Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2012 21:05 - Време е-защото Исус е почти на прага
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 951 Коментари: 0 Гласове:
0



Сестри и братя,
Време е да поговорим за Библията и Бога както е-според истината!!
Сега ще ви дам само някои предпоставки да се замислите-на кого служите, пък ако има интерес-ще покажа Библията по всичките тези въпроси.
И така:
Казали са ви, че Закона на Бога е отпаднал-нали така? Че не сме под Закон?
Не е вярно! Има ли организация, която да няма закони и да не е анархия? Вие правите Бог анархис...т!
Ако няма закон-не е възможно да има грях, защото грехът по дефиниция е нарушаването на Закона! Кой може да ви осъди, че сте нарушили закон, който не съществува?! Ми не е възможно!
Закона на Бога е вечен, сестри и братя и всеки, който го нарушава-умишлено-е грешник пред Бога, а заплатата на греха е смърт!
Казали са ви, че ще бъдете „грабнати” и отнесени на небето, докато тази земя се пържи в собствените си сокове...
Не е вярно!! Никъде в цялата Библия не пише такова нещо! Всичко, което пише е в 1 Солунци 4 глава и там ви пише, че ще посрещнете Господа-ако сте праведни-във въздуха! Но къде ще идете после? Ето-опитайте да отговорите на това! При това-Исус идва да управлява народите на тази земя-не на небето-с желязна тояга от Ерусалим! И светиите ще управляват народите с желязна тояга и те ще се строшат като грънци пред тях! Къде ще е това-на земята!
Казали са ви, че съботата не трябва да се пази за Бога.
Не е вярно! Съботата е знака между Господ и неговите! Вие като не я пазите-защо мислите, че сте от Божиите?... Съботата никога не е отменяна, нито може-нали следвате Исус-Исус винаги влизаше в синагогите в събота! При това сам Исус е дал Закона и съботата! Обичате ли Исус, сестри и братя? Но кой тогава е дал неделята-Император Константин-Римски Император! Той е наложил това християнство, което вие следвате!
Казали са ви, че мъртвите са на небето...
Не е вярно! Мъртвите са в земята-от земята сме взети и там се връщаме! Сам Исус ви казва, че никой не е отишъл на небето-нали вярвате на Исус?
Казали са ви, че можете да ядете всичко.
Не е вярно! За Бога има значение какво ще ядете ако искате да живеете вечно!
Казали са ви, че Божиите Празници са отпаднали.
Не е вярно-Това са Празниците на Бога-отпаднал ли е Бог? И ако познавахте Празниците на Бога-щяхте да знаете целият план на Бога! А празниците които вие пазите са пагански-до един!
Казали са ви, че лошият Иван е вече в ада.
Не е вярно-никой още не е осъден и не е попаднал в огненото езеро! То дори още не е представено на тази земя-защото тук ще бъде!
Сестри и братя, не е ли време да се замислите-какво следвате и наричате себе си християни-което казва, че сте като Христос?! Време вече няма! Огледайте се и вижте-светът е както винаги е бил или нещо се е променило? Нещо не е така, както би ни се искало? Време е да се събудите! И както казах-всичко за което писах мога да ви го докажа от Библията-това са фактите! Исус даде Закона на Моисей, написа го лично!! С пръста си на камък-не се мени! Два пъти-не един, но два пъти го написа! И вие мислите, че вече няма Закон-лъжете себе си!!! На Бог се служи само и само по един начин-по Божия!!! Ако отидете да работите за някой, как ще работите-както вие си искате или както той ви каже? И ако работите както на вас ви се иска-или не работите дори-колко време ще останете на тази работа? Но с Бога можете да си правите каквото искате ли? Лъжете себе си! А това не води на добро място...



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2171804
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031