Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2011 22:20 - Часът на изкушението. Или... второто пришествие на Исус-което е съвсем близо
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 1679 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.12.2011 02:29


Сестри и братя,

Погледнете новините от днес и вижте-не отива ли светът към своя естествен край? Не-не, че светът ще свърши някога-съвсем не, но това, което става е завършекът на човешкото управление и началото на управлението на Исус Христос над цялата земя. И както е писано-ще управлява народите с желязна тояга. Но какво ще бъде преди това? Аз ви представих уроци ясно показващи какво идва и в каква последователност. Вижте за повече информация урока „Знаците на времената”, както и урока за „Армагедон”.
Но това, което идва и то явно съвсем скоро, сестри и братя е часът на изкушението. В този урок ще видим за какво всъщност става въпрос. Днес гледах втората част на филма Време разделно-това време разделно идва отново на тази земя и този път ще бъде върху всичките народи на света. И всеки ще трябва самостоятелно да избере, от кои ще бъде: от тези които временно ще имат все още нещо-печат на дясната ръка или на челото, но ще получат срещу това вечното наказание; или ще бъде от тези които ще изстрадат за кратко време-дори и до смърт-но ще получат вечен живот заради това си страдание. И не-никого няма да отмине това, което идва, никой няма да се скрие някъде...
Някои мислят, че Бог изкушава хората. И хората вършат неща които са против Бога. Но вярно ли е това? Не и според Библията. Бог не изкушава никого!
Нека започнем от Матей 6 глава и да видим за какво изкушение става въпрос в Божията молитва.

6 А ти, когато се молиш, влез във вътрешната си стаичка, и като си затвориш вратата, помоли се на своя Отец, Който е в тайно; и Отец ти, Който вижда в тайно, ще ти въздаде [на яве]

Когато се молите, сестри и братя, не го правете за да ви вижда някой-вие се молите на Отец в името на Исус! И Отец прекрасно знае за какво ще го помолите дори. И когато казва-„влез въ вътрешната си стаичка”, свсем няма предвид да се затворите някъде, но има предвид това-да не сте на показ пред хората, както правеха някои фарисеи.
.
7 А когато се молите, не говорете излишни думи, както езичниците; защото те мислят че ще бъдат послушани заради многото си говорене.

8 И тъй, не бъдете като тях; защото Отец ви знае от що се нуждаете преди вие да Му искате.

Защото наистина-Отец знае прекрасно за какво го молите. И не-не става въпрос да молите за пари и слава... Първо търсете Бога и Божието и всичко останало ще ви се прибави!

9 А вие се молете така: Отче наш, Който си на небесата, да се свети Твоето име!

Отец е на небесата-на третото небе.

10 да дойде Твоето царство; да бъде Твоята воля, както на небето така и на земята;

Да дойде твоето царство и на земята-както е и на небето. Това само по себе си ви показва, че Божието Царство ще дойде тук-на тази земя и вие няма да вървите никъде!

11 Дай ни днес ежедневния хляб;

И ако Господ ни даде днес какво да ядем, какъв проблем имаме? И това ще е и утре-защото и утре ще го молим за това, както и в други ден...

12 и прости ни дълговете, както и ние простихме на нашите длъжници;

И ако не простим дълговете на сестрите и братята, които виждаме-как ще се обърнем към Бога, когото дори и никога не сме видели? И ако ние не прощаваме нищо-защо да мислим, че Бог ще ни прости паденията?

13 и не ни въвеждай в изкушение, но избави ни от лукавия, [защото царството е Твое, и силата и славата, до вековете. Амин].

И не ни въвеждай в изкушение? Но ние знаем, че Бог не изкушава никого-за какво тогава става въпрос? А знаем, че Царството е на Бога и Сатана е само служител пред Бога-не може да извърши нищо на своя глава! А тук трябва да уточня и още нещо-в последният стих думата е „злото”-вместо „лукавия”!! Защото това, което идва, сестри и братя е страшно зло. И никой няма да го избегне!!
И така-нека видим, че Бог не изкушава никого, но ние сами себе си изкушаваме. Ще видим това в Яков 1 глава

13 Никой, който се изкушава, да не казва: Бог ме изкушава, защото Бог се не изкушава от зло, и Той никого не изкушава.

Бог не се изкушава от зло и Бог не изкушава никого! Бог няма да постави пред вас купчина пари и да види, дали ще се изкушите за да ги вземете. Нито пък ще ви въведе в къща пълна с жени за да види дали ще се изкушите да изневерите на съпругите си! Вижте кой се изкушава-в следващият стих.

14 А който се изкушава, се завлича и подлъгва от собствената си страст;

А-значи всеки сам се изкушава и ако не внимава-изкушението е на прага и човекът се подхлъзва. А знаем, че пожеланието на очите ако не се озапти-води до грях, а грехът-води до смърт! Заплатата на греха, сестри и братя е смърт!!! И като знаем, че грехът е нарушаването на Закона на Бога, то разбираме, че всяко нарушаване-умишлено-на законите на Бога води до смърт! Тогава как така някои казват, че няма вече Закон? Ми ако няма Закон-не е възможно да има грешници и всички ще живеят вечно. Но всички знаете, че това изобщо не е така.

15 и тогава страстта зачева и ражда грях, а грехът, като се развие напълно ражда смърт.

И така-какво ни казва апостол Яков-че нашето поведение ако не е по Бога, води до грях и съответно-до смърт. Нека потвърдим това и чрез Старият Завет-Притчи 5 глава

21 Защото пътищата на човека са пред очите на Господа, И Той внимателно измерва всичките му пътеки.
22 Нечестивият ще бъде хванат от собствените си беззакония, И с въжетата на своя грях ще бъде държан.
23 Той ще умре от своето отказване от поука; И от голямото си безумие ще се заблуди.

Нечестивите не искат поука и бягат от истината! И краят им идва съвсем естественно...
Но до тук не става ясно-какъв е този час на изкушението? Нека го видим сега-ще започнем от Откровението 3 глава

7 До ангела на филаделфийската църква пиши: Това казва Светият, истинският, у Когото е Давидовият ключ; който отваря, и никой няма да затваря; и затваря, и никой не отваря.
8 Зная твоите дела. Ето, поставих пред тебе отворени врата, които никой не може да затвори, понеже, имайки само малко сила, пак си опазил Моето слово, и не си се отрекъл от името Ми.

Това е писано за тези от нас които се държат здраво за Божието Слово, сестри и братя.

9 Ето, давам ти някои от ония, които са от сатанинската синагога, които наричат себе си юдеи, а не са, но лъжат, - ето, ще ги накарам да дойдат и да се поклонят пред нозете ти, и да познаят, че Аз те възлюбих.

Става въпрос за тези които наричат себе си Юдеи, а не са-това казва тук Исус и както виждате, не съм го писал аз...

10 Понеже си опазил Моята заповед да търпиш, то Аз ще опазя тебе от времето на изпитанието, което ще дойде върху цялата вселена да изпита ония, които живеят по земята.

Времето на изпитанието, което ще дойде и вече идва над целият свят-това е времето на изкушението, което ще е 3.5 години. Нека да видим още оп въпроса-в пророк Данаил, 7 глава

1 В първата година на вавилонския цар Валтасар Даниил видя сън и видения на главата си върху леглото си. Тогава написа съня и разказа същността на работите.
2 Даниил проговаряйки рече: Видях в нощното си видение, и ето, четирите небесни ветрища избухнаха върху голямото море.

Това са 4те световни Империии които се родиха от морето на хората в света. И ето сега 4те Империи

3 И четири големи зверове възлязоха из морето, различни един от друг.
4 Първият бе като лъв, и имаше орлови крила;

Това е Вавилонската Империя-тя е този лъв. След нея дойде Мидор-Персийската Империя-нека я видим и нея.

а, като го гледаха, крилата му се изскубаха, и той се дигна от земята и биде заставен да се изправи на две нозе като човек, и даде му се човешко сърце.
5 След това, ето друг звяр, вторият, приличен на мечка, който се подигна от едната страна, и имаше три ребра в устата си между зъбите си; и му думаха така: Стани, изяж много месо.

Това именно е втората световна Империя-на Иранците и Руснаците-защото Мидяните са именно Руснаците, а Персите са Иранците. Мечката беше повдигната на едната си страна, защото почти веднага след Мидяниете Персите взеха Империята.

6 Подир това, като погледнах, ето друг звяр, приличен на леопард, който имаше на гърба си четири птичи крила: тоя звяр имаше и четири глави; и даде му се власт.

Това е третата световна Империя-Гръцката Империя. Александър завладя целият тогавашен свят за около 7 години, но умря на около 30 години и не остави наследник, който да може да поеме управлението. За това Империята се раздели на 4 части-като всеки от 4те му генерала получи по част от нея. Птоломей е взел Африка и едно от неговите наследнички е Клеопатра за която сте слушали... Гъркиня!

7 Подир това, като погледнах в нощните видения, ето четвъртият звяр, страшен и ужасен и твърде як; той имаше големи железни зъби, с които пояждаше и сломяваше, като стъпкваше останалото с нозете си; той се различаваше от всичките зверове, които бяха преди него; и имаше десет рога.

Този 4ти звяр е така страшен и ужасен, че дори няма и точно описание! Това е Римската Империя. Тя разтрошаваше всичко и не само физически-тя съсипа света и в духовно отношение. Защо казвам това? Защото всичко, което днес християните следват е дошло от там и чист паганизъм. Коледата, Великдена, хора на небето или в ада, неделята, можете да ядете каквото си поискате, празници на разни „светии” и още, и още, и още-всичко това няма нищо общо с Библията и вие го пазите, като дори и не подозирате, че следвате паганизма на Рим. Днес се ръководи от държава в държавата-Ватикана, която е в средата на Рим.
Но нека обърнем внимание на десетте рога. Те ни показват нещо, но какво? Роговете са признак на власт-върховна власт, сестри и братя. И всеки един от тях в такъв случай е или е бил владетел. Точно така-Римската Империя е падала и е ставала 10 пъти. Но нека видим и още от Данаил

8 Като разглеждах роговете, ето, между тях излезе друг рог, малък, пред който три от първите рогове се изкорениха; и ето, в тоя рог имаше очи като човешки очи и уста, които говореха надменно.

Пявява се малък рог, пред който три биват изкоренени от корен. Означава, че след като са от корен-то нищо вече не остава от тях. Кой е малкият рог? Той има човешки очи и надменни уста. Прилича ли ви на религиозен водач? Точно така, сестри и братя-това е папата от Ватикана-от Рим. Но кои са тези три рога които са изкоренени от корена си? Това са три народа които днес не съществуват-готите, вандалите и хюралините. От първите е останало само „вандализъм” и „готически стил”... Нищо друго не е останало от тях и това можете да го проверите в енциклопедиите.
Но да видим и още:

16 Приближих се до едного от предстоящите и го попитах що е истинското значение на всичко това. И той ми разправи и ми даде да разбера значението на тия неща.
17 Тия четири големи звяра, каза той, са четирима царе, които ще се издигнат от земята.
18 Но светиите на Всевишния ще приемат царството, и ще владеят царството до века и до вечни векове.

Тук трябва да ви обърна внимание на факта, че светиите на Бога ще приемат царството-тук, на тази земя-и ще го владеят за винаги-няма край. Някои искат да вървят на небето-но вижте какво ви казва пророка!! Всичко ще е тук-на тази земя.

19 Тогава поисках да узная истината за четвъртия звяр, който се различаваше от всичките други и бе твърде страшен, чиито зъби бяха железни и ноктите му медни, който пояждаше и строшаваше, а останалото стъпкваше с нозете си, -

Вече видяхме, кой е този звяр. Но вижте-същият ще управлява света в последното време за 3.5 години-ето го:

23 Той каза така: Четвъртият звяр ще бъде четвъртото царство на света, което ще се различава от всичките царства, и ще погълне целия свят, и ще го стъпче и разтроши.

И нима Римската Империя в лицето на Римският католицизъм не погълна целият свят? Да-има мюсюлмани, но кой командва света-не и те!

24 А за десетте рога, те са десет царе, които ще се издигнат от това царство; и след тях ще се издигне друг, който ще се различава от първите и ще покори трима царе.

Този рог вече видяхме, кой е и кои три народа е съсипал. Проверете в енциклопедиите по този въпрос.

25 Той ще говори думи против Всевишния, ще изтощава светиите на Всевишния, и ще замисли да промени времена и закони; и те ще бъдат предадени в ръката му до време и времена и половина време.

Папата ще води война със светиите-мислите ли се за светии-това е за вас. И ще ги победи-означава-ще ги убие. А за колко време ще е така-за време-една година; и времена-две години; и половина време-половин година. Събираме ги и имаме 3.5 години. Време-една година; времена-две години; и половина време-половин година.

26 Но когато съдилището ще заседава, ще му отнемат владичеството, за да го изтребят и погубят до край.
27 А царството и владичеството, и величието на царствата, които са под цялото небе, ще се дадат на людете, които са светиите на Всевишния, Чието царство е вечно царство и на Когото всичките владичества ще служат и ще се покоряват.

Сега тук обърнете внимание, сестри и братя-вижте този 27 стих!! Царството и владичеството-или управлението-на всички царства ПОД ЦЯЛОТО НЕБЕ-КОЕТО ВИ КАЗВА, ЧЕ СА ТУК, НА ТАЗИ ЗЕМЯ-ще се даде на светиите на Исус! Тоест-ако вие устоите до края в пазенето на Закона на Бога и вярата в Исус-защото това е определението за светия, то вие ще управлявате света.
Но нека видим и още по въпроса-в Откровението 13 глава

1 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.

Този е същият звяр дето излиза от народите. Десет рога, но този път има 7 глави. 7 пъти големи владетели се опитваха да възстановят Римската Империя. Между тях са Ото Велики, Шарлемайн, Наполеон Бонапарт и последният е Мусолини. Те не успяха, но сега вече е възстановена-Европейският Съюз. Вижте ако желаете урока за Европейският Съюз и кой е той.

2 И звярът, който видях приличаше на леопард,

А вече знаем, кой е леопарда-Гръцкият цар.

и краката му бяха като крака на мечка,

Знаем, коя е мечката-Мидо-Персия.

устата му като уста на лъв;

Знаем и кой е лъвът-Вавилон. А сега вижте от къде беше властта им. От Сатана.

и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт.

3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;

Както вече споменах-Римската Империя падна официялно през 5 век-мисля годината е 471 или нещо такова. И от тогава 7 владетеля са се опитвали да я върнат към живот. А тя всъщност никога и не е умирала, защото ви е завладяла духовно с ученията си. По-горе споменах за основната част от тях. Дори и факта, че според папата денят се сменя през нощта когато не се наблюдава никаква промяна трябва да ви говори, че нещо не е в ред, но за съжаление не ви говори... Защото вие не изследвате нещата, но приемате всяка лъжа с отворено сърце.

4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него?
5 И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца.

Кой може да воюва с папата, зад когото стои целият Европейски Съюз? И вижте колко време ще има властта-42 месеца. Но 42 месеца са 3-5 години! Ето ви отново-3-5 години велика скръб-наложена ще е от папата.

6 И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата.
7 И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ.

И той ще воюва против светиите-това вече го видяхме и в Данаил. И ще ги победи-ще ги избие!

12 Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.
13 И вършеше големи знамения, до там щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците.

Разбира се, това предстои. А през 1957 година със скрючването на Римският договор, смъртоносната рана на папството оздравя.

14 И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.
15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.

Папата ще направи статуя от камък, която ще „оживее” и ще говори. Това няма да е нещо механично, както мислят някои-съвсем не. Ще си е съвсем реален камък.

16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;

Римските католици потготвят това нещо-всяка година на така наречената „пепелна сряда”, когто поставят знак на кръст от пепел от палмово дърво на челото на католиците или на дясната им ръка. Никога някъде другаде-винаги само на тези две места!! Всяка година го виждам с очите си-защото имаме някои Римски католици и те го правят-отиват да им поставят кръстовете...

17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

И какво излиза: ако човек не се съгласи да получи знака на смъртта-тогава няма да може да купува или продава. Означава гладна смърт. Но вече видяхме и какво освен това ще става с хората на земята. Те ще бъдат подчинени на двойната власт на звяра-духовна и цивилна-или ще трябва да умрат.

Откровението 17:
1 И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница, която седи на много води;

Коя е тя? Това е световна религия, това е църква, сестри и братя. Вижте какво следва-коя е бляскавата църква облечена бляскаво и променила заповеди от Бога? Коя е тази богата църква? Няма по-богата от Римо католическата църква.

2 с която блудствуваха земните царе, и земните жители се опиха от виното на нейното блудствуване.

Защото целият свят се е опил от нейната религия. Именно-религия наречена от света християнство и нямаща нищо общо с Христос.

3 И тъй, той ме заведе духом в една пустиня, гдето видях жена, седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога.
4 Жената бе облечена в багреница и червено и украсена със злато, със скъпоценни камъни и с бисери, и държеше в ръката си златна чаша, пълна с мръсотии и с нечистотиите от нейното блудствуване.

Седем велики владетели са се опитвали да вдигнат Римската Империя. 10 са основните държави управляващи Европейският Съюз. И Гърция е една от тях-те няма да я отстранят!! И вижте какво държи-златна чаша, лъскава от вън, но пълна с мръсотии! Какво са те? Лъжите на Римскиет католици. Коледата-лъжа, Великдена-лъжа, отиването на небето-лъжа, душите на мъртвите в ада-лъжа, неделята-лъжа, можем да ядем всичко-лъжа, промяната на времената както са дадени от Бога и заменянето им с други-лъжа, молитви към майката на Исус и светии-лъжа!

5 И на челото й имаше написано това име: Тайна; великий Вавилон, майка на блудниците и на гнусотиите на земята.

Тя е майка на блудниците-но щом е майка, има и дъщери. Кои са те? Православната църква, протестантските църкви. Някой ще каже-аз съм баптист, не съм Римски католик. Наистина ли-около Коледа ще си имаш ли елхичка? Друг ще каже-аз съм адвентист от седмият ден-ние не следваме папата. Наистина ли-около Коледата ти ще си имаш ли елхичка?

9 Ето разумното значение на това: Седемте глави са седем хълма, на които седи жената;

Тук трябва да включим малко географията и да видим, кой град е основан на 7 хълма. И ще намерим един град, който е основан на 7 хълма и е в основата на последната Световна Империя-Рим! Преди години някой ми каза, че и Пловдив бил основан на 7 хълма. Кога Пловдив е бил в световната история като градът на Световна Империя?

10 те са и седмина царе, от които петимата паднаха, и единият сега е, а другият още не е дошъл, и когато дойде, трябва само малко да постои;
11 и звярът, който беше и го няма, той е осмият цар, който е от седемте, и отива в погибел;
12 и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра;

Както вече ви писах по-горе: 10 са държавите които вече решават съдбите на Европейсияк Съюз. Имаме документи по този въпрос и един ден като ги преведа-ще ги представя. Англия, Германия, Франция, Гърция, Люксенбург, Австрия, Холандия, Италия, Испания и не помня коя е последната...

13 те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт;

Те са единомислени в какво-в подчинението си на папата от Ватикана. Той е лъжепророка и заедно с цивилният Президент на ЕС-още не знаем, кой ще е точно този човек и кой ще е папата, но мисля няма да е този папа и няма да е Херман Ван Ромпуй, та те двамата ще са двойната власт на ЕС в последното време.

Нека сега видим какво ни казва сам Исус за времето на изкушението!

Матей 24:
1 И като излезе Исус от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат зданията на храма.
2 А Той в отговор им рече: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: Няма да остане тук камък на камък, който да се не срине.

Това разбира се е станало през 70 година когато Римският Генерал Тит съсипва след две годишна обсада Ерусалим и разпръсва останалите живи от племената на Юда, Вениамин и Левии по Средиземноморието. И каква е тази стена на плача днес-кой я знае от къде се е взела, но Исус ни казва, че няма да остане там камък на камък!

3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на века?
4 Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой;
5 защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина.

Помислете, сестри и братя: кой от вашите проповедници ви казва, че идва в името на Сатана?... Но те ви говорят неща които нямат или почти нямат общо с Библията! Изнасят ви разни проповеди, разказват ви за разни опитности, но не ви четат и не ви обясняват Библията чрез Библията! С други думи-отнемат ви делът от живота и Божието Царство с измама и вие със зяпнали уста ги следвате и се потдавате на тези лъжи! Помислете-сега това, което прочетохте до този момент-кога вашите пастири са ви гооврили за тези неща?...

15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира),

Но ето-вие не четете Старият Завет и поради това и понятие нямате, за каква мерзост говори тук Исус и за кое свято място! И понеже не знаете тези неща-когато папата седне в храма дето тези, дето наричат себе си Юдеи-а не са-ще построят и ще се обяви за бог, вие дори и няма да знаете, че моментално трябва да бягате!

16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините;
17 който се намери на къщния покрив да не слиза да вземе нещата от къщата си;

Защото няма да имате време за нищо!!!

21 защото тогава ще има голяма скръб, небивала от началото на света до сега, и каквато не ще има.
22 И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят.

Това 1 Световна Война, това 2 Световна Война-няма да са нищо в сравнение с това, което идва в света!! Такива ужаси идват, че за тях няма описание никъде!!
Сега-искам да ви покажа нещо в Откровението, но няма да го обяснявам нашироко, защото се отнася до Израел и мясотото на безопасност, но само ще ви обърна внимание на това, за колко дни народа на Бога ще е в това място на безопасност-1260 дена! Колко е това? Това са 3.5 години, сестри и братя! Вижте-отново и отново, и отново-същите години! Това е Великата СКръб дето идва на тази земя и наистина е близо!

Откровението 12:
1 И голямо знамение се яви на небето, - жена, облечена със слънцето, с луната под нозете й и на главата й корона от дванадесет звезди.
2 Тя бе непразна и викаше от родилни болки, като се мъчеше да роди.
3 И яви се друго знамение на небето, и ето голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога, и на главите му седем корони.
4 И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята; и змеят застана пред жената, която щеше да роди, за да изяде чадото й щом роди.
5 И тя роди мъжко дете, което има да управлява всичките народи с желязна тояга; и нейното чадо бе грабнато и занесено при Бога, дори при Неговия престол.
6 И жената побягна в пустинята, гдето имаше място, приготвено от Бога, за да я хранят там хиляда двеста и шестдесет дни.

И в Библията пише, че там хората на Бога ще са в пълна безопасност, както и няма да им липсва нищо. И да-ще виждат какво става в света, но до тях няма да достига.
Ако желаете-вижте Исаия 36 и 37 глави какво стана, когато Асирийският Цар дойде против Ерусалим и какво стана когато похули Бога! Бог прати ангел, който в една нощ съсипа около 180000 войници от войската му и Царят беше принуден да се оттегли. Това е по сведения от Бибилята и също-от историята!! Точно така, сестри и братя-има и исторически документо по този въпрос.
Но нека сега видим, какво ще става и кое сед кое следва.

Откровението 6:
1 И видях, когато Агнето отвори един от седемте печата, и чух едно от четирите живи същества да казва като с глас от гръм: Дойди [и виж]!
2 И видях, и ето бял кон; и яздещият на него имаше лък; и даде му се корона и той излезе побеждаващ и да победи.

И двойната власт на Звяра-ЕС-ще излезе за да воюва и да побеждава.

3 И когато отвори втория печат, чух второто живо същество да казва: Дойди [и виж]!
4 и излезе друг кон, червен; и на яздещия на него се даде да вдигне мира от земята, тъй щото човеците да се избият един друг; и даде му се голяма сабя.

И ще чуете за войни и военни слухове-дори и ще ги видите! След това идва глад!

5 И когато отвори третия печат, чух третото живо същество да казва: Дойди [и виж]! И видях, и ето черен кон, и яздещият на него имаше везни в ръката си.
6 И чух нещо като глас отсред четирите живи същества, който казваше: Един хиникс пшеница за динар, и три хиникса ечемик за динар; а дървеното масло и виното не повреждай.
7 И когато отвори четвъртия печат, чух гласа на четвъртото живо същество, което казваше: Дойди [и виж]!
8 И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове.

Те ще избият една четвърт от жителите на земята. Сега сме около 7 милиарда-помислете какво пише тук!
А нека видим каква ще еролята на папата, защото властта му е дадена от Сатана.

Данаил 11:
31 И от него ще се подигнат сили, които ще омърсят светилището, да! крепостта, ще премахнат всегдашната жертва, и ще издигнат мерзостта, която докарва запустение.

И именно за това говори Исус в Матеи 24 глава-това е мерзостта, която запустява!

32 И ще изврати с ласкателства ония, които беззаконствуват против завета; но людете, които познават своя Бог, ще се укрепят и ще вършат подвизи.
33 И разумните между людете ще научат мнозина; при все това, ще падат от меч и от пламък, чрез пленение и чрез разграбване, много дни.
34 А когато паднат, ще им се достави малко помощ; обаче мнозина ще се присъединят към тях чрез ласкателства.
35 Дори някои от разумните ще паднат, за да бъдат опитани, та да се очистят и да се избелят, до края на времето; защото и то ще стане в определеното време.

Вие мислите, че сте светии-вижте какво идва! И пише, че ще ви победи... Означава-ще ви убие!

36 И царят ще действува според волята си, ще се надигне и ще се възвеличи над всякакъв бог, и ще говори чудесно, надменно против Бога на боговете; и ще благоденствува догдето се изчерпи негодуванието; защото определеното ще се изпълни.
37 И няма да зачита боговете на бащите си, нито обичната на жените богиня, нито ще зачита някакъв бог; защото ще направи себе си на по-велик от всички тях.

Този човек няма да зачита нищо и никого! Той ще се обяви за бог. И като такъв-ще ви накара да ви поставят знак на дясната ръка или на челото-иначе вие не можете да му служите и трябва да умрете! А Исус не може да дойде докато не се изпълнят тези пророчества! Ето какво ви обяснява апостол Павел по този въпрос:

2 Солунци 2:
1 А колкото за пришествието на нашия Господ Исус Христос и нашето събиране при Него молим ви, братя,
2 да не се поклащате лесно от здравия разсъдък, нито да се смущавате било от дух, било от слово, или от послание, уж от нас изпратено, като че ли вече е настанал денят на Господа.
3 Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението и не се яви човекът на греха, синът на погибелта,
4 който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или на когото се отдава поклонение, щото той седи [както Бог] в Божия храм и представя себе си за Бог.
5 Не помните ли, че когато бях още при вас, аз ви казах това?
6 И сега знаете, какво Го възпира, да не се открие в своето си време.
7 Защото оная тайна, сиреч, беззаконието, вече действува, но само догдето се отмахне отсред оня, който сега я възпира;

Беззаконие-означава нарушаването на Закона на Бога! Е-не ви ли казва папата в Рим, че всичко е добро и че Закон вече няма-прикован е на кръста?

8 и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,

Вие мислите, че пата е свят-вижте какво казва апостола-папата е беззаконник! Е не е възможно да е свят и да е беззаконник в същото време!

9 тогава, чието идване се дължи на действието на сатана, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса


Пророк Даниил ни обяснява, че този беззаконник ще се издигне от предишните Царства на света. И е точно така, сестри и братя. Започнало се е с Вавилонската Империя, но после тя се е сляла с Мидо-Персийската, тази пък-с Гръцката и после е дошла Римската. Не се прекъсва никъде! Просто преливат от предишната в новата.

Данаил 8:
15 И когато аз, аз Даниил, видях видението, поисках да го разбера. И, ето, застана пред мене нещо като човешки образ;
16 и чух човешки глас, който извика изсред бреговете на Улай и рече: Гаврииле, направи тоя човек да разбере видението.
17 И така, той се приближи гдето стоях; и когато дойде аз се уплаших и паднах на лицето си; а той ми рече: Разбери, сине човешки; защото видението се отнася до последните времена.
20 Двата рога на овена, които си видял, са царете на Мидия и на Персия.
21 Буйният козел е гръцкият цар; и големият рог между очите му е първият цар.

22 А гдето се строшил той и излезли четири вместо него, значи, че четири царе ще се издигнат от тоя народ, но не със сила като неговата.

Царството на Александър беше поделено от 4мата му генерали-те владееха света след него.

23 И в послешните времена на царуването им, когато беззаконниците стигнат до върха на беззаконието си, ще се издигне цар с жестоко лице и вещ в лукавщини.
24 И силата му ще бъде голяма, но не като силата на другия; и ще погубва чудесно, ще успява и върши по волята си, и ще поквари силните и светите люде.
25 Чрез коварството си ще направи да успява измамата в ръката му, ще се надигне в сърцето си, и ще погуби мнозина в спокойствието им; ще въстане и против Началника на началниците; но ще бъде смазан, не с ръка.

За кого става въпрос-отново за папата от Ватикана. И тогава вече ще запомнат тези 3.5 години-Великата СКръб или времето на изкушението. И мнозина ще се изкушат виждайки мъките и чувствувайки ги дори-ще се изкушат и ще приемат печата на дясната си ръка или на челото си! И помислете, сестри и братя: ако пред вас убиват децата ви едно по едно, съпругата ви, съпруга ви-дали няма да искате да ви сложат този проклет печат?

Данаил 12:
1 И в онова време великият княз Михаил, който се застъпва за твоите люде, ще се подигне; и ще настане време на страдание, каквото никога не е бивало откак народ съществува до онова време; и в онова време твоите люде ще се отърват, - всеки, който се намери записан в книгата.

Някои мислят, че Михаил и Исус-не е вярно! Михаил е херувим-водача на войските на Бога!!

2 И множеството от спящите в пръстта на земята ще се събудят, едни за вечен живот, а едни за срам и вечно презрение.

И това ще стане пир последната тръба-когато праведните ще възкръснат и заедно с живите праведници ще посрещнат Исус в облаците и после ще дойдат за да владеят земята-1 Солунци 4 глава и Захария-14 глава.

3 Разумните ще сияят със светлостта на простора, и ония, които обръщат мнозина в правда като звездите до вечни векове.
4 А ти, Данииле, затвори думите и запечатай книгата до края на времето, когато мнозина ще я изследват, и знанието за нея ще се умножава.
5 Тогава, като погледнах аз Даниил, ето, стояха двама други, един на брега отсам реката, и един на брега оттам реката.
6 И единият рече на облечения в ленени дрехи човек, който бе над водата на реката: До кога ще се чака за края на тия чудеса?
7 И чух облеченият в ленени дрехи човек, който бе над водата на реката, когато издигна десницата си и левицата си към небето и се закле в Оня, Който живееше до века, че това ще бъде след време, времена и половина време и, че всичко това ще се изпълни, когато ще са свършили да смажат силата на светите люде.

Какво прочетохме тук-отново тези 3.5 години Велика Скръб. Вижте, сестри и братя колко пъти Бог ви казва едон и също-ами явно е точно така!!

Матей 24:
29 А веднага след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят.
30 Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава.

И това разбира се ще стане само един път-преди идването на Исус! А защо човеците ще плачат? Защото чак тогава ще разберат, против кого са воювали и какво ще е наказанието им. Вие казвате, че обичате Исус и ще се радвате да го видите? Ами ако се окаже, че не сте следвали него, но друг-измислен Исус, дето не е в Библията?
Какво ще правите тогава-няма ли да заплачете?... Но искам да ви кажа нещо-ако се осъзнаете дори и тогава-имате пълният шанс да спасите себе си! От вас само си зависи!
И нека сега видим как ще се развият нещата после

Откровението 17:
12 и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра;
13 те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт;

Всичкиет Европейски владетели ще предадат властта си на тази двойна власт-папата и звяра-военен лидер. Но вижте какво ще стане с тях!

14 те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни.

И ето сега-Исус идва от небето заедно с всичките свети ангели-всичките... свети духове!
Откровението 19:
11 След това видях небето отворено, и ето бял кон, и Оня, Който яздеше на него, се наричаше Верен и Истинен, и съди и воюва праведно.
12 Очите Му бяха огнен пламък, на главата Му бяха много корони и носеше написано име, което никой не знаеше, а само Той;
13 и беше облечен в дреха, попръскана с кръв; и името Му беше Божието слово.

А от къде е кръвта по дрехата на Исус? От огромното число дето той ще избие, сестри и братя-от своите врагове които винаги са се противили на Бога! Защото е писано, че Исус ще изпълни земята с трупове като дойде вторият път!

14 И небесните войски, облечени в бял и чист висон, следваха подир Него на бели коне.
15 Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий.
19 И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство.

И ето какво ще стане със звяра и лъжепророка-лидерите на последната Световна Империя-Рим!

20 И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.
21 А останалите бидоха избити с меча на яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата Му. И всичките птици се наситиха от месата им.

И ето сега-вижте краят на Римското католичество!

Откровението 18:
1 След това видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава.
2 Той извика със силен глас, казвайки: Падна, падна великият Вавилон и стана жилище на бесовете, свърталище на всякакъв нечист дух и свърталище на всякаква нечиста и омразна птица;
9 И земните царе, които са блудствували и живели разкошно с нея ще заплачат и заридаят за нея, когато видят дима от изгарянето й.
10 Отдалеч ще стоят поради страх от мъките й и ще казват: Горко, горко на тебе, велики граде Вавилоне, крепки граде, понеже в един час дойде съдбата ти!

Надявам се, че някой разбра нещо по въпроса на Часът на изкушението.

Отче наш, който си на небесата, да се свети твоето име; да дойде твоето царство; да бъде твоята воля, както на небето, така и на земята; дай ни днес ежедневният хляб; и прости ни дълговете както и ние простихме на нашите длъжници; и не въвеждай ни в изкушение, но избави ни от лукавия (защото царството е твое, и силата, и славата, до вековете. Амин.)
Слава на Господ; Слава на Господ; Слава на Господ в името на Исус Христос!




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2190854
Постинги: 1223
Коментари: 1486
Гласове: 412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930