Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2011 18:00 - И още нещо за огненото езеро-помислете!
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 1016 Коментари: 1 Гласове:
3



Сестри и братя,

Някои от вас посещават разни църкви. Но там никога няма да чуете нещо за огненото езеро и за попадналите там. Какво е това езеро, за кого е направено и кои ще попаднат там? И защо те не ви говорят за него-след като е в Библията и то не на едно и две места?

Исус Христос казва не един път, че огненото езеро е вечно и попадналите там ще са вечни. Но защо вашите "пастори" не ви говорят за него? Защо крият това най-страшно нещо в Библията? Може би защото не знаят нищо по въпроса? Или може би понеже ако ви кажат за него, трябва да ви кажат и че грехът е, който води там в това езеро-наречено в Библията "втората смърт". И ако ви кажат за греха-трябва да ви кажат и какво е грях... И ако ви кажат, какво е грях, то трябва да ви кажат, че те ви водят в греха!
Твърде ясно-нали? Точно така-а-а-а, сестри и братя-това е и причината те да не ви говорят никога за огненото езеро! Защото ако ви говорят за него, как ще обяснят, че са ви лъгали през цялото време? И как ще вземат парите ви? Защото вие може и да не знаете, но те чрез благи лъжи и измама вършат точно това-вадят от вашите джобове с вашите ръце вашите пари и с вашите ръце си ги слагат в техните джобове!
Чудесна схема-нали? Вие сами си давате парите-срещу това, което не е хляб и дори нещо повече-води ви заедно с тях в огненото езеро. О-о-о, всеки от вас, който прочете Библията ще намери, че това езеро е действително и не-не е измислено, но съвсем реално. Но защо да четете Библията? Нали вашите "пастори" ви казват, какво да прави човек и какво не, за да спаси себе си. При това-те вече са ви казали, че сте спасени... Върха! Но защо не се замислите тогава-как е възможно, да бъдете спасени ако не вършите нищо от това, което Исус е заповядал? Само защото виквате два-три пъти "Исусе-Исусе" ли? Кого лъжете, сестри и братя-освен само себе си? О-о-о, тяхната награда няма да се забави, сестри и братя! Те ще плащат във вечността за всичките погубени души!!
Времето е много наближило. Добре е да си прочете тази 24 глава на Матей и тази 25 глава и да помислите-идва ли вече това, което пише в 24 глава и кои са тези, дето Исус изобщо не познава в тази 25 глава? Да, сестри и братя-точно така: вие сте тези дето Исус изобщо не ги познава!
Но имате ли шанс тогава да станете познати на Исус? Да бъдете от неговото стадо? Абсолютно-в момента в който оставите лъжите дето ви проповядват разни лъжци кой знае защо нарекли себе си "пастори" и се обърнете към Бога-в този момент ставате от стадото на Исус и ако вървите както Исус иска да вървите и така до края-ще влезете в Божието Царство и няма да попаднете в огненото езеро.
От вас само си зависи.
А спасението все още е лично!!

Който има очи да види-нека види! Амин!!
_________________
Search the scriptures; for in them ye think ye have eternal life



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. rumianab - Амин!
19.02.2011 18:40
Амин!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2171833
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031