Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2010 16:12 - Армагедон ли-ще представя фактите
Автор: bojiislujitel Категория: Други   
Прочетен: 2717 Коментари: 5 Гласове:
1



Сестри и братя,

Днес вашите пастори не ви говорят за това, което идва в този свят-а то е на прага вече. Някои не обръщат внимание на събитията в света и мислят, че всичко си е както винаги е било-е, войни тук и там, глад и болести, земетресения и някои подобни неща, но те са си добре. Те няма от какво да се притесняват, защото си имат всичко и освен да ядат и да пият, няма какво друго да ги интересува. Но дали наистина е така? Дали пък и те няма да са участници в последните гневни времена, за които Исус казва, че такива не имало в човешката история и дори вече няма да има такива? Това просто означава за нас, че това 1 Световна Война, 2 Световна Война не са нищо-те са като разходка в парка...
Нека ви представя фактите както са, пък който иска да види-нека види! Защото много хора гледат, но не виждат! А са благословени от Бога тези дето виждат какво става наоколо и какво върши Господ!  Ще ви покажа фактите както казах в няколко части за да е лесно за четене, защото сте станали мързеливи да четете дори и за ваше добро...

Ще започнем от Еремия 25 глава, стих 1. В тази глава Господ ви показва от времето, когато Израел имаше последните 3ма царе, дори и до края-войната в Армагедон. Защото пророците са казали всичко. Господ показва, как се разправи с последните трима царе на Израел, но също показва как ще се разправи и с всички останали владетели в света. Ако искате сестри и братя да намерите, какво ще извърши Господ в бъдещето-вижте какво е извършил в миналото!! Защото ще е същото.

1 Словото, което беше към Еремия за целия юдов народ в четвъртата година на юдовия цар Йоаким, сина на Йосия, която беше първата година на вавилонския цар Навуходоносор,

Това е последният цар, който Юда е имал когато и да е. След него ние никога не сме имали повече цар.

2 което пророк Еремия изговори на целия юдов народ и на всичките ерусалимски жители, като каза:
3 От тринадесетата година на юдовия цар Йосия, сина на Амон, до този ден, тези двадесет и три години, словото на ГОСПОДА идваше към мен; и аз ви говорих, като ставах рано и говорех, но вие не слушахте.

Еремия им каза: аз ви пророкувах през цялото време, но вие не слушате. И поради това, Господ ще се занимае с вас. Но вижте и днес-не е ли същото? Малцина са тези дето ви говорят точно "Така казва Господ", но вие не ги чувате. А ги има!!  

8 Затова така казва ГОСПОД на Войнствата: Затова че не послушахте думите Ми,
9 ето, Аз изпращам и ще взема всичките северни племена, заявява ГОСПОД, и изпращам до слугата си Навуходоносор, вавилонския цар, и ще ги доведа против тази земя и против нейните жители, и против всички тези народи наоколо; ще изпълня над тях проклятието и ще ги направя за смайване и за подсвиркване, и вечни опустошения.

Пророкът им каза: понеже не послушахте Господа, то Навохудоносор не само ще унищожи Юдея, но и всички околни народи.

10 И ще погубя сред тях гласа на веселието и гласа на радостта, гласа на младоженеца и гласа на невястата, шума на мелниците и светлината на светилника.
11 И цялата тази земя ще бъде пустош и ужас. И тези народи ще робуват на вавилонския цар седемдесет години.

Това е двойно пророчество, но ние няма да разглеждаме всичко днес, а само с това, което касае Армагедон.
Казва, че ще слугуват на Навохудоносор за 70 години. Но когато тези 70 години свършат, Персия ще дойде на власт.

12 И когато се изпълнят седемдесет години, Аз ще накажа вавилонския цар и онзи народ, заявява ГОСПОД, за беззаконието им, и халдейската земя, и ще я обърна във вечна пустиня.

15 Защото така ми каза ГОСПОД, Израилевият Бог: Вземи от ръката Ми тази чаша с виното на яростта Ми и я дай да пият от нея всичките народи, до които те изпращам.

Не само Юда ще пие от тази чаша, но и всичките народи.

16 И ще пият и ще залитат и ще обезумеят поради меча, който Аз изпращам сред тях.
17 И взех чашата от ръката на ГОСПОДА и дадох да пият на всичките народи, до които ме изпрати ГОСПОД:

Всички трябваше да пият от тази чаша.

28 И ако откажат да вземат чашата от ръката ти и да пият, им кажи: Така казва ГОСПОД на Войнствата: Непременно ще пиете;
29 защото, ето, върху града, който се нарича с Името Ми, Аз започвам да правя зло - а вие ли ще останете ненаказани? Няма да останете ненаказани, защото Аз призовавам меча върху всички жители на земята, заявява ГОСПОД на Войнствата.

Казва: ако занесеш чашата на която и да е нация и те откажат да я пият, те със сигурност ще я пият! Защото започвам да докарвам зло на моите хора първо, така че, ако аз донеса зло върху Израел и Юда, то и вие няма да избегнете.

30 А ти им пророкувай всички тези неща и им кажи: ГОСПОД ще изреве отвисоко и ще нададе гласа Си от святото Си обиталище; ще изреве силно против обиталището си; ще издаде вик като тъпкачите на лин (грозде) против всичките жители на земята.

Господ ще изреве против всичките нации. И ще ви покажа, че не се касае до грозде тука. Когато Господ нареди да протръби 7 тръба, той не идва след това за да приказва с благ глас на народите... Тогава времето за приказки ще е преминало. Времето за приказки е сега.

31 Екотът ще стигне и до край-земята, защото ГОСПОД има съд с народите; Той ще се съди с всяка плът, безбожните ще предаде на меч, заявява ГОСПОД.
32 Така казва ГОСПОД на Войнствата: Ето, зло ще излезе от народ към народ и голям ураган се надига от най-отдалечения край на земята.

Хората мислят, че когато Господ говори за зло, той говори за Сатана. Братя и сестри, Сатана не може да извърши нищо, ако Господ не му е разрешил! И така, това зло, което ще бъде от край до край по земята, това зло идва от Господа-дори от Исус. Защото никой никога дори не е и виждал Отец. Това е една от най-големите тайни в цялата Библия.

33 В онзи ден убитите от ГОСПОДА ще лежат от единия край на земята до другия край на земята;

Видяли ли сте когато и да е времена като тези: Господ да е убил хора навсякъде? Няма да има град, село, държава и нация в които Господ да не е убил някого. И вие ще научите всичко това преди да излезете днес оттук. Защо Господ ще извърши това? Защото те направиха същата грешка, която направи и Юда-те отказаха да слушат Божието Слово и поради това, Господ казва, че ще ги нарани и то много лошо.

... няма да бъдат оплакани и няма да бъдат събрани, и няма да бъдат погребани; ще станат за тор по лицето на земята.

Ще има толкова убити хора, че няма да има кой да ги погребе. Вижте: това е Библията-тези неща ги пише именно в нея.

34 Ридайте, пастири, и викайте и се валяйте в пепел, високопоставени на стадото;

Господ се обръща към проповедниците сега. Плачете, пастири, защото вие сте изкривили моето Слово и сте преподавали лъжи.

...защото се изпълниха дните ви да бъдете заклани;

И те ще са първите които Господ ще изколи, защото те именно изкривиха Божието Слово. Обикновените хора биха слушали истината, ако овчарите приказват истината. Тези хора които се съпротивляват на истината, се съпротивляват, защото са имали овчари които са им говорили срещу истината. Защото когато и да решите, че знаете нещо за Господ, ако отидете при някой като мене, който ви казва както е, вие ще се съпротивлявате.

...и ще ви разпръсна и ще паднете като скъпоценен съд.
35 И убежището ще се изгуби за пастирите и избавлението - за високопоставените на стадото.
36 Глас на вик от пастирите и вой от високопоставените на стадото, защото ГОСПОД опустошава пасбището им.
37 И мирните пасбища се смълчаха от яростния гняв на ГОСПОДА.

Имате всички тези църкви днес-с парфюми и маникюри и всички се държат, като че ли обичат всички. Но няма никаква истина в тях. Защото когато обясниш какво е любов, обикновените хора дори и не знаят, какво е любовта. А любовта е пазенето на заповедите. Исус директно ви казва: ако ме обичате, пазете заповедите ми-Йоан 14 глава! Отец ви казва: ако ме обичате, пазете заповедите ми! Моисей казва: «Аз представям този ден пред вас живота и смъртта; злото и доброто. Изберете живота и живейте!» И какво предсатви пред тях този ден? Заповедите! Това е любов братя и сестри. Но това което показва светът, не е любов.

38 Оставил е като млад лъв бърлогата си; да, земята им стана за смайване от яростта на насилника и от яростния Му гняв.

Кой е този лъв? Исус. А за каква бърлога става въпрос тука? За мястото където седи сега-от дясната страна на Отец. И още: защо е лъв? Защото е лъвът на Юда и съвсем не идва за да ви потупа по рамото... А кой ще е насилникът тогава? Господ!
Нека да видим, кой е той-Матей 24 глава. Господ ви казва, как трябва да изучавате Библията: Законът и Свидетелствата или с други думи-Старият Завет и Новият Завет. Ако проповедниците не говорят по този начин, те нямат истината в себе си. Защото вашето знание ще ви спаси и нищо друго.
Матей 24 глава-ето, това ви го казва Исус-нали вярвате в него?

1 И когато Иисус излезе от храма и си отиваше, учениците Му се приближиха да Му покажат сградите на храма.
2 А Той им каза: Не виждате ли всичко това? Истина ви казвам: няма да остане тук камък върху камък, който да не бъде сринат.

Исус говори за 70 година, когато Тит разруши Ерусалим. Това, което сега ви показват по телевизията-стената на плача съвсем не е от тогава. Това би трябвало да ви говори за измамата. Защото след като Исус ни казва, че няма да остане камък върху камък, значи така и е било-и всичко е било унищожено. Тази стена на плача дето е днес-кой я знае от къде и кога се е появила!

3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и Му казаха: Кажи ни кога ще бъде това. И какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на света?

Светът няма да се изпари, братя и сестри. Говорят за края на света какъвто го знаем. Защото Господ ще управлява света тогава. Ще бъде съвсем различно тогава, сестри и братя...

4 Иисус в отговор им каза: Пазете се да не ви подмами някой,
Първото нещо, което Исус каза: Пазете се да не ви подмами някой! Това е нещо, което той не каза само за да попълни страницата...

5 защото мнозина ще дойдат в Мое Име, казвайки: Аз съм Христос; и ще подмамят мнозина.

Те идват в името на Исус, но ще измамят мнозина. Те казват: Исус е роден на 25 декември. Факта обаче е, че Исус не се е родил на 25 декември. Ирод не знаеше, кога се е родил Исус, ето защо заповяда да избият всички младенци от две години и надолу.
Попитаха Исус да им покаже знамение. И той им каза: зло и прелюбодейно поколение иска знамение, но друго знамение няма да му се даде, освен знамението на пророк Иона. Точно както Иона беше 3 дни и 3 нощи в търбуха на морското чудовище, така и Човешкият Син ще бъде в земята 3 дни и 3 нощи. Вие не можете да преброите 3 дни и 3 нощи от петък до неделя. Единственият знак, който той даде, че е Месията. И те го взеха и го убиха. Защото искаха да вършат техните си дела, а Исус ги изобличаваше!  

6 И ще чуете за войни и за военни слухове, но внимавайте да не се смущавате; понеже тези неща трябва да станат, но това още не е свършекът.

Не е ли това което слушаме днес? От както се помня все това слушам. Но Исус казва това да не ни смущава. Но кога трябва да се смутиме?

15 Затова, когато видите мерзостта на запустението, за която е говорено чрез пророк Даниил, стояща на святото място - който чете, нека разбира.

Когато видите мерзостта която докарва запустение, да седи на Свято място-който чете, добре е да имате разбиране! Вие нямате и понятие какво е това. Тогава как ще разберете, когато мерзостта седне на свято място? Ако не знаете, коя е мерзостта и кое е святото място? Става въпрос за папата от Ватикана, който ще седне в третият храм дето тези, наричащи себе си Юдеи ще построят в Ерусалим. Като видите това-вижте какво ви казва сам Исус да направите-време няма да има никакво!  

21 защото тогава ще има голяма скръб, каквато не е имало от началото на
света досега и каквато няма да има.

Когато видите този човек на място на което той не би трябвало да бъде, тогава ще има голяма скръб-такава, каквато нито сте видяли, нито е имало от създанието на света. Защото каквото и да сте видяли до сега, то няма да дойде дори и близко до това, което ще бъде тогава.

22 И ако не се съкратяха онези дни, не би се избавило нито едно същество; но заради избраните онези дни ще се съкратят.

И тези дни ще бъдат съкратени, защото ако не, човекът ще унищожи всичко живо. Как абсолютно е всичко живо? Абсолютно е! Когато Исус направи това изказване, нямаше на земята оръжие, което да може да унищожи всичко живо... Днес имаме-атомното оръжие. Казват, че Русия има достатъчно такова оръжие да унищожи света 60 пъти. САЩ може да унищожи светът 30 пъти... Няма нужда от повече от един път. Всички имат днес такова оръжие: Китай; Израел; Франция; Англия; Индия; Пакистан; Кореа.
Господ казва, че ще съкрати тези дни. Но той ще унищожи сам много хора също.

29 А веднага след скръбта на онези дни слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще падат от небето и небесните сили ще се разклатят.

Казва: веднага след скръбта на онези дни. Някои проповедници се съгласяват с тази велика скръб и че ще бъде, но твърдят, че църквата ще бъде грабната на небето. Покажете ми това! Те четат І Послание към Солунците 4 глава, където ви казва, че Господ ще дойде, всички ще се изменят и ние ще посрещнеме Господ във въздуха. Но какво означава «Ще срещнем»? Защото той идва от небето, ние отиваме във въздуха да го посрещнем и идваме заедно на земята. Библията ни казва, че всеки, който е умрял е в земята. С изключение на Исус.
И така, ще го срещнете-къде ще отидете след това? Библията ви казва и това. И ви казва, че ще се върнете на тази земя-обратно.
И ето-Исус ви дава знаците.

30 Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена,

А Господ ще бъде на небето поне за 5 месеца и вие ще го виждате; и той ще ви гледа. И когато Господ е готов да дойде на земята, тази земя ще е преминала през неща които е трудно да се опишат.

...като видят Човешкия Син, идващ на небесните облаци със сила и голяма слава.
31 И ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.

Дори тука Господ ви дава нещо, което не е ясно на света. Господ все още не е върнал дори своят народ в земята им докато не дойде. Защото когато дойде, тогава ще изпрати ангелите си със звук на велика тръба и ще ги изпрати да съберат Израел от единият край на земята до другият.
И така, когато хората ми казват, че Юда си е в къщи, аз поглеждам на вън и виждам небето как е и им казвам-все още не...

Следва...



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. balgarski7vinarki - Tova e predskazanie za chekat Mesia,i za horata ezdachi i za svetovnoto pravitelstvo
19.12.2010 16:44
koeto shte se spusne nad ezdachite...
Izvinete ako ne sam v bibleiski ton, obache nie balgarite , idvaiki na kone ot Iztoka vinagi razbirame ezdata, a sega ni jahat totalno - miseriata i gavrite sa povsemestni, imame nujda ot razionalna shema, a za hubavite poslania- sled tova, neka parvo malko da napravim sili.... shtoto duma kashta ne hrani, rabota i upravia hraniat.
Izvinete me , molia ako vi triabva.
цитирай
2. bojiislujitel - Здравейте, Няма за какво да ви из...
19.12.2010 16:52
Здравейте,
Няма за какво да ви извинявам-не сте написали нищо дето трябва да бъде извинено! Разбирам мъката ви-аз съм Българин и обичам народа и родината си!! И поради тази именно причина върша това, което върша-целта ми е да обърна колкото може повече сестри и братя от моя народ към Бога, за да спасят себе си от това, което идва и да влязат в Божието Царство! И веднага мога да ви кажа със сигурност: държава БЪЛГАРИЯ ще има в Божието Царство и в нея ще живеят праведни хора и богове по времето на Мелиниума а после в Царството на Отец, което е последното и Първото ще живеят богове-Българи!
И какво по-прекрасно за нас, Българите от това? Аз не зная по-добро.
цитирай
3. анонимен - Бе кат гледам кво става из света, ...
21.12.2010 19:34
Бе кат гледам кво става из света, явно нещо не е така. Май тва дет е представено тук може да излезе и верно
А не ми стана ясно що ще плачат кат дойде Исус-нали требва да се радват-що да плачат?
А па за скръбта-нещо ми се струва, че е имало вече такава през войните-що народ е измрел тогава, само руснаците са към 20 милиона дет са измрели през войната а да не говорим за ако щете и германците, че италянци и какви ли не още. Е кво може да е по-лошо от това?
цитирай
4. анонимен - Ще плачат защото ще разберат, че са ...
23.12.2010 18:18
Ще плачат защото ще разберат, че са следвали фалшив Исус! И защото ще разберат, че Закона не е отпаднал и са грешници, като съответно следва наказанието. А понеже са следвали своите си страсти, Господ ги е предал на развратен ум-те дори няма и да помислят, че дори и тогава ако се покаят от всичките си зли дела и се обърнат към Бога-ще спасят себе си. Сериозно е положението, сестри и братя и дано и някои от вас да не са попаднали в него! Но зная, че са-за съжаление...
цитирай
5. анонимен - Вижте какво става в света около вас! ...
13.01.2011 19:51
Вижте какво става в света около вас! Какво виждате? Всичко върви от добро към по-добро или от лошо по-лошо?
Какво става в областта на икономиката? Какво става в природата? Какво става с основните храни по света? Какво става с болестите? И какво става с въоръжаването на народите?
Всичко писано в пророчествата за последните времена си пада на мястото-едно по едно и не са много още тези събития дето не са се изпълнили според пророчествата.
А е интересно да се отбележи, че България стои на пътя към Ерусалим. Какво мислите ще става когато Руснаците и техните съюзници тръгнат да се бият с армиите на Европейският Съюз дето ще са разположени в Израел и арабските държави? Добре е човек да знае тези неща, защото ако не-ще попадне директно всред тях... А времето е много наближило вече!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojiislujitel
Категория: Други
Прочетен: 2172202
Постинги: 1214
Коментари: 1482
Гласове: 410
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031