Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2010 15:42 - Страх от Бога е начало на всяка мъдрост
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 2200 Коментари: 1 Гласове:
1



Сестри и братя,

Ще ви дам обяснението на нещо дето е от изключително значение, но малцина го знаят.

Някои от вас са чели ето това: 

Началото на мъдростта е страх от Господа;
Всички, които се управляват по Него, са благоразумни;
Неговата хвала трае до века."
/Псалом 111:10/


Но някой ще каже-как е възможно човек да се страхува от Бога?
Те обаче забравят какво направи Господ със старият свят по времето на Ной-никой освен Ной, синовете му и съпругите им не се спасиха-всички измряха-дори и животните.
Защо трябва д...а се страхуваме от Бога? Съвсем просто е, сестри и братя-къде ще се скриете от Бога? Дори и тези дето се самоубиват не могат избегна наказанието-Бог ще ги възкреси и съди дори и за това, че са се самоубили!!
И така-в момента в който човек разбере, кой е Господ и разбере, че няма къде или как да се скрие от него и възмездието винаги ще го постигне, чак тогава човек става мъдър, защото престава да върши това, което е вършил до сега и което разгневява Бога.
Малцина са мъдрите пред Бога... Още по-малко са от вашите пастори! Та дори дали има изобщо и един от тях дето е мъдър?... Защото ако бяха, щяха да ви кажат, че всичко, което са ви преподавали до сега е било... лъжа! Да, сестри и братя-чиста лъжа е. Като започнем от това, в кой ден ви събират на църква-в деня на слънцето, нямащ нищо общо с Бога, но имащ общо с този , който винаги имитира Бога-Сатаната... После ви карат да празнувате денят на слънцето-декември 25-Коледата, която е празнувана още от древността-което е във връзка с новорождението на слънцето-25 декември е първият ден в който денята започва да се увеличава.
После ви казват да празнувате Великдена, но този ден пък е денят на богинята Еостре или Естрате-богинята на пролетта и плодородието, която е била празнувана с  храмова проституция и оргии...
После ви казват, че ще вървите на небето, но само един в цялата Библия иска да се върне там, защото бе изгонен от там-Сатана! Вижте Исаия 14 глава и ще разберете.
После ви казват, че Исус е починал в петък и възкръснал в неделя при изгрев слънце-а ако четете дори само Йоан ще намерите, че жените отидоха на гроба преди слънцето да е изгряло и Исус вече не беше там. После ви казват, че ще имате причастие... Отменили са Пасхата и са я заменили с Римо-католическото причастие. 
После ви казват, че няма значение какво ще ядете, но само трябва да се помолите над него...
После ви потахят във вода и ви казват, че сте кръстени в името на Отец и Сина и Светият Дух-а и понятие нямат от кръщението и от името! 
сестри и братя-тези от вас които четете това-не сте кръстени пред Бога! Пред човеците-да, но това не е нищо!! 
И така, защо страх от Бога е начало на всяка мъдрост? Сравнете това, в което вярвате с това, което пише в Библията! Диаметрално противоположни са!! 

Който търси своето спасение и има очи да види-нека види! Амин!! 



Гласувай:
1



1. rumianab - AMIN!
19.12.2010 18:19
AMIN!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2188558
Постинги: 1221
Коментари: 1486
Гласове: 412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930