива на Всевишния, Той ще пребъдва под сянката на Всемогъщия. 2 Ще казвам за Господа: Той е прибежище мое и крепост моя, Бог мой, на Когото уповавам. 3 Защото Той ще те избавя от примката на ловеца И от гибелен мор. 4 С перата Си ще те покрива; И под крилата Му ще прибегнеш; Неговата вярност е щит и закрила. 5 Няма да се боиш от нощен страх, От стрелата, която лети денем, 6 От мор, който ходи в тъмнина, От погибел, която опустошава всред пладне.

А вече виждаме, че всичките тези неща се изпълняват в света. И глад и болести и войни-всичко това идва вече. Но обърнете внимание какво пише след това

7 Хиляда души ще падат от страната ти, И десет хиляди до десницата ти, Но до тебе няма да се приближи. 8 Само с очите си ще гледаш, И ще видиш възмездието на нечестивите

Колко пъти ще има на тази земя наказание над нечестивите? Кога ще етова-когато дойде Исус Христос за да накаже земята и да управялва народите с желязна тояга! А до това време-великата скръб, която още не е започнала.

9 Понеже ти си казал: Господ е прибежище мое, И си направил Всевишния обиталището си, 10 Затова няма да те сполети никакво зло, Нито ще се приближи язва до шатъра ти. 11 Защото ще заповяда на ангелите Си за тебе Да те пазят във всичките ти пътища.

Исус ще заповяда на ангелите си да пазят светиите му, но както вече видяхме, папата ще воюва против светиите и ще ги победи. Каква е разликата? Едните са отишли на мястото на безопасност, защото са знаели за него-а как ще отидат точно, Бог знае-другите не са отишли там. Вторите и ще бъдат убити. Но нека видим, къде е това място. Ще видим как ще отидем там

Изход 23: 20 Ето, изпращам ангел пред тебе да те пази по пътя и да те заведе на мястото, което съм ти приготвил.

А тези които не отидат там-ето какво ги очаква. А знаете, че който приеме белега на дясната си ръка или на челото-ще се изправи пред гнева на Бога. А както казва апостола-страшно е да попадне човек в ръцете на живия Бог.

Откровението 12: 14 И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя. 15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ. 16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

Изход 19: 1 Три месеца подир излизането на израилтяните из Египетската земя, на същия ден дойдоха в Синайската пустиня. 2 Като се дигнаха от Рафидим дойдоха в Синайската пустиня и разположиха стан в пустинята, гдето и Израил разпъна шатрите си срещу планината. 3 И като се възкачи Моисей при Бога, Господ го повика от планината и рече: Така да кажеш на Якововия дом и да известиш на потомците на Израиля:

4 Вие видяхте що сторих на египтяните, а как носих вас на орлови крила и доведох ви при Себе Си.

По същият начин Исус Христос ще се погрижи за своите си. И кой може да се противи на Бога? А ето сега какво ще направи Господ Исус със своите люде
Осия 2 глава

14 Но, ето, Аз ще я привлека, И като я заведа в пустинята Ще й говоря по сърцето й. 15 И още от там ще й дам ханаанските лозя, И долината Ахор за врата на надежда; И там тя ще се отзове както в дните на младостта си, И както в деня, когато възлезе из Египетската земя. 16 В оня ден, казва Господ, Ще Ме наричаш: Мъж ми; И няма да Ме наричаш вече: Ваал ми. 17 Защото ще премахна имената на ваалимите от устата й; И те няма вече да се поменуват с имената си. 18 В оня ден ще направя за тях завет С полските зверове, С небесните птици, И със земните гадини; И като строша лък, и меч, и бой, и ги махна от земята, Ще ги населя в безопасност. 19 И ще те сгодя за Себе Си за винаги; Да! Ще те сгодя за Себе Си в правда и в съдба, В милосърдие и милости. 20 Ще те сгодя за Себе Си във вярност; И ще познаеш Господа.

Ето сега какво ще направи Господ за избраните си. Това сестри и братя е мястото на безопасност, за което светът не знае. Господ ще отвори водни извори там, където сега е пустиня, ще насади там всякакви дървета, ще направи да израстне всичко, което е необходимо за да живеят там людете на Бога за 3.5 години.
Исаия 41 глава

17 Когато сиромасите и немотните потърсят вода, А няма, и езикът им съхне от жажда, Аз Господ ще ги послушам, Аз Израилевият Бог няма да ги оставя. 18 Ще отворя реки на голите височини, И извори всред долините; Ще обърна пустинята на водни езера, И сухата земя на водни извори. 19 В пустинята ще насадя кедър, ситим, Митра и маслено дърво; В ненаселената земя ще поставя наедно елха, Явор и кипарис, 20 За да видят и да знаят, Да разсъдят и да разберат всички, Че ръката Господна е направила това, И Светият Израилев го е създал.

Но само тук ли пише по този въпрос? Съвсем не. Но начина да се узичава Библията трябва да се спазва, за да достигнем до истината. А начина ни е даден в Исаия 28 глава-ето го:

9 Кого, казваш ти, ще научи той на знание? И кого ще направи да разбере каквото чуе? Отбитите от мляко ли? Отлъчените от гърди ли? 10 Защото дава заповед след заповед, Заповед, след заповед, Правило след правило, правило след правило, Тук малко, там малко.

Господ дава правило след правило-тук малко и там-малко!!! Така се изучава Библията сестри и братя и не е и възможно по друг начин. Старият Завет-Новият Завет, Новият Завет-Старият Завет! Тук малко и там малко! Търсете знанието, но най-вече търсете разбирането на това, което знаете!

Нека видим сега какво ни казва и друг пророк по същият въпрос

Михей 7: 14 Паси людете Си с жезъла Си, Стадото, Твоето наследство, Което живее уединено в леса всред Кармил; Нека пасат във Васан и в Галаад както в древните дни. 15 Ще му покажа чудесни неща Както в дните на излизането ти из Египетската земя. 16 Народите, като видят това, ще се посрамят За всичката си сила; Ще турят ръка на уста, Ушите им ще оглушеят.

Става въпрос тук за народа на Бога-физическият и духовният. А веднага казвам, че не целият Израел са народ на Бога! От тях както и от всеки народ има големи престъпници на Законите на Бога. Така че, мнозина от тях ще попаднат в огненото езеро.

Ето ви сега отново Исаия

35: 1 Пустото и безводното място ще се развеселят, И пустинята ще се възрадва и ще цъфне като крем. 2 Ще цъфти изобилно, и ще се развесели дори с радост и песни; Ще се даде на нея славата на Ливан, Превъзходството на Кармил и Сарод; Те ще видят славата Господна, Величието на нашия Бог.

Същото нещо, което вече прочетохме преди-нали?!

5 Тогава очите на слепите ще се отворят, И ушите на глухите ще се отпушат, 6 Тогава куцият ще скача като елен, И езикът на немия ще пее; Защото в пустата земя ще избликнат води, И потоци в пустинята. 7 Нажеженият пясък ще стане езеро, И жадната земя водни извори; В заселището, гдето лежаха чакалите, Ще има зеленина с тръстика и рогоз. 8 И там ще има друм и път, Който ще се нарече път на светостта; Нечистият няма да мине през него, но ще бъде само за тях;

Вижте обаче условието тук, сестри и братя-нечистият няма да влезе там!!! Но за какъв „нечист” става въпрос? Става въпрос за хората които дори знаят за това място на безопасност-сега и вие начавате за него, но не пазят това, което Исус е заповядал да пазим. Не пазят Закона на Бога-те са нечисти! Не пазят и Диетичният Закон-те са нечисти! Те няма да влязат в това място. Представете си за момент, че и вие сте от тях... Разбирате ли го това, сестри и братя? И още повече ако видите хора които познавате, че отиват там, но вие не можете. Вие знаете какво идва в света, но не можете да избягате никъде от това, което идва. Представяте ли си това чувство, сестри и братя?Но от кого зависи да влезете там-само от вас самите и никого другиго! Аз ви представям фактите, но само вие можете да изберете, какво ще следвате!

Пътниците - даже и глупавите - няма да се заблуждават по него. 9 Лъв не ще има там, Нито ще се качи по него хищен звяр; Такъв не ще се намери там; Но изкупените ще ходят по него. 10 Изкупените от Господа ще се върнат, И ще дойдат с възклицание в Сион; Вечно веселие ще бъде на главата им; Ще придобият радост и веселие; А скръб и въздишане ще побягнат.

Този последният стих се отнася дори за времето след великата скръб-когато жителите на Ерусалим-истинските жители на които принадлежи този свят град-се върнат обратно там и повече няма да имат изпитания и проблеми. А те са тези които са намерили Бога и са го следвали във всичко с всичките си сили.

Нека сега се върнем на Матей 24 глава и видим следното

29 А веднага след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят. 30 Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава. 31 Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.

Това вече е времето след великата скръб, когато Исус ще дойде за да управлява тази земя с желязна тояга.

Исаия 27: 12 В оня ден Господ ще отърси плода Си, От стремителния Ефрат до египетския поток; И вие ще се съберете един по един, о чада на Израиля. 13 И в оня ден ще затръби голяма тръба; И загиващите в Асирийската земя И изгонените, които са в Египетската земя, Ще се кланят Господу в светия хълм в Ерусалим.

Както четете, сестри и братя-Исус ще управлява от Ерусалим всичките народи. Тук-на тази земя ще е и всичките светии с него. Не на небето1 не в облаците-но тук на земята. С това започва Милениума-1000 години на управлението на Исус над земята. И ето сега, за коя пустиня става въпрос, сестри и братя-там ще е мястото на безопасност определено от Исус за наси които пазим всичко, което е заповядал.

Числа 14: 1 Тогава цялото общество извика с висок глас, и людете плакаха през оная нощ. 2 И всичките израилтяни роптаеха против Моисея и Аарона; и цялото общество им рече: Да бяхме измрели в Египетската земя! или в тая пустиня да бяхме измрели! 3 И защо ни води Господ в тая земя да паднем от нож, и жените ни и децата ни да бъдат разграбени? Не щеше ли да ни е по-добре да се върнем в Египет? 4 И рекоха си един на друг: Да си поставим началник и да се върнем в Египет.

Израел постоянно роптаеха против Бога и на няколко пъти Моисей трябваше да се застъпва за тях за да не ги изтреби Господ. И когато отказаха да влязат в обещаната земя, Господ се разгневи и ги остави в пустинята да я обикалят за 40 години докато измрат всички които се възпротивиха.

11 И Господ рече на Моисея: До кога ще Ме презират тия люде? и до кога няма да Ме вярват, въпреки всичките знамения, които съм извършил посред тях?

А мнозина от вас и днес сте така, сестри и братя-мислите, че следвате Христос, но всъщност следвате човешки басни наречени „християнство” и нямащи общо с Христос. Ако сте честни поне със себе си-отворете Библията и сравнете това, което пише в нея с това, което вие вършите, като го обявявате за Божие.

12 Ще ги поразя с мор и ще ги изтребя; а тебе ще направя народ по-голям и по-силен от тях. 13 Но Моисей рече на Господа: Тогава египтяните ще чуят; защото Ти със силата Си си извел тия люде изсред тях;
19 Прости, моля Ти се, беззаконието на тия люде, и според Твоята голяма милост, и според както си прощавал на тия люде от Египет до тука. 20 И рече Господ: Прощавам им, според както си казал; 21 но наистина заклевам се в живота Си, че ще се изпълни целия свят с Господната слава. 22 Понеже от всички тия мъже, които са виждали славата Ми и знаменията, които извърших в Египет и в пустинята, и са Ме раздразвали до сега десет пъти, и не послушаха гласа Ми, 23 наистина ни един от тях няма да види земята, за която се клех на бащите им, нито ще я види един от ония, които Ме презряха. 24 Но понеже слугата ми Халев има в себе си друг дух, и той напълно Ме последва, за това него ще въведа в земята, в която влезе, и потомството му ще я наследва. 29 труповете ви ще паднат в тая пустиня; и от преброените между вас, колкото сте на брой от двадесет години и нагоре, които сте роптали против Мене, 30 ни един не ще влезе в земята, за която се клех да ви заселя в нея, освен Халева Ефониевият син и Исуса Навиевият син.

А от последното изречение разбираме и още нещо: за Бога пълнолетен човек е човек на 20 години-този човек е отговорен за решенията които взима.

31 Но децата ви, за които рекохте, че ще бъдат разграбени, тях ще въведа; и те ще познаят земята, която вие презряхте. 32 А вашите трупове ще паднат в тая пустиня. 33 И децата ви ще скитат по пустинята четиридесет години, и ще теглят поради вашите блудствувания, докато се изпоядат труповете ви в пустинята. 34 Според числото на дните, през които съгледахте земята, четиридесет дена, всеки ден за една година, четиридесет години ще теглите поради беззаконията си, и ще познаете какво значи Аз да съм неблагоразположен. 35 Аз Господ говорих; наистина така ще направя на цялото това нечестиво общество, което се е събрало против Мене; в тая пустиня ще се довършат, и в нея ще измрат.

Еремия 31: 1 В същото време, казва Господ, Ще бъда Бог на всичките Израилеви родове, И те ще Ми бъдат люде. 2 Така казва Господ: Людете, които оцеляха от ножа, Ще намерят благоволение в пустинята; Ще отида да го направя, да! Израиля, да почива. 8 Ето, Аз ще ги доведа от северната земя, И ще ги събера от краищата на света, И заедно с тях слепият и куцият, Непразната заедно с раждащата, Ще се върнат тука с голямо множество. 9 С плач ще дойдат, И като се молят ще ги доведа; Ще ги доведа до водни реки през прав път, В който няма да се спънат; Защото съм Отец на Израиля, И Ефрем е първородният Мой. 10 Слушайте, народи, словото Господно, И известете в далечните острови, казвайки: Който разпръсна Израиля, Той ще го събере, И ще го опази както овчарят стадото си.

А както вече обясних, Израел не са само физическият народ Израел, но и всички хора които вършат всичко, което Бог е заповядал.
И така, сестри и братя-представих ви мястото на безопасност, но нека е напълно ясно-никой нечист няма да влезе там-дори и да знае за него. А това, което идва в света е много, много по-страшно от най-невероятните ви представи за ужас. Защото не е било такова нещо и няма никога вече да бъде. Представете си Първата Световна Война, ВТората Световна Война десетократно по-страшни от това, което те са били! Но урока за Великата Скръб или за Армагедон вече съм го представил-идете и четете.

А къде са обикаляли Израиляните за тези 40 години-ето ви карта: http://www.bible-history.com/maps/route_exodus.html

Отче наш, който си на небесата, да се свети твоето име; да дойде твоето царство; да бъде твоята воля, както на небето, така и на земята; дай ни днес ежедневният хляб; и прости ни дълговете както и ние простихме на нашите длъжници; и не въвеждай ни в изкушение, но избави ни от лукавия (защото царството е твое, и силата, и славата, до вековете. Амин.)
Слава на Господ; Слава на Господ; Слава на Господ в името на Исус Христос!





Гласувай:
2


Вълнообразно


1. danailvdimitrov - хубаво е да се чете Библията
15.07.2013 20:59
"И видях ново небе и нова земя, защото предишното небе и предишната земя бяха преминали, и морето вече го нямаше." Йоан Апокалипсис 21:1

особено ако не е протестантска и Господ Иисус Христос е главно действащо лице
цитирай
2. estirbg - Братко, имаш погрешни представи за последните времена, за Второто идване на Исус и обещанието Му ,
15.07.2013 21:25
погрешно тълкуваш Библията и подвеждаш читателите.
Исус, заедно с Неговите спасени няма да бъде тук на земята тези хиляда години, т.н. милениум. След като вземе Своите от земята, която ще бъде покрита с труповете на невярващите и разрухата от опустошителните земетресения и природни катаклизми, единствено сатана ще остане ограничен тук, на мъртвата планета - сам, с резултата от неговото действие цели 1000 години. През това време Божият син заедно с Неговите Си няма да са на земята, а в небесния Ерусалим, целият от злато и скъпоценни камъни. Помисли върху думите Му:
" Да се не смущава сърцето ви; вие вярвате в Бога, вярвайте и Мене. В ДОМА НА ОТЦА МИ има много обиталища; ако не беше така, Аз щях да ви кажа. ЗАЩОТО ОТИВАМ ДА ВИ ПРИГОТВЯ МЯСТО
3 И като отида и ви приготвя място, ПАК ЩЕ ДОЙДА И ЩЕ ВИ ВЗЕМА ПРИ СЕБЕ СИ, тъй щото гдето съм Аз да бъдете и вие." ЙОАН 14 1-3

ПОМИСЛИ САМО ВЪРХУ ТОЗИ СТИХ.
Едва ли Дома на Отца му е тук на земята и съответно приготвяните обиталища. Ако беше тук, щеше ли да каже "ЗАЩОТО ОТИВАМ ДА ВИ ПРИГОТВЯ МЯСТО" и "ПАК ЩЕ ДОЙДА И ЩЕ ВИ ВЗЕМА ПРИ СЕБЕ СИ". Защо забравяш, че Той се е възнесъл в небесата и когато дойде, няма да стъпва на омърсената от грехове земя, а ще събере своите си, мъртви възкресени и живи, но изменени в нетленни.
Завръщането на златния Ерусалим с изкупените ще стане едва след тези хиляда години, когато след второто възкресение грешниците са получили присъдите си и всички, заедно със сатана бъдат изгорени в море от огън. Едва тогава, на пречистената от огъня планета, Бог ще върне предишния й едемски вид. Престолът Му вече ще бъде на нашата обновена земя, земята на изкупените, като бъде унищожена и последната сянка от греха и неговите последствия...
Има още много доказателства в Библията за последните дни, но горещо ти препоръчвам да прочетеш "Великата борба" на Елън Уайт. Все още може да се изтегли от нета или от адвентния сайт sdab.bg. повярвай ми, много неща съм изчела, но това е единствената коректна книга спрямо Библията.
цитирай
3. bojiislujitel - Не ми се четат човешки учения! Би...
15.07.2013 21:47
Не ми се четат човешки учения! Бибилята е напълно ясна по въпроса и заради адвентистите от седмия ден няма да се промени!
Представил съм Библияьта и всеки, който мисли с главата си и не се страхува да отхвърли ученията на Сатана може да прочете и да разбере.
В цялата Библия няма и един стих, който казва, че Исус Христос идва за да вземе някого на небето! Дори и един.
Направили сте си учения и лъжете хората-но за това и ще платите скъпа цена.
Аман от лъжци!
А съм представил и тема на този тук блог, коя е Елън Уайт-дори и името й не знаете... Пророчица на Сатана! Който търси истината-ще я намери. Който има желание да търси лъжите на Сатана-също ще ги намери, но жалко за тези хора-те са безумни!
цитирай
4. estirbg - Братко, държиш се като... силно озлобен и разярен ..."нехристиянин", съжалявам за теб..
15.07.2013 22:09
Помолих те да помислиш върху думите на Исус в Йоановото евангелие, където изобщо не се намеква за оставане на земята, а за "вземане".
Както виждаш цитирам Библията и те питам по нея, а ти веднага извърташ и ме обвиняваш в човешки учения. Това, което ти представяш в блога си са твои лични учения и интерпретации, толкова неправдоподобни и объркани, че ще ми трябва повече от месец да разоблича всеки един твой постинг...
Ако не публикуваш коментара ми, ще те разоблича от блога си - не те заплашвам, а само осведомявам, защото не върша нищо зад гърба на хората, както някои тук практикуват.
цитирай
5. bojiislujitel - Не ми се четат лъжи-познавам добре ...
15.07.2013 22:21
Не ми се четат лъжи-познавам добре Библията и зная, кое как е!
Аз не обичам да говоря с хора които са престанали да мислят с главата си.
А тук единственото, което не допускам е обиди!
Вярвай си в каквото искаш-като не познаваш Библията-ще вярваш във всяка лъжа, която ти поднесе някой лъжец.
А между другото-най-страшното място, където един човек, търсещ Бога може да попадне е... църквата на адвентистите от седмият ден. Обърни внимание-това е вашата църква-не е на Бога! Защо е така? Защото при вас измамамат е най-фина и за съжаление са ви отнели възможността да мислите самостоятелно. И така-кашата става пълна.
Не ме занимавай повече с вашите учения-зная ги до едно-вие сте така далече от истината, както са си Римските католици. И вие сте си наистина Римски католици-просто още не го знаете.
цитирай
6. estirbg - Понеже твърдиш, че никъде "В цялата Библия няма и един стих, който казва, че Исус Христос идва, за да вземе някого на небето! Дори и един. ""
15.07.2013 23:29
Ха сега намери посочените стихове и си ги прочети отново, които напълно те опровергават!
ЩЕ ГРАБНЕ праведните живи ЗАЕДНО с възкресените праведни мъртви, ЗА
ДА Го ПОСРЕЩНАТ В ОБЛАЦИТЕ (1 Сол. 4:17). 3. Ще промени смъртните им
тела, за да станат подобни на Неговото славно тяло (Фил.3:20-21) и ще
ги преобрази (1 Кор. 15:51-55; Исая 25:9). 4. След като е събрал всички
праведни 1 Сол. 4:17-18; Матей 25:34-40; 24:30, 31), ЩЕ ВЗЕМЕ в небето
Своите изкупени (Йоан 14:1-3; 17:24; 1 Сол. 4:16-18).

Дано коригираш и свериш писанията си със Словото, защото от Него ще бъдем съдени...
цитирай
7. bojiislujitel - Лъжите на адвентистите от седмият ...
16.07.2013 01:11
Лъжите на адвентистите от седмият ден както казах са ми много добре известни. Като започнем от това, че Исус не е пиел вино-алкохолно питие и стигнем до това, че Исус ще дойде и ще вземе някого на небето. Проблема е, че тези сестри и братя си нагласят Библията както те си искат за да отговаря на техните учения.
Те никога не са в състояние да обяснят Исаия 11 глава, Исаия 65 и 66 глави, Захария 14 глава, Псалм 110, Откровението 14 глава, Откровението 19 и 20 глави, нито дори Матей 24 глава. С две думи-те отричат цялата Библия. Факта е още по-страшен: техните лъжи стигат дори и до там, да пращат Исус да управлява народите с желязна тояга в... небето. Което пък показва пълното им невежество по отношение на Царството на Исус и следващото Царство-на Отец. Както вече казах открито-най-стрлашната църква, в която човек може да попадне е именно църквата на адвентистите от седмият ден, която както разбирате-няма ама нищо общо с бога от Библията. Тяхната пророчица е Елън Уайт, техният бог е Сатана. Защото определено не служат на Исус Христос-когото никога не са познавали. А всеки човек има само две възможности: да служи на Бога-Бога на истината; или да служи на бащата на лъжата-Сатана. Те са си избрали втората възможност.
цитирай
8. bojiislujitel - А този блог определено не може да ...
16.07.2013 02:04
А този блог определено не може да бъде използуван от някои за да пропагандират техните си лъжи и учения-няма да го допусна. Който е убеден, че служи на Бога и знае истината-да си направи блог и да си пише там.
Надявам се, това е ясно.
цитирай
9. danailvdimitrov - "великата Ема Уайт" и нейния измислен свят не са ни интересни..нито Мартин заЛутан някъде си
16.07.2013 08:53
нито Блаватская някоя си,нито Дънов нито Толстой, нито техните последователи.

Точно тези са с човешкото мъдруване и философстване и техния хилиазъм.
Защо решихте ,че това е Божието откровение, та то е дадено още на апостолите, какво да мъдруваме днес?

Странно е в България хората да не мислят като православни но това е положението-болести са ни налегнали всякакви.

И една забележка Господ Иисус Христос се пише с две ии, а саната с малка буква.

Бог да Ви вразумява, щом искренно Го търсите, Той ще Ви даде ясни ориентири!
Ние сме само хора НЕ съгласни с Вас.
цитирай
10. estirbg - За да не бъдем лъгани от никого, пак повтарям, защото е много важно
16.07.2013 12:12
ТРЯБВА САМИ ДА ЧЕТЕМ БИБЛИЯТА И ДА СРАВНЯВАМЕ КАКВИ НИ ГОВОРЯТ И КАКВО НИ КАРАТ ДА ВЪРШИМ.
Да не подпочвам и православните, които също са в драстични и фатални отклонения от Божието слово. Повече от наложително е да напиша статия как да разпознаем правилната църква от неправилната, истинската от фалшивата - тази, която ще ни заведе до небето и тази, която ще ни завлече към огнената геена...
цитирай
11. estirbg - Царството и на Исус Христос и на Отец ще бъде тук, на земята след 1000 -та години, т.н. милениум
16.07.2013 15:47
Бях цитирала точно стиховете, които дават съвсем ясна представа, че при идването на Исус /Второто пришествие/ възкресените и живите в Христа ще бъдат грабнати. Едва след завръщането на изкупените, заедно с Техния Спасител, които ще бъдат в Златния Ерусалим /вижте описанието в Откровение на Йоана/, ще се основе царството на Исуса на обновената и пречистена земя завинаги, но недобросъвестния "божий служител" изтри цитатите от Словото...
Може коментарите ми да бъдат трити, но никой не може да изличи Божието слово!!!
цитирай
12. bojiislujitel - Нали ти писах, сестро-тук не раз...
16.07.2013 16:29
Нали ти писах, сестро-тук не разрешавам разни лъжеучения, па били те и на избраната "църква" ... вашата, която си е ваша и няма общо с Бога!
Като обясниш Исаия 11 глава, Исаия 65 и 66 глава, Захария 14 глава, Матей 24 глава, Псалм 110, Псалм 21 Откровението 19 и 20 глави-и да не ти изреждам цялата Библия, която никога не ви е била ясна-тогаз чак ела да говорим за Бога. А до тогава-вие си нямате и понятие ни кой е Исус Христос, нито пък с какво точно си играете, като се мислите за християни. Не пиши повече в моите теми освен ако имаш да ни кажеш нещо наистина според Библията! Иначе зная, че сте много нагли... Вие сте Римски католици-точно както и всички останали протестанти и православни сестри и братя, но просто при вас измамата е най-нагла и наистина са ви отнели възможността да мислите сами!
цитирай
13. estirbg - Горният ти коментар наистина ме убеждава, че с подобен "божий служител"
16.07.2013 18:12
е безумие да се разговаря...
Това че цитираш в постинга и коментарите си Библията (с която боравиш "на килограм"и "стреляш безразборно") не те прави Неин служител...но Бог един ден (скоро ще е !), ще ти докаже колко грешиш. Жалко за хората, които си губят времето с теб и ги заблуждаваш.
Щом ние сме "римски католици", протестанти, православни и ...много нагли", интересно ти от коя секта си?
цитирай
14. bojiislujitel - Човешката глупост наистина няма ...
16.07.2013 18:33
Човешката глупост наистина няма граници. И ето-сестра "Естир" ни го доказа още въднъж.

Сестро-иди и научи, кой е народа на Бога-истинският Израел! И ако успееш това да научиш-като пребориш великото си его и лъжите, които са завладели съзнанието ти, може би ще разбереш, че аз не принадлежа на никоя секта. Ти разбира се явно си нямаш и понятие, какво означава секта и че ти принадлежиш към една такава. Секта, сестро, е нещо отделено от основното-част от нещо, което не е като основното.
Та основното, сестро Естир, е Израел. Ти-и вие по принцип-си нямаш и понятие, че Църквата на Исус е била Израел, е Израел и винаги ще остане Израел. И разбира се-нямаш си и понятие, че ние можем да сме само! присадени клони към Маслината, а Маслината е именно Израел. Ти още и понятие си нямаш, защо на вратите на Новият Елусалим ще има имената на 12те племена на Израел.
С две думи-твоето невежество наречено "адвентизъм" и нямащо нищо общо с Исус Христос от Библията те е заслепило така, че не можеш да разбереш какво е да преброиш до три например... Да не говорим за по-сложните неща които ти дори и не предполагаш, че са в Библията.
И така-малко смешно е... човек, който дори няма понятие на кого точно служи, да определя духовен Израилянин като човек от секта.
Ха като намериш на кого точно служиш-дано се осъзнаеш докато все още имаш време.
А аз само ще се опитам да те подсетя-знаеш ли, кой е бащата на лъжата? Ха потърси из Библията-дано намериш-щото на него служиш. Но трябва да четеш с отворени очи!
И отбележи си-тук позволявам на хората да пишат-стига да има какво. Не е като при вас-вие гоните всеки, дето се опитва да ви покаже истината и лъжите в които вие сте повярвали!
Хайде-успех в търсене на истината-щото до сега не си я намерила, дори и пътя още не си намерила!
цитирай
15. estirbg - Ти пак не отговаряш ясно на поставения въпрос
16.07.2013 19:36
Щом ние сме, цитирам те:"римски католици", протестанти, православни и ...много нагли адвентисти", интересно ти от коя секта си?
Аз не крия коя съм, но ти, който ни обвиняваш за сатанисти, чий си?
За да се криеш, значи не желаеш да научат читателите чия власт обслужваш и на кому служиш.

цитирай
16. bojiislujitel - Напротив-аз писах ясно и всеки дето ...
16.07.2013 20:18
Напротив-аз писах ясно и всеки дето разсъждава и не се плаши да мисли е разбрал/а-аз съм духовен Израилянин. Тоест-принадлежа на народа на Бога-Израел.

А-а-а, какво е това ли: един обявил се за християнин/ка човек, трябва да разбира това без много обяснения. :)

Църквата на Исус дето е Христос е била, е и ще е винаги Израел. И на всеки, който не е роден във физическият народ Израел, му/й остава да се приобщи към тях и да стане духовен Израелянин/ка!! А какво означава това-пиша го за хората дето не се плашат да мислят-това означава, да пази всичко, което Исус заповяда на Израел да пази.
Това и правя-пазя всичко, което Бог заповяда на Израел да пази. Защото: Идин Бог, една вяра, едно кръщение-за всички! Както за Израилянина, така и за чужденеца!!!
А истината, сестро-е Божието Слово. Ти още не го познаваш и това стана очевадно от нещата дето написа. Дано го намериш!
И сега ще ти открия нещо, над което дълго ще мислиш: надявам се де. :)
По времето на Милениума-тук, на тази земя, Исус ще осинови всичките народи и те ще станат... Израел. И още нещо ще ти кажа-щото от вашите лъжепастори няма да го научиш-никога: Израел е името на този, когото ти знаеш-не го знаеш изобщо де-като Исус Христос.
Но това е всичко, което ще ти кажа за сега-ако един ден видя, че си започнала да разсъждаваш сама-може да продължим за Бога и Библията.

:) :)
цитирай
17. bojiislujitel - Бог знае, кой кой е. Лъжците са си ...
16.07.2013 21:52
Бог знае, кой кой е. Лъжците са си лъжци-независимо в колко пласта карамелизирана захар обвиват лъжите си! :)
А сега-мъдрите хора в Америка казват-внимавай, какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне. Ти си пожела, сестро, огненото езеро-може и да ти се сбъдне желанието. Разбира се, вас ви лъжат, че ще е временно явление-отново ви лъжат и за това... Не-няма да е временно-вечно е и това също е в Бибрията-която никога не сте знаели.
Е, както си го пожела-бих искал да не стигаш до там, но не мога да те спра...

А изтрих само гнусната пропаганда на Елън Уайт-тя разбира се за вас е Библията, но тук не върви! Аз не търпя лъжите! А виждам, че ти с тях живееш.
Не пиши повече тук-ще трия всяко нещо! Освен само ако е Библията както си е!
цитирай
18. estirbg - Продължаваш да лъжеш
17.07.2013 12:26
изтри точно стиховете отнасящи се до милениума и идването на Иисус, който ще грабне своите Си във въздуха. Довечера, пак ще ги напиша и ако пак ги изтриеш...
Бог знае как да те вразуми...
цитирай
19. bojiislujitel - Изтрих лъжите на Елън Уайт в които ...
17.07.2013 15:32
Изтрих лъжите на Елън Уайт в които вярвате с цялото си съзнание...
Никоя лъжа не може да те доведе до Бога!
Ако много претендираш, че нещо ти е ясно от Библията-би трябвало да не се затрудниш да ни обясниш, какво пише Исаия в 11 глава, в 65 и 66 глави, какво пише Захария във 14 глава, какво пише Данаил в 7 глава, какво пише в Откровението 19 и 20 глави, какво пише в 14 глава също, какво казва сам Исус в Матей 24 глава и какво казва Павел в 1 Солунци 4 глава-към която вие сте си добавили думи...
Но не-ти не можеш да обясниш нищо-никой адвентист не може да отвори и дума по тези въпроси! Защото за вас Библията е само тази част, която отговаря на вашите лъжи. Другото се изхвърля...
Тежко ви се пише на вас, защото лъжете и Бог знае, че лъжете! Къде ще се скриете от Бога? Ми няма такова място-не съществува!

А сега-поради твоето нахалство, сестро "Естир", затварям възможността на който и да е да пише в темите за неопределено време. Те са за тези които търсят истината, а не за тези дето са намерили лъжите и вече мислят, че знаят истината!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2172889
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031